Homepage » Horoscop » Horoscop zilnic, 17 martie 2020. Vărsătorii vor avea parte de surprize plăcute pe plan sentimental

Horoscop zilnic, 17 martie 2020. Vărsătorii vor avea parte de surprize plăcute pe plan sentimental

Publicat pe 17.03.2020 la 06:00 Actualizat pe 17.03.2020 la 06:00

Horoscopul le-a pregătit noi surprize zodiilor. Iată ce le vor aduce astrele în dragoste, afaceri, carieră și sănătate. Aceștia sunt norocoșii zodiacului!

Horoscop zilnic, 17 martie 2020. Vărsătorii vor avea parte de surprize plăcute pe plan sentimental

Horoscop zilnic, 17 martie 2020. Vărsătorii vor avea parte de surprize plăcute pe plan sentimental

Arhivă

Horoscopul le-a pregătit noi surprize zodiilor. Iată ce le vor aduce astrele în dragoste, afaceri, carieră și sănătate. Aceștia sunt norocoșii zodiacului!

Horoscop zilnic Pești 17 martie 2020. Vor fi răsplătiți la locul de muncă

Dragoste

Peștii nu vor avea prea mult noroc în dragoste în această zi. Vor avea unele rețineri, lucru care îi vor împiedica să-și comunice ideile așa cum ar trebui, fapt care vor isca multe dispute în viața de cuplu.

Bani și afaceri

Cât despre afaceri, lucrurile vor sta mai bine pentru acești nativi. Se vor trezi cu unele câștiguri considerabile și oportunități, lucru care pică exact la țanc, deoarece au nevoie de bani.

Carieră

Nativii din această zodie au fost destul de solicitați în ultima perioadă. Din fericire, munca lor va fi în sfârșit răsplătită la locul de muncă. Poate fi vorba despre o promovare pe care o așteaptă de mult timp.

Sănătate

În ceea ce privește sănătatea, Peștii trebuie să aibă mare grijă la alimentație.

Horoscop zilnic Berbec 17 martie 2020. Petrec clipe unice alături de persoana iubită

Dragoste

Spre deosebire de Pești, Berbecii vor fi foarte norocoși la capitolul „dragoste”. Aceștia vor petrece clipe minunate alături de partenerii de viață și vor stabili niște planuri pentru viitor.

Bani și afaceri

Berbecii se vor bucura de mai multă relaxare în această zi, însă nu vor pierde timpul. Vor încerca să se concentreze pe o veche pasiune sau proiecte pe care au tot trebuit să le amâne.

Carieră

Nici în carieră lucrurile nu vor sta mai rău. Dacă vor da dovadă de același devotament și de aceeași perseverență, vor avea parte de surprize plăcute din partea șefilor.

Sănătate

În ceea ce privește sănătatea, nativii din această zodie sunt feriți de probleme. Cu toate astea, trebuie să continuie să aibă un stil de viață sănătos, altfel lucururile se pot schimba radical.

Horoscop zilnic Taur 17 martie 2020. Își descoperă o nouă pasiune

Dragoste

Taurii trebuie să dea dovadă de mult mai mult calm. Altfel, lucrurile se vor înrăutăți în relația cu partenerul de viață. Pot fi destul de egoiști și uită de dorințele persoanei dragi.

Bani și afaceri

Nativii din zodia Taur se află într-o perioadă destul de tensionată. De aceea, ar face bine să nu ia nicio decizie pe plan profesional până ce nu cântăresc foarte bine lucrurile.

Carieră

Acești nativi își vor descoperi un nou hobby. Trebuie să își urmeze instinctul, deoarece dacă vor fi perseverenți, în curând, această pasiune se poate transforma într-o sursă importantă de venit.

Sănătate

Taurii trebuie să se odihnească mai mult, altfel se vor simți epuizați în marea majoritatea a timpul. Trebuie să învețe să se axeze doar pe lucrurile cu adevărat importante.

Horoscop zilnic Gemeni 17 martie 2020. Scapă de probleme

Dragoste

Se anunță o zi prosperă pentru Gemeni, mai ales din punct de vedere sentimental. Acești nativi se vor bucura de compania persoanei dragi, asta dacă vor reuși să lase toate problemele la o parte.

Bani și afaceri

Gemenii vor fi de departe cei mai norocoși din punct de vedere al veniturilor. Nativii acestei zodii vor câștiga mai mulți bani dacă vor acționa pe cont propriu, fără ajutorul nimănui.

Carieră

Nativii acestei zodii au petrecut ore în șir la muncă, chiar și peste program, însă iată că acum au parte și de vești bune. Încă din prima parte a zilei vor fi surprinși la job, atât de șefi, cât și de ceilalți colegi.

Sănătate

Nici la capitolul sănătate nu vor sta mai rău. Gemenii vor fi foarte energici și își vor menține optimismul indiferent de problemele din jur, menținându-și astfel o condiție foarte bună.

Horoscop zilnic Rac 17 martie 2020. Sunt nemulțumiți din punct de vedere financiar

Dragoste

Nativii din zodia Rac trebuie să își aleagă foarte bine cuvintele. Riscă să fie interpretați așa cum nu și-ar fi dorit, lucru care poate stârni diverse situații neplăcute.

Bani și afaceri

Racii nu vor fi foarte satisfăcuți din punct de vedere financiar. Au așteptări mult mai mari față de suma de bani pe care o vor primi.

Carieră

Nativii acestei zodii vor face cunoștință cu niște persoane influente. Împreună cu acestea, vor pune în aplicare niște planuri pe care le-au amânat de-a lungul timpului.

Sănătate

Racii nu vor fi prea norocoși în această zi în ceea ce privește sănătatea. Se pot confrunta cu migrene.

Horoscop zilnic Leu 17 martie 2020. Vor avea rezultate foarte bune la locul de muncă

Dragoste

În prima parte a zilei, Leii vor reflecta foarte mult asupra vieții, făcându-și fel de fel de idei. Spre seară, aceștia se vor concentra însă doar asupra partenerilor și îi vor satisface din punct de vedere sentimental.

Bani și afaceri

Nativii din această zodie vor da dovadă de multă originalitate. Acest lucru le vor aduce mai mulți bani, deoarece vor ști exact cum să acționeze.

Carieră

Acești nativi se vor înțelege mai bine ca niciodată cu cei de la locul de muncă. Dau dovadă de spirit de echipă și vor reuși să se organizeze foarte bine în grup pentru a avea rezultate excepționale.

Sănătate

Leii nu vor avea nicio problemă în ceea ce privește sănătatea dacă vor ști să-și organizeze timpul cum trebuie și să-și dozeze energia.

Horoscop zilnic Fecioară 17 martie 2020. Au mare nevoie de bani

Dragoste

Fecioarele riscă să aibă mari probleme în cuplu. Acestea sunt provocate de lipsa lor de răbdare.

Bani și afaceri

Nativii din zodia Fecioară au mare nevoie de bani. De aceea, în această zi se vor gândi serios dacă să se mai angajeze la un alt loc de muncă.

Carieră

Pe plan profesional, acești nativi riscă să ia niște decizii pripite. Ar face bine să ceară sfaturile unor persoane de încredere.

Sănătate

La fel ca Gemenii, Fecioarele vor avea o sursă de energie nemărginită. Vor profita din plin de dispoziția lor bună.

Horoscop zilnic Balanță 17 martie 2020. Vor călători mai mult

Dragoste

Nativii din această zodie își vor rezolva probleme din cuplu. Asta dacă nu se vor concentra din nou mai mult asupra muncii.

Bani și afaceri

În ceea ce privește activitatea lor profesională, Balanțelor li se vor propune mai mult oportunități. Pentru multe dintre ele vor trebui să călătorească.

Carieră

Balanțele nu se mai simt satisfăcute pe deplin la locul de muncă. De aceea, trebuie să ia în calcul și un alt job, fără să aibă rețineri. Totul este spre binele lor.

Sănătate

Nativii din zodia Balanță se vor confrunta cu diverse probleme. Trebuie să vadă partea bună a lucrurilor, deoarece altfel riscă să se afunde în anxietate.

Horoscop zilnic Scorpion 17 martie 2020. Vor petrece timp cu familia

Dragoste

Scorpionii traversează o perioadă destul de tensionată în viața de cuplu. De aceea, ar face bine dacă s-ar orienta mai degrabă pe timpul petrecut cu prietenii.

Bani și afaceri

Nativii din această zodie își permit să cheltuie banii după bunul plac. Au muncit foarte mult în ultima perioadă și au strâns câteva venituri mărișoare.

Carieră

Acești nativi vor întâmpina diverse piedici. Trebuie să aibă grijă la cei din jur.

Sănătate

Scorpionii riscă să sufere un dezechilibru emoțional. Se vor simți bine doar în compania familiei.

Horoscop zilnic Săgetător 17 martie 2020. Oboseala își spune cuvântul

Dragoste

Săgetătorii vor avea o atitudine distantă chiar și față de cei apropiați. Preferă să stea mai mult singuri.

Bani și afaceri

Acești nativi vor fi implicați în diverse activități ce pot duce la noi colaborări.

Carieră

Nativii din această zodie vor scoate la iveală latura lor competitivă. Pot ajunge la rezultate foarte bune dacă își ascultă instinctele.

Sănătate

Săgetătorii trebuie să ia o pauză. Riscă ca oboseala să își pună amprenta asupra sănătății lor.

Horoscop zilnic Capricorn 17 martie 2020. Lipsă de concentrare la locul de muncă

Dragoste

Chiar dacă au neglijat acest capitol în ultima vreme, acești nativi trebuie să învețe să nu mai dea cu piciorul unor șanse în ceea ce privește viața amoroasă. Trebuie să fie mai iubitori și deschiși.

Bani și afaceri

Nici din punct de vedere financiar nu vor sta mai bine, dacă nu vor analiza foarte bine lucrurile.

Carieră

Capricornii nu vor reuși să se concentreze foarte bine asupra activităților de la locul de muncă.

Sănătate

Pentru a avea o stare mai bună de spirit și în același timp pentru a-și menține sănătatea, trebuie să învețe să adopte o atitudine pozitivă și să se bucure de lucrurile mărunte ale vieții.

Horoscop zilnic Vărsător 17 martie 2020. Se îndrăgostesc nebunește

Dragoste

Vești bune pentru Vărsători. Astăzi, acești nativi vor petrece momente romantice în compania partenerilor. Dacă sunt singuri, vor cunoaște o persoană specială.

Bani și afaceri

Din punct de vedere financiar, acești nativi nu trebuie să fie intimidați de competitori. Au nevoie de mai multă încredere în forțele proprii.

Carieră

Nativilor din această zodie li se vor recunoaște meritele. Pot fi implicați în noi proiecte.

Sănătate

Strestul își poate pune serios amprenta asupra lor. Pentru ca să nu aibă parte de migrene, trebuie să învețe să se relaxere mai mult.

În articolul
Horoscop zilnic, 17 martie 2020. Vărsătorii vor avea parte de surprize plăcute pe plan sentimental
:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp
Știri
Star Matinal. Și-au dat demisia, au vândut casa și au plecat în lume. Povestea a doi influenceri din România care au călătorit timp de un an fără oprire / VIDEO
Emisiuni TV • la 16:27
Star Matinal. Și-au dat demisia, au vândut casa și au plecat în lume. Povestea a doi influenceri din România care au călătorit timp de un an fără oprire / VIDEO
  • Și-au dat demisia, au vândut casa și au plecat în lume
  • Povestea a doi influenceri din România care au călătorit timp de un an fără oprire
Vești proaste pentru români! Biletele de tren se scumpesc de la 1 aprilie 2024
Stiri interne • la 16:23
Vești proaste pentru români! Biletele de tren se scumpesc de la 1 aprilie 2024
  • Biletele de tren se scumpesc de la 1 aprilie
  • Care sunt noile tarife
Rețetă de orez cu lapte de post. Ce ingrediente trebuie să adaugi pentru un gust fabulos
Retete • la 16:09
Rețetă de orez cu lapte de post. Ce ingrediente trebuie să adaugi pentru un gust fabulos
  • Rețetă de desert delicios de post
  • Cu ce se înlocuiești laptele normal
Incident șocant în București! Femeie de 70 de ani, lovită din plin de tramvai
Stiri interne • la 16:05
Incident șocant în București! Femeie de 70 de ani, lovită din plin de tramvai
  • Femeie, lovită de tramvai în București
  • Circulația este oprită
Știrile Antena Stars. Dana Roba vrea custodie exclusivă. Make-up artistul vrea să plece din țară: "Nu le-aș permite copiilor..." / VIDEO
Emisiuni TV • la 15:57
Știrile Antena Stars. Dana Roba vrea custodie exclusivă. Make-up artistul vrea să plece din țară: "Nu le-aș permite copiilor..." / VIDEO
  • Dana Roba, amenințată de fostul soț aflat în închisoare
  • Vedeta cere custodie exclusivă
Star Matinal. Cristina Spătar nu a mai mers în luna de miere alături de soțul ei, Vicențiu Mocanu. De ce nu au plecat în vacanță: „Trebuie să...” / VIDEO
Emisiuni TV • la 15:53
Star Matinal. Cristina Spătar nu a mai mers în luna de miere alături de soțul ei, Vicențiu Mocanu. De ce nu au plecat în vacanță: „Trebuie să...” / VIDEO
  • De ce nu a mers Cristina Spătar în luna de miere
  • Dezvăluirile făcute de artistă
Vezi toate știrile noi
Recomandări
Din Londra s-a mutat într-un sătuc din România. De ce a renunțat Andrei la luxul de acolo, după 14 ani: "Am trait în Anglia ca un rege"
recomandare pe observatornews.ro
Din Londra s-a mutat într-un sătuc din România. De ce a renunțat Andrei la luxul de acolo, după 14 ani: "Am trait în Anglia ca un rege"
„Cea mai frumoasă femeie din România” i s-a destăinuit Anamariei Prodan! Cum a reacționat când și-a prins soțul înșelând-o
recomandare pe as.ro
„Cea mai frumoasă femeie din România” i s-a destăinuit Anamariei Prodan! Cum a reacționat când și-a prins soțul înșelând-o
O influenceriţă a murit din cauza unei proceduri de liposucție! Elena avea 30 de ani
Romania TV
O influenceriţă a murit din cauza unei proceduri de liposucție! Elena avea 30 de ani
Fetița Zurli, veste bombă, după ce și-a dat demisia. PRIMELE imagini cu burtica de GRAVIDĂ! ''Sarcină ușoară și felicitări pentru bebe''
Romania TV
Fetița Zurli, veste bombă, după ce și-a dat demisia. PRIMELE imagini cu burtica de GRAVIDĂ! ''Sarcină ușoară și felicitări pentru bebe''
Rutele pe care CFR Călători introduce autobuze din cauza lucrărilor la liniile ferate
recomandare pe antena3.ro
Rutele pe care CFR Călători introduce autobuze din cauza lucrărilor la liniile ferate
"Lâna de aur”, cel mai luxos și scump material textil natural din lume. Prețul uriaș al hainelor realizate din acest fir valoros
recomandare pe antena3.ro
"Lâna de aur”, cel mai luxos și scump material textil natural din lume. Prețul uriaș al hainelor realizate din acest fir valoros
Ministrul Energiei, Sebastian Burduja, a decis ce se va întâmpla cu taxa pe soare. Anunţ pentru 120.000 de români
recomandare pe antena3.ro
Ministrul Energiei, Sebastian Burduja, a decis ce se va întâmpla cu taxa pe soare. Anunţ pentru 120.000 de români
Ce trebuie să faci cu apa din vază pentru ca lalelele sau narcisele să reziste mai multe zile
recomandare pe playtech.ro
Ce trebuie să faci cu apa din vază pentru ca lalelele sau narcisele să reziste mai multe zile
Ce se întâmplă cu Regele Charles şi Kate Middleton de Paşte. Cei doi obişnuiau să fie prezenţi la slujba de la biserică
recomandare pe playtech.ro
Ce se întâmplă cu Regele Charles şi Kate Middleton de Paşte. Cei doi obişnuiau să fie prezenţi la slujba de la biserică
O nouă 𝗲𝗹𝗶𝗺𝗶𝗻𝗮𝗿𝗲 𝘀𝗰𝗮𝗻𝗱𝗮𝗹𝗼𝗮𝘀𝗮̆ 𝗹𝗮 𝗦𝘂𝗿𝘃𝗶𝘃𝗼𝗿!? După Jador, Zmărăndescu și Moroșanu, se pare că i-ar fi venit rândul și lui Zanni
recomandare pe redactia.ro
O nouă 𝗲𝗹𝗶𝗺𝗶𝗻𝗮𝗿𝗲 𝘀𝗰𝗮𝗻𝗱𝗮𝗹𝗼𝗮𝘀𝗮̆ 𝗹𝗮 𝗦𝘂𝗿𝘃𝗶𝘃𝗼𝗿!? După Jador, Zmărăndescu și Moroșanu, se pare că i-ar fi venit rândul și lui Zanni
Suma uriașă pusă pe masă de Antena 1 pentru a-și aduce vedetele înapoi. Dan Negru, Bendeac, Scarlătescu, Bontea și Dumitrescu, la un pas să se întoarcă
recomandare pe redactia.ro
Suma uriașă pusă pe masă de Antena 1 pentru a-și aduce vedetele înapoi. Dan Negru, Bendeac, Scarlătescu, Bontea și Dumitrescu, la un pas să se întoarcă
S-au despărţit cu scandal! Cele mai scurte căsnicii ale vedetelor din România
recomandare pe Ciao.ro
S-au despărţit cu scandal! Cele mai scurte căsnicii ale vedetelor din România
Rușii, nervoși că baza Kogălniceanu se extinde: 'Va fi prima țintă'. Ne pregătim de război?
recomandare pe shtiu.ro
Rușii, nervoși că baza Kogălniceanu se extinde: 'Va fi prima țintă'. Ne pregătim de război?
FOTO. Milionarul a turbat când și-a văzut soția la TV! Ce se întâmpla între nevasta lui și antrenorul de fitness
recomandare pe ProSport.ro
FOTO. Milionarul a turbat când și-a văzut soția la TV! Ce se întâmpla între nevasta lui și antrenorul de fitness
Monica Tatoiu vrea să candideze Primăria Sectorului 1! Soțul a ameninţat- că bagă divorţ!
recomandare pe bzi.ro
Monica Tatoiu vrea să candideze Primăria Sectorului 1! Soțul a ameninţat- că bagă divorţ!
Connect-R a recunoscut că s-a drogat: „Consumam cele mai scumpe droguri!“
recomandare pe bzi.ro
Connect-R a recunoscut că s-a drogat: „Consumam cele mai scumpe droguri!“
BNR face anunțul pentru românii cu credite în LEI!
recomandare pe dailybusiness.ro
BNR face anunțul pentru românii cu credite în LEI!
Din păcate, s-a confirmat! Peste 1 milion de români NU vor primi majorare la pensie!
recomandare pe dailybusiness.ro
Din păcate, s-a confirmat! Peste 1 milion de români NU vor primi majorare la pensie!
Cuvinte și sintagme cu înțeles uitat ori pierdut: Cum ne-am ales cu colorata expresie „o laie”
recomandare pe Jurnalul.ro
Cuvinte și sintagme cu înțeles uitat ori pierdut: Cum ne-am ales cu colorata expresie „o laie”
Ianca Simion, apariție superbă într-o ținută cu spatele gol. Cât de bine arată fiica lui Răzvan Simion
recomandare pe a1.ro
Ianca Simion, apariție superbă într-o ținută cu spatele gol. Cât de bine arată fiica lui Răzvan Simion
Close