Homepage » Horoscop » HOROSCOP 28 SEPTEMBRIE! Discuţia cu o persoană mai matură are efecte contradictorii asupra nativilor din acest semn zodiacal

HOROSCOP 28 SEPTEMBRIE! Discuţia cu o persoană mai matură are efecte contradictorii asupra nativilor din acest semn zodiacal

Publicat pe 27.09.2016 la 19:33 Actualizat pe 28.09.2016 la 09:35

Nativul acestui semn zodiacal se comportă ca un om matur, serios, bine organizat, pe care oricine se poate baza.

HOROSCOP 28 SEPTEMBRIE! Discuţia cu o persoană mai matură are efecte contradictorii asupra nativilor din acest semn zodiacal

foto: arhiva

Nativul acestui semn zodiacal se comportă ca un om matur, serios, bine organizat, pe care oricine se poate baza.

HOROSCOP 28 SEPTEMBRIE BERBEC. Banii au un scop pozitiv astazi: acela de a oferi o bucurie unui numar mai larg de persoane. Esti darnic, gata de gesturi umanitare sau macar sa faci cinste prietenilor tai cu o ocazie speciala. Nici nu te uiti la bani daca ei sunt cheltuiti cu acest scop, acela de a aduce zambetul pe chipul celor pe care ii ai aproape. Si afacerile merg bine, fiind recompensat din plin pentru eforturile depuse in ultima vreme la un proiect in care ai investit tot ce aveai mai bun in tine. Esti convins ca viata iti ofera triplu decat oferi, de aceea dai cat poti!

HOROSCOP 28 SEPTEMBRIE TAUR. Te comporti ca un om matur, serios, bine organizat, pe care oricine se poate baza. Tot ce promiti tu devine fapt imediat, pentru ca nu stai pe ganduri, ci pui osul la treaba, fie ca e in beneficiul personal, fie al altora. Ai ceva de oferit lumii, sfaturi bine documentate, o mana concreta de ajutor, un obiect palpabil de care cineva se poate folosi cu succes, ca atare contributia ta e mai mult decat teoretica. E una care se vede si care poate sta la temelia multor reusite de care tu sau altii te vei bucura.

HOROSCOP 28 SEPTEMBRIE GEMENI. Discutia cu o persoana mai matura are efecte contradictorii asupra ta. Pe de o parte, te stimuleaza sa-ti pui mintea la contributie si sa faci planuri marete de perspectiva, dar, pe de alta parte, iti taie un pic elanul, pentru ca iti atrage permanent atentia ca ceea ce visezi nu se ridica peste noapte, ci in timp indelungat si cu imense eforturi. Merita sa visezi ca totul e posibil si ca vei ajunge acolo candva, dar trebuie sa fii permanent constient cat de mult ti se cere ca sa-ti indeplinesti visul pe care celalalt ti-l alimenteaza cu argumente puternice.

HOROSCOP 28 SEPTEMBRIE RAC. Banii au un scop pozitiv astazi: acela de a oferi o bucurie unui numar mai larg de persoane. Esti darnic, gata de gesturi umanitare sau macar sa faci cinste prietenilor tai cu o ocazie speciala. Nici nu te uiti la bani daca ei sunt cheltuiti cu acest scop, acela de a aduce zambetul pe chipul celor pe care ii ai aproape. Si afacerile merg bine, fiind recompensat din plin pentru eforturile depuse in ultima vreme la un proiect in care ai investit tot ce aveai mai bun in tine. Esti convins ca viata iti ofera triplu decat oferi, de aceea dai cat poti!

HOROSCOP 28 SEPTEMBRIE LEU. Nu te astepta ca toata lumea sa aplaude faptele tale, chiar daca tu crezi in ele! Exact acele planuri care te entuziasmeaza pe tine mai mult sunt si cele mai controversate. Vei fi judecat, de unii injust, de altii corect, dar nu tine cont de etichetele pe care ti le pun cei din jur. Important e ca tu sa-ti duci mai departe planul la care iti aduci contributia cu multa pasiune, pentru ca, in final, faptele tale sunt cele care vor convinge. De judecati nu scapa nimeni, ba chiar pe tine te-ar putea motiva si mai tare, pentru a demonstra ca faci bine ce faci!

HOROSCOP 28 SEPTEMBRIE FECIOARĂ. Ai grija ce-ti propui, pentru ca visul tau de acum ascunde si un aspect negativ care, mai devreme sau mai tarziu, va iesi la iveala. Risti sa alergi dupa o himera, dupa un plan imposibil, sau cel putin dupa o iluzie riscanta pentru tine. Esti sensibil, usor de impresionat si de influentat, ca atare poti pica in plasa unei persoane care, sub masca bunelor intentii, ti-ar putea crea mari neplaceri. Ai putea vedea cum visul tau cel mai important esueaza sau o ia pe o cale incorecta doar pentru ca ai lasat o tentatie negativa sa te conduca. Deschide bine ochii si vezi si punctele slabe din spatele aparentelor inselatoare!

HOROSCOP 28 SEPTEMBRIE BALANŢĂ. Ai mare grija la felul in care te adresezi unei persoane aflate in impas, pentru ca tonul tau scapa de sub control si tinde spre rautate si agresivitate. Nu merita nimeni sa-i vorbesti asa, nici macar daca ai motive clare sa ataci, deci tempereaza-ti nervii ca nu cumva sa fii luat de val si sa-i reprosezi lucruri de care nu se face vinovat. Orbit de agresivitate, ai putea aluneca spre critici injuste pe care celalalt nu le va tolera si poate reactiona la fel de dur. Nu judeca daca nu ai si dovezi certe in acest sens!

HOROSCOP 28 SEPTEMBRIE SCORPION. Azi iti apare in cale o persoana care impune respect numai prin simpla sa prezenta. O admiri sincer, vezi la ea calitati pe care nimeni nu la are, e un exemplu demn de urmat, deci stai cu urechile palnie la tot ce are sa-ti spuna. Ai enorm de invatat de la el, il poti numi profesorul tau cel mai bun din acest moment al vietii, pentru ca iti este mult superior din multe puncte de vedere. S-ar putea ca viziunea sa sa fie una total atipica, pentru ca iti deschide calea spre alte dimensiuni ale cunoasterii. Nu e doar un expert, ci e un adevarat magician, care stie sa uluiasca prin tot ce spune si ce face. O multime de intrebari se nasc acum in mintea ta, dar tot el ti le poate lamuri, deci stai prin preajma sa ca un burete gata sa absoarba informatie.

HOROSCOP 28 SEPTEMBRIE SĂGETĂTOR. Esti pus pe distractie, deci vei profita de aceasta zi pentru a sarbatori din toata inima! Ca ai sau nu motiv de celebrat, tot gasesti tu ceva care sa-ti ofere sansa de a bea un pahar de vin, de a dansa sau a asculta muzica. Pentru ca da, muzica are acum un efect revigorant asupra ta, pentru ca leaga mai usor prieteniile, te ajuta pe tine sa te manifesti liber, sa te comporti ca si cum n-ai avea nicio grija. Un loc in care canta muzica este, pentru tine, un spatiu de relaxare si de veselie, uiti de varsta pe care o ai si lasi melodiile sa-ti umple inima si mintea. Pentru o zi spornica si dinamica, incearca s insotesti toate activitatile acestei zile de muzica, pentru ca vei remarca mai usor efectele sale miraculoase. Parca toate merg mai bine!

HOROSCOP 28 SEPTEMBRIE CAPRICORN. Se resimte o buna cooperare intre generatii. Cel tanar asculta cu respect de cel mai in varsta iar acesta, la randul sau, tine cont in permanenta de parerile celui aflat la mare distanta de ani. Se naste un schimb reciproc avantajos de pareri, de idei, de sfaturi, pentru ca fiecare are acces la informatii din cu totul alt plan al domeniului in care isi unesc fortele. Fa echipa, asadar, cu o persoana din alta generatie decat tine, pentru ca fiecare are de castigat din aceasta excelenta cooperare. Nimeni nu trebuie s-o faca pe atotcunoscatorul sau pe seful, pentru ca la orice varsta mai e ceva de invatat.

HOROSCOP 28 SEPTEMBRIE VĂRSĂTOR. Daca pleci la drum, asigura-te ca ai luat tot ce ai nevoie, pentru ca exista riscul sa fii un pic mai neglijent sau cu capul in nori si sa uiti acasa cel mai important lucru. Verifica-ti tot bagajul inainte de a pleca. Daca scapi ceva din vedere sau ignori odata cu pregatirea calatoriei, s-ar putea ca exact acel lucru sa te intoarca din drum sau sa-ti strice placerea deplasarii in sine, ca atare fa tot posibilul sa mai treci o data in revista toate detaliile: traficul, starea masinii, benzina din rezervor, valabilitatea biletelor, tot ce te poate duce cu bine la destinatie. Nu va fi chiar cea mai placuta calatorie pe care ai facut-o vreodata, dar nu o poti amana.

HOROSCOP 28 SEPTEMBRIE PEŞTI. Esti cam obosit, parca impovarat de niste emotii care nu te reprezinta, dar acum te copleseste o stare psihica apasatoare. se vede ca s-au acumulat multe pe umerii tai si nu prea ai chef de nimic care sa te epuizeze odata in plus, de aceea ai prefera si pentru azi o mica vacanta, o ora mai mult de somn sau mai mult timp petrecut impreuna cu cei dragi. De fapt, nici dragostea sau viata de familie nu merge mai usor, pentru ca si aici se resimt unele tensiuni care lasa urme in modul de a relationa cu acestia.

sursa: acvaria.ro

În articolul
HOROSCOP 28 SEPTEMBRIE! Discuţia cu o persoană mai matură are efecte contradictorii asupra nativilor din acest semn zodiacal
:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp
Știri
Xtra Night Show. Ticy, colegul de breaslă a lui Liviu Guță, declarații despre dispariția manelistului. Ce s-a întâmplat cu cântărețul, de fapt: „Am vorbit cu familia” / VIDEO
Emisiuni TV • la 23:33
Xtra Night Show. Ticy, colegul de breaslă a lui Liviu Guță, declarații despre dispariția manelistului. Ce s-a întâmplat cu cântărețul, de fapt: „Am vorbit cu familia” / VIDEO
  • Liviu Guță a fost dat dispărut de colegii de breaslă
  • De mai bine de un an, nimeni nu mai știe nimic de el
Horoscop vineri, 29 martie 2024: Fecioarele vor avea zile pline
Horoscop zilnic • la 23:26
Horoscop vineri, 29 martie 2024: Fecioarele vor avea zile pline
  • Horoscopul zilei de vineri, 29 martie 2024
  • Ce ne-au pregătit astrele pentru ziua de vineri
  • Vezi cum stai în materie de bani, dragoste, sănătate și noroc
Mario Iorgulescu speră să fie liber. Cum ar putea scăpa de condamnarea de 13 ani și 8 luni de închisoare. Declarațiile avocatului: „E complet confuz...”
Stiri interne • la 23:17
Mario Iorgulescu speră să fie liber. Cum ar putea scăpa de condamnarea de 13 ani și 8 luni de închisoare. Declarațiile avocatului: „E complet confuz...”
  • Mario Iorgulescu speră să fie liber
  • Cum ar putea scăpa de condamnarea de 13 ani și 8 luni de închisoare
  • Declarațiile avocatului
Moment istoric. Arabia Saudită, prima participare la Miss World. Mihaela Rădulescu a avut un mesaj important de transmis
Showbiz international • la 23:14
Moment istoric. Arabia Saudită, prima participare la Miss World. Mihaela Rădulescu a avut un mesaj important de transmis
  • Moment istoric!
  • Arabia Saudită, prima participare la Miss World
  • Mihaela Rădulescu a avut un mesaj important de transmis
Cine este și cum arată tatăl lui Andrei Bănuță. Cântărețul seamănă perfect cu părintele său / FOTO
Showbiz intern • la 22:58
Cine este și cum arată tatăl lui Andrei Bănuță. Cântărețul seamănă perfect cu părintele său / FOTO
  • Imagine rară cu tatăl lui Andrei Bănuță
  • Cântărețul seamănă perfect cu părintele său
Tatăl lui Mirel Dragomir, criminalul din Timișoara, declarații dureroase după ce și-a vizitat fiul, în arest: „Suntem terorizați, suntem nenorociți”. Familia lui a fost în apartamentul groazei
Stiri interne • la 22:49
Tatăl lui Mirel Dragomir, criminalul din Timișoara, declarații dureroase după ce și-a vizitat fiul, în arest: „Suntem terorizați, suntem nenorociți”. Familia lui a fost în apartamentul groazei
  • Tatăl lui Mirel Dragomir, criminalul din Timișoara, declarații dureroase după ce și-a vizitat fiul, în arest
  • Familia a fost și în apartamentul unde a avut loc crima
Vezi toate știrile noi
Recomandări
Trecutul întunecat al lui Mirel, criminalul Andreei: şi-a agresat şi fostele iubite. Reacţia mamei sale, în vizită la puşcărie
recomandare pe observatornews.ro
Trecutul întunecat al lui Mirel, criminalul Andreei: şi-a agresat şi fostele iubite. Reacţia mamei sale, în vizită la puşcărie
„Cea mai frumoasă femeie din România” i s-a destăinuit Anamariei Prodan! Cum a reacționat când și-a prins soțul înșelând-o
recomandare pe as.ro
„Cea mai frumoasă femeie din România” i s-a destăinuit Anamariei Prodan! Cum a reacționat când și-a prins soțul înșelând-o
O influenceriţă a murit din cauza unei proceduri de liposucție! Elena avea 30 de ani
Romania TV
O influenceriţă a murit din cauza unei proceduri de liposucție! Elena avea 30 de ani
Fetița Zurli, veste bombă, după ce și-a dat demisia. PRIMELE imagini cu burtica de GRAVIDĂ! ''Sarcină ușoară și felicitări pentru bebe''
Romania TV
Fetița Zurli, veste bombă, după ce și-a dat demisia. PRIMELE imagini cu burtica de GRAVIDĂ! ''Sarcină ușoară și felicitări pentru bebe''
Schimbare majoră la plata facturilor. Românii vor avea un mare avantaj
recomandare pe antena3.ro
Schimbare majoră la plata facturilor. Românii vor avea un mare avantaj
Horoscop 29 martie 2024. Săgetătorii îşi schimbă viaţa, Peştii au grijă de sufletul lor
recomandare pe antena3.ro
Horoscop 29 martie 2024. Săgetătorii îşi schimbă viaţa, Peştii au grijă de sufletul lor
Rutele pe care CFR Călători introduce autobuze din cauza lucrărilor la liniile ferate
recomandare pe antena3.ro
Rutele pe care CFR Călători introduce autobuze din cauza lucrărilor la liniile ferate
Ce trebuie să faci cu apa din vază pentru ca lalelele sau narcisele să reziste mai multe zile
recomandare pe playtech.ro
Ce trebuie să faci cu apa din vază pentru ca lalelele sau narcisele să reziste mai multe zile
Ce se întâmplă cu Regele Charles şi Kate Middleton de Paşte. Cei doi obişnuiau să fie prezenţi la slujba de la biserică
recomandare pe playtech.ro
Ce se întâmplă cu Regele Charles şi Kate Middleton de Paşte. Cei doi obişnuiau să fie prezenţi la slujba de la biserică
Imaginile care fac înconjurul României: Primar PNL prins cu amanta pe câmp. "Ce faci, domn primar? Este zi de post azi"
recomandare pe redactia.ro
Imaginile care fac înconjurul României: Primar PNL prins cu amanta pe câmp. "Ce faci, domn primar? Este zi de post azi"
O nouă 𝗲𝗹𝗶𝗺𝗶𝗻𝗮𝗿𝗲 𝘀𝗰𝗮𝗻𝗱𝗮𝗹𝗼𝗮𝘀𝗮̆ 𝗹𝗮 𝗦𝘂𝗿𝘃𝗶𝘃𝗼𝗿!? După Jador, Zmărăndescu și Moroșanu, se pare că i-ar fi venit rândul și lui Zanni
recomandare pe redactia.ro
O nouă 𝗲𝗹𝗶𝗺𝗶𝗻𝗮𝗿𝗲 𝘀𝗰𝗮𝗻𝗱𝗮𝗹𝗼𝗮𝘀𝗮̆ 𝗹𝗮 𝗦𝘂𝗿𝘃𝗶𝘃𝗼𝗿!? După Jador, Zmărăndescu și Moroșanu, se pare că i-ar fi venit rândul și lui Zanni
S-au despărţit cu scandal! Cele mai scurte căsnicii ale vedetelor din România
recomandare pe Ciao.ro
S-au despărţit cu scandal! Cele mai scurte căsnicii ale vedetelor din România
Rușii, nervoși că baza Kogălniceanu se extinde: 'Va fi prima țintă'. Ne pregătim de război?
recomandare pe shtiu.ro
Rușii, nervoși că baza Kogălniceanu se extinde: 'Va fi prima țintă'. Ne pregătim de război?
FOTO. Milionarul a turbat când și-a văzut soția la TV! Ce se întâmpla între nevasta lui și antrenorul de fitness
recomandare pe ProSport.ro
FOTO. Milionarul a turbat când și-a văzut soția la TV! Ce se întâmpla între nevasta lui și antrenorul de fitness
Monica Tatoiu vrea să candideze Primăria Sectorului 1! Soțul a ameninţat- că bagă divorţ!
recomandare pe bzi.ro
Monica Tatoiu vrea să candideze Primăria Sectorului 1! Soțul a ameninţat- că bagă divorţ!
Connect-R a recunoscut că s-a drogat: „Consumam cele mai scumpe droguri!“
recomandare pe bzi.ro
Connect-R a recunoscut că s-a drogat: „Consumam cele mai scumpe droguri!“
Anunț OFICIAL legat de închiderea magazinelor în weekend. Ciolacu a spus TOT!
recomandare pe dailybusiness.ro
Anunț OFICIAL legat de închiderea magazinelor în weekend. Ciolacu a spus TOT!
Vestea zilei pentru românii care plătesc facturi la gaz și curent electric!
recomandare pe dailybusiness.ro
Vestea zilei pentru românii care plătesc facturi la gaz și curent electric!
Cuvinte și sintagme cu înțeles uitat ori pierdut: Cum ne-am ales cu colorata expresie „o laie”
recomandare pe Jurnalul.ro
Cuvinte și sintagme cu înțeles uitat ori pierdut: Cum ne-am ales cu colorata expresie „o laie”
Enrique Iglesias a publicat pe pagina sa oficială de Facebook un clip video cu Ramona Olaru și cu magicianul Robert Tudor
recomandare pe a1.ro
Enrique Iglesias a publicat pe pagina sa oficială de Facebook un clip video cu Ramona Olaru și cu magicianul Robert Tudor
Close