Homepage » Horoscop » HOROSCOPUL ZILEI - 1 SEPTEMBRIE: Nativi Peşti, e una din cele mai proaste zile din punct de vedere financiar

HOROSCOPUL ZILEI - 1 SEPTEMBRIE: Nativi Peşti, e una din cele mai proaste zile din punct de vedere financiar

Publicat pe 31.08.2017 la 23:09 Actualizat pe 01.09.2017 la 00:25

Prima zi din toamnă vine atât cu veşti bune, cât şi cu veşti rele pentru zodii. Nativii Peşti se confruntă cu probleme mari financiare, potrivit acvaria.com

HOROSCOPUL ZILEI - 1 SEPTEMBRIE: Nativi Peşti, e una din cele mai proaste zile din punct de vedere financiar

HOROSCOPUL ZILEI - 1 SEPTEMBRIE

pixabay

Prima zi din toamnă vine atât cu veşti bune, cât şi cu veşti rele pentru zodii. Nativii Peşti se confruntă cu probleme mari financiare, potrivit acvaria.com

HOROSCOPUL ZILEI - BERBEC: Te afli in preajma unei persoane care impune respect si autoritate, dar in loc sa preiei ceva din exemplul pe care ti-l ofera, te retragi in carapacea ta si te simti eclipsat de acesta. Ii recunosti superioritatea in anumite privințe, te si intimideaza prin felul sau de a fi, pentru ca afiseaza o atitudine de invingator pe care tu nu o poti imita. Tu iti vezi prea mult lipsurile si punctele slabe, in timp ce omul din fata ta nici nu considera ca ar avea vreun defect. Asa ar trebui sa faci si tu pentru mai multa incredere in valoarea proprie.

HOROSCOPUL ZILEI - TAUR: Te simti blocat intr-o zona in care nu se mai intampla nimic si e normal sa fii dezorientat si sa nu mai stii ce sa faci. Sa lasi lucrurile asa, cu speranta ca se vor rezolva de la sine, sau sa actionezi in vreo directie, ca sa depasesti impasul? Inainte de a face sau decide ceva, ar fi bine sa discuti cu cineva care are mai multa experienta, pentru ca tu te simti, momentan, golit de inspiratie. Consideri ca ai incercat tot ce se putea face si acum nu mai ai alte idei, ca atare e bine sa ceri ajutor din afara. Nu incerca sa le faci singur, nu le stii tu chiar pe toate, ca atare discutia de azi poate face brusc lumina in mintea ta si din nimic deja pare sa se nasca totusi ceva!

HOROSCOPUL ZILEI - GEMENI: Planul care se naste acum in mintea ta are mari sorti de izbanda, totul e sa alegi bine momentul pentru a-i da startul. Vei urma pasii firesti de la inceput pana la final, trecand din reusita in reusita, fiecare succes intermediar fiind, de fapt, punctul de plecare a unei etape noi si mai bune. Esti multumit de ceea ce se prefigureaza in fata ochilor si faci tot posibilul sa ajungi si mai repede la scopul visat. Evolutia este rapida si promitatoare, iar reusitele te motiveaza sa mergi mai departe.

HOROSCOPUL ZILEI - RAC: Daca renunti tocmai acum la un vis, e posibil ca acesta sa fie momentul ce precede de fapt succes dorit! Nu ai motive sa abandonezi corabia, doar pentru ca ai impresia ca nimic nu se mai intampla. Emotia negativa a pus stapanire pe mintea si inima ta si ea te face sa vezi doar jumatatea goala a paharului, spunand… nu se poate! Renunta la aceasta atitudine si descopera cat de multe elemente benefice ai deja pe lista ta. Comparand ce ai cu ce nu ai primit inca, vei vedea ca lista cu plusuri e mult mai lunga, deci de ce sa te opresti acum? Unele lucruri nu au ajuns acolo unde doreai, dar esti pe calea cea buna: vasleste mai departe!

HOROSCOPUL ZILEI - LEU: Daca altadata ai reusit sa ajungi la un anumit tel, de ce te indoiesti ca ai fi capabil sa repeti succesul si acum? Priveste in trecut, la vechile tale reusite, si ai sa vezi cate poti face. Nu conteaza ca e greu drumul pana la implinirea acestui scop, ci conteaza ca poti! Ai putut si atunci, se poate repeta succesul si de data aceasta, totul e sa privesti spre trecut cu intelepciune si cu dorinta de a prelua de atunci resursele pozitive. Nu privi in urma ta ca sa-ti aduci aminte ca ai si gresit, ca ai primit si lectii de la viata, ci priveste spre cel care ai fost candva doar ca sa descoperi cat de bine ai reusit altadata intr-o situatie similara celei de azi.

HOROSCOPUL ZILEI - FECIOARĂ: Cine se aseamana se aduna, spune o vorba, si acelasi lucru simti si tu azi in legatura cu omul care te completeaza in tot ce faci. Priveste la cel din fata ta, pentru ca devine un fel de oglinda a propriei tale identitati. Ori semanati grozav de mult in unele privinte, ori el descrie de fapt cum te comporti si tu, cum esti si tu, chiar daca iti arata o imagine care iti place sau nu. Privindu-l pe el cu luciditate, poti lua unele masuri asupra propriei tale persoane, deoarece vezi la el defecte care ii apartin in aceeasi masura. Daca la el nu-ti place, ar trebui sa nu-ti placa nici la tine!

HOROSCOPUL ZILEI - BALANŢĂ: Directia pe care esti gata sa o alegi ascunde piste false care, mai devreme sau mai tarziu, vor iesi la iveala. Esti cam neatent, aerian, pregatit sa accepti mult prea usor niste conditii superficial verificate, ca atare trebuie sa fii mai atent ce decizi, ca nu cumva sa fie o alegere eronata, bazata pe informatii incomplete. Dai dovada de o atitudine usuratica din care tu singur vei avea de suferit, de aceea ar trebui sa tii cont de diversele piedici care nu te lasa sa accepti noua directie care te atrage ca un magnet. Deschide bine ochii si nu te juca!

HOROSCOPUL ZILEI - SCOPRION: Primesti atatea gesturi de adevarata iubire de la cei din jur, dar esti tentat sa le privesti cu raceala, de parca nu ar fi in forma pe care o visai. Nu poti pretinde dragoste la un anumit nivel sau intr-un anumit ambalaj, pentru ca dragostea poate fi doar adevarata sau falsa. Ceea ce primesti tu acum merita primit cu ambele maini si cu inima deschisa, dar vinovat esti tu, ca incepi sa cauti defecte la tot ce auzi, vezi sau simti. Risti sa pierzi o sansa de iubire sincera pentru ca iti spui singur ca nu meriti iubirea!

HOROSCOPUL ZILEI - SĂGETĂTOR: Persoana iubita nu mai este alaturi de tine, asa cum ai dori. Ori a fost nevoita sa plece in alta parte si ii duci dorul, ori este chiar alaturi de tine, dar comunicarea dintre voi nu mai merge la fel de bine. Tot greul cade pe umerii tai, dar tu esti un as in domeniul comunicarii si vei gasi usor calea optima de a ajunge din nou la inima celui drag. Ai un talent aparte de a-l ajuta sa alunge grijile si problemele, ca sa restabiliti puntea care va unea altadata. De tine depinde sa refaci armonia!

HOROSCOPUL ZILEI - CAPRICORN: Nu te multumi cu nivelul atins, chiar daca ti se pare ca nu se mai intampla nimic iesit din comun in proiectul pe care il dezvolti. Mai sunt si perioade de platou, cand totul pare sa mearga pe un teren lipsit de noutate si de stralucire, dar nu e decat faza de dinaintea unui nou urcus. Viata nu e un continuu suis in forta, ci mai exista si carari care evolueaza pe curba de nivel. Acolo esti tu acum si nu poti decat sa fii fericit ca mai ai si momente de respiro, pentru ca o ascensiune continua doar pieptis, cu varful inalt deasupra ochilor, poate fi extenuanta. Permite-ti acest mic popas, dar nu te opri la faza aceasta: de mine vei continua urcusul!

HOROSCOPUL ZILEI - VĂRSĂTOR: Cea mai mare preocupare a zilei e traiul linistit in caminul perfect. Daca inca nu ai un loc al tau pe care sa-l numesti acasa, ai sansa de a face planuri mari in acest sens. Visezi cu ochii deschisi si iti imaginezi cum ar fi casa ta de poveste! Continua sa lasi fantezia sa zboare in voie, creeaza mintal un decor ideal in care te vezi traind, pentru ca unele vise chiar se implinesc! Vezi cu ochii mintii ca locuiesti intr-un spatiu exact asa cum ai dorit dintotdeauna si crede cu tarie in aceasta materializarea viziunii tale!

HOROSCOPUL ZILEI - PEŞTI: Greu te mai descurci cu banii iar azi vei resimti chiar unul din cele mai dificile momente in acest sens. Ai mai multe plati de facut si cand vezi ca incepe o alta luna cu alta serie nesfarsita de datorii si facturi, deja te doare capul. Fii foarte atent la sumele pe care le manevrezi in aceasta perioada pentru a nu te implica in cheltuieli pe care nu le poti duce, altfel dezechilibrezi o balanta si asa fragila si nu o vei mai putea redresa curand. Prudenta si simtul masurii te vor scoate din orice neplacere financiara.

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici.

S.O.

În articolul
HOROSCOPUL ZILEI - 1 SEPTEMBRIE: Nativi Peşti, e una din cele mai proaste zile din punct de vedere financiar
:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp
Știri
Maria Roman de la Mireasa, noi declarații după ce s-a spus că soțul ei a fost arestat în Germania! Tânăra îl dăduse dispărut: ”Noi am vrut doar să-l căutăm”
Showbiz intern • la 11:10
Maria Roman de la Mireasa, noi declarații după ce s-a spus că soțul ei a fost arestat în Germania! Tânăra îl dăduse dispărut: ”Noi am vrut doar să-l căutăm”
  • Soțul Mariei Roman a fost găsit
  • Bărbatul ar fi arest în Germania
  • Ce noi declarații a făcut fosta concurentă
Bianca Comănici, despre bărbații din viața ei. La ce concluzie a ajuns bruneta: "Și astăzi sunt victima lor..." / VIDEO
Showbiz intern • la 10:57
Bianca Comănici, despre bărbații din viața ei. La ce concluzie a ajuns bruneta: "Și astăzi sunt victima lor..." / VIDEO
  • Bianca Comănici a devenit cunoscută după participarea în cadrul unei emisiuni
  • Recent, bruneta a vorbit despre bărbații din viața ei
  • La ce concluzie a ajuns
Xtra Night Show. Erika Isac, despre impactul pe care l-a avut piesa "Macarena" asupra ei. Ce spune despre valul de hate: "Îmi place să nasc controverse..." / VIDEO
Showbiz intern • la 10:00
Xtra Night Show. Erika Isac, despre impactul pe care l-a avut piesa "Macarena" asupra ei. Ce spune despre valul de hate: "Îmi place să nasc controverse..." / VIDEO
  • Ce impact a avut piesa "Macarena" asupra Erikăi Isac
  • Ce spune artista despre valul de hate
Star Matinal. Andreea Bălan, detalii din viața de cuplu. Cât de importantă este susținerea pentru artistă și iubitul ei, Victor Cornea: „Cea mai frumoasă iubire” /  VIDEO
Emisiuni TV • la 10:00
Star Matinal. Andreea Bălan, detalii din viața de cuplu. Cât de importantă este susținerea pentru artistă și iubitul ei, Victor Cornea: „Cea mai frumoasă iubire” / VIDEO
  • Andreea Bălan, detalii din viața de cuplu
  • Cât de importantă este susținerea pentru artistă și iubitul ei, Victor Cornea
Descoperire macabră în Focșani. Un poliţist de penitenciar a fost găsit mort într-o benzinărie
Stiri interne • la 09:21
Descoperire macabră în Focșani. Un poliţist de penitenciar a fost găsit mort într-o benzinărie
  • Un poliţist de penitenciar a fost găsit mort într-o benzinărie
  • Criminaliştii au început cercetările
Banc: „Bulă dă examen la filosofie” Continuarea glumei te va amuza pe cinste
Beauty & Lifestyle • la 08:30
Banc: „Bulă dă examen la filosofie” Continuarea glumei te va amuza pe cinste
  • Bancul zilei
  • Cele mai amuzante bancuri
Vezi toate știrile noi
Recomandări
Judecătoarea din cazul Vlad Pascu, mută în faţa jurnaliştilor. A stat un minut încremenită, fără să răspundă la vreo întrebare
recomandare pe observatornews.ro
Judecătoarea din cazul Vlad Pascu, mută în faţa jurnaliştilor. A stat un minut încremenită, fără să răspundă la vreo întrebare
Câți bani a ajuns să primească Nadia Comăneci de la statul român. Suma care intră, lunar, în conturile „Zeiței de la Montreal”
recomandare pe as.ro
Câți bani a ajuns să primească Nadia Comăneci de la statul român. Suma care intră, lunar, în conturile „Zeiței de la Montreal”
Viaţa bate filumul! Cu cine şi-a refăcut viaţa văduva lui Sergiu Nicolaescu. Este un apropiat al marelui actor şi regizor!
Romania TV
Viaţa bate filumul! Cu cine şi-a refăcut viaţa văduva lui Sergiu Nicolaescu. Este un apropiat al marelui actor şi regizor!
Pune o linguriţă cu zahăr în maşina de spălat. Trucul genial pe care ar trebui să-l ştie toate gospodinele!
Romania TV
Pune o linguriţă cu zahăr în maşina de spălat. Trucul genial pe care ar trebui să-l ştie toate gospodinele!
Veste bună pentru turismul românesc: Noua autostradă pe care se va putea ajunge mai ușor pe litoral
recomandare pe antena3.ro
Veste bună pentru turismul românesc: Noua autostradă pe care se va putea ajunge mai ușor pe litoral
Horoscop 25 aprilie 2024. Taurii ar putea găsi soluția la o problemă. Balanțele simt nevoia de echilibru
recomandare pe antena3.ro
Horoscop 25 aprilie 2024. Taurii ar putea găsi soluția la o problemă. Balanțele simt nevoia de echilibru
Aparatele care pot fi reparate chiar dacă au ieşit din garanţie. Regula, adoptată de Parlamentul European
recomandare pe antena3.ro
Aparatele care pot fi reparate chiar dacă au ieşit din garanţie. Regula, adoptată de Parlamentul European
Cu ce stropesc bunicii de la ţară florile din curte. Varianta naturală care ţine dăunătorii la distanţă
recomandare pe playtech.ro
Cu ce stropesc bunicii de la ţară florile din curte. Varianta naturală care ţine dăunătorii la distanţă
Iluzie optică. Unde se ascunde leopardul? Ai 5 secunde la dispoziţie să îl vezi!
recomandare pe playtech.ro
Iluzie optică. Unde se ascunde leopardul? Ai 5 secunde la dispoziţie să îl vezi!
Gianina din Las Fierbinți este însărcinată. Ce se întâmplă cu rolul ei din serialul care a făcut istorie la Pro TV
recomandare pe redactia.ro
Gianina din Las Fierbinți este însărcinată. Ce se întâmplă cu rolul ei din serialul care a făcut istorie la Pro TV
Ce a făcut Florin Salam, după ce a lipsit de la priveghiul lui Costel Corduneanu. Familia a rămas șocată: ”Nu există așa ceva!”
recomandare pe redactia.ro
Ce a făcut Florin Salam, după ce a lipsit de la priveghiul lui Costel Corduneanu. Familia a rămas șocată: ”Nu există așa ceva!”
Momente de neratat cu divele din România! Au căscat gura maaare, maaaare
recomandare pe Ciao.ro
Momente de neratat cu divele din România! Au căscat gura maaare, maaaare
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!' 5 motive pentru care nu-l recunosc ca pe Mesia
recomandare pe shtiu.ro
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!' 5 motive pentru care nu-l recunosc ca pe Mesia
FOTO. Face o avere din imaginile cu ea: apariție controversată a jucătoarei de fotbal!
recomandare pe ProSport.ro
FOTO. Face o avere din imaginile cu ea: apariție controversată a jucătoarei de fotbal!
Clipe de coșmar trăite de Ramona Olaru în Egipt! Și-a pierdut pașaportul și a fost victima unui accident rutier
recomandare pe bzi.ro
Clipe de coșmar trăite de Ramona Olaru în Egipt! Și-a pierdut pașaportul și a fost victima unui accident rutier
Ce se întâmplă cu Visarion Alexa: Soția acestuia l-a dat de gol
recomandare pe bzi.ro
Ce se întâmplă cu Visarion Alexa: Soția acestuia l-a dat de gol
Anunțul momentului pentru 5 milioane de pensionari! Ce se întâmplă cu pensiile de Paște
recomandare pe dailybusiness.ro
Anunțul momentului pentru 5 milioane de pensionari! Ce se întâmplă cu pensiile de Paște
Hidroelectrica, anunț de ultim moment pentru toți clienții! Se întâmplă de azi!
recomandare pe dailybusiness.ro
Hidroelectrica, anunț de ultim moment pentru toți clienții! Se întâmplă de azi!
Horoscop mai 2024. Este o lună a eliberării, aducând dorință de explorare și șanse mari de creștere personală
recomandare pe Jurnalul.ro
Horoscop mai 2024. Este o lună a eliberării, aducând dorință de explorare și șanse mari de creștere personală
Fostul model celebru care a ajuns să se îmbrace din gunoaie! Imaginile recente când probează ținute din tomberoane sunt frapante
recomandare pe a1.ro
Fostul model celebru care a ajuns să se îmbrace din gunoaie! Imaginile recente când probează ținute din tomberoane sunt frapante
Close