Homepage » Actualitate » Ce ne-a pregătit 2017, în funcţie de zodie! Cele mai vizate semne: Berbec, Rac, Balanţă şi Capricorn!

Ce ne-a pregătit 2017, în funcţie de zodie! Cele mai vizate semne: Berbec, Rac, Balanţă şi Capricorn!

Publicat pe 31.12.2016 la 22:30 Actualizat pe 31.12.2016 la 22:05

Cunoscutul astrolog Remus Ionescu a realizat horoscopul pentru aanul 2017 şi a explicat care sunt zodiile cele mai expuse schimbărilor majore!

Cunoscutul astrolog Remus Ionescu a realizat horoscopul pentru aanul 2017 şi a explicat care sunt zodiile cele mai expuse schimbărilor majore!

Horoscop general 2017

Un an nu prea complicat, fara schimbari majore in general, mai degraba cu treceri line, valorificari la un nivel superior al unor proiecte incepute in 2016.

Jupiter este in Balanta pana la jumatatea lui octombrie 2017 si ii favorizeaza pe nativii zodiilor Balanta si Capricorn ce ar putea avea parte de o eliberare personala, desprinderea de unele situatii care i-au tinut pe loc in ultimii ani ori de circumstante favorizante in care se pot face cu usurinta remarcati sau pur si simplu ii ridica in rang, in ierarhie, ii scot din multime. Trebuie mentionat insa ca din 6 februarie si pana pe 9 iunie Jupiter este retrograd, astfel ca exista riscul ca acestia sa revina la starea anterioara daca nu confirma asteptarile sau responsabilitatile cu care sunt onorati.
Pana la jumatatea lui octombrie ne putem astepta la anunturi despre uniuni, casatorii spectaculoase, unele dintre ele adevarate lovituri de imagine. Este adevarat si reversul, adica sa auzim despre separari, rupturi, divorturi neasteptate. Si se pare ca cele mai vizate sunt semnele cardinale: Berbec, Rac, Balanta si Capricorn.
Din acest punct de vedere, cele mai efervescente perioade vor fi primele zile ale anului, sfarsitul lui februarie si inceputul lui martie, precum si a doua jumatate a lunii septembrie si primele zile ale lui octombrie, cu evenimente care produc senzatie, atrag atentia asupra celor implicati.
Ca de obicei, vor fi 4 eclipse. Dintre acestea, 3 vor implica axa Leu-Varsator, iar una axa Fecioara-Pesti. Mentionam ca momentul in sine al unei eclipse nu aduce schimbari instantanee, insa poate reprezenta un moment de cotitura, ineputul unei perioade de schimbari acentuate in plan personal sau profesional, mai ales pentru cei nascuti in zilele din intervalul de 2-3 zile inainte si dupa ziua eclipsei, precum si cei nascuti la 180-185 de zile dupa ziua eclipsei, indiferent de an.
Saturn va ramane in semnul Sagetatorului aproape tot anul, pana pe 20 decembrie si din aceasta pozitie ii pune in continuare la incercare mai ales pe cei din zodia Capricornului, prin obstacole neasteptate sau prin ecouri, efecte ale unor actiuni nereusite, imorale realizate cine stie cu cata vreme in urma.
Luna ianuarie se arata favorabila planurilor sau investitiilor pe termen mai lung (mai ales dupa 8 ianuarie, cand Mercur nu mai este retrograd). Se aduna informatii, idei, se articuleaza idei realiste ce vor lasa loc si pentru adaptarea la oportunitati care vor aparea din mers, de fapt care tin de schimbari legislative sau de alta natura, estimate oarecum de institutii sau organizatii oficiale. O perioada asemanatoare va fi si din ultima jumatate a lunii august pana in prima decada a lui septembrie.
Instabilitate de diverse naturi (emotionala, nehotarare, legala, anunturi din partea oficialitatilor etc.) poate aparea in luna august. De aceste rupturi de ritm, schimbari de reguli etc. vor profita cei care prin natura lor sunt inclinati spre riscuri, speculatie, actiuni la limita legala sau a moralitatii.
Aceeasi combinatie Saturn in Sagetator cu Jupiter in Balanta s-a produs cel mai recent in 1957, anul in care s-au finalizat negocierile care au condus la semnarea Tratatului de la Roma, actul de nastere al Comunitatii Economice Europene (actuala Uniune Europeana). De un trend asemanator vom avea parte si in acest an, coagulari ale unor forte cu interese asemanatoare spre binele comun, la diverse niveluri. Aceste doua planete vor da si tonul acestui an, pe care l-am apreciat drept al unei tranzitii line, fara schimbari spectaculoase.


Horoscop: Berbec 2017


Un inceput de an ezitant: Marte (planeta guvernatoare Berbecului) se afla in Pesti (casa a XII-a pentru Berbeci), Mercur este retrograd (pana pe 8 ianuarie) in casa a X-a. Astfel ca, desi isi doresc multe lucruri, viseaza, se mobilizeaza mai greu sau pot aparea intarzieri neasteptate. Bebecii în 2017 pot avea insomnii, tulburari functionale, pe care le pot duce pe picioare insa, fara mari griji. In 2017 cei din zodia berbec ar putea beneficia de un tratament tintit, de recomandari personalizate, cu bune efecte. Odihna si muzica preferata, locurile din natura care le fac placere le pot fi aliati importanti in aceasta perioada in ceea ce priveste starea de sanatate sau cea de spirit.
Pot profita insa de startul lansat pe care l-au luat in toamna lui 2016 o data cu intrarea lui Jupiter in Balanta, astfel ca, in ansamblu, ar putea sa nu piarda mare lucru; important este sa nu faca greseli care sa le pericliteze situatia, contractele, relatiile.
Schimbare radicala incepand din 28 ianuarie: Marte intra in Berbec, semnul lor si le va aduce vitalitatea, increderea in ei insisi, poate chiar apetitul pentru risc. In plus, in acea zi va fi si Luna noua in Varsator: posibila veste buna, mult asteptata (sau total neasteptata) din partea cuiva care ii are la inima, ii simpatizeaza. Se deblocheaza situatii care nu au tinut de ei, proiecte sau bugete, iar Berbecii se pot mobiliza instantaneu, vin cu acel suflu nou si energic ce poate misca lucrurile sau echipa. Pentru zodia berbec in 2017 are loc o perioada favorabila in ceea ce priveste comisioane, prime, recompense, castiguri suplimentare din activitati extraprofesionale.
Pentru zodia berbec în 2017 au loc evenimente remarcabile in plan relational sau al afacerilor in preajma zilei de 1 martie: o intalnire surprinzatoare, nesperata ce le aduce primavara in suflet pentru cei singuri, o oferta de asociere sau de munca. Posibila renuntare la un contract pentru un alt proiect, superior in ceea ce priveste veniturile, perspectivele, nivelul social. In schimb, o relatie de cuplu care a ''scartait'' in ultima perioada ar putea sa se indrepte spre un final. Mai mult: din 5 martie, Venus este retrograd, mai intai in semnul lor, apoi, din 3 aprilie in casa lor a XII-a: un plus de incercari, neincredere intre parteneri de viata sau de afaceri, se readuc in atentie promisiuni mai vechi ce nu au fost onorate. Adunate, acestea pot conduce (functie si de harta natala, evident, de situatia concreta) spre o ruptura sentimentala sau intr-o asociere.
Imbunatatire de ansamblu semnificativa a starii de sanatate o data cu iesirea Nodului Sud din casa a XII-a, adica incepand cu 29 aprilie. Recuperare rapida dupa diverse boli, accidente, daca este cazul.
Horoscopul pentru berbeci spune că, vara in schimb, incepand cu solstitiul din 21 iunie, le poate aduce clarificari in plan sentimental: o impacare majora, cerere in casatorie, hotararea de a se muta impreuna cu fiinta iubita, dupa caz. Se adauga la acestea intrarea Nodului Nord in casa a V-a (inca din 29 aprilie, timp de un an si jumatate), adica dorinta, bucuria de a avea copii, o perioada favorabila fertilitatii feminine.
Un alt set de evenimente marcante se pot produce incepand cu ultima decada din septembrie: evenimente care depind mai mult de altii: sefi, un juriu, starea financiara a unui client important. Se pot astepta la o promovare, semnarea unui contract de care isi vor aduce aminte multa vreme, reusita la un concurs, examen.
In concluzie, horoscopul pentru berbeci în 2017 spune că este un an ce le poate aduce satisfactii remarcabile, chiar daca inceputul nu se afla la inaltimea dorintelor sau asteptarilor.

Horoscop: Taur 2017

Desi nu par a fi favoritii zodiacului in acest an, taurii au în 2017 la dispozitie suficiente resurse sufletesti, emotionale pentru a-si pregati in liniste, in tacere o lansare, o relansare, aparitia unui moment favorabil.
Este important insa inceputul de an pentru cei din zodia taur, caci acum isi pot lamuri niste dileme, probleme de natura legala, morala. De asemenea, isi fac planuri pe termen mai lung, alegeri legate de studii superioare, posibila plecare in strainatate la munca sau pentru studii, specializare. Pot beneficia (toata luna ianuarie) de sprijinul, informatiile, bunavointa unor prieteni, rude aflate deja acolo, acomodate sau cunoscatoare a situatiei locale. De asemenea, ar putea juca un rol important in alegerile lor oameni de alta nationalitate cunoscuti de-a lungul timpului cu ocazia unor schimburi de experienta, conferinte, congrese etc.
Si daca nu vor avea acum motivatia necesara unei schimbari de o asemenea amploare sau incredere, lucrurile se pot schimba radical incepand din 10 martie, o data cu intrarea lui Marte in semnul lor. Poate ei vor fi aceia care vor apela, intreba si, din fericire, mai pot gasi usi deschise, inimi binevoitoare.
Horoscopul pentru tauri in 2017 spune că aceştia sunt puternic motivati in alegerile lor de situatia financiara concreta (credite, rate, imprumuturi pe care le-au acordat mai demult si inca nu le-au fost restituite). Din acest punct de vedere, Saturn (pana in decembrie 2017) nu pare a fi de partea lor si tocmai de aceea pot alege, pentru o perioada, o munca mai bine platita in strainatate.
O proba de tarie, de caracter pentru ei prezenta planetelor (Marte, Soare, Mercur, Venus pe intervale diferite) din 28 ianuarie si pana pe 20 aprilie. Tocmai de aceea este importanta pentru ei luna ianuarie, in care isi clarifica situatii, scopuri, optiuni. Vor sti ce sa faca pe mai departe si greu se vor abate de la planurile lor. In acelasi timp, aceasta este si o perioada de fragilitate fizica, a sanatatii chiar. Tulburari nu de mare amploare, care ii pun insa pe ganduri. Ajutorul vine din partea lui Jupiter, alaturi de ei din acest punct de vedere pana in octombrie: remedii din natura, o respingere fireasca a exceselor si o inclinatie spre ordine, spre intelepciunea firii.
In schimb, vesti bune in primele luni ale anului in ceea ce priveste gasirea unui post potrivit competentelor si calitatilor lor; poate chiar ceva peste experienta de munca acumulata pana acum, o perioada de proba, de adaptare in care li se acorda credit.
Incepand cu 29 aprilie, incepe o perioada favorabila strangerii legaturilor cu familia pentru zodia taur, cu rude de la drum, rezolvarii poate a unor situatii litigioase legate de drepturi, mosteniri, impartiri de bunuri. Dorinta sa se aseze la casa lor (la propriu sau la figurat), mai ales in perioada din preajma aniversarii lor.
Intrarea lui Jupiter in Scorpion in 10 octombrie ii readuce ''in carti'', in atentia celorlalti: vor fi competitori demni de luat in seama, parteneri doriti, apreciati. O sansa remarcabila pentru cei singuri sau care doresc sa isi refaca viata sentimentala, familia. Isi pot gasi acum un partener pe potriva dorintelor lor sau incepe sa le dea atentie cineva la care visau dar pana acum i-a tinut la distanta.


Horoscop: Gemeni 2017


Cei din zodia gemeni încep anul cu un ''vis'', o dorinta legata de activitatea profesionala, de cariera sau de realizarea unei relatii sentimentale durabile, oficializarea celei existente, dupa cum este cazul.
De asemenea, preocupari legate de datorii pe care le au de achitat, dar si de sume pe care le au de recuperat. Gandul ca in acest an sa faca lucrurile altfel decat pana acum in ceea ce priveste planul financiar, sa inchida niste ''robinete'' prin care li se scurg banii, sa ii directioneze (banii) spre lucruri importante.
Pentru cei mai tineri, indragostiti de cateva luni bune, dorinta de a-si oficializa statulul relational, nedumerire fata de o eventuala reticenta a partenerului. Isi doresc copii, incearca sa isi convinga tovarasul de viata ca este cel mai potrivit moment din viata lor pentru acest lucru.
2017 este un an remarcabil pentru zodia gemeni, mai ales pentru cei ce au inclinatii si preocupari in domeniul artistic sau sportiv. Doresc si reusesc cu relativa usurinta sa faca progrese, sa isi cizeleze calitati si talente. Trec fara probleme peste eventuale nerealizari, zile mai rele, fac totul cu drag si cu gandul la viitor. O luna ianuarie favorabila din punctul de vedere al afirmarii, al rezultatelor pentru cei aflati in situatia mentionata mai sus.
Parintii copiilor nascuti in zodia Gemenilor sunt indemnati sa isi inscrie copiii la cercuri artistice sau sportive, sa ii duca la teatru, expozitii, cluburi sportive, sa vada ce inclinatii au. Daca ei, parintii, au timp sa isi observe copiii, simt ca sunt talentati, este bine sa nu se lase descurajati de un ''diagnostic'' pus de un profesor, indrumator, antrenor care nu are timp sa observe noutati, sa evalueze incepatori, ci sa caute profesionisti, descoperitori de talente (lucru valabil mai ales pentru primele 3-4 luni ale anului).
Un inceput de an cu oportunitati in plan profesional: reusesc sa faca uitate eventuale esecuri, nerealizari recente, ori pot ajunge in postura de favoriti pentru o promovare, selectie intr-un lot restrans. Evident ca dupa aflarea unor rezultate a evaluarilor, selectiilor va trebui sa continue eforturile de pregatire, perfectionare, caci se afla inca intr-o perioada de afirmare, in care sunt ''monitorizati'', urmariti, evaluati.
Horoscopul pe 2017 spune că pentru gemeni este un an favorabil din punct de vedere al sanatatii, fara probleme majore; tine de ei insisi sa nu faca excese, sa isi puna in pericol starea fizica. Au tragere de inima sa faca diverse activitati de intretinere a conditiei fizice; in plus, inscrierea la un cerc de dans, club le sporeste celor ce sunt singuri sansa sa isi gaseasca un partener cu interese asemanatoare cu care sunt in mare masura compatibili.
Din 29 aprilie, pentru aproape doua luni, incercari in plan partenerial. Daca lucrurile nu au mers bine ori nu s-au imbunatatit in ultimele luni (chiar pana la un an si jumatate), se pot hotara sa ''isi ia zborul”, sa fie singuri ori sa isi caute un partener alaturi de care sa poata evolua, sa se simta intelesi, apreciati si nu in permanenta sub tinta observatiilor critice.
Va fi un an de afirmare personala, cu o atitudine pozitiva, deschisa, increzatoare in capacitatile lor, cu dorinta continua de dezvoltare personala, de depasire a unui palier pe care s-au plasat anterior, de reinventare chiar.


Horoscop: Rac 2017


2017 este un an important pentru nativii zodiei Rac, in care adancesc, consolideaza, asimileaza schimbari intervenite in viata lor inca din septembrie trecut (mutare in casa noua, in alt oras, promovare profesionala, iesire la pensie, separare de parinti din motive obiective etc.).
Horoscopul pe 2017 spune că pentru raci începutul de an este cu preocupari in plan partenerial. Vor realiza in ce masura sunt compatibili cu o persoana intalnita incepand cu jumatatea lunii noiembrie 2016. In cupluri sudate, pana in primele zile ale lui februarie pot fi puse in discutie lucruri care au ajuns sa fie luate drept firesti de catre partenerul de viata, dar care ii nemultumesc pe Raci, legate de activitati gospodaresti, impartirea sarcinilor din casa. Poate sunt obositi, poate programul de munca este aglomerat, poate simt ca acum este momentul sa pese pe acceleratie la locul de munca in vederea unei promovari, oricum au nevoie de un sprijin din partea tovarasului de viata. Daca nu il primesc, se aduna ''bile negre'' ce pot fi decontate in anii care vin.
Racii se asteapta in 2017 la aprecieri, recompense, diverse forme de apreciere pentru eforturile lor sustinute de la locul de munca din ultimele luni si ani. Daca acestea intarzie sa apara, vor lua in considerare posibilitatea schimbarii locului de munca in viitorul nu prea indepartat, dupa ce vor fi dus la bun sfarsit un proiect, o sarcina, dupa ce bifeaza o realizare pe care si-o pot trece in CV.
Desi reticenti in general la schimbari majore, iau in calcul (in special la inceputul anului, dar si in septembrie-octombrie) o activitate, o firma, un domeniu diferite in mare masura de situatia actuala. Isi doresc o activitate care sa le ofere mai mult timp de refacere, poate care sa ii scape de un anumit gen de solicitari ce contribuie la inrautatirea starii de sanatate. Au depus eforturi mari in ultimul an si jumatate, socotesc ca si-au facut un stagiu de ucenicie, de invatare practica si ca pot trece la un alt nivel.
Din 5 iunie si pana pe 20 iulie, Marte traverseaza semnul lor zodiacal. Nu mai reusesc sa tina in in ei eventuale nemultumiri, socotesc ca a sosit momentul sa puna lucrurile la punct mai ales in ceea ce priveste relatia de cuplu, cu parintii (dupa caz si varsta) ori cu copiii lor: program pentru vara, cu activitati gospodaresti sau sportive, creative, sa nu treaca timpul degeaba.
Dorinta sau nevoia unei case mai mari, ori schimbari semnificative in locuinta in ceea ce priveste confortul, ii poate face (in special in perioada verii) sa se indrepte spre o pozitie profesionala mai bine platita, ce le poate oferi eventual alte sanse pentru un credit imobiliar.
Un an in care trebuie sa acorde atentie sanatatii si mai ales conditiilor de lucru (program, conditii, postura, mediu toxic etc.). Conteaza mult pentru ei suportul emotional pe care il primesc din partea parintilor, partenerului de viata, prietenilor de suflet.
Ambitii serioase pentru ei: sunt dispusi sa faca eforturi sustinute, sa renunte la multe bucurii, cu conditia sa stie ca intr-un final vor ajunge sa isi vada un vis implinit, sa obtina o distinctie, o diploma, o categorie si, nu in ultimaul rand, sa ii stie pe ai lor linistiti, fara probleme.

Horoscop: Leu 2017


Inceput de an cu preocupari legate de sanatate, rezultatele unor evaluari si analize medicale, nevoia sau justetea unor interventii chirurgicale. Din fericire, nu dureaza mult timp pana sa se traga o concluzie corecta si poate chiar reusesc sa vada ca anumite deranjamente, probleme dispar in mare masura de la sine, schimband regimul de viata, de lucru, evitand frigul sau umezeala.
2017 este pentru lei un an in care poate satisfactiile sunt mai putin directe, personale si tin mai mult de realizari ale copiilor, elevilor, subordonatilor lor, dupa cum este cazul.
Fiinte greu de disciplinat din afara, pot gasi ei insisi calea spre succese sau realizari de durata insistand asupra unui model valabil, program, reteta care le-a adus altora succese, evident adaptand-o preferintelor lor.
Curiozitate din plin, cauta si gasesc lucruri interesante pe care vor vrea sa le puna in aplicare punandu-si totusi amprenta originalitatii. Un an foarte bun pentru studenti, artisti, sportivi; sunt dispusi sa lase deoparte distractii (lucruri si activitati care ii distrag) pentru a se concentra asupra a ceea ce ii implineste cu adevarat.
Horoscopul pentru lei in 2017 spune că sanatatea in general este buna (cu exceptia primelor 5 saptamani din an mentionate mai sus). Ba chiar un tonus ridicat, sustinut de practicarea unor genuri de activitati fizice care le face placere.
De drag sau poate din anume interes (nu neaparat al lor) se pot strange destul de mult relatii cu frati, veri, rude nu prea indepartate. Au ceva de invatat unii de la ceilalti, isi ''paseaza'' relatii, recomandari, lucreaza ''in echipa'' cu acestia.
Isi pot largi orizonturile, deschide perspectiva asupra vietii cu ocazia unor drumuri in locuri in care observa pe viu lucruri nestiute ori carora nu le-au acordat atentie pana acum. Si care pot deveni o pasiune pentru ei, cel putin pentru o perioada.
Ambitii profesionale marcate incepand din 10 martie; nu mai accepta sa fie pasati, dusi cu zaharelul daca li s-au facut anterior niste promisiuni. Sanse bune de a se face observati, remarcati, de a-si face un nume ca urmare a unor rezultate deosebite, de la inceputul lui aprilie si pana la sfarsitul lui iunie.
O situatie fragila in planul sanatatii intre 4 iunie si 22 iulie, in care vor fi taxati destul de rapid de eventuale excese, riscuri, ''nefacute''.
Dificil de controlat se arata ultima decada a lunii iulie. Au tendinta sa creada ca ei si numai ei au dreptate, ca sunt indreptatiti la multe; vor cere socoteala celorlalti pentru chestiuni care lor li se par de principiu, esentiale. Nu este exclus sa aiba dreptate, insa exista riscul sa treaca peste niste limite rezonabile in afirmarea dorintelor si pretentiilor lor. Pot obtine ceea ce solicita, dar conteaza si ce se intampla dupa aceea. Pot castiga o batalie, dar sa piarda apoi razboiul.
Horoscopul pentru lei in 2017 spune că sfarsitul de an se anunta linistit, imbelsugat chiar. Posibila mutare in casa noua, amenajari sau imbunatatiri substantiale in locuinta, poate vine pe lume un nou membru al familiei.
Ganduri serioase sa puna bazele unei afaceri de familie, in care sa foloseasca talente, abilitati slefuite recent, sa puna in valoare experiente si descoperiri personale. La fel de bine, vor incerca sa obtina venituri de pe urma administrarii unor proprietati imobiliare; turism, agroturism vor fi luate in calcul.


Horoscop: Fecioara 2017


Pentru cei din zodia fecioară, 2017 începe oarecum furtunos in ceea ce priveste relatii de asociere, de stransa colaborare sau chiar in cele sentimentale. Ies la iveala tot felul de nemultumiri acumulate si nediscutate in ultima perioada. Pana pe 7 ianuarie Mercur este retrograd si poate sa incurce lucrurile, fiecare parte sa ''scoata ochii'' celeilalte cu lucruri care nu au tangenta cu problema de fond. 3 ianuarie pare a fi ziua critica din acest punct de vedere.
O tusa de nonsalanta, un soi de ''fie ce-o fi'', ''la ce lucru bun ma pot astepta de acum inainte ?” Si, totusi, daca mai exista sentimente, este bine sa nu puna gaz pe foc, sa nu arunce suparari, nepasari la nervi. In fond, nu exista cuplu care sa nu treaca prin situatii tensionate iar apoi, dupa trecerea unui interval de timp rezonabil, sa se intrebe: „ce a fost in capetele noastre ?”.
Mare parte din an este acordata preocuparii legata de casa sau de avutie, proprietati imobiliare. Dupa situatie, pot fi investitii inspirate in imobile a caror valoare poate fi crescuta apoi cu investitii modeste; lucrari de renovare, imbunatatire, largire (adaugare a unei camere), construire a unui corp de casa, anexa etc.
Chiar daca aceste investitii se fac in asociere, este bine sa nu renunte la puncte de vedere, idei si proiecte in care cred cu tarie; ar putea fi derutati, cu rezultate mai putin bune, de catre partenerul de afaceri sau cel de viata, iar in timp pot aparea pareri de rau.
Primele luni ale anului ii aduce in situatia a tot felul de negocieri: pentru munca, pentru asociere. 9-10 ianuarie sunt zile in care pot sa intalneasca o persoana ce poate juca un rol important pentru o perioada (chiar destul de lunga) in afaceri sau viata profesionala. Este bine insa sa faca astfel incat sa existe posibilitati de adaptare graduala a conditiilor, astfel ca perioada cea mai avantajoasa de semnare a unui contract pe termen lung va fi in luna aprilie.
O primavara (10 martie – 6 iunie aproximativ) excelenta pentru studenti, masteranzi, cei care lucreaza in cercetare, care au lucrari de realizat, carti de predat editurilor.
De felul lor sunt foarte grijulii cu sanatatea, a lor si acelor din jurul lor. In luna mai intra intr-o perioada remarcabila a vietii lor, in care vor putea verifica pe corpul lor recomandari medicale (mai noi sau mai vechi, ce tin de intelepciunea stramoseasca, verificata in timp).
Isi vor indrepta atentia asupra unor ingrediente, condimente pe care nu le-au folosit pana acum, vor cauta sa beneficieze de indicatiile naturale ale acestora, sa adapteze meniul familiei functie de fructele si plantele de sezon, sa isi formeze obisnuinte pe termen lung din acest punct de vedere.
Horoscopul pentru fecioare in 2017 anunta o toamna bogata in realizari in plan financiar: puteti valorifica investitii recente, puteti negocia contracte diverse in termeni superiori celor anterioare.
Cu o liniste in plan financiar, incepand din noiembrie isi pot diversifica interesele, vor acorda atentie unor studii, domenii noi pentru ei. Oameni care au trecut de varsta primei facultati se pot hotara (aparent pe neasteptate) sa se inscrie la o forma superioara de invatamant, fara mare legatura cu domeniul actual de activitate.



Horoscop: Balanta 2017


2017 ar trebui sa fie anul persoanelor din zodia balanţă, caci Jupiter, marele benefic, va este alaturi pana in noiembrie. Este adevarat, va fi retrograd intre 7 februarie si 10 iunie, insa va sta tot in semnul Balantei si va va da posibilitatea sa faceti niste alegeri, sa lasati deoparte chestiuni secundare si sa va concentrati asupra problemelor importante. La fel de bine, veti vedea cine vrea sa va fie alaturi (cine merita) si cine nu.
Situatii amestecate in ceea ce priveste sanatatea in luna ianuarie. Posibile mici deranjamente, ce pot disparea fara eforturi prea mari, dar cu atat mai mult Balantele vor putea observa efectul pozitiv al unor zile de post, de consum al unor preparate cat mai naturale dar si al odihnei, activitatii moderate.
Pentru artisti si oameni cu activitati pe cont propriu va fi o un an cu multe oferte si contracte, nu toate duse pana la final, insa succesul prestatiilor din acel moment va fi o baza serioasa pentru castiguri financiare viitoare. Vor gasi o nisa noua careia sa i se adreseze, vor aborda domenii conexe celui de baza si astfel le poate creste cota, popularitatea.
Horoscopul pe 2017 anunţă pentru balanţe o schimbare profunda de-a lungul unor luni in atitudine, in mental, in preferinte si mai ales in principii.
Luna februarie aduce tensiuni in domeniul relatiilor parteneriale de tot felul: afaceri, asocieri, viata sentimentala. Vor gasi prea putina intelegere sau interes din partea cealalta, chiar daca in principiu dreptatea este de partea lor. Ultima decada a lunii poate aduce rupturi spectaculoase, chiar daca nu definitive. Interesant este ca de multe ori motivele pot fi neclare, ori le vor afla dupa saptamani si luni.
Intre 10 martie si 20 aprilie Marte se afla in casa a VIII-a. Este bine sa acorde atentie sporita oricarei propuneri de investitii, din partea tovarasului de afaceri sau a unui potential partener. Se recomanda evitarea acordarii unor imprumuturi substantiale fara o garantie clara. Si, de asemenea, apelarea la credite, imprumuturi (in principiu, conditiile in care li se acorda sunt destul de impovaratoare in aceasta perioada). In saptamana 27-31 martie mai ales, cineva poate incerca sa abuzeze de neatentia sau de buna lor credinta, iar pagubele pot fi considerabile.
De la sfarsitul lui aprilie si pana la inceputul lui iunie sunt premise pentru refacerea unor relatii; se va pune iarasi pret pe judecata lor, isi vor aduce aminte oamenii de faptele bune si de intentiile Balantelor.
Din ultima decada a lui aprilie si pana la sfarsitul lui iulie, interes si preocupare pentru strainatate: munca, studii, vacante, potrivit varstei, intereselor si starii financiare. Oricum, ambitii profesionale, iar daca acestea pot fi implinite prin intermediul strainatatii (studii, diplome, certificate, detasari, schimburi de experienta) nu vor spune NU.
Pe 10 octombrie, Jupiter va parasi semnul lor, dar pe ultima suta de metri (ultimele zile ale lui septembrie si pana pe 10 octombrie) le poate aduce surprize dintre cele mai placute, contracte si oferte pentru care nu vor avea nevoie de mult timp de deliberare inainte de a le accepta.
Din 10 octombrie urmeaza o perioada destul de lunga in care pot valorifica material lansarea, relansarea, contactele, ideile si proiectele incepute in timpul cat Jupiter a fost in semnul lor (din septembrie 2016).


Horoscop: Scorpion 2017


Inceput frumos de an, cu tachinari si declaratii reciproce de dragoste, indiferent de varsta. Poate cuplurile care au mai multi ani impreuna isi amintesc cu nostalgie de inceputurile lor si vor sa retraiasca momentele. Dorinta de a avea inca un copil, chiar daca diferenta dintre cel mic si cel care ar veni ar fi destul de mare. Fertilitate la cote ridicate pentru femei.
Visare intensa si activa in luna ianuarie, de fapt pregatirea sufleteasca pentru mari proiecte de investitii estimate a fi demarate in cateva luni. In general perfectionisti si cu dorinta de a merge la sigur, ar putea sa se convinga pe ei insisi ca, de fapt, pentru inceput nu ar fi nevoie de atat de multi bani incat sa se sperie ori sa ezite.
In februarie-martie, pentru cei din zodia scopion este o perioada excelenta pentru cei care din diverse motive nu au avut un job in ultima perioada sa convinga un angajator ca nu si-au pierdut calitatile si motivatia, ca pot da randament satisfacator inca de la inceput.
Din 10 martie si pana in 21 aprilie, Scorpionii intra intr-o perioada tulbure in ceea ce priveste relatiile sentimentale si cele de afaceri, asocieri. Li se cere sa respecte la virgula conditii ale contractelor, sa isi tina promisiunile de la inceputul relatiei de suflet.
Banii, bugetele de investitii, impartirea responsabilitatilor dar si a beneficiilor, un anume echilibru sau putere, influenta sunt motive mari de disputa. Le vor fi imputate, pe buna dreptate sau nu, decizii legate de investitii mai vechi ce nu si-au atins tintele, o prudenta excesiva ce i-a impiedicat sa profite de un moment favorabil in afaceri. La fel de adevarat este ca, intr-un fel oarecare, finantele lor s-au subtiat in ultima perioada si, o data cu ele, apetitul lor pentru noi investitii. Saturn, aflat in casa a II-a, a banilor, inca din decembrie 2014 si-a ''facut bine treaba'', adica a amanat obtinerea rezultatelor asteptate.
25-26 mai sunt, de asemenea, zile ce predispun spre decizii neinspirate, impulsive, de genul ''am eu un feeling ca de data aceasta va fi bine'' in ceea ce priveste investitii, cheltuieli sau imprumuturi acordate. Si totusi, bine ar fi sa astepte date, confirmari, sa verifice legalitatea actelor ce li se prezinta drept garantii.
Bucurii pot veni din alta parte in 2017, mai exact in planul sanatatii. Sunt feriti, in principiu, de episoade neplacute pe perioade mai mari astfel incat nu vor avea motive de ingrijorare. Ba chiar sunt posibile ameliorari sau reveniri spectaculoase mai ales in cazul unor boli dificile, cronice. Saturn in casa a II-a, pe de alta parte, ii forteaza sa faca o selectie drastica in ceea ce priveste alimentatia; vor vedea ca mai putin, mai rar sau cat se poate de natural pot fi alegeri cu efecte neasteptat de pozitive in tonusul, silueta si starea generala de sanatate.
Probabil ca momentul cel mai asteptat va fi intrarea lui Jupiter in semnul lor pe 10 octombrie, unde va sta pana pe 8 noiembrie 2018. Iar 20 decembrie, cu iesirea lui Saturn din Sagetator, poate marca momentul unei eliberari; vor vedea de acum inainte cum dispar tot felul de probleme, intarzieri, surse de risipa, de pagube neasteptate.


Horoscop: Sagetator 2017


Un tumult interior la inceput de an, nerabdare de a-si vedea concretizate idei si proiecte. Isi fac griji, se invinovatesc poate de lucruri care, in mod firesc, nu le-ar fi imputabile. Saturn se afla pana spre sfarsitul anului in semnul lor si le pune la incercare rabdarea, simtul umorului (''nu mai razi ca alta data, nu mai esti cum te stiam'' li se va spune), echilibrul. Si totusi, acelasi Saturn ar putea avea si un efect binefacator: “vezi, nu ma mai avant cum faceam altadata'', nu mai merge cu ''fie ce-o fi''. Mai degraba vor spune; ''pai nu are cum sa mearga bine fara o pregatire pe masura''.
Ultimii doi ani i-au fortat sa isi selecteze prietenii, sa ramana cu cei incercati sau, prin felul lor, persoane responsabile, cu un optimism masurat. Ultimele luni le-a adus posibilitatea sa cunoasca oameni noi, cu interese si preferinte compatibile, alaturi de care isi pot realiza vise si ambitii. Sigur ca si dintre acestia se vor selecta in acest an, vor ramane in preajma Sagetatorilor doar cei care arata a fi oameni de cuvant si de actiune.
Luna ianuarie le aduce bucuria revederii unor rude cu care nu s-au vazut de cine stie cand, din cine stie ce motive. Va fi poate o sanatoasa intoarcere la origini, o apreciere a obiceiurilor de familie, de altadata, un moment de nostalgie. Si poate gandul de a reveni in zona natala o data cu iesirea la pensie.
Pentru cei care relativ curand (luni, 1-2 ani) au trecut printr-o separare, divort, primavara le poate aduce motive sa zambeasca din nou. Pot intalni persoana capabila sa ii faca sa creada iarasi in prietenie, loialitate, dragoste. Iar finalul lunii mai le poate aduce confirmarea increderii pe care au acordat-o ''celuilalt''.
2017 ar putea fi un an foarte bun pentru cei cu activitati independente care si-au lansat o afacere pe cont propriu in ultimul an. De asemenea, un an favorabil obtinerii unor facilitati, fonduri nerambursabile, chiar daca dureaza obtinerea aprobarilor.
Incepand cu luna mai se deschid oportunitati de afaceri sau de crestere profesionala, studii, specializari legate de strainatate. Strainatate care, pentru Sagetatori, are un element determinant de-a lungul vietii lor.
Sanatate in general buna in acest an. Ca de obicei, se face observatia ca multe din acest domeniu sunt la indemana lor, tin de ei insisi, de un echilibru, de tinerea deoparte de abuzuri si excese. Partenerul de viata, un prieten apropiat le pot fi un aliat de nadejde, un exemplu pe care sa se sprijine.
Un lucru interesant in legatura cu concediul de vara: se pare ca acolo pe unde merg vor gasi lucruri atractive, interesante, pe care le pot socoti foarte utile in viitor, astfel ca vor cheltui (mult) mai mult decat au estimat.
Luna septembrie ii gaseste mult mai implicati in activitatea profesionala, mai ales pentru ca se anunta circumstante favorabile lor, posibile deblocari, rezolvari ale unor situatii care i-au tinut pe loc.
Sfarsitul anului ii gaseste cu un tonus neasteptat de bun, data fiind evolutia recenta a unor evenimente. Vor simti ca incep sa recupereze timpul pierdut, ca toate eforturile si asteptarile lor (poate chiar din ultimii trei ani) nu au fost in zadar.


Horoscop: Capricorn 2017


2017 este un an amestecat pentru nativii zodiei Capricorn, cu oportunitati neasteptate, dar si cu diverse obstacole, intarzieri pe care nu le-au luat in calcul. Jupiter in casa a X-a este pozitia ideala pentru cei preocupati de cariera, ascensiune sociala, influenta in cercul sau de activitate. La fel de adevarat este ca preferabil ar fi sa nu fi existat Saturn in casa a XII-a, dar din pacate acest lucru nu poate fi evitat. Si atunci, Capricornii se vor bucura de pasi mari, ce apar insa dupa o lunga asteptare, nu lipsita de emotii.
Inceput de an favorabil sub aspectul unor posibilitati de promovare. Se poate tine cont de performante, realizari mai vechi ale lor, ori va gasi cineva ca este momentul potrivit sa le intoarca un favor. Si totusi, pare a fi ceva limitat, temporar, de proba, ce va putea fi permanentizat doar dupa o serie de confirmari, rezultate.
Se vor implica, dupa cum le este felul, in munca, in afaceri si vor avea tendinta sa neglijeze viata familiala, sub aspectul timpului acordat acesteia. Daca situatia va fi astfel, luna februarie le va aduce o stare de tensiune in cuplu, in familie, reprosuri, amenintari cu separarea, ''asa nu se mai poate''.
Functie de harta natala si de istoria cuplului, este posibil ca unii dintre Capricorni sa aleaga munca, functia, sa considere ca aceasta este sansa vietii lor pe care nu trebuie sa o rateze. Mai exista varianta ca noua functie sa implice si o relocare intr-o alta localitate si este posibil sa isi convinga familia sa ii urmeze.
Este adevarat insa ca aceasta promovare, rampa de lansare le poate aduce in timp (incepand cu noiembrie 2017) si satisfactiile financiare pe care le cauta cu atata infrigurare, sa asigure viitorul familiilor lor.
Pentru cei care nu au o familie actualmente (valabil in special pentru femei), care au pus pe primul plan pana acum cariera, a doua jumatate a lunii martie le poate aduce o intalnire importanta, ce ii poate face sa isi regandeasca prioritatile in viata lor, sa realizeze un echilibru intre cariera si viata de familie. Pot avea o ''revelatie'', se indragostec, doresc sa isi intemeieze o familie, sa aiba copii. Un argument in plus ar fi si pozitia sociala a celui pe care si-l doresc partener de viata. Daca aceasta corespunde pe deplin nivelului lor, ar putea sa faca tot ce depinde de ei pentru a grabi oficializarea relatiei, poate chiar in vara-toamna acestui an.
Horoscopul pentru capricorni in 2017 spune că este un an al marilor ambitii si oportunitati. Din decembrie 2017, Saturn iese din Sagetator (casa a XII-a pentru ei) si intra in semnul lor. Saturn in casa I este o pozitie dificila pentru orice zodie, dar nu pentru ei. Nimic nepotrivit cu filosofia lor de viata, cu felul lor de a fi. Poate sa fie chiar o binecuvantare pentru ei, sa aiba acum argumentele clare care le permit sa isi asume decizii importante pe care pana acum le-au amanat din diverse motive. Este posibil sa fie blamati o perioada de catre cunoscuti, colegi, familie chiar si numai timpul va arata tuturor daca au meritat sacrificiile, renuntarile, instrainarile.

Horoscop: Varsator 2017


Sperante mari pentru Varsatori la inceputul anului 2017, dar nu isi permit sa se bucure pana cand nu vad primele semne ca lucrurile se indreapta in directia dorita.
Un an in buna masura norocos. Reapar in viata lor la momentul potrivit oameni care le pot fi de folos intr-un fel oarecare: prin pozitia lor, prin influenta, prin cunostinte (persoane) sau prin sfaturi, experienta lor de viata. Un an excelent pentru tineri, caci pot beneficia de simpatia, de atitudinea binevoitoare a unor ''batrani'' din domeniul lor de activitate, care le pot oferi o directie solida de evolutie.
O luna ianuarie in care au tendinta sa cheltuiasca mai mult decat isi pot permite, cu gandul poate ca vor face economii mai tarziu ori ca vor scoate un oarece profit din investitiile facute acum. Si chiar se poate intampla acest lucru, sa isi recupereze intr-un interval rapid investitia, ori sa afle ca intre timp a crescut pretul, valoarea serviciilor sau bunurilor achizitionate.
O perioada excelenta pentru studenti, masteranzi incepe in 21 ianuarie. A doua jumatate a sesiunii de examene ii prinde inntr-o excelenta forma intelectuala si fizica, capabili sa asimileze rapid si sa obtina rezultate bune. Cei interesati de obtinerea unor burse, de studii universitare sau postuniversitare in centre de prestigiu din strainatate nu ar trebui sa piarda acest an remarcabil, sa faca demersurile necesare si sa astepte cu incredere raspunsul.
Deschidere spirituala, efervescenta mai ales pentru cei aflati inainte de maturitatea deplina; vor face un slalom intre scoli de gandire, doctrine, filosofii, curente, isi vor acoperi goluri din cunoastere.
Preocupare pentru excursii si concedii in locuri in care accentul nu cade atat pe distractie sau odihna cat pe istoriile aflate, monumentele vazute, lucrurile aflate la fata locului, chiar carti, documentatii ce le faciliteaza intelegerea unor lucruri, fapte, evenimente din trecut.
Este important de facut o atentionare: risc crescut de accidente de circulatie in perioada 24 februarie – 2 martie, cu un varf in weekendul din 25 – 26 februarie. Lucru valabil si in perioada 24 – 29 martie. Sunt de neacceptat graba, imprudenta, neatentia in intervalele mentionate.
Luna mai ii arata pe celibatari profund preocupati de intemeierea unei familii. Daca nu exista deja o relatie, macar de stransa prietenie, vara ce urmeaza le va aduce cu siguranta o intalnire ce poate fi pe gustul lor.
Prima jumatate a lunii octombrie ii poate face sa ofere un ajutor financiar, un ''imprumut'' pe care sunt aproape convinsi ca nu il vor revedea, din considerente umanitare, religioase ori de constiinta.
Schimbari dinamice, neasteptate in plan profesional, in statutul social incepand din a doua jumatate a lunii octombrie. Se pune pret pe cunostintele acumulate, diplomele si certificarile obtinute recent sau poate doar li se acorda incredere pe o perioada limitata, in lipsa unei persoane potrivite acelui post. Va conta o relatie mai veche cu o persoana in varsta; cuvantul sau recomandarile acesteia vor fi hotaratoare. Oricum, o sansa pe care se pare ca o vor valorifica pe deplin. Se vor adapta destul de repede noii situatii, vor lua decizii destul de importante inca din primele zile si saptamani prin care ii vor convinge pe cei care le-au acordat increderea ca au facut o alegere buna.


Horoscop: Pesti 2017

Un inceput de an remarcabil, cu multe planete de partea lor. Au curaj dar si fler, beneficiaza de circumstante favorabile, pot trece de la statulul de ''speranta'' la cel de ''certitudine'' in domeniul lor de activitate sau la locul lor de munca.
Intamplari fericite in plan sentimental pentru cei ce sunt fara relatie in acel moment (ianuarie). Posibil chiar sa apara doua variante si, pentru o perioada, sa le fie greu sa faca o alegere (abia spre sfarsitul lui februarie).
Investitii inspirate in februarie. Mai putin materialisti de felul lor, vor negocia (din curiozitate sau din ambitie) si vor vedea ca au efect vorbele si propunerile lor, ca pot obtine reduceri considerabile.
De ziua indragostitilor vor sa impresioneze, daca sunt barbati, si sa ofere un cadou neobisnuit alesei inimii lor. Daca sunt femei, pot primi un dar neobisnuit prin valoare, semnificatie poate.
Decizii riscante in afaceri (investitii sau cheltuieli la o valoare supraevaluata) in ultima decada a lunii februarie. De evitat graba, ''incantarea'' in fata unei oferte.
Intervalul 22 iulie – 7 august avertizeaza asupra unui risc crescut de probleme provocate de soare: arsuri, insolatie, deshidratare, cu efecte neasteptat de severe.
Perioada 2 – 9 octombrie poate aduce celor singuri o intalnire ce se poate inscrie cu usurinta in categoria “dragoste la prima vedere”. Efectul momentan este intens, dar bineinteles ca timpul (cateva saptamani, nu mai mult) va arata daca poate fi ceva durabil. Pe de alta parte, este perioada in care sa se faca asupra nativilor Pesti presiuni sentimentale sau de alta natura in vederea unei investitii, imprumut, in care situatia sa le fie prezentata foarte diferit de realitate (risc de paguba, frauda suferita).
Saturn a fost in ultimii trei ani in casa a X-a, pozitie ce le-a adus dificultati in a obtine aprecierile meritate pentru rezultatele lor. Tot ce au obtinut in aceasta perioada a fost dupa munca grea, dificultati, incurcaturi (neimputabile lor in principiu) ce le-au redus timpul productiv utilizabil. Din decembrie insa, Saturn va parasi aceasta pozitie; de acum se va vedea cu adevarat ce au insemnat pentru echipa, organizatie, firma.
Horoscopul pentru peşti in 2017 spune că este un an oarecum instabil in plan financiar. Pot avea niste castiguri succesive nesperate, investitii de succes si sa creada ca au gasit cheia realizarii in plan financiar. Si in acele momente in care se simt pe val pot incerca sa dea lovitura, ori sa fie mai putin atenti si sa aiba astfel parte de niste ''corectii'' memorabile. Trebuie evitata neaparat accesarea unor credite mari in ideea obtinerii unor venituri in timp scurt care sa acopere din plin cheltuiala si costurile creditului.
2017 este un an bun in planul sanatatii, fara probleme majore, cu exceptia situatiei descrise mai sus. Vor gasi noi modalitati de relaxare, de recreere, pe gustul lor, care sa compenseze pe deplin solicitarile si eforturile din plan profesional. Cei mai tineri ar putea descoperi acum (vor avea un model sau o situatie in familie care sa ii inspire in alegerea lor) atractia fata de profesii ce implica intr-un fel oarecare refacerea dupa traume fizice sau emotionale; isi doresc sa devina doctori, terapeuti, fizioterapeuti, kinetoterapeuti, psihologi etc.

În articolul
Ce ne-a pregătit 2017, în funcţie de zodie! Cele mai vizate semne: Berbec, Rac, Balanţă şi Capricorn!
:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp
Știri
Vacanțele în Bulgaria, mai scumpe în 2024. Cât vor plăti turiștii în plus pentru câteva zile de relaxare
Stiri internationale • la 18:23
Vacanțele în Bulgaria, mai scumpe în 2024. Cât vor plăti turiștii în plus pentru câteva zile de relaxare
  • Vacanțele în Bulgaria, mai scumpe în 2024
  • Cât vor plăti turiștii în plus pentru câteva zile de relaxare
Locatarii blocului din Craiova unde a avut loc explozia au revenit acasă: „Ne este teamă”. Oamenii s-au întors pe propriul risc
Stiri interne • la 17:53
Locatarii blocului din Craiova unde a avut loc explozia au revenit acasă: „Ne este teamă”. Oamenii s-au întors pe propriul risc
  • Locatarii blocului din Craiova unde a avut loc explozia au revenit acasă
  • Oamenii s-au întors pe propriul risc
Visul românesc - Succes american. Gabriel, de la spălat vase la unul dintre cei mai importanți oameni din industria hotelieră din Chicago: „Mi-a plăcut să...”
Emisiuni TV • la 17:19
Visul românesc - Succes american. Gabriel, de la spălat vase la unul dintre cei mai importanți oameni din industria hotelieră din Chicago: „Mi-a plăcut să...”
  • Gabriel, de la spălat vase la unul dintre cei mai importanți oameni din industria hotelieră din Chicago
  • Este stabilit de ani buni în America, după ce a făcut sport de performanță în România
Detalii șocante în cazul morţii misterioase a mezzosopranei Maria Macsim Nicoară din Iaşi! Răsturnare de situație, la patru ani de la decesul artistei
Stiri interne • la 17:09
Detalii șocante în cazul morţii misterioase a mezzosopranei Maria Macsim Nicoară din Iaşi! Răsturnare de situație, la patru ani de la decesul artistei
  • Detalii în cazul morții mezzosopranei Maria Macsim Nicoară din Iaşi
  • Răsturnare de situație
Vacanță de vedetă. La ce facultate își dorește să meargă Patrick, fiul Geaninei Ilieș. Băiatul prezentatoarei vrea să se mute departe de România / VIDEO
Emisiuni TV • la 16:51
Vacanță de vedetă. La ce facultate își dorește să meargă Patrick, fiul Geaninei Ilieș. Băiatul prezentatoarei vrea să se mute departe de România / VIDEO
  • Facultatea la care își dorește să meargă Patrick, băiatul Geaninei Ilieș
  • Este departe de țara noastră
Vacanță de Vedetă. Ce face Geanina Ilieș de fiecare dată când merge în vacanță. Prezentatoarea TV, momente speciale alături de fiul ei: „Îmi place să...” / VIDEO
Emisiuni TV • la 16:42
Vacanță de Vedetă. Ce face Geanina Ilieș de fiecare dată când merge în vacanță. Prezentatoarea TV, momente speciale alături de fiul ei: „Îmi place să...” / VIDEO
  • Geanina Ilieș, obiceiul pe care îl are de fiecare dată când merge în vacanță
  • Ce a dezvăluit prezentatoarea TV
Vezi toate știrile noi
Recomandări
Alerte meteo de vreme severă imediată emise de ANM. Cod galben în mai multe zone din țară, în următoarele ore
recomandare pe observatornews.ro
Alerte meteo de vreme severă imediată emise de ANM. Cod galben în mai multe zone din țară, în următoarele ore
Cum a reacţionat cel care a preluat şefia clanului Corduneanu, după înmormântarea „Stăpânului Moldovei”
recomandare pe as.ro
Cum a reacţionat cel care a preluat şefia clanului Corduneanu, după înmormântarea „Stăpânului Moldovei”
Viaţa bate filumul! Cu cine şi-a refăcut viaţa văduva lui Sergiu Nicolaescu. Este un apropiat al marelui actor şi regizor!
Romania TV
Viaţa bate filumul! Cu cine şi-a refăcut viaţa văduva lui Sergiu Nicolaescu. Este un apropiat al marelui actor şi regizor!
Pune o linguriţă cu zahăr în maşina de spălat. Trucul genial pe care ar trebui să-l ştie toate gospodinele!
Romania TV
Pune o linguriţă cu zahăr în maşina de spălat. Trucul genial pe care ar trebui să-l ştie toate gospodinele!
Afacerea cu care doi români din Bihor au dat lovitura. "Hrana regilor" se vinde cu 45 de lei/kg
recomandare pe antena3.ro
Afacerea cu care doi români din Bihor au dat lovitura. "Hrana regilor" se vinde cu 45 de lei/kg
Tartă fragedă cu gem, rețetă de post. Un desert simplu și delicios, care va fi adorat de întreaga familie
recomandare pe antena3.ro
Tartă fragedă cu gem, rețetă de post. Un desert simplu și delicios, care va fi adorat de întreaga familie
Ceaiul de merișoare, aur pentru sănătate. Are efecte nebănuite asupra organismului
recomandare pe antena3.ro
Ceaiul de merișoare, aur pentru sănătate. Are efecte nebănuite asupra organismului
Horoscop Urania până pe 26 aprilie 2024. Zodia care este binecuvântată, are o aură divină
recomandare pe playtech.ro
Horoscop Urania până pe 26 aprilie 2024. Zodia care este binecuvântată, are o aură divină
Iluzia optică a weekendului. Toți văd bărbații care lucrează în grădină, dar unde se ascund cele 7 pisici?
recomandare pe playtech.ro
Iluzia optică a weekendului. Toți văd bărbații care lucrează în grădină, dar unde se ascund cele 7 pisici?
Imagini halucinante. O femeie și-a dus unchiul mort la bancă pentru a lua credit
recomandare pe redactia.ro
Imagini halucinante. O femeie și-a dus unchiul mort la bancă pentru a lua credit
Cine a fost Costel Corduneanu, interlopul care a luptat pentru România la Jocurile Olimpice. Fostul sportiv a murit din cauza unor probleme la inimă
recomandare pe redactia.ro
Cine a fost Costel Corduneanu, interlopul care a luptat pentru România la Jocurile Olimpice. Fostul sportiv a murit din cauza unor probleme la inimă
Wow sau Bau? Mike a uimit trecătorii după ce a apărut în colanţi la braţul Iuliei Albu. Criticul de modă şi-a dat OK-ul
recomandare pe Ciao.ro
Wow sau Bau? Mike a uimit trecătorii după ce a apărut în colanţi la braţul Iuliei Albu. Criticul de modă şi-a dat OK-ul
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!' 5 motive pentru care nu-l recunosc ca pe Mesia
recomandare pe shtiu.ro
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!' 5 motive pentru care nu-l recunosc ca pe Mesia
FOTO. Manechinul arată fabulos, dar face pușcărie pentru că a mințit că e gravidă!
recomandare pe ProSport.ro
FOTO. Manechinul arată fabulos, dar face pușcărie pentru că a mințit că e gravidă!
Cât costă să petreci 1 Mai în complexul Andreei Esca! Vilele luxoase sunt în Valea Zânelor
recomandare pe bzi.ro
Cât costă să petreci 1 Mai în complexul Andreei Esca! Vilele luxoase sunt în Valea Zânelor
De ce nu este deschis sicriul lui Costel Corduneanu? Este acoperit cu flori şi drapelul României. Familia vine cu explicaţii – FOTO
recomandare pe bzi.ro
De ce nu este deschis sicriul lui Costel Corduneanu? Este acoperit cu flori şi drapelul României. Familia vine cu explicaţii – FOTO
Cota unică de impozitare în 2024. Decizia mult așteptată de români!
recomandare pe dailybusiness.ro
Cota unică de impozitare în 2024. Decizia mult așteptată de români!
Un nou program de finanțare! Cine primește bani din 25 aprilie
recomandare pe dailybusiness.ro
Un nou program de finanțare! Cine primește bani din 25 aprilie
Arta nepăsării: 10 moduri simple pentru a trăi o viață fericită
recomandare pe Jurnalul.ro
Arta nepăsării: 10 moduri simple pentru a trăi o viață fericită
„Nu mai e de trăit” O româncă stabilită în Italia este stupefiată de un nou fenomen
recomandare pe a1.ro
„Nu mai e de trăit” O româncă stabilită în Italia este stupefiată de un nou fenomen
Close