Arunci cojile de la cartofi? Nu vei mai face această greșeală de acum înainte! Sunt de mare ajutor pentru sănătate
Publicat pe 14.01.2017 la 17:25 Actualizat pe 14.01.2017 la 17:28
Arunci mereu cojile de la cartofi? De acum înainte nu vei mai face această greșeală. Sunt de mare ajutor pentru tratarea unor probleme de sănătate.
Arunci mereu cojile de la cartofi? De acum înainte nu vei mai face această greșeală. Sunt de mare ajutor pentru tratarea unor probleme de sănătate.
Înainte de a fi decojiți, cartofii se spală foarte bine sub jet de apă călduță, îndepărtând cu o perie tot pământul și toate impuritățile. Coaja obtinută prin desprindere cu cuțitul, de la 3 cartofi de mărime medie, se lasă apoi să fiarbă vreme de 5-10 minute, într-o cană de apă, apoi se lasă să se răcească și strecoară.
Lichidulse consumă pe stomacul gol, 2-3 cani pe zi, având efecte antireumatice, antitumorale, antiinflamatoare, remineralizante (conține magneziu, potasiu, fier). Cojile rămase dupa decoctie se aplică, sub formă de cataplasmă caldă, pe articulațiile afectate de reumatism, pe eczeme, pe rănile care se cicatrizează greu, conform realitatea.net.
R.P.