Homepage » Monden » Andreea Marin se simte folosită de Tuncay Ozturk! Scrisoarea publică prin care lămureşte tot: "Nu îmi face plăcere, dar nu pot ocoli subiectul"

Andreea Marin se simte folosită de Tuncay Ozturk! Scrisoarea publică prin care lămureşte tot: "Nu îmi face plăcere, dar nu pot ocoli subiectul"

Publicat pe 09.12.2016 la 10:51 Actualizat pe 09.12.2016 la 11:26

Tuncay Ozturk o face pe "Zâna" Andreea Marin să folosească biciul. După ce turcul a apărut la TV şi a vorbit despre separarea de ea, direct din sediul firmei sale, vedeta ia atitudine. Fosta prezentatoare TV simte că viitorul fost soţ s-a folosit de imaginea ei, iar mai multe persoane au avut de suferit, motiv pentru care l-a dat în judecată.

Tuncay Ozturk o face pe "Zâna" Andreea Marin să folosească biciul. După ce turcul a apărut la TV şi a vorbit despre separarea de ea, direct din sediul firmei sale, vedeta ia atitudine. Fosta prezentatoare TV simte că viitorul fost soţ s-a folosit de imaginea ei, iar mai multe persoane au avut de suferit, motiv pentru care l-a dat în judecată.

A trecut o lună de la anunţul de divorţului de Tuncay Ozturk, dar spiritele sunt mai încinse ca niciodată! Andreea Marin şi viitorul fost soţ, Tuncay Ozturk, se războiesc în instanţă, dar şi în mod public. După ce Tuncay Ozturk a apărut, ieri, la TV, şi a vorbit despre despărţirea de fosta prezentatoare TV, direct din sediul firmei sale, Andreea Marin ia atitudine şi spune lucrurilor pe nume: recunoaşte că şi-a somat fostul partener de viaţă să nu se mai folosească de imaginea ei în provomarea afacerii pe care o conduce şi spune că a apelat chiar la un executor judecătoresc, după ce turcul a refuzat să ţină cont de acest aspect.

"Bun gasit, oameni buni,

In urma unor mesaje primite in ultima perioada din partea unor persoane care imi reprosau calitatea unor servicii ce NU fac parte din munca mea, am decis sa clarific aspecte care pot duce la confuzie si, ca urmare, la efecte negative nedorite. Daca ar fi fost vorba de un singur pacient nemultumit, nu as fi simtit nevoia acestor clarificari, dar cum am primit repetate mesaje cu reprosuri nemeritate, sunt nevoita sa reactionez astfel, chiar daca nu mi-as fi dorit acest lucru.
Pe scurt, mesajele primite, verbal sau in scris, atat de catre mine, cat si indirect prin membri ai echipei mele, mentionau nemultumiri ale expeditorilor in privinta serviciilor furnizate catre ei, in urma intermedierii facute de catre firma detinuta de cel care este inca sotul meu. Reprosurile directe catre mine, precum si cererea de rezolvare a fiecarei situatii in parte, erau motivate de catre pacienti de faptul ca au avut incredere sa apeleze la aceasta firma, fiind convinsi de implicarea mea directa si sub toate aspectele in activitatea acesteia. Cu rabdare, am incercat sa ajutam fiecare caz in parte pentru aplanarea si clarificarea situatiilor survenite, din omenie, dar am realizat ca nu este normal sa imi asum responsabilitati ce nu-mi apartin, nici nu sunt in masura sa investighez aceste cazuri medicale, caci despre asta e vorba, pentru a vedea cine are dreptate sau nu. Nu este meseria sau aria mea de expertiza. Cel mult am putut pune in legatura, direct, "actorii" implicati in fiecare situatie. Nu-mi doresc, insa, ca echipa mea sau eu sa fim pusi pe viitor in fata unor experiente similare, de asemenea credibilitatea noastra este construita printr-o munca sustinuta de peste 20 de ani in care nu am dezamagit. Nu ne dorim ca anumite confuzii sa puna o umbra de indoiala nemeritata asupra reputatiei mele si a echipei mele. De aceea, sunt necesare clarificarile punctuale de mai jos:

1. PREMIZA. Am fost si mai sunt legal casatorita cu un om care si-a inceput activitatea ca si fizioterapeut de la zero in Romania acum aproximativ 3 ani, avand cativa ani de experienta in Turcia. Consider ca este firesc, intr-o relatie bazata pe dragoste, sa acorzi tot sprijinul care iti sta in putere celui de langa tine pentru dezvoltarea si reusita sa pe toate planurile. Important de clarificat este faptul ca eu am sprijinit neconditionat, fara a fi implicata legal, in nicio forma, in activitatea firmei sotului meu.

2. IMPLICAREA. Nu imi face placere, dar din pacate nu pot ocoli subiectul in acest context, asadar trebuie sa lamuresc natura implicarii mele: una la nivel de sustinere, morala, materiala, financiara, la nivel de relatii, recomandari si promovare, precum si in toate aspectele vietii. Consider ca este normal ca oricine sa faca , in cuplu, tot ce tine de sine pentru omul alaturi de care isi construieste un viitor. Subliniez, insa, faptul ca am ales sa respect libertatea de decizie si de actiune, neimplicandu-ma propriu-zis in activitatea firmei partenerului meu de viata si fac aceasta mentiune, pentru ca tocmai aici este confuzia creata in mintea pacientilor care mi-au scris cu repros, crezand ca port o responsabilitate suplimentara. O separare clara a vietii mele profesionale de cea a persoanei de care am decis sa divortez, atat pentru acest moment, cat si pentru viitor, se dovedeste a fi necesara. Aceasta, cu atat mai mult cu cat, chiar cu o zi in urma, intr-un amplu interviu acordat unui post de televiziune realizat, nu intamplator, in sediul firmei sale, si nu in studioul tv, sotul meu a vorbit in cea mai mare parte a interviului despre mine si relatia noastra, aspecte folosite astfel in contextul promovarii afacerii sale.

3. SURSA PROBLEMEI. O alta confuzie s-a nascut din faptul ca pe mediile de comunicare on-line ale sotului meu si ale firmei sale au fost postate de catre acesta multe materiale continand imaginea mea, fie ca vorbim de imagini filmate, text sau fotografii, folosindu-le in sustinerea activitatii sale. Mentionez faptul ca am sesizat, cu luni in urma, ca acest lucru nu este benefic din pricina confuziei create, astfel incat i-am cerut sotului meu sa scoata de pe mediile sale tot ce contine imaginea mea.

4. AMANARILE. Din pacate, eliminarea acestor materiale - care dadeau de inteles in mod indirect si eronat publicului larg implicarea mea din punct de vedere legal in activitatea mentionata, din moment ce imaginea mea o "sustinea" la vedere in spatiul on-line , desi fara voia mea - a fost mereu amanata, in pofida insistentelor mele repetate. M-am aflat intr-o situatie delicata, si pentru ca prin buna intelegere si comunicare nu am gasit posibila solutionare, recent, cand am decis separarea de sotul meu din motive complexe, am gasit de cuviinta sa rezolv, pe cale legala, si aceasta problema.

5. REACTII NEDORITE. Si in demersul legal in care am cerut eliminarea oricaror materiale care contin imaginea mea sub orice forma de pe mediile on-line ale sotului meu (site-uri, youtube, conturi pe diverse retele de socializare...), am avut parte de amanari sau eliminari doar partiale, astfel incat in urma cu o saptamana am apelat la executorul judecatoresc, care a constatat oficial prezenta unor materiale ce nu fusesera inca eliminate, nici dupa aproximativ o luna de demersuri oficiale. Toate aceste materiale creaza o impresie falsa si atrag reactii nedorite la adresa mea precum cele care m-au determinat sa fac aceste clarificari, folosind imaginea mea in sprijinul activitatii unei firme, fara sa imi doresc acest lucru. Sper, insa, ca aceasta situatie sa fie rezolvata pana la capat favorabil in mod legal, pentru ca este singura cale pe care o am la dispozitie in acest moment de a elimina orice confuzie in activitatea mea si cea a persoanei care este inca sotul meu, pana la pronuntarea divortului.

6. CLARIFICARI FINALE. Un ultim aspect care a dus la confuzie si pe care trebuie sa il mentionez este faptul ca am avut o colaborare de ani de zile cu un lant de spitale din Turcia, ajutand impreuna multi romani sa gaseasca solutii pentru problemele lor medicale grave, mai ales cand nu gaseau rezolvare la noi acasa in cazuri foarte complicate. Ulterior, firma sotului meu a inceput sa colaboreze comercial pe partea de turism medical cu acelasi lant de spitale, iar pacientii au crezut ca facem aceasta activitate impreuna, nestiind ca sustinerea mea pentru el a fost doar sub aspectele mentionate mai sus. Este necesara o clarificare si in acest sens: atunci cand scrieti pe o alta adresa decat [email protected] , care imi apartine, mesajul dumneavoastra NU ajunge la echipa mea. Aceasta este singura mea adresa dedicata acestui scop.

Inchei prin a concluziona: doar daca scrieti pe acest mail dedicat, [email protected] , echipa mea de voluntari va sprijina gratuit cu informatii in limita posibilitatilor ( exista si situatii care ne depasesc puterea de rezolvare, din pacate ) si va pune in legatura cu specialisti din strainatate care va pot oferi o a doua opinie medicala la distanta, la dorinta dumneavoastra, demers de asemenea gratuit; pentru Romania, am construit site-ul www.scoalamamelor.ro, unde medicul ce colaboreaza cu noi raspunde gratuit la intrebari legate de probleme de sanatate ce isi cauta rezolvarea la noi acasa. Este modul in care eu am inteles sa ajut, de ani buni, atat cat imi sta in putere, romanii ce au nevoie de informatie uneori vitala pe care nu stiu cum sa o gaseasca si am bucuria de a privi in urma, stiind ca exista atatia oameni astazi in viata si datorita acestui efort. A meritat.

Va multumesc, un gand bun tuturor.
Andreea Marin", este mesajul transmis de Andreea Marin, astăzi, prin intermediul paginii de socializare.

Andreea Marin şi Tuncay Ozturk s-au căsătorit în urmă cu 3 ani, relaţia lor fiind deseori pusă la încercări. Luna trecută, cei doi au anunţat divorţul.

În articolul
Andreea Marin se simte folosită de Tuncay Ozturk! L-a DAT ÎN JUDECATĂ! "Nu îmi face plăcere, dar nu pot ocoli subiectul"
:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp
Știri
Un bărbat de 33 de ani a murit, subit, în timpul unui zbor către Italia. Urma să devină tată peste câteva luni
Stiri interne • la 00:15
Un bărbat de 33 de ani a murit, subit, în timpul unui zbor către Italia. Urma să devină tată peste câteva luni
  • Un bărbat de 33 de ani a murit, subit, în timpul unui zbor către Italia
  • Urma să devină tată peste câteva luni
Xtra Night Show. David Pușcaș, despre relația cu Luminița Anghel. Fiul adoptiv al artistei, noi dezvăluiri: "Mama m-a plasat în societate ca pe un copil problemă" / VIDEO
Emisiuni TV • ieri la 23:50
Xtra Night Show. David Pușcaș, despre relația cu Luminița Anghel. Fiul adoptiv al artistei, noi dezvăluiri: "Mama m-a plasat în societate ca pe un copil problemă" / VIDEO
  • David Pușcaș, noi dezvăluiri
  • Ce relație are în prezent cu Luminița Anghel
Mireasa. Alexandru și Cristina, mărturisiri emoționante. Ce au povestit concurenții despre trecutul lor: ”Am fost dependent” / VIDEO
Emisiuni TV • ieri la 23:47
Mireasa. Alexandru și Cristina, mărturisiri emoționante. Ce au povestit concurenții despre trecutul lor: ”Am fost dependent” / VIDEO
  • Alexandru și Cristina, mărturisiri emoționante
  • Ce au povestit concurenții
Rețetă de chec pufos cu cacao. Este delicios și poate fi pregătit în timpul postului
Retete • ieri la 23:18
Rețetă de chec pufos cu cacao. Este delicios și poate fi pregătit în timpul postului
  • Rețetă de chec pufos cu cacao
  • Este delicios și poate fi pregătit în timpul postului
Test IQ! Doar cei foarte atenți pot identifica ochelarii din imagine în 8 secunde / FOTO
Beauty & Lifestyle • ieri la 22:45
Test IQ! Doar cei foarte atenți pot identifica ochelarii din imagine în 8 secunde / FOTO
  • Testează-ți inteligența
  • Doar cei foarte atenți pot identifica ochelarii din imagine în 8 secunde
Sărbătoare mare în familia Roxanei Ionescu. Soțul ei, Tinu Vidaicu își sărbătorește ziua de naștere. Ce urare i-a făcut vedeta / FOTO
Showbiz intern • ieri la 22:35
Sărbătoare mare în familia Roxanei Ionescu. Soțul ei, Tinu Vidaicu își sărbătorește ziua de naștere. Ce urare i-a făcut vedeta / FOTO
  • Sărbătoare mare în familia Roxanei Ionescu
  • Soțul ei, Tinu Vidaicu își sărbătorește ziua de naștere
  • Ce urare i-a făcut vedeta partenerului ei de viață
Vezi toate știrile noi
Recomandări
Reacţia unui clujean după ce s-a trezit cu maşina lovită de o trotinetă electrică aruncată la întâmplare. "Ar trebui interzise"
recomandare pe observatornews.ro
Reacţia unui clujean după ce s-a trezit cu maşina lovită de o trotinetă electrică aruncată la întâmplare. "Ar trebui interzise"
Dezvăluiri rare despre fiica lui Costel Corduneanu. Ce a „moştenit” de la tatăl său
recomandare pe as.ro
Dezvăluiri rare despre fiica lui Costel Corduneanu. Ce a „moştenit” de la tatăl său
Viaţa bate filumul! Cu cine şi-a refăcut viaţa văduva lui Sergiu Nicolaescu. Este un apropiat al marelui actor şi regizor!
Romania TV
Viaţa bate filumul! Cu cine şi-a refăcut viaţa văduva lui Sergiu Nicolaescu. Este un apropiat al marelui actor şi regizor!
Pune o linguriţă cu zahăr în maşina de spălat. Trucul genial pe care ar trebui să-l ştie toate gospodinele!
Romania TV
Pune o linguriţă cu zahăr în maşina de spălat. Trucul genial pe care ar trebui să-l ştie toate gospodinele!
Horoscop 19 aprilie 2024. Berbecii rezolvă o problemă din trecut, Leii caută dragostea adevărată
recomandare pe antena3.ro
Horoscop 19 aprilie 2024. Berbecii rezolvă o problemă din trecut, Leii caută dragostea adevărată
Trucuri pentru ca florile de liliac să reziste mai mult în vază. Doar așa vor rămâne proaspete și frumoase
recomandare pe antena3.ro
Trucuri pentru ca florile de liliac să reziste mai mult în vază. Doar așa vor rămâne proaspete și frumoase
Apa de ploaie scursă de pe acoperiș, motiv de dispută între vecini. Legea pe care trebuie să o cunoască toți românii care stau la curte
recomandare pe antena3.ro
Apa de ploaie scursă de pe acoperiș, motiv de dispută între vecini. Legea pe care trebuie să o cunoască toți românii care stau la curte
Distanţa dintre rândurile de porumb. Detaliul care îţi asigură o recoltă sănătoasă
recomandare pe playtech.ro
Distanţa dintre rândurile de porumb. Detaliul care îţi asigură o recoltă sănătoasă
Florile pe care să le cultivi în luna aprilie pentru o grădină de vis până toamna târziu. Va fi o feerie în curtea ta
recomandare pe playtech.ro
Florile pe care să le cultivi în luna aprilie pentru o grădină de vis până toamna târziu. Va fi o feerie în curtea ta
Imagini halucinante. O femeie și-a dus unchiul mort la bancă pentru a lua credit
recomandare pe redactia.ro
Imagini halucinante. O femeie și-a dus unchiul mort la bancă pentru a lua credit
Cine a fost Costel Corduneanu, interlopul care a luptat pentru România la Jocurile Olimpice. Fostul sportiv a murit din cauza unor probleme la inimă
recomandare pe redactia.ro
Cine a fost Costel Corduneanu, interlopul care a luptat pentru România la Jocurile Olimpice. Fostul sportiv a murit din cauza unor probleme la inimă
Horaţiu Moldovan a dat lovitura! Cum arată artista din România care l-a cucerit pe fotbalistul de la Atletico
recomandare pe Ciao.ro
Horaţiu Moldovan a dat lovitura! Cum arată artista din România care l-a cucerit pe fotbalistul de la Atletico
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!' 5 motive pentru care nu-l recunosc ca pe Mesia
recomandare pe shtiu.ro
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!' 5 motive pentru care nu-l recunosc ca pe Mesia
FOTO. Manechinul arată fabulos, dar face pușcărie pentru că a mințit că e gravidă!
recomandare pe ProSport.ro
FOTO. Manechinul arată fabulos, dar face pușcărie pentru că a mințit că e gravidă!
De ce nu este deschis sicriul lui Costel Corduneanu? Este acoperit cu flori şi drapelul României. Familia vine cu explicaţii – FOTO
recomandare pe bzi.ro
De ce nu este deschis sicriul lui Costel Corduneanu? Este acoperit cu flori şi drapelul României. Familia vine cu explicaţii – FOTO
Cât costă sicriul în care a fost depus Costel Corduneanu? Este model american de lux, din lemn masiv – FOTO
recomandare pe bzi.ro
Cât costă sicriul în care a fost depus Costel Corduneanu? Este model american de lux, din lemn masiv – FOTO
Au început plățile pentru românii care au nevoie de bani pentru Paște!
recomandare pe dailybusiness.ro
Au început plățile pentru românii care au nevoie de bani pentru Paște!
Vestea momentului! Se fac plăți de 19 milioane de euro pentru anumiți români
recomandare pe dailybusiness.ro
Vestea momentului! Se fac plăți de 19 milioane de euro pentru anumiți români
4 perechi de zodii care sunt flăcări gemene
recomandare pe Jurnalul.ro
4 perechi de zodii care sunt flăcări gemene
Primul mesaj al Mariei Roman, după ce soțul său a fost dat dispărut. Ce noi detalii a dat fosta concurentă de la Mireasa
recomandare pe a1.ro
Primul mesaj al Mariei Roman, după ce soțul său a fost dat dispărut. Ce noi detalii a dat fosta concurentă de la Mireasa
Close