Homepage » Horoscop » HOROSCOP - 20 DECEMBRIE: Mare atenţie! Leii vor avea probleme cu autorităţile

HOROSCOP - 20 DECEMBRIE: Mare atenţie! Leii vor avea probleme cu autorităţile

Publicat pe 19.12.2016 la 20:50 Actualizat pe 19.12.2016 la 21:04

Astrele au pregătit multe suprize pentru fiecare zodie. Mare grijă pentru cei născuţi în zodia leu pentru că vor avea o mulţime de probleme cu autorităţile.

HOROSCOP - 20 DECEMBRIE: Mare atenţie! Leii vor avea probleme cu autorităţile

Sursa: hepta

Astrele au pregătit multe suprize pentru fiecare zodie. Mare grijă pentru cei născuţi în zodia leu pentru că vor avea o mulţime de probleme cu autorităţile.

HOROSCOP – 20 DECEMBRIE 2016 – BERBEC
Ai facut candva o gluma ce parea a fi inofensiva, dar azi descoperi ca a avut efecte mai grave decat ai fi dorit. Te simti vinovat de situatia creata si te grabesti sa dregi cumva busuiocul, pentru ca nu-ti place sa vezi ca lumea te priveste cu raceala sau ostilitate. Nu exagera totusi cu sentimentul de vina, pentru ca exista riscul sa-ti iei pe umeri o povara mai mare decat ai merita si sa iti ceri scuze si pentru lucruri pe care nu le-ai spus. Inainte de a-ti recunoaste greseala, analizeaza un pic daca tu chiar esti pe deplin vinovat de tulburarea apelor sau e vorba si de hachitele celuilalt. Tot o gluma ar putea repara situatia, dar caut-o cu grija!

HOROSCOP – 20 DECEMBRIE 2016 – TAUR
Conflictul care musteste in jurul tau are mari sanse sa se calmeze, datorita interventiei unei persoane cu mai multa experienta ce da dovada de un calm imperturbabil. Aceasta demonstreaza celor implicati in razboi ca nu agresivitatea, nici atacul, si nici nervii nu sunt calea de solutionare a problemei care a generat tensiune, ci toleranta si rabdarea. Tu le ai pe acestea in bagaj din belsug, deci ce-ar fi sa apelezi la ele chiar acum? Un ton scazut si diplomat nu poate primi ca replica o injuratura, ca atare fii tu cel care deschide primul calea spre negociere si impacare. Fii tu cel intelept!

HOROSCOP – 20 DECEMBRIE 2016 – GEMENI
Daca nu stii incotro s-o apuci, ai curaj sa bati la usile potrivite pentru a cere raspunsuri. Vei intalni persoane dispuse sa iti impartaseasca din experienta lor bogata de viata, ba chiar se vor arata dispuse sa te ajute, pentru ca ele detin informatii la care tu nu ai ajuns inca. E o bucurie sa inveti de la astfel de oameni atatea lucruri interesante, dar cel mai mult te onoreaza faptul ca ei te primesc in randul lor cu deschidere, pentru ca vor sa-ti impartaseasca ce stiu. Nu au interese egoiste, nu vor sa tina ceea ce stiu doar pentru ei, ci sunt incantati ca pot sa transmita si altora, iar tu esti azi invitatul lor de onoare!


HOROSCOP – 20 DECEMBRIE 2016 – RAC

Viata e nedreapta, iar pentru un militant al adevarului, asa cum esti tu, e greu sa tolerezi situatiile in care stii sigur ca cineva e vinovat. Daca poti, lupta pentru a demonstra adevarul, dar poate inainte de a porni o astfel de actiune, ar fi bine sa te detasezi un pic de ceea ce sta la baza revoltei tale de acum. Calmeaza-te un pic, asteapta sa se mai limpezeasca lucrurile si supararea ta initiala sa mai treaca, pentru ca acum esti mult prea implicat emotional si nu vezi lucrurile foarte clar. Totusi, nu uita indignarea care te impinge acum la atac, pentru ca daca iti trece furia de tot, s-ar putea sa renunti la orice act de justitie. Fa dreptate, dar mai asteapta un pic!

HOROSCOP – 20 DECEMBRIE 2016 – LEU
Relatia cu autoritatile sau cu sefii se desfasoara pe teren minat si incerci sa te porti cu manusi ca nu cumva sa declansezi vreo furtuna. Dai numai peste oameni cu capsa pusa care ori te cearta de la orice, ori iti strica tie toate planurile doar pentru ca ii prinzi intr-o pasa proasta. Alege cu grija tonul, imprejurarea, stilul de abordare al acestor persoane, daca ai de a face cu ele, ca nu cumva sa le deranjezi cu ceva. Nici nu stii cum te trimit la plimbare cu problemele nerezolvate doar pentru ca sunt ei iritati si stresati. Fii ferm pe pozitie si nu te lasa intimidat, dar pastreaza dialogul pe teren pasnic.

HOROSCOP – 20 DECEMBRIE 2016 – FECIOARA
Nu te simti bine in compania in care te afli azi. Ori ai nimerit intr-un mediu ostil, in care planeaza neincrederea, ostilitatea si rivalitatea, ori printre straini cu care nu reusesti sa gasesti nici un subiect comun de conversatie. Mai bine stai in banca ta, fara sa incerci sa conversezi din lipsa de alta preocupare, nici sa le fii lor pe plac, pentru ca oricum relatiile vor fi dificile si obositoare. Sunt si momente cand tot arsenalul tau de succes in arta conversatiei nu functioneaza, dar nu tu esti vinovat de esec, ci anturajul neadecvat in care ai nimerit.

HOROSCOP – 20 DECEMBRIE 2016 – BALANTA
Esti foarte ingrijorat pentru niste chestiuni de serviciu sau din cauza unei relatii care merge defectuos de la o vreme, dar nu cumva te stresezi degeaba? Ai nevoie de putina relaxare, si stii de unde poti primi tu azi energia pozitiva care sa te remonteze cel mai rapid? De la animale! Da, de la vietatile cu patru labute si codite fericite care te primesc de fiecare data cu bucurie! Cauta compania lor, pentru ca orice problema va disparea daca reusesti sa-ti readuci zambetul pe buze si lumina in priviri numai la vederea acestor ingerasi cu blanita! Ofera-le atentie iar ele te vor recompensa inzecit iar suferintele umane dispar ca prin farmec!

HOROSCOP – 20 DECEMBRIE 2016 – SCORPION
Incearca sa mai si refuzi pe cei care te monopolizeaza cu problemele lor. Nu cumva le pui prea mult la suflet? Ei se simt bine cand gasesc pe umerii cui desarta bagajul de probleme, dar nu cumva te impovarezi tu fara rost? Asculta-i, asta poti face, dar fa-o cu un dram de detasare, de indiferenta, de raceala chiar, dandu-le totodata impresia ca esti un prieten de nadejde. Nu inseamna ca nu-ti pasa de problemele lor, ci doar ca iti pasa mai mult de linistea si starea ta de bine. Ei abia asteapta sa oboseasca pe altii de necazurile lor, dar ce vina ai tu?

HOROSCOP – 20 DECEMBRIE 2016 – SAGETATOR
Sunt momente cand toate eforturile depuse nu duc acolo unde ti-ai propus, deci trebuie sa mai accepti si micile infrangeri. Sunt sacrificii obligatorii pe care le mai faci din cand in cand, dar cu convingerea ca ele sunt pretul ce se cere platit pentru a putea trece mai departe. Poate azi renunti la un vis sau la o cale, dar cu sentimentul ca e cel mai bun lucru pe care il poti face in acest moment iar intr-o zi vei culege roadele bune ale compromisurilor actuale. Ai deci rabdare si accepta alternative, chiar daca nu esti intru totul de acord cu ele.

HOROSCOP – 20 DECEMBRIE 2016 – CAPRICORN
Ai in fata un proiect nou, dar nu cumva tratezi lucrurile un pic eronat? Ori ti se pare mult mai usor decat este si. la primul hop. ai putea claca, ori, exact invers: in loc sa te apuci de acel nou plan cu optimism si entuziasm, te cramponezi de nimicurile care ti se par mai grave decat sunt. Fii mai corect in aprecierea dimensiunii acestor provocari, pentru ca ai tendinta de a deforma realitatea, privind-o dintr-un unghi diametral opus decat s-ar cuveni. Ce e simplu, agravezi, ce e complicat, bagatelizezi, si de aici se pot ivi cele mai mari probleme. Calculeaza-ti bine fortele inainte de a te implica intr-o directie noua!

HOROSCOP – 20 DECEMBRIE 2016 – VARSATOR
Apare soarele pe strada ta pentru ca treci prin evenimente care te fac sa canti de fericire! Poate dragostea este sursa fericirii tale sau o decizie pe care ai luat-o candva si care isi arata, finalmente, roadele pozitive. Simti nevoia sa impartasesti cu altii lucrurile frumoase din viata ta, de aceea vei sta mai toata ziua de vorba cu cei dragi pentru a le povesti ce lucruri minunate ti se intampla. Optimismul care te copleseste acum poate da startul unor etape din ce in ce mai bune in preocuparile tale actuale, deci capul sus si zambeste! Va fi si mai bine!


HOROSCOP – 20 DECEMBRIE 2016 – PESTI

Te simti bine printre oameni, pentru ca descoperi in jurul tau tot felul de personalitati pe care le simti pe aceeasi lungime de unda. Unii iti pot fi prieteni apropiati, in fata carora iti este usor sa-ti deschizi inima. Altii sunt colegi de nadejde pe care te poti baza in proiectele incepute. Ofera-le si tu ceea ce stii mai bine, ceea ce ai in minte si in suflet, pentru ca si ceilalti au nevoie de companie, la fel ca si tine. Si ei asteapta enorm de la persoana ta, deci dedica-te lor cu incredere, pentru ca veti avea cu totii senzatia unei zile in care v-ati mai imbogatit cu ceva.

Sursa: acvaria.com

D.S.

În articolul
HOROSCOP - 20 DECEMBRIE: Mare atenţie! Leii vor avea probleme cu autorităţile
:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp
Știri
Mihai Petre își sărbătorește ziua de naștere! Ce mesaj de dragoste i-a transmis soția lui, Elwira Petre: ”Bărbatul vieții mele”
Stiri interne • la 13:31
Mihai Petre își sărbătorește ziua de naștere! Ce mesaj de dragoste i-a transmis soția lui, Elwira Petre: ”Bărbatul vieții mele”
  • Mihai Petre a împlinit 45 de ani
  • Cum își sărbătorește ziua de naștere
Ionuț Vînă a devenit tată de fetiță! Partenera fotbalistului a născut / FOTO
Showbiz intern • la 13:29
Ionuț Vînă a devenit tată de fetiță! Partenera fotbalistului a născut / FOTO
  • Ionuț Vînă a devenit tată
  • Partenera fotbalistului a născut o fetiță
Star Matinal. Cornel Păsat, conexiune cu tatăl său, după moarte! Artistul se roagă la părintele lui: „A fost mereu în gândurile mele” / VIDEO
Emisiuni TV • la 12:56
Star Matinal. Cornel Păsat, conexiune cu tatăl său, după moarte! Artistul se roagă la părintele lui: „A fost mereu în gândurile mele” / VIDEO
  • Cornel Păsat a păstrat o conexiune cu tatăl său, după moarte
  • Artistul, detalii despre viața de familie
Halucinant! Mirel, criminalul din Timișoara, a rupt unul dintre cuțite când a ucis-o pe Andreea. Cum a încercat să își ascundă urmele
Stiri interne • la 12:46
Halucinant! Mirel, criminalul din Timișoara, a rupt unul dintre cuțite când a ucis-o pe Andreea. Cum a încercat să își ascundă urmele
  • Mirel și-ar fi premeditat fapta
  • Cum s-a pregătit să o ucidă pe Andreea
”Să îi placă cartea, să nu fie ca mine”. Ce învățături îi oferă Nicu Paleru fiicei sale. Fata nu îi calcă pe urme artistului / VIDEO
Emisiuni TV • la 12:28
”Să îi placă cartea, să nu fie ca mine”. Ce învățături îi oferă Nicu Paleru fiicei sale. Fata nu îi calcă pe urme artistului / VIDEO
  • Nicu Paleru, sfaturi prețioase pentru fiica lui
  • Ce învățături îi oferă artistul fetiței
Clipe de panică pentru clienți, în supermarketul Supeco al Carrefour, din București. O bucată de tavan s-a prăbușit peste oamenii aflați la cumpărături
Stiri interne • la 12:24
Clipe de panică pentru clienți, în supermarketul Supeco al Carrefour, din București. O bucată de tavan s-a prăbușit peste oamenii aflați la cumpărături
  • Clipe de panică pentru clienți
  • O bucată de tavan a supermarketului Supeco al Carrefour, din București, s-a prăbușit
Vezi toate știrile noi
Recomandări
Din Londra s-a mutat într-un sătuc din România. De ce a renunțat Andrei la luxul de acolo, după 14 ani: "Am trait în Anglia ca un rege"
recomandare pe observatornews.ro
Din Londra s-a mutat într-un sătuc din România. De ce a renunțat Andrei la luxul de acolo, după 14 ani: "Am trait în Anglia ca un rege"
Mihaela Borcea a lăsat totul în urmă și a luat o decizie radicală! Fiica Melissa îi este alături
recomandare pe as.ro
Mihaela Borcea a lăsat totul în urmă și a luat o decizie radicală! Fiica Melissa îi este alături
O influenceriţă a murit din cauza unei proceduri de liposucție! Elena avea 30 de ani
Romania TV
O influenceriţă a murit din cauza unei proceduri de liposucție! Elena avea 30 de ani
Fetița Zurli, veste bombă, după ce și-a dat demisia. PRIMELE imagini cu burtica de GRAVIDĂ! ''Sarcină ușoară și felicitări pentru bebe''
Romania TV
Fetița Zurli, veste bombă, după ce și-a dat demisia. PRIMELE imagini cu burtica de GRAVIDĂ! ''Sarcină ușoară și felicitări pentru bebe''
"Lâna de aur”, cel mai luxos și scump material textil natural din lume. Prețul uriaș al hainelor realizate din acest fir valoros
recomandare pe antena3.ro
"Lâna de aur”, cel mai luxos și scump material textil natural din lume. Prețul uriaș al hainelor realizate din acest fir valoros
Ministrul Energiei, Sebastian Burduja, a decis ce se va întâmpla cu taxa pe soare. Anunţ pentru 120.000 de români
recomandare pe antena3.ro
Ministrul Energiei, Sebastian Burduja, a decis ce se va întâmpla cu taxa pe soare. Anunţ pentru 120.000 de români
Turte cu ceapă verde, rețetă de post. Se prepară ușor și este nevoie de doar cinci ingrediente
recomandare pe antena3.ro
Turte cu ceapă verde, rețetă de post. Se prepară ușor și este nevoie de doar cinci ingrediente
Ce trebuie să faci cu apa din vază pentru ca lalelele sau narcisele să reziste mai multe zile
recomandare pe playtech.ro
Ce trebuie să faci cu apa din vază pentru ca lalelele sau narcisele să reziste mai multe zile
Ce se întâmplă cu Regele Charles şi Kate Middleton de Paşte. Cei doi obişnuiau să fie prezenţi la slujba de la biserică
recomandare pe playtech.ro
Ce se întâmplă cu Regele Charles şi Kate Middleton de Paşte. Cei doi obişnuiau să fie prezenţi la slujba de la biserică
O nouă 𝗲𝗹𝗶𝗺𝗶𝗻𝗮𝗿𝗲 𝘀𝗰𝗮𝗻𝗱𝗮𝗹𝗼𝗮𝘀𝗮̆ 𝗹𝗮 𝗦𝘂𝗿𝘃𝗶𝘃𝗼𝗿!? După Jador, Zmărăndescu și Moroșanu, se pare că i-ar fi venit rândul și lui Zanni
recomandare pe redactia.ro
O nouă 𝗲𝗹𝗶𝗺𝗶𝗻𝗮𝗿𝗲 𝘀𝗰𝗮𝗻𝗱𝗮𝗹𝗼𝗮𝘀𝗮̆ 𝗹𝗮 𝗦𝘂𝗿𝘃𝗶𝘃𝗼𝗿!? După Jador, Zmărăndescu și Moroșanu, se pare că i-ar fi venit rândul și lui Zanni
Suma uriașă pusă pe masă de Antena 1 pentru a-și aduce vedetele înapoi. Dan Negru, Bendeac, Scarlătescu, Bontea și Dumitrescu, la un pas să se întoarcă
recomandare pe redactia.ro
Suma uriașă pusă pe masă de Antena 1 pentru a-și aduce vedetele înapoi. Dan Negru, Bendeac, Scarlătescu, Bontea și Dumitrescu, la un pas să se întoarcă
S-au despărţit cu scandal! Cele mai scurte căsnicii ale vedetelor din România
recomandare pe Ciao.ro
S-au despărţit cu scandal! Cele mai scurte căsnicii ale vedetelor din România
Rușii, nervoși că baza Kogălniceanu se extinde: 'Va fi prima țintă'. Ne pregătim de război?
recomandare pe shtiu.ro
Rușii, nervoși că baza Kogălniceanu se extinde: 'Va fi prima țintă'. Ne pregătim de război?
FOTO. Milionarul a turbat când și-a văzut soția la TV! Ce se întâmpla între nevasta lui și antrenorul de fitness
recomandare pe ProSport.ro
FOTO. Milionarul a turbat când și-a văzut soția la TV! Ce se întâmpla între nevasta lui și antrenorul de fitness
Monica Tatoiu vrea să candideze Primăria Sectorului 1! Soțul a ameninţat- că bagă divorţ!
recomandare pe bzi.ro
Monica Tatoiu vrea să candideze Primăria Sectorului 1! Soțul a ameninţat- că bagă divorţ!
Connect-R a recunoscut că s-a drogat: „Consumam cele mai scumpe droguri!“
recomandare pe bzi.ro
Connect-R a recunoscut că s-a drogat: „Consumam cele mai scumpe droguri!“
BNR face anunțul pentru românii cu credite în LEI!
recomandare pe dailybusiness.ro
BNR face anunțul pentru românii cu credite în LEI!
Din păcate, s-a confirmat! Peste 1 milion de români NU vor primi majorare la pensie!
recomandare pe dailybusiness.ro
Din păcate, s-a confirmat! Peste 1 milion de români NU vor primi majorare la pensie!
Cuvinte și sintagme cu înțeles uitat ori pierdut: Cum ne-am ales cu colorata expresie „o laie”
recomandare pe Jurnalul.ro
Cuvinte și sintagme cu înțeles uitat ori pierdut: Cum ne-am ales cu colorata expresie „o laie”
Ianca Simion, apariție superbă într-o ținută cu spatele gol. Cât de bine arată fiica lui Răzvan Simion
recomandare pe a1.ro
Ianca Simion, apariție superbă într-o ținută cu spatele gol. Cât de bine arată fiica lui Răzvan Simion
Close