Homepage » Horoscop » HOROSCOP 25 OCTOMBRIE 2016! Toate par să se fi împotmolit într-un punct critic de unde, momentan, nimic nu se mai mişcă

HOROSCOP 25 OCTOMBRIE 2016! Toate par să se fi împotmolit într-un punct critic de unde, momentan, nimic nu se mai mişcă

Publicat pe 24.10.2016 la 22:32 Actualizat pe 24.10.2016 la 22:41

Pentru nativii uneia dintre zodii, în ziua de 25 octombrie toate par sa se fi impotmolit intr-un punct critic de unde, momentan, nimic nu se mai misca.

HOROSCOP 25 OCTOMBRIE 2016! Toate par să se fi împotmolit într-un punct critic de unde, momentan, nimic nu se mai mişcă

foto: arhiva

Pentru nativii uneia dintre zodii, în ziua de 25 octombrie toate par sa se fi impotmolit intr-un punct critic de unde, momentan, nimic nu se mai misca.

HOROSCOP 25 OCTOMBRIE BEBEC. Trebuie sa lupti pentru a dovedi adevarul intr-o situatie tensionata din care ai avut multe de pierdut: imagine, credibilitate, reputatie, dar ai acum sansa de a restabili echilibrul firesc si de a-ti recapata pozitia meritata. Nu permite nimanui sa te jigneasca pe nedrept, apeleaza la toate armele din dotare pentru a demonstra ca esti corect si nu te simti vinovat de nimic. Altii sunt cei care incearca sa arunce vina pe umerii tai ca sa scape basma curata, dar nu trebuie sa accepti asemenea nedreptate. Poti scapa fara urmari, dar trebuie sa te ridici pentru drepturile tale!

HOROSCOP 25 OCTOMBRIE TAUR. Atitudinea calma si relaxata pe care o abordezi in fata unei noi provocari este perfecta, pentru ca nu intri in panica daca lucrurile capata un ritm ciudat. Le tratezi pe toate rational, logic, matur, organizat, constient ca nimic nu se cladeste peste noapte. Faci un pact cu timpul pentru ca mai e cale lunga pana vei ajunge acolo unde vrei, deci de ce sa te grabesti? Ai rabdare suficienta pentru a le lua pe toate pe rand, pe indelete, si a le duce la indeplinire, convins ca viitorul spre care te indrepti va aduce rezultate stabile, solide, consistente. Esti un exemplu de maturitate si incredere in ziua de maine!

HOROSCOP 25 OCTOMBRIE GEMENI. Cat timp faci totul ca la carte, conform legii, ai toate motivele sa astepti rezultate dintre cele mai bune. Orice abatere de la un regulament dictat de altii mai presus de tine se poate solda cu amenzi de care chiar nu ai nevoie, deci incearca sa faci totul cum trebuie, cum ti se cere si cum e cinstit. Vei fi foarte multumit sa obtii ceva pe cai complet legale si pe forte proprii, fara a te simti cu musca pe caciula in nicio directie, cei care fac totul pe cai juste vor fi apreciati si mai ales recompensati, ca atare mergi pe drumul cel drept pana la roadele meritate!

HOROSCOP 25 OCTOMBRIE RAC. Toate par sa se fi impotmolit intr-un punct critic de unde, momentan, nimic nu se mai misca. Nu insista sa treci azi peste acest hop, pentru ca nu detii resursele necesare pentru o reusita. Esti pesimist, lipsit de energie, moralul e la pamant iar motivatia e zero. Cu asemenea bagaj sarac la tine, cum sa depasesti momentul cu capul sus? Asteapta, stai pana se mai clarifica lucrurile si, dupa ce va trece furtuna, vei privi lucrurile cu totul altfel decat acum. Daca tot stai pe loc, nu-ti turna cenusa in cap, plangandu-ti de mila, ci informeaza-te!

HOROSCOP 25 OCTOMBRIE LEU. Te intorci cu gandul spre vremuri de demult, pentru ca ai ocazia de a trece in revista amintiri frumoase, perioade cand te simteai fericit si ocrotit, evenimente de odinioara care ti-au marcat evolutia. O calatorie spre locurile copilariei tale sau o vizita pe la un fost loc de munca te duce cu gandul in vremuri de altadata incat e o placere sa scoti de la naftalina emotii vechi. Persoane de care iti era dor, parintii care te asteapta acasa, colegii de scoala sunt fericiti sa te revada dupa atatia ani.

HOROSCOP 25 OCTOMBRIE FECIOARĂ. Modul unora ceva mai jucaus si mai superficial de a trata lucrurile te cam debusoleaza, pentru ca nu stii foarte bine cum sa tratezi impasul de fata. Ei iau in gluma astfel de momente, le fac sa para mai simple decat sunt in realitate. Ignora riscurile si piedicile si vor sa te influenteze si pe tine sa le privesti la fel, ca si cum ar fi floare la ureche. Poate chiar merita sa abordezi aceasta atitudine lejera, semn ca intotdeauna gandirea pozitiva te scoate din impas! Ce rost sa vezi numai probleme la tot pasul cand cu un zambet poti trece peste toate?

HOROSCOP 25 OCTOMBRIE BALANTA. Un amic te-a ranit profund cu ceva timp in urma, dar, dintr-o marinimie pe care nici tu nu o intelegi prea bine, te arati dispus sa-l ierti si sa-i acorzi o sansa de impacare. Daca si pe asta o strica, ar fi bine sa inchizi complet acest capitol, dar nu pica in plasa lui, pentru ca s-ar putea sa doreasca de la tine o reactie agresiva, pe care sa ti-o arunce mai apoi in carca, drept principalul motiv pentru care te-a jignit altadata, ceva de genul: vezi, acesta e cusurul tau! Fii tui cel bland, cel intelegator, cel impaciuitor, si nu-l lasa sa te enerveze si mai tare! Daca e destept, va accepta impacarea!

HOROSCOP 25 OCTOMBRIE SCORPION. Privesti spre viitor cu emotie si bucurie, de parca s-ar apropia un eveniment de la care ai mari sperante! Poate e vorba de o intalnire sentimentala, poate prima dintr-o lunga serie de momente romantice, sau o schimbare de bun augur in viata de cuplu, si le astepti cu sufletul la gura. Esti convins ca totul va iesi perfect, ca e momentul ideal pentru un astfel de eveniment fericit si te deschizi cu entuziasm in fata noului, fara nici un pic de teama. Ceea ce primesti acum de la viata e de fapt rasplata gandurilor tale bune si gesturilor tale de iubire pe care le-ai transmis lumii pana acum.

HOROSCOP 25 OCTOMBRIE SAGETATOR. Atitudinea optimista pe care o abordezi se va dovedi a fi cea mai buna alegere, ca atare uita de spiritul tau critic caracteristic si incepe sa vezi lucrurile intr-o lumina favorabila. Spune da la tot ce ti se ofera, nu fugi nici de provocare, nici de noutate, pentru ca nici nu stii de unde sare iepurele! Cele mai bune lucruri vin din directii complet nebanuite si, daca tu le refuzi din start printr-o atitudine inchisa si suspicioasa, practic lasi sansele sa treaca pe langa tine. Trebuie sa fii pe faza, pentru ca se iveste ceva atat de bun la care e nevoie sa spui foarte repede: accept!

HOROSCOP 25 OCTOMBRIE CAPRICORN. Esti tinut pe loc de atitudinea pesimista a celor care iti tin companie. Daca ei vad in jur doar ce-i mai rau si nu au nimic de care sa-si agate sperantele, e normal ca, empatic si impresionabil cum esti, sa aluneci si tu pe aceeasi panta descendenta. Mai bine iesi din astfel de medii, pentru ca prezenta lor nu-ti face bine, ci iti taie tot elanul pentru ce vroiai sa faci. Ei iti spun mereu ca nu se poate, ca nu e bine, ca nu va iesi nimic, si, pentru ca esti intr-o pasa emotionala hiper-sensibila la stimuli negativi, te pot trage si pe tine alaturi de ei, plangand unul pe umarul altuia.

HOROSCOP 25 OCTOMBRIE VARSATOR. Ai reale motive de veselie, de parca ar sosi din mai multe directii doar vesti bune. Zambetul nu te paraseste nicio clipa pe parcursul zilei, descoperind ce bine merg lucrurile, chiar si cele mai complicate, atunci cand reusesti sa-ti mentii acest tonus pozitiv si optimismul ca totul va fi bine. Aproape ca invarti pe degete orice motiv care, altadata, te-ar fi stresat la culme, pentru ca uneori lucrurile revin la normal mult mai usor cu un dram de umor sau ironie. Glumeste pe seama provocarilor banale ale zilei, pentru ca nu au nicio putere atunci cand le iei peste picior. Esti convins ca totul merge in directia cea buna, deci de ce sa nu zambesti?

HOROSCOP 25 OCTOMBRIE PESTI. E o placere sa-l vezi pe partenerul de suflet atat de implicat in proiectele comune, compania lui te incurajeaza, te motiveaza, te face sa depui eforturi si mai mari pentru a ajunge la scopurile care va avantajeaza pe amandoi. Ceea ce claditi acum impreuna, umar la umar, va fi de bun augur, deci aveti toate motivele sa trageti tare pentru a vedea acest vis implinit. E pentru binele vostru, al familiei voastre, al relatiei voastre, dar e nevoie de un consum de resurse din partea ambilor parteneri in mod echitabil. Nici unul nu pretinde eforturi doar de la celalalt, ci vasliti laolalta!

sursă: acvaria.ro

În articolul
HOROSCOP 25 OCTOMBRIE 2016! Toate par să se fi împotmolit într-un punct critic de unde, momentan, nimic nu se mai mişcă
:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp
Știri
Doliu în lumea milionarilor! S-a stins din viață unul dintre cei mai de succes oameni de afaceri din România / FOTO
Stiri interne • la 12:13
Doliu în lumea milionarilor! S-a stins din viață unul dintre cei mai de succes oameni de afaceri din România / FOTO
  • Lumea milionarilor, în doliu
  • S-a stins din viață unul dintre cei mai de succes oameni de afaceri din România
Denisa Drăgan, acuzată că l-a înșelat pe Ramore de la iUmor și a stat cu el pentru bani. Cum se apără încă soția lui, fiind în plin divorț: „Primesc mesaje...”
Showbiz intern • la 11:55
Denisa Drăgan, acuzată că l-a înșelat pe Ramore de la iUmor și a stat cu el pentru bani. Cum se apără încă soția lui, fiind în plin divorț: „Primesc mesaje...”
  • Denisa Drăgan, acuzată că l-a înșelat pe Remus Iosub și a stat cu el pentru bani
  • Cei doi se afă în divorț
Sorinel Puștiu, moment emoționant la priveghiul lui Lucas, nepotul lui Marymar și al lui Tzanca Uraganu! Au fost prezenți și Costel Biju și Miraj Tzunami / FOTO
Showbiz intern • la 11:38
Sorinel Puștiu, moment emoționant la priveghiul lui Lucas, nepotul lui Marymar și al lui Tzanca Uraganu! Au fost prezenți și Costel Biju și Miraj Tzunami / FOTO
  • Moment emoționant la priveghiul lui Lucas, nepotul lui Marymar
  • Micuțul s-a stins din viață la vârsta de 8 ani
Anda Adam și iubitul ei, Yosif Mohaci, alături de Tzancă Uraganu și Alina Marymar. Cei doi au fost prezenți la priveghiul lui Lucas / FOTO
Showbiz intern • la 11:15
Anda Adam și iubitul ei, Yosif Mohaci, alături de Tzancă Uraganu și Alina Marymar. Cei doi au fost prezenți la priveghiul lui Lucas / FOTO
  • Anda Adam și Yosif Mohaci, alături de Tzancă Uraganu și Alina Marymar la priveghiul lui Lucas
  • Cântărețul de manele și iubita lui trec prin momente grele
Star Matinal. Alex Bodi și-a tatuat chipul Emei Uta pe abdomen. Cei doi îndrăgostiți au plecat, din nou, într-o vacanță de lux / VIDEO
Emisiuni TV • la 10:47
Star Matinal. Alex Bodi și-a tatuat chipul Emei Uta pe abdomen. Cei doi îndrăgostiți au plecat, din nou, într-o vacanță de lux / VIDEO
  • Alex Bodi, un nou gest de iubire pentru Ema Uta
  • Și-a tatuat chipul ei pe abdomen
  • Cei doi îndrăgostiți au plecat, din nou, într-o vacanță de lux
Rețetă de salată orientală cu ridichi. Un preparat gustos pentru perioada postului
Retete • la 10:40
Rețetă de salată orientală cu ridichi. Un preparat gustos pentru perioada postului
  • Rețetă de salată orientală cu ridichi
  • De ce ingrediente ai nevoie
  • Care este modul de preparare
Vezi toate știrile noi
Recomandări
Sonia, o şoferiţă de 19 ani, şi-a pierdut viaţa după ce a intrat într-un TIR în drum spre casă. Maşina, cadou de la părinţi, a devenit capcană mortală
recomandare pe observatornews.ro
Sonia, o şoferiţă de 19 ani, şi-a pierdut viaţa după ce a intrat într-un TIR în drum spre casă. Maşina, cadou de la părinţi, a devenit capcană mortală
Ajuns la sapă de lemn, într-un azil pe care nu îşi permite să îl plătească, Irinel Columbeanu a primit cea mai bună veste!
recomandare pe as.ro
Ajuns la sapă de lemn, într-un azil pe care nu îşi permite să îl plătească, Irinel Columbeanu a primit cea mai bună veste!
Cristina Șișcanu și Mădălin Ionescu, în culmea fericirii! Familia li se mărește! Bucurie fără margini! Felicitări! 💙
Romania TV
Cristina Șișcanu și Mădălin Ionescu, în culmea fericirii! Familia li se mărește! Bucurie fără margini! Felicitări! 💙
Gabriela Cristea și Tavi, momente teribile în această dimineață, în Italia. Totul s-a întâmplat la ora 5.30. Au fost în mare pericol!  ''Mi se pare aberant''
Romania TV
Gabriela Cristea și Tavi, momente teribile în această dimineață, în Italia. Totul s-a întâmplat la ora 5.30. Au fost în mare pericol! ''Mi se pare aberant''
Situația în care poliția poate să înregistreze cu radarul de pe contrasens. Modalitatea prin care poate fi contestată o amendă de viteză
recomandare pe antena3.ro
Situația în care poliția poate să înregistreze cu radarul de pe contrasens. Modalitatea prin care poate fi contestată o amendă de viteză
Reţetă tradiţională drob pui pentru Paşte. Variantă uşoară şi gustoasă pentru cei care nu consumă carne de miel
recomandare pe antena3.ro
Reţetă tradiţională drob pui pentru Paşte. Variantă uşoară şi gustoasă pentru cei care nu consumă carne de miel
Comuna din România unde se va construi cel mai înalt pod suspendat din Europa
recomandare pe antena3.ro
Comuna din România unde se va construi cel mai înalt pod suspendat din Europa
De unde provine expresia 'peştele de la cap se împute'. Este des folosită, dar puţini români îi ştiu povestea
recomandare pe playtech.ro
De unde provine expresia 'peştele de la cap se împute'. Este des folosită, dar puţini români îi ştiu povestea
Copilul din imagine a devenit unul dintre cei mai mari actori. Se luptă cu o boală necruțătoare acum
recomandare pe playtech.ro
Copilul din imagine a devenit unul dintre cei mai mari actori. Se luptă cu o boală necruțătoare acum
Tragedie pentru Tzancă Uraganu. Nepotul manelistului a murit la o vârstă fragedă
recomandare pe redactia.ro
Tragedie pentru Tzancă Uraganu. Nepotul manelistului a murit la o vârstă fragedă
Gianina din Las Fierbinți este însărcinată. Ce se întâmplă cu rolul ei din serialul care a făcut istorie la Pro TV
recomandare pe redactia.ro
Gianina din Las Fierbinți este însărcinată. Ce se întâmplă cu rolul ei din serialul care a făcut istorie la Pro TV
Alex Velea, un romantic incurabil! Şi-a scos partenera la mall şi a surprins-o în văzul tuturor! Antonia eşti o norocoasă!
recomandare pe Ciao.ro
Alex Velea, un romantic incurabil! Şi-a scos partenera la mall şi a surprins-o în văzul tuturor! Antonia eşti o norocoasă!
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!' 5 motive pentru care nu-l recunosc ca pe Mesia
recomandare pe shtiu.ro
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!' 5 motive pentru care nu-l recunosc ca pe Mesia
FOTO. Ce frumoasă e iubita celebrului fotbalist! Poze hot cu manechinul
recomandare pe ProSport.ro
FOTO. Ce frumoasă e iubita celebrului fotbalist! Poze hot cu manechinul
Codin Maticiuc a rămas fără telefon în autobuz! „Cumva i-am și simțit!”
recomandare pe bzi.ro
Codin Maticiuc a rămas fără telefon în autobuz! „Cumva i-am și simțit!”
Clipe de coșmar trăite de Ramona Olaru în Egipt! Și-a pierdut pașaportul și a fost victima unui accident rutier
recomandare pe bzi.ro
Clipe de coșmar trăite de Ramona Olaru în Egipt! Și-a pierdut pașaportul și a fost victima unui accident rutier
Record halucinant! Datoria publică a României a crescut cu 8 miliarde de euro!
recomandare pe dailybusiness.ro
Record halucinant! Datoria publică a României a crescut cu 8 miliarde de euro!
Schimbări în Codul Muncii! Românii care NU vor mai fi obligați să muncească în tura de noapte
recomandare pe dailybusiness.ro
Schimbări în Codul Muncii! Românii care NU vor mai fi obligați să muncească în tura de noapte
Pensii mai mari pentru foștii CAP-iști și mai puțini ani de muncă pentru mame
recomandare pe Jurnalul.ro
Pensii mai mari pentru foștii CAP-iști și mai puțini ani de muncă pentru mame
Ce a putut găsească o mamă în camera fiicei care spunea că aude „monștri”. Trăiau în peretii casei!
recomandare pe a1.ro
Ce a putut găsească o mamă în camera fiicei care spunea că aude „monștri”. Trăiau în peretii casei!
Close