Homepage » Horoscop » HOROSCOPUL ZILEI – 16 OCTOMBRIE: Nativi Gemeni, sufletul vă îndeamnă să vă implicaţi într-o nouă direcţie care vă place mult

HOROSCOPUL ZILEI – 16 OCTOMBRIE: Nativi Gemeni, sufletul vă îndeamnă să vă implicaţi într-o nouă direcţie care vă place mult

Publicat pe 15.10.2016 la 19:50 Actualizat pe 15.10.2016 la 21:16

Duminica, 16 octombrie, astrele au veşti proaste pentru unii nativi, iar pentru alţii, unele excelente! Dar, haide, să aflăm horoscopul pentru fiecare zodie în parte!

HOROSCOPUL ZILEI – 16 OCTOMBRIE: Nativi Gemeni, sufletul vă îndeamnă să vă implicaţi într-o nouă direcţie care vă place mult

Sursa foto: arhivă

Duminica, 16 octombrie, astrele au veşti proaste pentru unii nativi, iar pentru alţii, unele excelente! Dar, haide, să aflăm horoscopul pentru fiecare zodie în parte!

HOROSCOP – 16 OCTOMBRIE 2016 – BERBEC
Ai nevoie de liniste, de o activitate banala care sa nu te solicite prea mult, pentru ca ai acumulat mult stres in ultima perioada si se vede! Cauta sa te retragi o zi din iuresul evenimentelor in care erai cuprins, pentru ca aceasta detasare se va dovedi a fi extrem de importanta pentru a face ordine in ganduri, in sentimente, in emotii. Dupa ce te vei mai linisti, vei vedea altfel lucrurile si vei gasi mult mai usor cai de iesire din impas, ca atare permite-ti aceasta clipa de odihna a sufletului si a mintii.

HOROSCOP – 16 OCTOMBRIE 2016 – TAUR
Numai de propria ta vointa depinde capacitatea ta de a da afara din calea ta tot ce nu-ti mai trebuie, nu-ti face bine, nu e adecvat scopului tau, ca atare fa ordine cat mai repede. Renunta la amintiri care nu-si mai rostul, la regrete si resentimente tardive, la temeri inoculate de altii, si iesi in fata tuturor curat si linistit, pregatit pentru orice noua provocare. Prea cari dupa tine un balast emotional, dar daca ai reusi sa scapi de el cu mult curaj si ambitie, iti vei lua din nou zborul. Descatuseaza-te, debaraseaza-te, abandoneaza greutatile, rupe legaturile care te franeaza, elibereaza-te!

HOROSCOP – 16 OCTOMBRIE 2016 – GEMENI
Sufletul tau te indeamna sa te implici intr-o directie noua care te atrage, iti place, suna bine, te inspira, dar numai de tine depinde ce cale urmezi. Cat timp vei pune suflet si vei investi pasiune si energie pozitiva, rezultatele vor fi mult mai usor accesibile, ca atare lasa ratiunea care te domina de obicei, si pune doar inima in prim plan. Porneste ceva ce iti place, spune da unei activitati care iti mangaie inima, fii alaturi de cineva drag care are nevoie de tine, deoarece tot ce faci azi din dragoste sincera si pura, nu are decat roade excelente. Inclusiv iubirea se poate ivi de undeva, ca o surpriza, descoperind un suflet pereche.

HOROSCOP – 16 OCTOMBRIE 2016 – RAC
E minunat sa ai in fata ta oameni care daruiesc cu inima deschisa tot ce stiu! Iti place grozav ceea ce inveti zilele acestea, de parca ai urma un curs la scoala vietii. Afli atat de multe informatii interesante care te incanta, pur si simplu, de parca ar fi de fapt raspunsuri la marile tale intrebari existentiale. Cand vezi cate lucruri frumoase si interesante sunt pe lume, iti dai seama ca sta numai in puterea ta sa pornesti pe o cale de dezvoltare personala superioara pasilor parcursi pana acum. Vrei sa stii mai mult, poti sa afli mai mult, ca atare cizeleaza-te permanent, adunand noi si noi experiente la ceea ce devii tu clipa de clipa.

HOROSCOP – 16 OCTOMBRIE 2016 – LEU
Oricati ani ai purta pe umeri, nu are rost s-o faci pe maturul, pe sobrul, pe impovaratul, ci sa deschizi orice nou capitol al aventurii din care faci parte cu inocenta si bucurie de copil. Nu te gandi la griji, la hopuri, la esecuri anterioare, ci adu-ti aminte de vremea cand erai copil si mergeai la teatrul de papusi si tropaiai de nerabdare sa inceapa odata povestea! Exact aceasta e atitudinea pe care trebuie s-o abordezi si acum, fie ca ai 20 de ani, fie ca ai 70! Viitorul e la fel de palpitant la orice varsta, deci bucura-te intens de tot ce vine.

VIDEO / Cum poţi să afli care sunt zilele karmice pentru tine şi ce trebuie să faci ca să te fereşti de ele

HOROSCOP – 16 OCTOMBRIE 2016 – FECIOARĂ
Porti dupa tine o povara mult prea mare, de care nici macar nu esti vinovat, dar nu te poti elibera inca. Stai de vorba cu tine insuti cat se poate de sincer si descopera ca tu nu ai nicio vina pentru ceea ce tot duci dupa tine fara rost. Altii sunt responsabili de cele intamplate dar, printr-un concurs de imprejurari, au aruncat pe umerii tai greutatea vinei. Nu accepta critici, nu tolera pedepse, pentru ca tu nu ai facut nimic rau, ca atare e un moment bun sa te ridici pentru drepturile tale si, mai ales, pentru adevar. Altii se simt foarte bine sa aiba cine plati oalele sparte de ei! Foloseste-te de toate instrumentele legale ale dreptatii pentru a te debarasa de acest chin nemeritat.

HOROSCOP – 16 OCTOMBRIE 2016 – BALANŢĂ
Nu privi prea mult in curtea vecina pentru ca nu ai de ce te compara cu ceilalti. Fiecare cu destinul lui, cu sensul lui, cu resursele sale, ca atare, daca vrei neaparat sa arunci o privire peste gard, fa-o doar pentru a-l aprecia sincer pe celalalt. A te compara cu el nu e in beneficiul nimanui, pentru ca nu ai de unde sti ce se ascunde in spatele asa-zisei sale prosperitati sau reusite. Bazeaza-te doar pe ceea ce poti singur, pentru ca, la urma urmei, si tu arati lumii o imagine asa cum o doresti tu, care nu e neaparat si una sincera. Te simti ca un politician care trebuie sa se prezinte bine in orice situatie si zambeste orice ar fi, dar ce ascunzi in spatele zambetului?

HOROSCOP – 16 OCTOMBRIE 2016 – SCORPION
Daca reusesti sa inchizi definitiv un capitol din trecut, sa-l stergi pur si simplu din memorie, de vreme ce nu mai are nimic bun de oferit, vei deveni altul! E un moment excelent pentru a o lua de la zero, pentru a incheia un mare capitol si a porni altul complet nou. Norocul tau consta in ambitia de a spune stop, dar a te debarasa de trecut nu e deloc usor, mai ales daca duci dupa tine un noian de amintiri neplacute. Fa un efort sa ierti, sa uiti, sa spui adio acelei stari de lucruri, pentru ca in fata ta se deschide un orizont neexplorat, total diferit, dar spre care nu poti zbura daca duci dupa tine ghiulele grele din alte vremuri.

HOROSCOP – 16 OCTOMBRIE 2016 – SĂGETĂTOR
O zi in prezenta celor mai dragi persoane nu poate fi decat un dar divin, deci bucura-te de tot ce ti se ofera cu generozitate pentru fericirea ta. Ai motive de distractie, de veselie, de buna dispozitie, de parca toate problemele de pana mai ieri au disparut ca prin farmec. Te comporti ca un copil lipsit de griji si bine faci, pentru ca numai o astfel de atitudine pozitiva iti poate garanta o zi excelenta. Iubirea e si ea motiv de fericire, pentru ca cel drag te rasfata in permanenta cu gesturi tandre si frumoase.

HOROSCOP – 16 OCTOMBRIE 2016 – CAPRICORN
Nu primesti intotdeauna aceleasi semne de afectiune si de simpatie de la cei din jur, chiar daca tu le vorbesti amabil si frumos. Unii vor da replici severe chiar si la cele mai placute gesturi ale tale, dar nu pune la suflet acest comportament! Esti convins ca oricine are toanele lui si, daca azi se poarta urat, maine sigur isi va da seama de felul cum te-a tratat si va repara greseala. Dai dovada de atata intelegere si toleranta, care ii vor dezarma foarte repede pe cei nervosi si agresivi, deci nu aluneca si tu pe aceeasi panta!

HOROSCOP – 16 OCTOMBRIE 2016 – VĂRSĂTOR
Ancoreaza-te in realitate pentru ca nu e momentul sa te lasi furat de iluzii si vise desarte. E vremea unei decizii in care trebuie sa dai dovada de claritate, de pragmatism, de siguranta, in care nu-ti poti permite sa te joci sau sa experimentezi. Te bazezi doar pe ceea ce stii exact, pe lucrurile scrise negru pe alb, pe fapte concrete, deci lasa promisiunile sau visele prea frumoase ca sa fie adevarate. Ori de cate ori ti se spune ceva, cere dovezi, documente, contracte scrise, pentru ca intuitia ta suna imediat clopotelul daca presimte ca pe undeva ceva nu este foarte sigur. Nu crede decat ceea ce vezi sau poti atinge.

HOROSCOP – 16 OCTOMBRIE 2016 – PEŞTI
Arunca o privire in urma, pentru ca undeva in trecut se afla cheia problemei cu care te confrunti astazi. Data trecuta ai rezolvat totul foarte bine, deci ajunge doar sa-ti aduci aminte cum s-au rezolvat lucrurile atunci si sa repeti reteta. Tot in trecut se afla un eveniment cu care te mandresti inca, pe care nu l-a aflat toata lumea, ca atare e bine uneori sa mai treci in revista propriul palmares, ca sa stie toti cu ce te lauzi. De fapt nici nu e lauda de sine, ci e o simpla informare a celor din jur cu privire la reusitele tale mai vechi si care pot conta si acum.

Sursa info: www.acvaria.com

D.D.

În articolul
HOROSCOPUL ZILEI – 16 OCTOMBRIE: Nativi Gemeni, sufletul vă îndeamnă să vă implicaţi într-o nouă direcţie care vă place mult
:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp
Știri
Star Matinal. Problemele de sănătate au apropiat-o pe Monica Anghel de Dumnezeu: „Sunt recunoscătoare”. Cum va petrece Paștele în acest an
Emisiuni TV • la 10:02
Star Matinal. Problemele de sănătate au apropiat-o pe Monica Anghel de Dumnezeu: „Sunt recunoscătoare”. Cum va petrece Paștele în acest an
  • Problemele de sănătate au apropiat-o pe Monica Anghel de Dumnezeu
  • Cum va petrece Paștele în acest an
Craterul de pe strada din Slănic Prahova are o adâncime de 18 metri, cât un bloc cu 5 etaje. Ce spun experții: "Indicile duc către ..."
Stiri interne • la 09:55
Craterul de pe strada din Slănic Prahova are o adâncime de 18 metri, cât un bloc cu 5 etaje. Ce spun experții: "Indicile duc către ..."
  • Este risc maxim de prăbuşire a clădirilor din zona craterului format pe strada din Slănic
  • Groapa are o adâncime de 18 metri, cât un bloc cu 5 etaje
  • Ce spun experții
Cât costă cozonacii cu două zile înainte de Paște. Sunt mai scumpi cu aproximativ 10% față de anul trecut
Stiri interne • la 09:38
Cât costă cozonacii cu două zile înainte de Paște. Sunt mai scumpi cu aproximativ 10% față de anul trecut
  • Cozonacii sunt tot mai scumpi de la an la an
  • Care e prețul unui kilogram cu două zile înainte de Paște
Ce nu ai voie să faci în Vinerea Mare. Tradiții și superstiții de care țin cont credincioșii
Beauty & Lifestyle • la 09:35
Ce nu ai voie să faci în Vinerea Mare. Tradiții și superstiții de care țin cont credincioșii
  • Ce superstiții există în Vinerea Mare
  • Această zi are o semnificație pe care puțini oameni o știu
Star Matinal. Cum a schimbat-o pe Maia Morgenstern rolul din filmul „Patimile lui Hristos”. A interpretat-o pe Fecioara Maria în urmă cu 20 de ani: „Sunt conștientă că...”
Emisiuni TV • la 09:24
Star Matinal. Cum a schimbat-o pe Maia Morgenstern rolul din filmul „Patimile lui Hristos”. A interpretat-o pe Fecioara Maria în urmă cu 20 de ani: „Sunt conștientă că...”
  • Cum a schimbat-o pe Maia Morgenstern rolul din filmul „Patimile lui Hristos”
  • A interpretat-o pe Fecioara Maria în urmă cu 20 de ani
Ce spun medicii despre cazul fetiței de patru ani din Călărași, care a murit după ce a mâncat pește. Cât de mare este pericolul pentru români: ”Este incredibil că...”
Stiri interne • la 09:09
Ce spun medicii despre cazul fetiței de patru ani din Călărași, care a murit după ce a mâncat pește. Cât de mare este pericolul pentru români: ”Este incredibil că...”
  • Care sunt șansele ca o tragedie precum cea din Călărași să se repete
  • Ce spun medicii despre cazul fetiței care a murit
Vezi toate știrile noi
Recomandări
"Banii noștri s-au dus". Doi tineri s-au trezit fără 10.000 de dolari în cont. Era avansul pentru casa pe care şi-o doreau în SUA
recomandare pe observatornews.ro
"Banii noștri s-au dus". Doi tineri s-au trezit fără 10.000 de dolari în cont. Era avansul pentru casa pe care şi-o doreau în SUA
Iubita celui mai mare rival al lui Gigi Becali este de o frumuseţe răpitoare. Imagini rare cu femeia
recomandare pe as.ro
Iubita celui mai mare rival al lui Gigi Becali este de o frumuseţe răpitoare. Imagini rare cu femeia
Cristina Șișcanu și Mădălin Ionescu, în culmea fericirii! Familia li se mărește! Bucurie fără margini! Felicitări! 💙
Romania TV
Cristina Șișcanu și Mădălin Ionescu, în culmea fericirii! Familia li se mărește! Bucurie fără margini! Felicitări! 💙
Gabriela Cristea și Tavi, momente teribile în această dimineață, în Italia. Totul s-a întâmplat la ora 5.30. Au fost în mare pericol!  ''Mi se pare aberant''
Romania TV
Gabriela Cristea și Tavi, momente teribile în această dimineață, în Italia. Totul s-a întâmplat la ora 5.30. Au fost în mare pericol! ''Mi se pare aberant''
Când se vor bucura românii de următoarea minivacanță. Mai sunt doar câteva săptămâni
recomandare pe antena3.ro
Când se vor bucura românii de următoarea minivacanță. Mai sunt doar câteva săptămâni
Horoscop 3 mai 2024. Fecioarele trebuie să pună bani deoparte, Peștii au nevoie să ia o pauză în relație
recomandare pe antena3.ro
Horoscop 3 mai 2024. Fecioarele trebuie să pună bani deoparte, Peștii au nevoie să ia o pauză în relație
Categoria de români care ar putea avea pensiile duble. "Aceste persoane au fost uitate" | Un proiect de lege vrea să modifice legea pensiilor, abia intrată în vigoare
recomandare pe antena3.ro
Categoria de români care ar putea avea pensiile duble. "Aceste persoane au fost uitate" | Un proiect de lege vrea să modifice legea pensiilor, abia intrată în vigoare
De ce nu este bine să vopsești ouăle de Paște în Vinerea Mare. Ce altceva e interzis să faci
recomandare pe playtech.ro
De ce nu este bine să vopsești ouăle de Paște în Vinerea Mare. Ce altceva e interzis să faci
Diferenţa dintre cozonacul pentru Paşte şi cel pentru Crăciun. Acum 100 de ani, desertul se făcea altfel
recomandare pe playtech.ro
Diferenţa dintre cozonacul pentru Paşte şi cel pentru Crăciun. Acum 100 de ani, desertul se făcea altfel
Tragedie pentru Tzancă Uraganu. Nepotul manelistului a murit la o vârstă fragedă
recomandare pe redactia.ro
Tragedie pentru Tzancă Uraganu. Nepotul manelistului a murit la o vârstă fragedă
Gianina din Las Fierbinți este însărcinată. Ce se întâmplă cu rolul ei din serialul care a făcut istorie la Pro TV
recomandare pe redactia.ro
Gianina din Las Fierbinți este însărcinată. Ce se întâmplă cu rolul ei din serialul care a făcut istorie la Pro TV
Alex Velea, un romantic incurabil! Şi-a scos partenera la mall şi a surprins-o în văzul tuturor! Antonia eşti o norocoasă!
recomandare pe Ciao.ro
Alex Velea, un romantic incurabil! Şi-a scos partenera la mall şi a surprins-o în văzul tuturor! Antonia eşti o norocoasă!
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!' 5 motive pentru care nu-l recunosc ca pe Mesia
recomandare pe shtiu.ro
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!' 5 motive pentru care nu-l recunosc ca pe Mesia
FOTO. Ce frumoasă e iubita celebrului fotbalist! Poze hot cu manechinul
recomandare pe ProSport.ro
FOTO. Ce frumoasă e iubita celebrului fotbalist! Poze hot cu manechinul
Codin Maticiuc a rămas fără telefon în autobuz! „Cumva i-am și simțit!”
recomandare pe bzi.ro
Codin Maticiuc a rămas fără telefon în autobuz! „Cumva i-am și simțit!”
Clipe de coșmar trăite de Ramona Olaru în Egipt! Și-a pierdut pașaportul și a fost victima unui accident rutier
recomandare pe bzi.ro
Clipe de coșmar trăite de Ramona Olaru în Egipt! Și-a pierdut pașaportul și a fost victima unui accident rutier
Anunțul zilei pentru șoferi! Care sunt prețurile de astăzi ale carburanților în România
recomandare pe dailybusiness.ro
Anunțul zilei pentru șoferi! Care sunt prețurile de astăzi ale carburanților în România
Ajutoare de 50.000 de euro pentru o categorie de persoane. Condiții pentru a încasa banii
recomandare pe dailybusiness.ro
Ajutoare de 50.000 de euro pentru o categorie de persoane. Condiții pentru a încasa banii
Pensii mai mari pentru foștii CAP-iști și mai puțini ani de muncă pentru mame
recomandare pe Jurnalul.ro
Pensii mai mari pentru foștii CAP-iști și mai puțini ani de muncă pentru mame
Imagini emoționante cu întoarcerea Irinei Fodor din Asia Express. Cum a surprins-o Răzvan Fodor acasă: „După 62 de zile”
recomandare pe a1.ro
Imagini emoționante cu întoarcerea Irinei Fodor din Asia Express. Cum a surprins-o Răzvan Fodor acasă: „După 62 de zile”
Close