Homepage » Horoscop » Horoscop 2016! Cum va fi anul viitor pentru fiecare zodie în parte

Horoscop 2016! Cum va fi anul viitor pentru fiecare zodie în parte

Publicat pe 14.10.2015 la 10:31 Actualizat pe 14.10.2015 la 10:59

HOROSCOP 2016. Anul 2015 se apropie cu paşi repezi de sfârşit, iar 2016 se apropie cu noi planuri şi dorinţe ce par de neatins? Află ce surprize te aşteaptă în viitorul an pe toate planurile: dragoste, carieră şi bani.

Horoscop 2016! Cum va fi anul viitor pentru fiecare zodie în parte

foto: arhiva

HOROSCOP 2016. Anul 2015 se apropie cu paşi repezi de sfârşit, iar 2016 se apropie cu noi planuri şi dorinţe ce par de neatins? Află ce surprize te aşteaptă în viitorul an pe toate planurile: dragoste, carieră şi bani.

HOROSCOP 2016 BERBEC. Berbecii vor avea noroc în sfera profesională în prima parte a anului. Astfel, vor continua să abordeze sarcinile de serviciu cu entuziasm şi optimism, iar această conjunctură astrală este suficientă pentru a genera activitate care să-i mulţumească. Pericolul implicit este să vrei să-ţi asumi prea multe sarcini, să uiţi că eşti doar un simplu om şi că o zi are doar douăzeci şi patru de ore. Dacă eşti în căutarea unui loc de muncă, trimite CV-urile până în ziua de 9 septembrie 2016, pentru că este perioada cea mai bună ca să te întâlneşti cu oportunităţi şi noroc profesional.

HOROSCOP 2016. A doua parte a anului le aduce acestora noroc în dragoste. A doua parte a anului ar putea fi o perioadă a angajamentelor pentru mulţi Berbeci necăsătoriţi, în timp ce Berbecii aflaţi în cupluri vor reaprinde focul pasiunii şi vor redescoperi sensul comuniunii.

HOROSCOP 2016. În ceea ce priveşte educaţia, berbecii devin mai serioşi. Acest an reprezintă unul dintre cei mai potriviti din viaţa ta pentru a-ţi relua studiile sau pentru a obţine o diplomă la nivel înalt, care să te pregătească pentru o schimbare în carieră, sau care să-ţi ofere noi posibilităţi de avansare. Dacă ai început acest proces atunci când Saturn a intrat în Săgetător, în data de 18 septembrie 2015, ar trebui ca în noul an să-ţi stabileşti ca obiectiv definitivarea educaţiei.

HOROSCOP 2016. Berbecii se grăbesc să îşi atingă obiectivele, însă trebuie să aibă mai multă răbdare. Anul 2016 poate fi unul dintre cei mai importanţi ani din viaţa ta, deoarece vei fi foarte deschis spre schimbare. Vei avea puterea de a-ţi reafirma personalitatea şi locul pe care îl ocupi în lume.

HOROSCOP 2016 TAUR. Pentru zodia Taur anul 2016 se va concentra pe dragoste, bani, spiritualitate şi prieteni. În 2016 oportunităţile de natură romantică şi socială vor figura în vârful listei de priorităţi, prima parte a anului având potenţialul să fie una dintre cele mai bune perioade din viaţa ta dacă nu eşti implicat într-o relaţie de cuplu. Asta nu înseamnă neapărat că îţi vei întâlni sufletul pereche. S-ar putea să se întâmple şi asta, dar prezenţa lui Jupiter în casa dragostei se referă mai mult la un comportament cu rol de divertisment şi la faptul de a-ţi umple serile şi weekendurile cu multă distracţie.

HOROSCOP 2016. Influenţa protectoare a lui Jupiter te va menţine în rândul celor favorizaţi în acest an în planul profesional. Dacă eşti în căutarea unui loc de muncă, trimite CV-urile începând cu ziua de 9 septembrie 2016, pentru că este perioada cea mai bună ca să te întâlneşti cu noi oportunităţi şi noroc profesional.

HOROSCOP 2016. Dacă nu ţi-ai făcut ordine până acum în plan financiar, nu este nici acum prea târziu să o faci, mai ales în ceea ce priveşte lichidarea datoriilor, una dintre cele mai bune utilizări ale acestui tranzit. Este indicat să-ţi stabileşti un buget şi nişte termene limită de la care să nu te abaţi şi să începi cu cei la care ai cele mai mari datorii. Dacă faci investiţii, este recomandat să fii precaut şi să gândeşti pe termen lung.

HOROSCOP 2016. Poate fi un an deosebit de prielnic ca să te conectezi la vocea ta lăuntrică. Dacă nu te-ai considerat niciodată o persoană intuitivă, acum este momentul să descoperi această latură a personalităţii tale. În acest an vei avea de beneficiat de pe urma mesajelor care iniţial ţi se vor părea subtile, dar care vor deveni tot mai puternice pe măsură ce le vei asculta consecvent.

HOROSCOP 2016. O persoană din grupul tău de prieteni, pe care o considerai de încredere, s-ar putea să te dezamăgească sau să încerce să te inducă în eroare. Este indicat să nu laşi iluziile să-ţi întunece judecata, să pui sub semnul întrebării unele comportamente ale prietenilor şi cunoştinţelor, atunci când este cazul. Ceea ce pare prea bun ca să fie adevărat, chiar aşa poate să şi fie în realitate.

HOROSCOP 2016. Este posibil să stârneşti duşmanii ascunse şi să fii atacat pe la spate atunci când nu te aştepţi deloc, tocmai din cauză că ai tendinţa să refuzi să renunţi la unele concepţii depăşite, putând lăsa impresia că eşti încuiat la minte, bătut în cap şi nedeschis faţă de nou şi progres, sau că îţi aperi convingerile şi filosofia de viaţă în mod fanatic. Pe de altă parte, Pluton plasat în segmentul cunoaşterii superioare este o poziţie foarte favorabilă pentru aprofundare şi dezvoltare personală, astfel încât poate fi un an potrivit ca să te pui serios pe studiu, eventual să te întorci la şcoală pentru a-ţi finaliza studiile, sau să te înscrii la o facultate care să-ţi mărească şansele de reuşită în carieră.

HOROSCOP 2016 GEMENI. Planetele vor "lucra" şi pentru gemeni, care vor resimţi schimbări majore în familie, dragoste şi relaţiile cu prietenii. În primele opt luni ale anului norocul tău se va afla, în continuare, în preajma familiei tale, în apropierea casei. Perioada în care Jupiter va fi retrograd în Fecioară va fi între 7 ianuarie şi 9 mai 2016, când ar putea să-ţi fie de ajutor să consolidezi proiectele pe care le-ai început şi să faci ajustările necesare.

HOROSCOP 2016. În a doua jumătate a anului un nou hobby sau o nouă distracţie ţi s-ar putea prezenta şi, în general, vei încerca să te bucuri de tot ceea ce viaţa îţi poate oferi mai bun. Este indicat să foloseşti aceste luni pentru proiecte creative şi, dacă este necesar, să înveţi noi modalităţi de a-ţi hrăni fericirea şi bunăstarea în viaţă. Este o perioadă potrivită ca să-ţi consolidezi încrederea în sine şi să priveşti înainte cu optimism şi bucurie.

HOROSCOP 2016. Saturn te va îndemna să te gândeşti serios la cum vrei să arate viitorul tău relaţional. Lecţiile pe care ţi le va aduce profesorul Saturn se vor aplica tuturor tipuri de relaţii, indiferent dacă este vorba de relaţii de muncă, cu prietenii, cu familia sau cu partenerul de viaţă.

HOROSCOP 2016. În acest an Saturn va intra în mişcare retrogradă în perioada 25 martie-11 august 2016. În aceste luni este posibil să te confrunţi cu probleme relaţionale care au rămas nerezolvate din trecut şi să fii nevoit să le repari. Dacă în această perioadă vei simţi că trebuie să-ţi ceri scuze cuiva, aminteşte-ţi că iertarea începe, în primul rând, cu tine însuţi

HOROSCOP 2016. Gemenii sunt îndemnaţi să socializeze cât mai mult, să se implice în grupuri, să meargă acolo unde îşi pot face noi cunoştinţe şi să devină cât mai activi în plan social. În 2016 ai putea avea multe surprize din partea prietenilor (plăcute dar şi mai puţin plăcute) şi vei fi răsplătit cu multe cunoştinţe şi prieteni noi. Unele dintre aceste persoane ţi-ar putea lămuri diferite chestiuni în mod surprinzător.

HOROSCOP 2016. Este posibil ca influenţa neptuniană să te stimuleze să porneşti în urmărirea nu a unui ideal realist, ci a unei mine de aur. S-ar putea să ţi se pară că eşti susţinut de colegi, şef, dar de fapt ei să nu facă altceva decât să te înşele sau să îţi submineze poziţia. Inspiraţia de a te ridica deasupra mulţimii este cel mai bun rezultat posibil pe care îl poate aduce acest tranzit. Gemenii sunt invitaţi să-şi urmeze intuiţia în carieră, dar să nu uite să-şi menţină activă şi latura realistă şi pragmatică. În felul acesta vor reuşi să se ferească de deziluzii în carieră.

HOROSCOP 2016. În 2016, va trebui să fii extrem de precaut în privinţa chestiunilor financiare şi să încerci să eviţi împrumuturile şi alte angajamente majore legate de contractarea unor credite.

HOROSCOP 2016 RAC. Racii se vor bucura de un an în care şcoala, familia, munca, spiritualitatea, cariera şi căsătoria vor forma un melanj care îi va împlini. Primele opt luni ale anului îţi vor oferi posibilitatea de a stabili nenumărate contacte cu oamenii din apropiere (vecini, rude, fraţi/surori), care îţi vor purta şi noroc, într-un fel sau altul.

HOROSCOP 2016. Este un tranzit deosebit pentru zodia ta, întrucât planeta norocului şi a oportunităţilor îsi trimite razele binefăcătoare asupra celui mai important sector din viaţa ta: casa şi familia. În altă ordine de idei, s-ar putea să te hotărăşti să cumperi sau să închiriezi o nouă locuinţă, una mai încăpătoare, iar dacă eşti mulţumit de locuinţa în care stai acum, te-ai putea hotărî să o extinzi sau redecorezi, pentru a corespunde necesitaţilor tale de acum. Pentru unii Raci aceasta extindere ar putea fi impusă de mărirea familiei cu încă un membru. În a doua parte a anului vei dori să-ţi satisfaci necesitatea de a simţi că prinzi rădăcini cu adevărat şi că obţii un sentiment de securitate şi apartenenţa.

HOROSCOP 2016. Dacă până acum ţi-ai neglijat sănătatea, din indulgență sau datorită unui stil de viaţa sedentar, e timpul să-ţi faci ordine în alimentaţie şi să adopţi o alta rutină, una mai sănătoasă, care să cuprindă şi un program regulat de exerciţii fizice/sport. Până în luna decembrie 2017 Saturn te va îndemna să-ţi construieşti noi rutine, de data asta mai solide, care să-ţi susţină cu adevărat sănătatea. rmează 2 ani în care va trebui să te maturizezi în privinţa modului în care înţelegi munca, asumarea responsabilităţilor de zi cu zi şi sănătatea.

HOROSCOP 2016. Acest an poate să fie unul al schimbărilor neaşteptate în carieră, poate chiar unul dintre cei mai interesanţi ani pe care i-ai trăit vreodată. Totuşi, se cuvine să te atenţionăm că ar fi bine să te gândeşti bine înainte de a acţiona în planul carierei, să rezişti tentaţiei de a acţiona impulsiv.

HOROSCOP 2016. Anul 2016 poate să-ţi aducă noi posibilităţi de dezvoltare personală. De exemplu, ai putea să te simţi motivat de a obţine o diplomă sau o calificare care să te ajute să-ţi împlini visele. Însă Neptun în Peşti în această poziţie poate semnala şi fixarea unor obiective nerealiste, prezenţa unei gândiri înceţoşate. Este recomandat să cântăreşti argumentele şi contraargumentele cu atenţie, mai ales dacă eşti implicat într-o situaţie de natură juridică. Aşadar, Racii să-şi urmeze inspiraţia şi să se încreadă în Univers, dar să nu uite de prudenţă - uneori ceea ce pare a fi ideal nu este aşa şi în realitate.

HOROSCOP 2016 LEU. Banii, studiile, dragostea şi copiii, călătoriile şi profesia sunt domeniile în care Leii vor simţi influenţa planetelor în anul 2016.

HOROSCOP 2016. În primele opt luni ale anului este posibilă o creştere salarială considerabilă sau obţinerea unei prime, precum şi ivirea unei şanse financiare care se va dovedi cu atât mai surprinzătoare cu cât va proveni dintr-o sursă neaşteptată. Deşi vei atrage cu mai multă uşurinţă banii, te vei afla şi într-o dispoziţie de a cheltui nesăbuit. Această influentă norocoasă va dura până în ziua de 19 septembrie 2016, aşa că eşti îndemnat să-ţi stabileşti ca obiectiv mai degrabă faptul de a-ţi spori venitul net decât de a-l menţine la acelaşi nivel.

HOROSCOP 2016. Pentru Leii care şi-au dorit mereu să fie scriitori, a doua parte a anului s-ar putea dovedi ideală pentru a face o încercare în acest sens. De asemenea, a doua jumatate a anului îţi va oferi şi posibilitatea de a stabili nenumărate contacte cu oamenii din apropiere- vecini, fraţi, surori şi alte rude. Multe din aceste persoane îţi vor purta noroc, deşi s-ar putea să nu conştientizezi acest lucru pe deplin până în 2017 sau abia peste câţiva ani.

HOROSCOP 2016. Poate mai mult decât oricând, pentru tine iubirea va echivala cu seriozitatea, încrederea şi loialitatea. Nu vei mai dori să-ţi pierzi vremea cu distracţii de o noapte, sau cu flirturi doar de dragul de a te juca şi de a te simţi bine. Vrei angajamente serioase, lucruri trainice şi de durată. În ceea ce priveşte exprimarea creativităţii, o idee pentru Lei ar fi să-şi găsească un hobby care nu numai să-i relaxeze şi să le ofere plăcere, dar să le ofere şi rezultate concrete.

HOROSCOP 2016. Este indicat ca Leii să se concentreze asupra posibilităţilor existente şi să depisteze oportunităţile care le vor ieşi în cale. Ele vor apărea ca din senin şi din orice sursă posibilă: o persoană pe care ai cunoscut-o în trecut, o rudă, un prieten, cineva din străinătate, o cunoştinţă nouă sau o organizaţie. Şi fiecare dintre aceste persoane te va încuraja să faci pasul din prezent în viitor.

HOROSCOP 2016. Provocarea căreia trebuie să-i faci faţă constă în a exploata plusurile lui Neptun pentru a înmulţi zerourile din coada sumei de cont, în timp ce încerci să tragi pe sfoară aspectele cele mai puţin favorabile. Într-un plan diferit, Neptun te va împinge să descoperi ceea ce valorezi cel mai mult la ceilalţi oameni, la viaţă şi la nivelul spiritual al existenţei. Atenţie însă, nu te lăsa influenţat, gândeşte pe cont propriu în loc să-i laşi pe alţii să te forţeze să le accepţi convingerile!

HOROSCOP 2016. Sunt câţiva ani de când Pluton îţi traversează zona serviciului din horoscop şi o va mai face mulţi ani de-acum înainte, până prin 2024. Sigur este că la un moment dat viaţa ta profesională se va schimba spectaculos.

HOROSCOP 2016 FECIOARĂ. Fecioarele vor fi influenţate de astre în următoarele domenii: exprimarea personalităţii, bani, famili, căsătorie, dragoste şi copii. Jupiter te va ajuta să atragi de partea ta oportunităţi deosebite pentru dezvoltarea personală şi pentru adoptarea unor direcţii noi de orientare. Partea cea mai grea pentru tine va fi aceea de a te hotărî pe ce drum să o iei, pentru că toate ar putea să ţi se pară la fel de ispititoare! Aceasta este provocarea cu care te vei confrunta datorită acestei planete expansive, aşa că eşti sfătuit să încerci să nu-ţi aglomerezi prea mult timpul sau să te suprasoliciţi.

HOROSCOP 2016. Este recomandat să fii sigur pe tine în privinţa tuturor lucrurilor pe care le ai de oferit. Dacă simţi că eşti prost plătit sau că eşti angajat pe un post necorespunzător nivelului tău de pregătire, ar trebui să-ţi faci curaj şi să te gândeşti la modul în care poţi schimba situaţia respectivă.

HOROSCOP 2016. Este posibil să te confrunţi cu aspecte legate de atașamentele de trecut/familie/casă. Este posibil să fii nevoit pe parcursul acestui an să-ţi reorganizezi sau să-ţi reconstruieşti casa, la propriu, dar mai ales sufletul.

HOROSCOP 2016. Este recomandat să eviţi tranzacţiile financiare riscante, împrumuturile (cum ar fi acordul de a acţiona ca girant) şi alte acţiuni riscante care ţi-ar putea afecta situaţia financiară. Altfel te-ai putea întâlni cu surprize neplăcute. Riscul este, din nefericire, că nu toată lumea este la fel de cinstită ca tine.

HOROSCOP 2016. Pune întrebări, evită să faci presupuneri, insistă pentru a obţine răspunsuri clare şi apoi susţine toate acestea prin propria cercetare. Dacă ai îndoieli cu privire la chestiunile de importanţă minoră, cere o opinie sinceră de la o persoană pe care o respecţi. În ciuda potenţialului negativ al acestei planete, prin prezenţa ei în sectorul relaţiilor şi parteneriatelor, poţi folosi această energie planetară în mod benefic, pentru a-i cuceri pur şi simplu pe ceilalţi. Vei avea o doză suplimentară de farmec care-i va atrage pe oameni în jurul tău. Desigur, asta poate funcţiona în două sensuri. Deci n-ar trebui să te arăţi prea surprins atunci când oamenii îşi vor îndrepta farmecul personal în direcţia ta!

HOROSCOP 2016. Este posibil, de asemenea, să ai de făcut faţă şi unor cheltuieli suplimentare care-i implică pe copii. Ar trebui să fii pregătit să tragi linia şi să spui nu dacă solicitările lor nu sunt rezonabile. Acelaşi lucru este adevărat şi dacă, de exemplu, vei simţi dintr-odată impulsul de a face "un tur în jurul lumii" sau de a cumpăra maşina cea mai scumpă dintr-un anumit lot. Deci atenţie la cheltuielile pe care le faci pentru satisfacerea plăcerilor, este poate mai indicat să-ţi propui cheltuieli mai mici şi să economiseşti diferenţa de bani.

HOROSCOP 2016 BALANŢĂ. Pentru zodia Balanta influenta planetelor în 2016 se va concentra preponderent asupra următoarelor domenii din viaţa lor: spiritualitate, exprimarea personalităţii, educaţie, călătorii, căsătorie, profesie şi familie.

HOROSCOP 2016. Până la începutul lunii septembrie 2016 nu se poate spune că-ţi va displăcea să-ţi petreci mai mult timp tu cu tine, meditând mai mult şi ascultându-ţi vocea lăuntrică. De fapt, Balantele sunt şi îndemnate să-şi asculte mai mult intuiţia şi să cerceteze mai mult latura spirituală a vieţii. Jupiter îţi va amplifica cel de-al şaselea simţ, inspirându-te să ai mai multă compasiune şi să-i ajuţi pe cei aflaţi în situaţii mai grele.

HOROSCOP 2016. Pentru tine această schimbare reprezintă un context memorabil, care te va ajuta, timp de 1 an, să atragi în viaţa ta oportunităţi pentru evoluţia personală în toate domeniile vieţii. Ca şi nativ Balanta uneori duci lipsa de încredere în sine, dar sub influenţa planetei expansivităţii şi optimismului, Jupiter, credinţa în propria persoană şi în capacităţile tale vor fi amplificate, iar acest lucru te poate ajuta ca în 2016 să obţii unele realizări importante.

HOROSCOP 2016. Comunicarea va fi importantă pentru tine în acest an, la fel şi relaţiile cu cei aflaţi în mediul tău apropiat, însă Saturn fiind profesorul zodiacului, te-ai putea întâlni şi cu unele lecţii care să-ţi genereze o stare de perplexitate. Lecţia veritabilă va fi una de încredere în gândurile, ideile şi sentimentele tale, pentru că sub influenţa lui Saturn ai putea să te îndoieşti de capacităţile tale intelectuale şi să nu te simţi prea confortabil spunând ceea ce vrei să spui.

HOROSCOP 2016. În altă ordine de idei, dacă ai nevoie să urmezi un curs pentru a obţine o diplomă sau să absolvi un program de instruire, anul 2016 ar putea fi potrivit ca să faci aceste lucruri. În ceea ce priveşte călătoriile, în special cele la mai mică distanţă de casă, este recomandată prudentă în călătorii şi planificarea lor atentă.

HOROSCOP 2016. Cu Uranus aspectat negativ pe tot parcursul anului, poziţionat în zona relaţiilor, parteneriatelor şi căsătoriei, te poţi aştepta la orice, de la apariţia unei oportunităţi neaşteptate până la sosiri şi plecări inopinate - toate acestea implicându-i pe ceilalţi. Ceea ce a funcţionat în trecut - oameni, locuri şi lucruri - s-ar putea să nu mai corespundă vieţii tale actuale.

HOROSCOP 2016. Este înţelept să fii conştient de curentele subterane de la locul de muncă şi precaut faţă de colegii de muncă pe care îi simţi nesinceri. Ascultă-ţi cel de-al şaselea simţ, menţine-ţi caracterul privat al vieţii tale private şi fii atent la persoanele în care ai încredere la locul de muncă.

HOROSCOP 2016. Nu există nici o îndoială că viaţa ta domestică ar putea fi destul de provocatoare pentru tine în acest an, aceasta aliniere planetară putând genera o ruptură, mai ales din cauza faptului că evoluezi şi devii o persoană "nouă", redefinindu-te în raport cu obiective noi şi cu ambiţii personale noi faţă de vechiul tău stil de viaţă.

HOROSCOP 2016 SCORPION. Scorpionul va fi mai afectat de planete pe următoarele domenii din viaţa lor: bani, profesie, educaţie şi călătorii.

Peste ani poate că îţi vei aminti de această perioadă că fiind una dintre cele mai bune în plan social. Jupiter fiind o planetă care extinde, este foarte probabil să observi că cercul tău de cunoştinţe se va îmbogăţi cu multe figuri noi. Unii dintre aceştia îţi vor deveni prieteni şi chiar este posibil să-ţi găseşti şi sufletul pereche care să-ţi ofere cele mai înţelepte sfaturi pe care le-ai primit vreodată. Dacă eşti în căutarea dragostei există şi posibilitatea aceasta, să-ţi întâlneşti dragostea vieţii cu ajutorul unui prieten comun. Sau ai putea să constaţi că nutreşti sentimente de dragoste pentru un prieten (vechi).

HOROSCOP 2016. Timp de 1 an, Jupiter te va încuraja să te concentrezi asupra celor mai intime necesităţi şi dorinţe personale, să-ţi asculţi mai mult intuiţia şi vocea lăuntrică. Acest proces de reculegere personală se va dovedi extrem de util, deoarece te va pregăti pentru sosirea lui Jupiter în zodia ta, în 2017.

HOROSCOP 2016. Atunci când Jupiter va intra în zodia Scorpion va începe un nou ciclu de 12 ani în viaţa ta iar meditaţia şi cercetarea interioară de acum vor naşte un simţ sporit al încrederii în capacităţile proprii şi-ţi vor consolida aprecierea la adresa propriei persoane.

HOROSCOP 2016. Şi în anul 2016 va trebui să planifici în avans fluctuaţiile financiare, pe cât de mult posibil. Este bine să faci eforturi spre moderaţie, să încerci să economiseşti mai mult, să cheltuieşti cumpătat, să-ţi stabileşti să trăieşti în limitele unui buget şi să-ţi concentrezi atenţia asupra investiţiilor şi fondurilor de pensii.

HOROSCOP 2016. Foloseşte-ţi cel de-al şaselea simţ, ascultă şi observă ce se petrece în jurul tău, mai ales dacă domeniul profesional nu este atât de prosper pe cât te-ai aştepta. Este posibilă, de asemenea, o reorganizare majora la nivelul companiei sau locului tău de muncă. De asemenea, poţi decide, pur şi simplu, să mergi mai departe dacă o posibilitate de promovare este blocată sau dacă un superior îţi forţează limitele. Provocarea va consta însă în a decide ce slujbă şi ce direcţie profesională să alegi.

HOROSCOP 2016. Credinţa în propria ta persoana va fi în creştere, vei simţi că te afli în legătură spirituală cu universul. Neptun ar putea sa aducă magia in ceea ce priveste creativitatea, iubirea, copiii. Întâlnirea cu dragostea vieţii tale s-ar putea produce chiar în acest an, când o persoană nouă ar putea să intre în viaţa ta- domeniul dragostei ar putea aduce promisiuni extraordinare.

HOROSCOP 2016. Te vei adânci mai mult în subconştient şi te vei strădui să înţelegi de ce gândeşti şi acţionezi în felul în care o faci. Caută răspunsuri realiste şi acţionează pentru a îndepărta orice regrete care ar putea ieşi la suprafaţă.

HOROSCOP 2016 SĂGETĂTOR. Pentru zodia Sagetator influenta planetelor în 2016 se va concentra preponderent asupra următoarelor domenii din viaţa lor: bani, exprimarea personalităţii, dragoste, carieră, copii şi familie.

HOROSCOP 2016. În prima parte a anului, vei beneficia de avantajele acestei planete care aduce expansiunea şi care poate determina oportunităţi norocoase, făcându-te să te numeri printre favorizaţii acestui an pe plan profesional.

HOROSCOP 2016. Norocul va interveni în viaţa ta prin intermediul altor oameni, mai ales al prietenilor. Jupiter te va ajuta să-ţi perfecţionezi abilităţile de interrelaţionare, ajutându-te să stabileşti câteva contacte foarte benefice.

HOROSCOP 2016. Progresul pe care l-ai făcut s-ar putea să nu fie unul spectaculos şi dinamic, dar cu siguranţă este unul constant, odată cu îndeplinirea fiecărei sarcini şi odată cu fiecare realizare bine-meritată. Apreciază, aşadar, punctul în care ai ajuns! Este posibil să-ţi fie greu să ieşi cu faţa curată în urma unor abateri, chiar minore, cum ar fi urmarea unei scurtături pentru a-ţi realiza un proiect (Da, unii Săgetători chiar vor fi tentaţi să facă asta!) Cert este că Saturn va crea imediat karmă - o repercursiune negativă instantanee - şi vei ajunge curând să-ţi regreţi acţiunile. Este un an în care trebuie să creşti, să devii mai serios în privinţa vieţii tale şi să dai dovadă de disciplină şi organizare. Numai în felul acesta vei reuşi să-ţi faci viaţa mai uşoară, fără să resimţi piedici la fiecare pas în calea ta.

HOROSCOP 2016. S-ar putea să resimţi deja o insatisfacţie majoră faţă de viaţa ta în general. Şi deşi ai putea să pui acest sentiment pe seama serviciului, carierei, locuinţei, familiei, prietenului, mamei, soţului/soţiei, în realitate nemulţumirea are legătură în primul rând cu tine însuţi, de fapt totul se reduce la tine, la persoana ta. Ceea ce a funcţionat în trecut s-ar putea să nu mai funcţioneze acum, poate că priorităţile tale s-au schimbat, la fel şi dorinţele şi scopurile personale. Gândeşte-te cum îţi doreşti să arate viaţa ta, stabileşte-ţi scopuri realiste şi elaborează un plan de acţiune precis pentru a le îndeplini.

HOROSCOP 2016. Dragostea şi copiii te pot lua prin surprindere în acest an, sau ai putea să-ţi descoperi brusc un talent creativ sau un nou hobby. Cu această planetă stranie şi surprinzătoare care se plimbă prin sectorul dragostei din horoscopul tău, este foarte probabil să ai parte de multe surprize în dragoste, inclusiv şansa de a te îndrăgosti de cineva la prima vedere. O relaţie cu un copil, prieten, iubit, ar putea fi oarecum stresantă pe parcursul acestui an.

HOROSCOP 2016. N-ar fi rău să-ţi faci o favoare şi să investeşti mai degrabă încredere în propria persoană decât în ceilalţi. Procedând în felul acesta vei reduce riscul să manifeşti latura inferioară a lui Neptun. Chiar şi aşa, este posibil ca unul dintre membrii familiei să te dezamăgească într-un fel sau altul. Aceasta este natura umană, dar e vorba aici şi de perspectiva pe care o adopţi. Fii mai realist şi evită ispita de a pune pe cineva drag pe un soclu. În altă ordine de idei, ar fi bine să-ţi verifici casa periodic pentru a detecta eventualele scurgeri de apă - robinete, boilere, instalaţii sanitare, etc. Este posibil să intervină o defecţiune uşor de reparat, dar la fel de posibilă este şi o inundaţie, sau chiar o scurgere de gaze. Este necesară şi prudenţă în privinţa persoanelor pe care le angajezi pentru eventualele reparaţii sau îmbunătăţiri în casă.

HOROSCOP 2016. Poate ar trebui să-ţi iei un angajament faţă de tine însuţi de a trăi în limitele unui buget atent calculat şi să nu mai arunci banii pe distracţii.

HOROSCOP 2016 CAPRICORN. Nativii din Capricorn vor simţi influenţe în domeniile: călătorii, carieră, spiritualitate, familie, personalitate.

HOROSCOP 2016. În primele opt luni ale anului 2016, norocul tău va avea legătură cu călătoriile, străinătatea şi educaţia, aşa că planifică-ţi o călătorie de vis într-o destinaţie exotică sau într-un loc pe care de mult timp doreşti să-l vizitezi, chiar şi o excursie mai amplă, cu mai multe destinaţii. În cazul tău se poate spune că în prima parte a anului 2016 ar fi bine să te duci să-ţi cauţi norocul în lume, pentru că ar putea fi pe undeva departe de locul în care te afli acum.De asemenea, încearcă să pătrunzi cât mai adânc în sfera cunoaşterii, să-ţi lărgeşti orizontul şi prin educaţie, te va ajuta în cariera ta în a doua parte a anului 2016 şi în prima parte a anului 2017.

HOROSCOP 2016. În a doua parte a anului, începând cu ziua de 9 septembrie 2016, Jupiter, planeta oportunităţilor şi norocului, se va muta în zodia Balanţă, unde va străluci cu putere în zona carierei tale. Prin urmare, vei beneficia de avantajele acestei planete care aduce expansiunea şi determină oportunităţi norocoase, făcându-te să te numeri printre favorizaţii zodiacului pe plan profesional.

HOROSCOP 2016. Pe parcursul acestui an va trebui să încerci să-ţi asculţi mai mult intuiţia, pentru a beneficia în toate ariile vieţii tale. Există mai multe discipline și practici care ne ajută să ne conectăm cu sinele nostru interior, dar în esenţă, toate ne conduc spre relaxare interioară, spre mutarea centrului dincolo de intelect.

HOROSCOP 2016. Cu alte cuvinte, pentru a-ţi uşura viaţa şi să nu mai resimţi blocaje în viaţa ta, va trebui s faci eforturi să crezi în ceea ce îţi spune instinctul, care te va îndemna mereu atunci când trebuie să-ţi asumi responsabilitatea pentru o situație, oricât de greu ţi-ar fi. În același timp, lucrurile ar putea să nu meargă aşa cum ţi-ai dori dacă vei încerca să le împingi mai departe, atunci când circumstanțele sugerează că nu nu este momentul potrivit pentru a face acest lucru. Şi în 2016 va trebui să închizi multe uşi pe care nu le-ai închis atunci când trebuia şi te vei întâlni cu consecinţele greşelilor pe care le-ai făcut de-a lungul ultimilor 28 de ani. Lecțiile pe care saturn ţi le aduce te vor pregăti pentru următorul ciclu de 28 de ani din viaţa ta.

HOROSCOP 2016. Este destul de probabil ca Uranus să-ţi tulbure destul de serios viaţa de familie şi în 2016. Ar putea fi un an al schimbărilor radicale pentru tine, un an în care sa fii impins să-ţi recreezi personalitatea. 2016 este un an în care ai putea să-ţi găseşti curajul de a face multe lucruri pe care nu ai îndrăznit să le faci până acum, cum ar fi: să slăbeşti sau să-ţi descoperi un talent multă vreme ascuns. Dar fii atent, totuşi, pentru că schimbarea doar de dragul schimbării nu este mereu cea mai bună opţiune. Ţine minte lucrul acesta dacă vei simţi nevoia să te eliberezi nejustificat de stilul de viaţă anterior sau de o relaţie apropiată.

HOROSCOP 2016. Trebuie să fii prudent cu privire la a da crezare la tot ce auzi şi de a avea încredere în oricine. Unii oameni poate că îţi vor promite marea cu sarea dar nu vor reuşi să-şi ţină cuvântul, spre dezamăgirea ta. Ai putea să cazi şi în capcana autoînşelării, să crezi doar ceea ce vrei să crezi, în loc să iei o anumită situaţie aşa cum este. De aceea ar fi bine să obţii şi o opinie obiectivă înainte de a lua decizii de viaţă semnificative.

HOROSCOP 2016. Probabil cea mai mare provocare pentru tine în acest an va consta în înţelegerea necesităţii transformării de sine şi a propriei vieţi.

HOROSCOP 2016 VĂRSĂTOR. Banii, călătoriile, prietenii, educaţia şi spiritualitatea sunt domeniile influenţate de astre pentru nativii din vărsător.

HOROSCOP 2016. Jupiter este planeta oportunităţilor şi a norocului, motiv pentru care a doua parte a anului se anunţă a fi una dintre cele mai bune din viaţa ta pe plan financiar. Posibilităţile sunt multiple, poate că partenerul tău va obţine o mărire salarială semnificativă, poate că vei obţine un bonus financiar important sau o să faci nişte bani grămadă printr-un noroc, impulsionat de ceva de genul unei investiţii sau de încercarea de a fi jucat un bilet la loterie.

HOROSCOP 2016. Există şi posibilitatea să primeşti o moştenire iar dacă ai luat în calcul posibilitatea de a face un împrumut, este bine să îl faci până în ziua de 9 septembrie 2016. Este un tranzit benefic şi în ceea ce priveşte viaţa sexuală. Mai multe detalii despre acest tranzit poţi citi în Horoscopul banilor 2016 pentru zodia Vărsător.

HOROSCOP 2016. În a doua parte a anului norocul tău va avea legătură cu educaţia, străinătatea, călătoriile, mai ales în ceea ce priveşte călătoriile care sunt la mare distanţă de casă. În cazul tău se poate spune că în a doua parte a anului 2016 ar fi bine să te duci să-ţi cauţi norocul în lume, pentru că, cel mai probabil, este pe undeva departe de locul în care te afli acum.

HOROSCOP 2016. Însă influenţa lui Jupiter se extinde dincolo de sfera călătoriilor. El îţi va stimula curiozitatea şi te va motiva să asimilezi noi cunoştinţe şi să cercetezi alte culturi şi stiluri de viaţă. În ultimele patru luni ale anului Universul te încurajează să faci ceea ce ştii cel mai bine, să te aventurezi în necunoscut, să experimentezi şi să înveţi tot ce se poate prin lărgirea orizontului mental.

HOROSCOP 2016. Te afli într-o perioadă în care ai tendinţa să fii mai serios în ceea ce priveşte prietenia şi viaţa socială. 2016 ar putea reprezenta un an în care vor fi testate relaţiile de prietenie şi doar cele care au profunzime, care sunt bazate pe încredere, respect şi loialitate vor reuşi să supravieţuiască. De asemenea, în acest an va trebui să-ţi asumi responsabilitatea în ceea ce-i priveşte pe prietenii tăi şi să dai dovadă de mai mult realism în ceea ce-i priveşte.

HOROSCOP 2016. Vei avea parte, de asemenea, de un an plin de idei creatoare, inedite, dacă îţi vei descătuşa curiozitatea şi îţi vei permite să laşi mintea să hoinărească în alte direcţii. Este pur şi simplu o chestiune de a privi lucrurile dintr-o perspectivă diferită şi de a urma apoi un traseu în direcţia unei soluţii novatoare. Într-un plan mai practic, este recomandat ca în 2016 să fii mai atent cu ceea ce spui sau scrii şi, de asemenea, atunci când te afli la volan.

Este recomandat ca Vărsătorii să fie foarte atenţi şi în acest an în ceea ce priveşte chestiunile financiare, la afacerile pe care le fac, pentru că Neptun nu este doar planeta spiritualităţii, ci şi planeta înşelăciunii. Prin urmare există riscul să te întâlneşti cu promisiuni deşarte. Este indicat să ceri sfatul experţilor şi să nu iei de bună părerea nimănui.

HOROSCOP 2016. Eşti susţinut astral pentru a te debarasa de obiceiurile proaste care se repercutează în mod negativ asupra vieţii tale şi în mod special asupra sănătăţii.

HOROSCOP 2016 PEŞTI. Peştii sunt influenţaţi de zodii în relaţii, bani, carieră, prieteni şi spiritualitate. Primele opt luni să fie printre cele mai bune din viata ta pentru dragoste şi relaţia de cuplu. Dacă eşti gata să avansezi o relaţie sentimentală la un nivel superior sau dacă te afli în căutarea unui partener alături de care să-ţi trăieşti viaţa, dorinţa ta s-ar putea îndeplini în aceste luni. Nici că se putea să-ţi doreşti un tranzit mai bun pentru relaţiile tale.

HOROSCOP 2016. Este posibil ca partenerul tău să obţină o mărire salarială semnificativă, să primeşti o moştenire, să obţii un bonus financiar important sau să faci bani grămadă printr-un noroc neaşteptat, impulsionat de ceva de genul unei investiţii sau de încercarea de a fi jucat un bilet la loterie.

HOROSCOP 2016. Dacă simţi că încă mai ai mult de lucru pentru a-ţi îndeplini obiectivele, fă din asta o prioritate în acest an. Dacă vei fi organizat, perseverent şi vei fi dispus să munceşti din greu, Saturn te va recompensa pe măsură. Chiar dacă răsplata nu va fi imediată, acţiunile tale vor produce rezultate în timp. Nu vei mai beneficia de o asemenea oportunitate de a avansa social în următorii douăzeci şi opt de ani, aşa că nu este indicat să iroseşti darul universului.

HOROSCOP 2016. Veniturile obţinute vor fi instabile şi în 2016, poţi avea câştiguri surprinzătoare, bruşte, dar şi cheltuieli suplimentare în cele mai neaşteptate sau nepotrivite momente.

HOROSCOP 2016. În anul 2016 vei fi înclinat să vezi ce e mai bun în oameni, trebuie să fii deosebit de prudent faţă de cei cărora le acorzi încrederea ta. Unii poate că îţi vor spune doar ceea ce vrei tu să auzi, iar alţii poate că vor încerca să te ducă în eroare în mod deliberat.

HOROSCOP 2016. Tendinţa generală pe termen mai îndelungat este de a intra în contact cu oameni importanţi, foarte influenţi, dar şi cu unele persoane care dispun de capacitatea de a-ţi transforma viaţa într-un fel sau altul.

sursa: 2016.horoscopbun.ro

În articolul
Horoscop 2016! Cum va fi anul viitor pentru fiecare zodie în parte
:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp
Știri
Ai văzut-o pe tânăra din imagine? Dacă da, anunță autoritățile! Miruna are 13 ani și a spus familiei că pleacă la școală, însă nu a mai revenit acasă / FOTO
Stiri interne • la 09:20
Ai văzut-o pe tânăra din imagine? Dacă da, anunță autoritățile! Miruna are 13 ani și a spus familiei că pleacă la școală, însă nu a mai revenit acasă / FOTO
  • O fată de 14 ani, din județul Vrancea, este căutată de oamenii legii
  • Miruna a spus familiei că pleacă la școală şi nu s-a mai întors acasă
  • Dacă ai văzut-o, sună la 112
Dronă militară, prăbușită în apropierea orașului Brăila. Oamenii au ieșit speriați din case când au auzit o bubuitură puternică / VIDEO
Stiri interne • la 09:06
Dronă militară, prăbușită în apropierea orașului Brăila. Oamenii au ieșit speriați din case când au auzit o bubuitură puternică / VIDEO
  • O dronă de origine militară s-a păbuşit, seara trecută, pe Insula Mare a Brăilei
  • Oamenii au ieșit speriați din case când au auzit o bubuitură puternică
De ce e bine să bei ceai de castravete amar. 10 beneficii miraculoase pentru sănătate
Beauty & Lifestyle • la 09:02
De ce e bine să bei ceai de castravete amar. 10 beneficii miraculoase pentru sănătate
  • Beneficiile ceaiului de castravete amar
  • De ce este recomandat de medici
Caz șocant în Iași! Un bărbat a oprit curentul electric al unei locuințe și a intrat cu un cuțit în casa unei tinere, încercând să o abuzeze sexual
Stiri interne • la 08:44
Caz șocant în Iași! Un bărbat a oprit curentul electric al unei locuințe și a intrat cu un cuțit în casa unei tinere, încercând să o abuzeze sexual
  • Scene șocante într-o comună ieșeană
  • Un bărbat a oprit curentul electric al unei locuințe și a intrat cu un cuțit în casa unei tinere
  • Ar fi încercat să o abuzeze sexual
Xtra Night Show. Ticy, colegul de breaslă a lui Liviu Guță, declarații despre dispariția manelistului. Ce s-a întâmplat cu cântărețul, de fapt: „Am vorbit cu familia” / VIDEO
Emisiuni TV • ieri la 23:33
Xtra Night Show. Ticy, colegul de breaslă a lui Liviu Guță, declarații despre dispariția manelistului. Ce s-a întâmplat cu cântărețul, de fapt: „Am vorbit cu familia” / VIDEO
  • Liviu Guță a fost dat dispărut de colegii de breaslă
  • De mai bine de un an, nimeni nu mai știe nimic de el
Horoscop vineri, 29 martie 2024: Fecioarele vor avea zile pline
Horoscop zilnic • ieri la 23:26
Horoscop vineri, 29 martie 2024: Fecioarele vor avea zile pline
  • Horoscopul zilei de vineri, 29 martie 2024
  • Ce ne-au pregătit astrele pentru ziua de vineri
  • Vezi cum stai în materie de bani, dragoste, sănătate și noroc
Vezi toate știrile noi
Recomandări
Trecutul întunecat al lui Mirel, criminalul Andreei: şi-a agresat şi fostele iubite. Reacţia mamei sale, în vizită la puşcărie
recomandare pe observatornews.ro
Trecutul întunecat al lui Mirel, criminalul Andreei: şi-a agresat şi fostele iubite. Reacţia mamei sale, în vizită la puşcărie
„Cea mai frumoasă femeie din România” i s-a destăinuit Anamariei Prodan! Cum a reacționat când și-a prins soțul înșelând-o
recomandare pe as.ro
„Cea mai frumoasă femeie din România” i s-a destăinuit Anamariei Prodan! Cum a reacționat când și-a prins soțul înșelând-o
O influenceriţă a murit din cauza unei proceduri de liposucție! Elena avea 30 de ani
Romania TV
O influenceriţă a murit din cauza unei proceduri de liposucție! Elena avea 30 de ani
Fetița Zurli, veste bombă, după ce și-a dat demisia. PRIMELE imagini cu burtica de GRAVIDĂ! ''Sarcină ușoară și felicitări pentru bebe''
Romania TV
Fetița Zurli, veste bombă, după ce și-a dat demisia. PRIMELE imagini cu burtica de GRAVIDĂ! ''Sarcină ușoară și felicitări pentru bebe''
Schimbare majoră la plata facturilor. Românii vor avea un mare avantaj
recomandare pe antena3.ro
Schimbare majoră la plata facturilor. Românii vor avea un mare avantaj
Horoscop 29 martie 2024. Săgetătorii îşi schimbă viaţa, Peştii au grijă de sufletul lor
recomandare pe antena3.ro
Horoscop 29 martie 2024. Săgetătorii îşi schimbă viaţa, Peştii au grijă de sufletul lor
Rutele pe care CFR Călători introduce autobuze din cauza lucrărilor la liniile ferate
recomandare pe antena3.ro
Rutele pe care CFR Călători introduce autobuze din cauza lucrărilor la liniile ferate
Ce trebuie să faci cu apa din vază pentru ca lalelele sau narcisele să reziste mai multe zile
recomandare pe playtech.ro
Ce trebuie să faci cu apa din vază pentru ca lalelele sau narcisele să reziste mai multe zile
Ce se întâmplă cu Regele Charles şi Kate Middleton de Paşte. Cei doi obişnuiau să fie prezenţi la slujba de la biserică
recomandare pe playtech.ro
Ce se întâmplă cu Regele Charles şi Kate Middleton de Paşte. Cei doi obişnuiau să fie prezenţi la slujba de la biserică
Imaginile care fac înconjurul României: Primar PNL prins cu amanta pe câmp. "Ce faci, domn primar? Este zi de post azi"
recomandare pe redactia.ro
Imaginile care fac înconjurul României: Primar PNL prins cu amanta pe câmp. "Ce faci, domn primar? Este zi de post azi"
O nouă 𝗲𝗹𝗶𝗺𝗶𝗻𝗮𝗿𝗲 𝘀𝗰𝗮𝗻𝗱𝗮𝗹𝗼𝗮𝘀𝗮̆ 𝗹𝗮 𝗦𝘂𝗿𝘃𝗶𝘃𝗼𝗿!? După Jador, Zmărăndescu și Moroșanu, se pare că i-ar fi venit rândul și lui Zanni
recomandare pe redactia.ro
O nouă 𝗲𝗹𝗶𝗺𝗶𝗻𝗮𝗿𝗲 𝘀𝗰𝗮𝗻𝗱𝗮𝗹𝗼𝗮𝘀𝗮̆ 𝗹𝗮 𝗦𝘂𝗿𝘃𝗶𝘃𝗼𝗿!? După Jador, Zmărăndescu și Moroșanu, se pare că i-ar fi venit rândul și lui Zanni
S-au despărţit cu scandal! Cele mai scurte căsnicii ale vedetelor din România
recomandare pe Ciao.ro
S-au despărţit cu scandal! Cele mai scurte căsnicii ale vedetelor din România
Rușii, nervoși că baza Kogălniceanu se extinde: 'Va fi prima țintă'. Ne pregătim de război?
recomandare pe shtiu.ro
Rușii, nervoși că baza Kogălniceanu se extinde: 'Va fi prima țintă'. Ne pregătim de război?
FOTO. Milionarul a turbat când și-a văzut soția la TV! Ce se întâmpla între nevasta lui și antrenorul de fitness
recomandare pe ProSport.ro
FOTO. Milionarul a turbat când și-a văzut soția la TV! Ce se întâmpla între nevasta lui și antrenorul de fitness
Monica Tatoiu vrea să candideze Primăria Sectorului 1! Soțul a ameninţat- că bagă divorţ!
recomandare pe bzi.ro
Monica Tatoiu vrea să candideze Primăria Sectorului 1! Soțul a ameninţat- că bagă divorţ!
Connect-R a recunoscut că s-a drogat: „Consumam cele mai scumpe droguri!“
recomandare pe bzi.ro
Connect-R a recunoscut că s-a drogat: „Consumam cele mai scumpe droguri!“
Anunț OFICIAL legat de închiderea magazinelor în weekend. Ciolacu a spus TOT!
recomandare pe dailybusiness.ro
Anunț OFICIAL legat de închiderea magazinelor în weekend. Ciolacu a spus TOT!
Vestea zilei pentru românii care plătesc facturi la gaz și curent electric!
recomandare pe dailybusiness.ro
Vestea zilei pentru românii care plătesc facturi la gaz și curent electric!
Cuvinte și sintagme cu înțeles uitat ori pierdut: Cum ne-am ales cu colorata expresie „o laie”
recomandare pe Jurnalul.ro
Cuvinte și sintagme cu înțeles uitat ori pierdut: Cum ne-am ales cu colorata expresie „o laie”
Enrique Iglesias a publicat pe pagina sa oficială de Facebook un clip video cu Ramona Olaru și cu magicianul Robert Tudor
recomandare pe a1.ro
Enrique Iglesias a publicat pe pagina sa oficială de Facebook un clip video cu Ramona Olaru și cu magicianul Robert Tudor
Close