Homepage » Horoscop » HOROSCOPUL LUNII IANUARIE: Atenție mare Lei, Fecioare și Balanțe! Ce le rezervă astrele tuturor nativilor vezi aici!

HOROSCOPUL LUNII IANUARIE: Atenție mare Lei, Fecioare și Balanțe! Ce le rezervă astrele tuturor nativilor vezi aici!

Publicat pe 08.01.2017 la 23:59 Actualizat pe 09.01.2017 la 09:51

In ianuarie avem parte de o combinatie functionala intre idei si dorinte, pe de o parte, cu realitati si posibilitati, pe de alta. Beneficiem de roadele unor eforturi anterioare (de conceptie, de informare, de pregatire) care au tinut saptamani sau chiar luni.

HOROSCOPUL LUNII IANUARIE: Atenție mare Lei, Fecioare și Balanțe! Ce le rezervă astrele tuturor nativilor vezi aici!

Astrologul Remus Ionescu a făcut horoscopul pentru luna ianuarie 2017

In ianuarie avem parte de o combinatie functionala intre idei si dorinte, pe de o parte, cu realitati si posibilitati, pe de alta. Beneficiem de roadele unor eforturi anterioare (de conceptie, de informare, de pregatire) care au tinut saptamani sau chiar luni.

HOROSCOP IANUARIE 2017: Berbec
O luna destul de solicitanta pentru nativii din Berbec. Ca vor, ca nu vor, se gasesc mai mereu acolo unde este ceva important de facut. Li se pot incredinta temporar functii de conducere, pana la intoarcerea titularilor functiei (daca nu sunt ei insisi sefi).
In 10 ianuarie, mare atentie a drum, de amanat daca se poate; de incercat mai intai un telefon, poate se rezolva si astfel parte din probleme.
In 11-12 ianuarie, sedinte, schimbari neasteptate, diverse evenimente, schimbari in program le pot perturba planuri anterioare legate de casa, familie, vizite la sau ale prietenilor.
Ritmul solicitant ii poate face sa intre pe ''pilot automat'', sa ia instinctiv decizii rapid, fara evaluari prea multe, bazandu-se pe experienta sau ''feeling''. Si se pare ca o vor face foarte bine, ca timpul le va confirma anticiparile si alegerile facute (''de unde ai stiut ?”).
De felul lor nu sufera de frig, insa in aceasta perioada se arata si ei a fi vulnerabili; ar trebui sa evite perioadele prea lungi de stat in aer liber, in ger sau vant (un varf in zilele de 16 si 17 ianuarie).
In a doua jumatate a lunii se pot oficializa decizii legate de statutul profesional sau social: posibila promovare, semnarea unui contract de munca, a unui contract (afacere, colaborare) capital pentru viitorul lor.
18, 19 ianuarie sunt zile cu rasunet in plan sentimental; in prinipiu are legatura cu trecutul, mai mult sau mai putin indepartat: telefon din partea cuiva cu care nu s-au intalnit de mult, dar sentimentele nu s-au stins, impacare, reglare a relatiei de cuplu, daca este cazul.
Incepand cu 20 ianuarie, lucrurile se mai linistesc in plan profesional; isi doresc sa petreaca mai mult timp cu prietenii, unii cu care nu s-au vazut de cine stie cand. Povestesc, pun tara la cale, obtin poate un sprijin necesar.
Din 28 ianuarie, Marte intra in semnul lor: se vor simti iarasi in putere, in forma, cu un control ferm al directiei (mai ales pentru cei care activeaza pe cont propriu).

HOROSCOP IANUARIE 2017: Taur
Inceput placut de an, in compania prietenilor, colaboratorilor apropiati. Caldura sufleteasca, fac cunostinte noi, strang aliante. Intalnesc persoane interesante, cu alte experiente de viata, conceptii, filosofii de viata si vor avea la ce sa reflecteze in urma unor dialoguri incitante.
Potrivit domeniului de activitate, sunt recomandati de catre prieteni, astfel ca in timp se vor trezi cu un telefon din partea unui client potential, prieten al unui prieten.
O perioada favorabila in plan financiar. Cu vorba buna, intr-o atmosfera propice, se pot rezolva niste diferende din trecut; pot recupera sume, bunuri pentru care au ''tremurat'' o perioada, pot stinge situatii litigioase fara a mai ajunge in fata vreunei instante, ''arbitru''. Sansa unor clienti ''banosi'', a unor surplusuri, cadouri, mai ales pentru cei care activeaza pe cont propriu.
Incepand din ziua de 14, vor asculta cu mai multa atentie descrieri ale unor prieteni aflati in alte tari legate de posibilitati de munca si castiguri, de nivelul de trai; primes asigurari ca vor i sprijiniti sa se adapteze, sa se integreze. Decizia le va apartine in totalitate, nu este sigur ca vor pleca, insa interes din partea lor va exista. 25 si 26 ianuarie par a fi zile hotaratoare in aceasta privinta.
Pe 15, sansa unei intalniri de zile mari pentru cei care nu au o relatie; admira, sunt impresionati de noua cunostinta, vor sa se revada, sa se cunoasca mai bine si, cine stie, se pot indragosti.
Ritmul vietii se schimba marcant incepand din data de 20 ianuarie. Invitatie la negociere, un interviu de angajare, demararea unui proiect al colectivului din face parte; oricum, lucruri pentru care Taurii erau sufleteste pregatiti.
Pe 27 ianuarie, luna noua in semnul Varsatorului. Decizii importante legate de viitorul profesional, poate materializarea unor promisiuni care li s-au facut in cee ce priveste un post, o pozitie, un contract.

HOROSCOP IANUARIE 2017: Gemeni
Inceput de an ce se poate arata decisiv pentru viitorul lor in planul carierei. Acum apar sanse, circumstante, oportunitati pe care nu ar trebui sa le rateze; cine stie cand vor mai avea parte de ele. Un refuz ori o amanare din partea lor ar putea fi regretate chiar si numai peste cateva zile.
Pe de alta parte, dragostea le surade in aceasta perioada. Jupiter in Balanta pana in octombrie 2017 le ofera starea potrivita, dorinta, atractivitate, farmec chiar. Luna ianuarie le poate aduce celor care nu au relatie fata in fata cu o persoana ce se pliaza cel mai bine visurilor lor (un plus de probabilitate pentru 22, 23 ianuarie). Exista o simpatie, atractie, interes reciproc. Ambii au impresia ca se stiu de o viata, ca se simt unul pe celalalt. Se prea poate sa fie adevarat, sa fie o atmosfera de vis. Ar trebui totusi sa nu mizeze pe faptul ca eventualele neintelegeri sau diferente observate acum ar putea fi cu usurinta rezolvate in timp (de acordat atentie dialogurilor, destainuirilor, evenimentelor din ziua de 19).
Ziua de 10 predispune la dispute in cuplu (sau in asocieri) legate de investitii comune, ori doar de dorinte, nevoi ale unuia dintre ei ce nu pot fi satisfacute fara un serios efort financiar. Daca ei, Gemenii, sunt aceia care au nevoie de bani, vor lua serios in calcul varianta unui credit bancar, in caz ca nu gasesc sustinere din partea partenerului de viata sau de afaceri.
Din 20 ianuarie, sansa pentru cei mai tineri sa se afle in preajma unor persoane realizate, cunoscute, apreciate si vor avea sansa sa invete de la ei, sa afle lucruri mai mult sau mai putin interesante. Poate ca cei aflati pe bancile liceului sa isi cristalizeze o optiune referitoare la studiile superioare pe care sa le urmeze.

HOROSCOP IANUARIE 2017: Rac
Inceput de an cu ganduri, doruri, visuri legate de strainatate. De felul lor sunt patrioti, legati de glie, datini, stramosi. Daca au insa rude, prieteni de suflet plecati in alte tari, realizati, incadrai social acolo, cu perspective de a ii ajuta si pe ei sa se integreze, in ianuarie Racii se gandesc serios sa ajunga si ei acolo. Pe de alta parte, dorinta partenerului de viata, sansa acestuia legata de un job acolo poate fi hotaratoare pentru decizia Racilor in aceasta privinta. Lucrurile acestea nu apar acum in sufletul lor, sunt probabil de vreo 2-3 luni, dar nu au fost hotarati pana acum.
Perioada Lunii pline din semnul lor (11-12 ianuarie) poate scoate in evidenta diferenta intre conceptii, planuri de viitor, modalitati de abordare, religie dintre Raci si partenerul de viata. Se pot simti neintelesi, neapreciati, mult deaspura materialismului partenerului (impresia lor). In sine, perioada nu conduce la rupturi, certuri ireconciliabile, poate doar o insatisfactie trecatoare, dar si un moment la care sa se raporteze in viitor daca vor aparea si alte divergente in cadrul cuplului. Vor tine cont si de opinia parintilor, insa in acest caz poate ca acestia, cu toate bunele intentii, nu sunt in masura sa parecieze situatia in ansamblu.
Se recomanda precautie sporita la volan, la drum, in ziua de 16. Graba strica treaba, nu ar trebui sa isi asume riscuri. Sa verifice starea masinii daca au in plan deplasari mai lungi.
20-22 ianuarie ar putea fi un sfarsit de saptamana romantic, mai ales daca il petrec undeva la drum, alt cadru, alt peisaj. Declaratii aprinse, cerere in casatorie, vorbe mari. Ce vor trebui intarite, bineinteles, si de fapte, o data ce se departeaza ''vraja'' momentului.
28-29 ianuarie sunt zile in care pot iesi in evidenta diferentele de interese dintre ei si parteneri; risc sa creada ca sunt neglijati, lasati in planul doi, ''si nu e prima oara cand se intampla asta''.

HOROSCOP IANUARIE 2017: Leu
Posibile deranjamente in planul sanatatii la inceputul anului, se refac mai greu daca au ''sarit calul'' de sarbatori.
Tot felul de griji, vor sa se puna la adapost pentru o perioada mai lunga. Preocupari legate de buget, personal sau al familiei, mai ales daca au exagerat in luna anterioara. Ganduri serioase legate de o afacere de familie. Poate nu va fi demarata in scurt timp, insa au o tema de gandire, vor lua discret pulsul partenerului de viata in aceasta privinta.
Curiozitatea, dorinta de a se informa, de a trece dincolo de parerea unui specialist (in general, nu doar a unui doctor), de a verifica ei insisi valabilitatea unor teorii, de a nu pierde controlul asupra unei situatii.
Posibile schimbari destul de radicale in conceptii, in credinte, dupa analizarea profunda a unor exemple pe care le ofera viata, despre care afla din carti ori de la televizor.
Pe 15-16 ianuarie, posibile remuscari, dorinta de a se impaca cu cineva, eventual cu partenerul de viata; pot oferi, cu generozitate ca de obicei, un cadou, un semn de pretuire. In aceste zile, o propunere de afaceri sau de investitii ar trebui tratata cu maxima precautie; estimare incorecta a eforturilor lor financiare, dar si a presupuselor castiguri.
Pe 19 ianuarie, tendinta spre superficialitate, de genul ''nimic rau nu mi se poate intampla, sunt cel mai bun''. Incredere exagerata in fortele si ideeile proprii, vor respinge punctele de vedere indiferent de argumentele cu care sunt insotite.
Dupa 20 ianuarie vor fi pusi in situatia sa probeze afirmatii, convingeri, planuri ale lor, Cei care si-au ''facut temele'' in ultima luna, cu observatii si concluzii personale pot straluci la un asemenea examen. Practic, ar putea fi o sesiune excelenta pentru studenti, sa intre in atentia unui profesor cu care sa aiba mai apoi o relatie mai stransa, sa ii ghideze, orienteze.

HOROSCOP IANUARIE 2017: Fecioara
Relatiile de tot felul sunt in atentia lor acum. Vin in intampinarea dorintelor partenerului, creeaza o legatura emotionala speciala, sunt gata sa inteleaga si sa ierte. Sa cucereasca, daca situatia este de asemenea natura. Sa impace, sa aduca elanul partenerului la nivelul realitatii, cu un sfat peritinent, cu o gluma, cu vorba buna. Isi apara punctele de vedere cu eleganta, cu fairplay.
O luna excelenta pentru artisti, sportivi, performeri, cei care trebuie sa se supuna unor examinari profesionale (nu ne referim la studenti).
Negocieri relaxate (din punctul lor de vedere) in ceea ce priveste onorariul, castigul, comisionul (pana in octombrie au o perioada fasta din acest punct de vedere). O buna baza de plecare pentru un contract nou sau pentru prelungirea unuia existent.
Pe 9-10 ianuarie au replici inspirate, gingase, la minut si pot indeparta furia cuiva (nu neaparat indreptata spre ei), fac o impresie excelenta la o negociere, examinare sau ... la o intalnire intamplatoare si ar putea jura ca au parte de dragoste la prima vedere, desi in principiu nu cred in asa ceva.
In perioada 9-16 ianuari au o atitudine amabila, prevenitoare, ocrotitoare fata de partenerul de viata (daca acesta este mai tanar) sau de afaceri ori un client (daca acesta este mai neexperimentat).
In 17-18 ianuarie ar putea avea parte de un noroc in plan financiar: fie li se pune ceva pe tava, fie speculeaza ei o situatie, o oferta.
Sunt genul care vor sa realizeze lucrurile pe cont propriu; din 16 ianuarie (pentru vreo 10 zile) pot deschide usi, face relatii fara sa fi fost in prealabil prezentati, recomandati.
Din 20 ianuarie, sanatatea revine pe un loc de prim-plan pentru ei si se vor orienta asupra unor modalitati de efort, de exercitii fizice care sa le permita sa se mentina in forma fizica, sa dea jos kilogramele ''castigate'' in ultima perioada.

HOROSCOP IANUARIE 2017: Balanta
La inceputul intervalului interes pentru sanatate si proceduri (medicale sau nu) ce le permit sa isi imbunatateasca aspectul, silueta. Detoxifiere interioara care sa se va si in exterior: culoarea pielii, fermitate, textura.
Munca in casa ori in slujba membrilor familiei (grija gata de parinti in varsta, rude aflate in recuperare fizica sau emotionala) pana pe 19 ianuarie. Cumpara, inlocuiesc, repara, infrumuseteaza, reconditioneaza lucruri din casa.
O perioada minunata pentru cei aflati in faza unui inceput: indiferent de varsta, beneficiaza de experienta unor oameni recunoscuti din domeniul lor de activitate. Evident totusi, cei mai avantajati sunt cei care ies din adolescenta si se indreapta spre maturitate. Acestia au, in plus, un entuziasm solid, asteptari dintre cele mai ridicate, dorinta de cunoastere si de realizare personala. In 12-13 ianuarie ar putea fi pusi in fata unei probe, examen, chiar si neoficial, sa li se testeze interesul profesional, dorinta de a se integra intr-un colectiv. Cei mai mici sunt influentati de modelul parintesc, ori al unui adult din familie cu care o stransa legatura emotionala; se joaca de-a doctorul, de-a arhitectul, de-a artistul etc., dupa profesia persoanei pe care o apreciaza.
16 si 17 sunt zile delicate in planul sanatatii; se pot acutiza probleme mai vechi, ar putea sa se ''captuseasca'' cu o raceala. Natura, prin roadele pamantului, le poate fi de mare ajutor si ar trebui sa apeleze la ea. Rinichii sunt si ei vulnerabili, astfel ca ar putea avea probleme in cazul unui exces de medicamente de sinteza.
18 si 19 sunt zile aglomerate; un test de rezistenta pentru ei si nu numai. Sanse sa iasa in evidenta, sa isi puna in valoare calitati si mai departe li se poate acorda incredere crescuta, sa isi depuna candidatura pentru un post superior ce urmeaza a deveni vacant.
In ultimele 2 zile ale lunii, stare de oboseala ce poate favoriza nervozitatea, stricarea temporara a unor relatii, de munca sau de prietenie.

HOROSCOP IANUARIE 2017: Scorpion
Un inceput de an excelent, in care se simt in forma, in largul lor, dornici sa isi exprime sentimentele, sa anime o relatie, sa lupte pentru un vis al lor.
O perioada favorabila pentru cele care isi doresc sa devina mame (fertilitate); cele care pana acum gandeau ca nu a sosit momentul, incep sa privesca altfel aceasta situatie. Zile frumoase pentru cei care sunt parinti: au stare, rabdare, pofta sa petreaca timp cu copiii, sa se joace, sa povesteasca, sa ii incurajeze, sa se bucure de nazbatiile celor mici.
Pe 9 si 10 ianuarie, atentie la diverse tranzactii, propuneri de afaceri sau de investitii. Risc sa fie trasi pe sfoara, sa plateasca cat nu face etc.
In weekendul 13-15 ianuarie isi pot asuma rolul de pedagog sau de responsabil cu veselia familiei, grupului de prieteni, a petrecerii, daca este cazul. Zile excelente pentru artisti, sportivi, cei care vin in contact cu publicul.
18 si 19 invita la un bilant personal; isi pun problema daca sunt fericiti, multumiti de locul de munca si de perspectivele acestuia, de relatia personala, de cea cu copiii. Se gandesc, fara amaraciune ci cu speranta, ce ar putea schimba, imbunatati. Poate chiar la o afacere, in perspectiva urmatoarelor luni.
Sfarsitul de saptamana 20-22 ar putea aduce o intalnire de zile mari pentru cei ce isi doresc o relatie sentimentala. Ar putea lua ei initiativa, sa abordeze persoana care le atrage atentia si ... inima.
Cheltuieli, plati diverse, achizitii mai mari pentru casa, poate cadouri pentru copii, pentru persoana iubita pe 23-24. Aspectele nu sunt rele, semnifica doar o suma mai mare ori ceva pe termen mai lung.
Pe 25-27 fac observatii, descoperiri importante, afla amanunte, dedesubturi oarecum intamplator; nu se vor grabi sa le expuna altora, ci mai intai vor vrea sa le puna in ordine, in ansamblu, sa le gaseasca semnificatia.


HOROSCOP IANUARIE 2017: Sagetator
Inceputul de an ii gaseste nostalgici, dornici sa rememoreze amintiri, sa se intalneasca cu oameni din trecutul lor, familie sau prieteni. Isi fac un bilant: ce au reusit sa realizeze din ce si-au dorit, au visat candva. Vizite sau comunicare sustinuta cu parinti, cu rude aflate la o departare nu prea mare, dar cu care nu s-au vazut prea des in ultimele luni, ultimii ani.
Pentru cei mai tineri, dorinta sa se mute la casa lor, sa isi aranjeze un cuib dupa pofta inimii; cel putin sa faca ordine in casa lor, in camera lor, sa faca noi aranjamente, sa se simta bine. Pentru cei in varsta, dor de meleagurile natale, gand sa se retraga la pensie in zona in care s-au nascut, poate chiar la casa parinteasca.
O evaluare a locului de munca actual si a perspectivelor pe care acesta le ofera; daca nu sunt prea multumiti, incep sa intrebe, sa caute variante mai bune. Strainatatea nu este prima optiune pentru ei acum, decat daca astfel ar putea fi alaturi de cineva cu care au avut o stransa legatura emotionala.
O perioada norocoasa pentru ei: gasesc usi deschise, oameni care ii asculta si se apleaca asupra dorintelor si nevoilor lor, care le pot oferi un sfat valabil si chiar o mana de ajutor. Partea mai putin buna este ca ei insisi parca nu au curaj sau dorinta sa ceara ajutorul, ci vor rsa realizeze ceva prin forte proprii.
Sanatate in general buna, in parte si pentru ca in ultimul timp au fost mai atenti, echilibrati, grijulii, mai putin dispusi la riscuri si excese.
In ultima decada a lunii, intrebari acute legate de viitorul lor, raportat la obiective pe care si le-au propus in ultimii doi ani. Si gasesc poate argumentul care sa ii faca sa ia o decizie majora, radicala, sa fie iarasi in acord cu ei insisi, sa isi regaseasca echilibrul.

HOROSCOP IANUARIE 2017: Capricorn
Una dintre perioadele luminoase pentru ei, in care lasa deoparte tendinta de a vedea lucrurile in negru, sa exagereze intamplari si dificultati.
Alerti, neobositi, strang informatii, observa, intreaba; toate acestea au legatura cu adaptarea la un nou job sau o schimbare recenta de situatie, marcanta in viata lor.
Din 13 ianuarie ritmul se schimba: incep sa apara raspunsuri la aplicatii, la propuneri de imbunatatire sau schimbare pe care le-au propus unor sefi, clienti. Ei insisi pot fi ofertati pentru un job, proiecte diverse. Poate nu sunt pe termen lung, insa sunt solicitante, atractive si, in plus, le ofera vizibilitate publica, in comunitatea lor, ceva care sa le imbunatateasca substantial cartea de vizita pe viitor.
Jupiter, in Balanta aproape tot anul, garanteaza ca 2017 va fi un an cu schimbari majore pentru ei; visuri si sperante mai vechi ale lor pot prinde viata acum. Ianuarie corespunde inceputului unor serii de evenimente in acest sens, care pot culmina in octombrie.
Pe 16-17 primesc telefoane, invitatie la drum, sunt asteptati la sfarsitul saptamanii sau cand le permite programul; vor fi receptivi, dornici sa revada oameni dragi.
Pe 18 si mai ales pe 19, noutati importante in ceea ce priveste locul de munca, relatia cu sefii. Se poate anunta o promovare; cel putin, recunoasterea rezultatelor, eforturilor. Invitatie la o negociere cu un potential client important.
In general, o perioada favorabila care se suprapune in mod fericit cu starea lor de spirit, cu dorintele si planurile lor de viitor.
Pe 23 si 24, temeri sau emotii referitoare la un raspuns care intarzie, un rezultat al unei evaluari ori pur si simplu teama lor sa nu fi facut o impresie gresita, sa fi ratat o sansa; posibile procese de constiinta. Din fericire, vor avea destul de curand (1-3 zile) raspunsurile asteptate, confirmarile de care au nevoie.

CITEŞTE ŞI: ZODIA care rămâne ÎNSĂRCINATĂ în IANUARIE 2017

HOROSCOP IANUARIE 2017: Varsator
Poate nu sunt in cea mai buna forma fizica, dar nu au probleme majore de sanatate la inceputul anului. Mai degraba o oboseala psihica, in asteptarea unor vesti, confirmari, schimbari de circumstante care sa le permita demararea unor proiecte importante pentru ei.
Pe de alta parte, de la caz la caz, planuri de investitii (cauta variante, solicita oferte) sau doar o dorinta de a cheltui, de a se bucura de moment, de viata. Cheltuielile pot fi ocazionate de o deplasare in strainatate (temporara, nu neaparat relocare) (in legatura cu studii, conferinte, posibilitati de cercetare?), candva in lunile care urmeaza. La fel de bine, vor sa se afle pe acelasi palier cu cei care le-au oferit recent un cadou, un semn de multumire.
In general, sunt pe cai mari: pricesc hat-departe, in viitor, fac lucrurile ca la carte, pas cu pas in perioada aceasta, pentru a putea face apoi un pas major la momentul potrivit.
Perioada lunii pline (11-12 ianuarie) poate scoate la iveala probleme de sanatate incipiente, insa vor avea destule indicii referitoare la cauzele acestora (regim de viata, postura, conditii de munca, obiceiuri nesanatoase) astfel incat sa le permita sa ia masuri care sa impiedice agravarea situatiei.
Intervalul 15-17 ianuarie merita toata atentia in ceea ce priveste achizitii, cheltuieli, tranzactii. Risc de pagube, cheltuieli inutile (''lasa ca gasesc eu ce sa fac cu asta, e ieftina''), tentatia de a se inhama la un credit, rate pentru a nu rata o oferta.
Pe 18-19, ar putea veni raspunsul, confirmarea legate de drumul in strainatate mentionat mai sus (poate chiar acum se realizeaza plecarea).
Dupa 20, Soarele intra in semnul lor. Se imbunatateste forma fizica, vitatlitatea, cheful de viata si de aventuri profesionale, deschiderea spre tot felul de provocari.
Un moment important este faza de luna noua in semnul lor (27-29 ianuarie), cu idei ambitioase pe care le vor face cunoscute familiei, prietenilor, colegilor, clientilor, sefilor, dupa cum este cazul.

HOROSCOP IANUARIE 2017: Pesti
Inceput fericit de an pentru ei, in care trec cu usurinta peste tot felul de obstacole, amanari, incercari. Parca se si amuza, se gandesc ca de mult timp nu si-au mai putut pune in valoare calitati, nu au mai fost stimulati de evenimente si de obiective.
Posibila furtuna in plan partenerial, nu mai vor sa accepte situatii inegale, incorecte; cer sa li se acorde respectul meritat. Refacerea unui echilibru in relatie, dupa discutii, rugaminti si poate evocarea posibilitatii ruperii relatiei daca nu se vor vedea schimbari majore in cel mai scurt timp.
Farmec, un soi de nonsalanta, ''cine ma vrea, ma place asa cum sunt''. Posibilitatea unei intalniri emotionante, cineva care le atinge o coarda profunda a sufletului, pentru cei care nu au o relatie actualmente (mai ales in intervalul 9-12 ianuarie).
Promisiuni de sprijin, ajutor incepand cu 13 ianuarie. Ar putea sa le puna la incercare, sa incerce sa le materializeze cat mai curand posibil. Si daca nu primesc ce isi doresc, foarte probabil sa isi iau gandul pentru totdeauna de la o relatie stransa cu persoana respectiva. Isi doresc sa nu mai lase prea mult de la ei, sa nu mai acorde mereu circumstante atenuante, intelegere celorlalti, sa nu se mai lase ''mintiti frumos''. 15-16 sunt zile in care nu mai accepta amanari, fuga de responsabilitati a unui partener (de viata sau de afaceri).
Vor sa se realizeze prin forte proprii, sa se mobilizeze instantaneu daca viata le scoate in cale circumstante favorabile, oportunitati. Plini de viata, exuberanti, efervescenti, atrag atentia celor cu care intra in contact, fie si la un nivel superficial.
18 si 19 sunt zile de generozitate, de mila; vor sa isi plateasca datorii morale sau financiare, sa implineasca o promisiune. Atentie la riscul de a fi pacaliti; incearca poate cineva sa abuzeze de bunele lor intentii sau de starea lor de bunatate.

În articolul
HOROSCOPUL LUNII IANUARIE: Atenție mare Lei, Fecioare și Balanțe! Ce le rezervă astrele tuturor nativilor vezi aici!
:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp
Știri
Mirel, criminalul care a ucis-o pe Andreea în Timișoara, ar fi fost agresiv și cu fosta lui iubită. Apropiații lui, dezvăluiri terifiante: ”Era proprietatea lui”
Stiri interne • la 10:32
Mirel, criminalul care a ucis-o pe Andreea în Timișoara, ar fi fost agresiv și cu fosta lui iubită. Apropiații lui, dezvăluiri terifiante: ”Era proprietatea lui”
  • Mirel ar fi fost posesiv și cu fosta lui iubită
  • Cum se comporta cu ea, în timpul relației lor
(P) Evoluția seriei Samsung Galaxy S: de la primul model la cele mai recente lansări 
Beauty & Lifestyle • la 10:24
(P) Evoluția seriei Samsung Galaxy S: de la primul model la cele mai recente lansări 
  • Evoluția seriei Samsung Galaxy S
  • Debutul seriei Samsung Galaxy S a reprezentat începutul unui noi ere pentru companie
Reacția conducerii școlii din Bacău, după ce doi elevi și-au bătut profesorul de geografie. Colegii au luat parte la scenele șocante: ”Se jucau...”
Stiri interne • la 10:05
Reacția conducerii școlii din Bacău, după ce doi elevi și-au bătut profesorul de geografie. Colegii au luat parte la scenele șocante: ”Se jucau...”
  • Cum a reacționat conducerea școlii din Bacău, în urma scandalului
  • Directorul este revoltat de ce s-a întâmplat
Calendar ortodox, 28 martie 2024 - Sfântul Cuvios Ilarion cel Nou. Ce rugăciune e bine să rostești în această zi sfântă
Stiri interne • la 10:03
Calendar ortodox, 28 martie 2024 - Sfântul Cuvios Ilarion cel Nou. Ce rugăciune e bine să rostești în această zi sfântă
  • Sărbătoare importantă în calendarul ortodox pe 28 martie 2024
  • Creștinii ortodocși îl sărbătoresc pe Sfântul Cuvios Ilarion cel Nou
Star Matinal. Sore, experiență paranormală! Ce i s-a întâmplat artistei în timp ce cânta la pian: „Îl vedeam...” / VIDEO
Emisiuni TV • la 09:45
Star Matinal. Sore, experiență paranormală! Ce i s-a întâmplat artistei în timp ce cânta la pian: „Îl vedeam...” / VIDEO
  • Sore, despre experiența paranormală pe care a trăit-o
  • Ce i s-a întâmplat cântăreței
Chefi la cuțite, 27 martie 2024. Cine este Liviu Moroiu, primul concurent care a refuzat cuțitul de aur. Cum au reacționat jurații: ”Nu cred că ai înțeles” / VIDEO
Emisiuni TV • la 09:37
Chefi la cuțite, 27 martie 2024. Cine este Liviu Moroiu, primul concurent care a refuzat cuțitul de aur. Cum au reacționat jurații: ”Nu cred că ai înțeles” / VIDEO
  • De ce a refuzat Liviu Moroiu cuțitul de aur
  • Ștefan Popescu a vrut ca el să facă parte din echipa lui
Vezi toate știrile noi
Recomandări
O tânără de doar 20 de ani din București dezvăluie cât a câștigat într-o singură zi de pus unghii la 9 cliente. "Eu ca inginer nu fac atâția bani în afara țării"
recomandare pe observatornews.ro
O tânără de doar 20 de ani din București dezvăluie cât a câștigat într-o singură zi de pus unghii la 9 cliente. "Eu ca inginer nu fac atâția bani în afara țării"
Vestea teribilă primită la azil de Irinel Columbeanu! Lovitură imensă pentru fostul afacerist, după ce Gigi Becali l-a refuzat
recomandare pe as.ro
Vestea teribilă primită la azil de Irinel Columbeanu! Lovitură imensă pentru fostul afacerist, după ce Gigi Becali l-a refuzat
O influenceriţă a murit din cauza unei proceduri de liposucție! Elena avea 30 de ani
Romania TV
O influenceriţă a murit din cauza unei proceduri de liposucție! Elena avea 30 de ani
Fetița Zurli, veste bombă, după ce și-a dat demisia. PRIMELE imagini cu burtica de GRAVIDĂ! ''Sarcină ușoară și felicitări pentru bebe''
Romania TV
Fetița Zurli, veste bombă, după ce și-a dat demisia. PRIMELE imagini cu burtica de GRAVIDĂ! ''Sarcină ușoară și felicitări pentru bebe''
Schimbare importantă la Cardul de Sănătate. Președintele CNAS a dat ordin și a fost publicat în Monitorul Oficial
recomandare pe antena3.ro
Schimbare importantă la Cardul de Sănătate. Președintele CNAS a dat ordin și a fost publicat în Monitorul Oficial
Horoscop 28 martie 2024. Gemenii au puterea să facă schimbări pozitive în viața lor. Fecioarele trec printr-o perioadă tensionată
recomandare pe antena3.ro
Horoscop 28 martie 2024. Gemenii au puterea să facă schimbări pozitive în viața lor. Fecioarele trec printr-o perioadă tensionată
Cum se scoate corect o căpușă din piele. Metoda prin care poate fi îndepărtată în siguranță
recomandare pe antena3.ro
Cum se scoate corect o căpușă din piele. Metoda prin care poate fi îndepărtată în siguranță
Ce trebuie să faci cu apa din vază pentru ca lalelele sau narcisele să reziste mai multe zile
recomandare pe playtech.ro
Ce trebuie să faci cu apa din vază pentru ca lalelele sau narcisele să reziste mai multe zile
Ce se întâmplă cu Regele Charles şi Kate Middleton de Paşte. Cei doi obişnuiau să fie prezenţi la slujba de la biserică
recomandare pe playtech.ro
Ce se întâmplă cu Regele Charles şi Kate Middleton de Paşte. Cei doi obişnuiau să fie prezenţi la slujba de la biserică
O nouă 𝗲𝗹𝗶𝗺𝗶𝗻𝗮𝗿𝗲 𝘀𝗰𝗮𝗻𝗱𝗮𝗹𝗼𝗮𝘀𝗮̆ 𝗹𝗮 𝗦𝘂𝗿𝘃𝗶𝘃𝗼𝗿!? După Jador, Zmărăndescu și Moroșanu, se pare că i-ar fi venit rândul și lui Zanni
recomandare pe redactia.ro
O nouă 𝗲𝗹𝗶𝗺𝗶𝗻𝗮𝗿𝗲 𝘀𝗰𝗮𝗻𝗱𝗮𝗹𝗼𝗮𝘀𝗮̆ 𝗹𝗮 𝗦𝘂𝗿𝘃𝗶𝘃𝗼𝗿!? După Jador, Zmărăndescu și Moroșanu, se pare că i-ar fi venit rândul și lui Zanni
Suma uriașă pusă pe masă de Antena 1 pentru a-și aduce vedetele înapoi. Dan Negru, Bendeac, Scarlătescu, Bontea și Dumitrescu, la un pas să se întoarcă
recomandare pe redactia.ro
Suma uriașă pusă pe masă de Antena 1 pentru a-și aduce vedetele înapoi. Dan Negru, Bendeac, Scarlătescu, Bontea și Dumitrescu, la un pas să se întoarcă
S-au despărţit cu scandal! Cele mai scurte căsnicii ale vedetelor din România
recomandare pe Ciao.ro
S-au despărţit cu scandal! Cele mai scurte căsnicii ale vedetelor din România
Rușii, nervoși că baza Kogălniceanu se extinde: 'Va fi prima țintă'. Ne pregătim de război?
recomandare pe shtiu.ro
Rușii, nervoși că baza Kogălniceanu se extinde: 'Va fi prima țintă'. Ne pregătim de război?
FOTO. Milionarul a turbat când și-a văzut soția la TV! Ce se întâmpla între nevasta lui și antrenorul de fitness
recomandare pe ProSport.ro
FOTO. Milionarul a turbat când și-a văzut soția la TV! Ce se întâmpla între nevasta lui și antrenorul de fitness
Monica Tatoiu vrea să candideze Primăria Sectorului 1! Soțul a ameninţat- că bagă divorţ!
recomandare pe bzi.ro
Monica Tatoiu vrea să candideze Primăria Sectorului 1! Soțul a ameninţat- că bagă divorţ!
Connect-R a recunoscut că s-a drogat: „Consumam cele mai scumpe droguri!“
recomandare pe bzi.ro
Connect-R a recunoscut că s-a drogat: „Consumam cele mai scumpe droguri!“
Alimentele care vor avea prețuri plafonate tot anul. Legea a fost promulgată!
recomandare pe dailybusiness.ro
Alimentele care vor avea prețuri plafonate tot anul. Legea a fost promulgată!
Anunțul așteptat de toți românii! Ce se întâmplă cu programul magazinelor în weekend
recomandare pe dailybusiness.ro
Anunțul așteptat de toți românii! Ce se întâmplă cu programul magazinelor în weekend
Horoscop de dragoste, în aprilie 2024. Noroc și suferință în iubire
recomandare pe Jurnalul.ro
Horoscop de dragoste, în aprilie 2024. Noroc și suferință în iubire
Ianca Simion, apariție superbă într-o ținută cu spatele gol. Cât de bine arată fiica lui Răzvan Simion
recomandare pe a1.ro
Ianca Simion, apariție superbă într-o ținută cu spatele gol. Cât de bine arată fiica lui Răzvan Simion
Close