Homepage » Monden » HOROSCOPUL ZILEI - 20 SEPTEMBRIE: Nativi fecioară, nu mai aşteptaţi momentul potrivit şi acţionaţi astăzi!

HOROSCOPUL ZILEI - 20 SEPTEMBRIE: Nativi fecioară, nu mai aşteptaţi momentul potrivit şi acţionaţi astăzi!

Publicat pe 20.09.2016 la 00:45 Actualizat pe 20.09.2016 la 08:58

Se anunţă o zi perfectă pentru nativii zodiei taur, pentru că problemele care le-au scos peri albi până acum vor dispărea. Iar nativii zodiei rac trebuie să fie cu băgare de seamă la declaraţiile de iubire pe care le primesc în cursul zilei de azi, pentru că sunt şanse să cadă în plasa unui mincinos. Iată ce le-au pregătit astrele celorlalţi nativi ai horoscopului.

HOROSCOPUL ZILEI - 20 SEPTEMBRIE: Nativi fecioară, nu mai aşteptaţi momentul potrivit şi acţionaţi astăzi!

Sursa foto: arhivă

Se anunţă o zi perfectă pentru nativii zodiei taur, pentru că problemele care le-au scos peri albi până acum vor dispărea. Iar nativii zodiei rac trebuie să fie cu băgare de seamă la declaraţiile de iubire pe care le primesc în cursul zilei de azi, pentru că sunt şanse să cadă în plasa unui mincinos. Iată ce le-au pregătit astrele celorlalţi nativi ai horoscopului.

HOROSCOP – 20 SEPTEMBRIE 2016 – BERBEC

Daca pornesti acum o actiune noua, ai toate sansele s-o vezi indeplinita in timp foarte scurt, pentru ca prinzi un val favorabil care te trimite direct la scopul cel mare. Momentul e perfect pentru o initiativa noua, curajoasa, deci nu astepta nici sa-ti spuna altii ce sa faci, nici sa te impinga altii de la spate, pentru ca azi conteaza curajul propriu de a spune start! Daca esti la inceputul unei actiuni de la care ai mari asteptari in perioada urmatoare, fii sigur ca momentul este excelent si vei vedea cum se ridica toate repede si bine, parca ocrotite de noroc!

HOROSCOP – 20 SEPTEMBRIE 2016– TAUR

Ai motive sa respiri usurat ca greul a trecut, pentru ca ai ajuns la capatul unei actiuni care te-a stresat din plin. Acum totul se linisteste, pare mult mai usor, si te bucuri de senzatia de eliberare care te cuprinde. Ei, nu te culca pe laurii victoriei, inca, pentru ca se mai pot ivi unele urmari din vremurile complicate, dar partea cea mai complicata se pare ca s-a terminat. Revino-ti dupa tot ce ai acumulat in ultima perioada, pentru ca grijile care te-au coplesit au avut un efect toxic asupra ta, si acum, ca vezi din nou soarele deasupra capului, incepi sa te simti din nou bine.

HOROSCOP – 20 SEPTEMBRIE 2016 – GEMENI

Nu merita sa fii amabil chiar cu oricine, pentru ca vei vedea ca la vorbele tale amicale ti se raspunde de multe ori cu tupeu, cu agresivitate. Alege-ti modul de comunicare in functie de anturaj si de subiectul despre care se vorbeste, pentru ca sunt situatii in care trebuie sa fii la fel de vehement in exprimare. A fi mereu impaciuitor si bland nu e in avantajul tau, pentru ca vor veni altii cu personalitate puternica care te vor da deoparte. Lupta pentru dreptul tau la replica!


HOROSCOP – 20 SEPTEMBRIE 2016 – RAC

Ai mare grija la declaratiile de dragoste care ti se fac azi, pentru ca exista riscul sa pici in plasa unui mare mincinos. Se foloseste de atuurile sale fizice, de talentul de a mestesugi cuvinte frumoase, de arsenalul sau irezistibil de seductie pentru a ajunge direct in inima sau… in patul tau, si, daca te prinde intr-un moment vulnerabil, naiv, sensibil, l-ai putea crede, spre nefericirea ta. Spune nu oricarei ispite sentimentale, chiar daca inima ta contine o imensa dorinta de a iubi si a fi iubit, dar ceea ce ti se ofera azi intr-un ambalaj atragator ascunde si ceva periculos pentru suflet!


HOROSCOP – 20 SEPTEMBRIE 2016 – LEU

Atmosfera e perfecta in jurul tau, probabil tu esti motorul tuturor actiunilor interesante de astazi si reusesti sa-i tii aproape si pe altii cu interese similare. Parca e chiar loc de petrece, pentru ca lumea are chef de distractie, se simte bine si poate chiar se iveste o ocazie de a sarbatori un eveniment care bucura pe toata lumea. Este o zi lejera, ca de vacanta, in care nimic nu te ingrijoreaza, nu vezi nimic negru in preajma ta si ii molipsesti si pe altii cu aceasta stare de buna dispozitie binefacatoare.


HOROSCOP – 20 SEPTEMBRIE 2016 – FECIOARĂ

Nu mai astepta, daca simti ca e momentul potrivit sa actionezi intr-o directie spre care mintea si inima te indeamna. Esti pregatit, detii toate resursele pentru a reusi, ba chiar mai mult decat ai putea crede tu ca poti, dar mai e nevoie doar de acea scanteie care pune motorul in functiune, nici tu nu banuiesti de ce esti capabil pana nu pornesti, deci acum momentul pentru un start in forta catre un tel suprem. Nu te multumi cu reusite mici, pe acelea le poti atinge oricand, acum ridica-te si tinteste mult mai sus si mult mai departe!

HOROSCOP – 20 SEPTEMBRIE 2016 – BALANŢĂ

Vestea care apare azi prin intermediul unui amic are un efect mobilizator asupra ta si te stimuleaza sa te apuci serios de o activitate noua, cu un consum imens de energie, dar ai toate resursele necesare pentru a inainta in forta. Nu numai ca iti place ceea ce faci, dar te pune foarte bine in evidenta, deoarece te folosesti de trasaturile tale specifice, de ceea ce stii tu mai bine sa faci. Rareori ai ocazii atat de bune de a te afirma, de a valorifica propria zestre nativa, deci fa un pas in fata si arata cine esti!

HOROSCOP – 20 SEPTEMBRIE 2016 – SCORPION

Daca vezi ca lumea apreciaza ce faci, tu de ce te critici intruna? Te judeci pe tine insuti mult prea aspru si iti descoperi vini care nu-ti apartin. Ai impresia ca, daca tu le vezi, toata lume le vede, dar, daca ai fi mai atent, ai descoperi ca nimeni nu remarca acel detaliu minor care pe tine te enerveaza la culme. Sti cum faci tu acum? Ai un cos pe frunte si esti atat de obsedat de el, ca ai senzatia ca toata lumea numai la asta se uita, desi nimeni nu l-a remarcat, ca atare las-o mai moale cu auto-critica si auto-invinovatirea. Incearca sa te privesti prin ochii celor din fata ta, care vad la tine si lucruri grozave, demne de lauda!


HOROSCOP – 20 SEPTEMBRIE 2016 – SĂGETĂTOR

Vrei sa faci o cucerire? Spune ce simti si succesul e garantat. Ia-ti inima in dinti si exprima-ti mai clar iubirea, pasiunea, atractia catre cel care ti-a furat mintile. Poate esti in fata unei iubiri coplesitoare, care te va domina cu totul, dar nu trebuie sa pastrezi sentimentele acestea puternice doar pentru tine. O declaratie de dragoste facuta acum va avea impact maxim asupra celui caruia i te adresezi, ba chiar se poate lasa si cu cereri in casatorie sau alte gesturi surprinzatoare. Ai grija la cuvintele pe care le folosesti, fii generos in declaratii, fii cat mai pompos si mai indraznet, pentru ca tu chiar simti ceea ce spui, deci e indicat sa-ti imbraci discursul in cuvinte cat mai pasionale, pentru ca-si vor atinge repede tinta.

HOROSCOP – 20 SEPTEMBRIE 2016 – CAPRICORN

Ai mai multa incredere in valoarea ta, deci, daca te compari cu altii care ar fi cu ceva mai sus decat tine, descopera ca ai si tu atuurile tale poate chiar mult mai grozave decat ale celor pe care ii apreciezi. Apreciaza-te mai mult pe tine insuti, nu-ti mai gasi atatea defecte si atatea vini, pentru ca sigur ai si tu ceva numai al tau care te aseaza usor in fruntea tuturor. Gaseste-ti acel as din maneca si valorifica-l mai mult. Azi poate aparea o sansa excelenta de a te remarca in fata tovarasilor tai, si astfel toate laudele si onorurile sa se indrepte spre tine. Fii mandru de valoarea ta, de pozitia ta, de superioritatea ta si exprima-ti curajos unicitatea!

HOROSCOP – 20 SEPTEMBRIE 2016 – VĂRSĂTOR

Deschide ochii cat mai repede, pentru ca esti prins intr-un vis imposibil! E o himera, alergi dupa ea alimentandu-ti speranta din lucruri care nici macar nu exista, deci e nevoie de mai mult realism. Revino cu picioarele pe pamant si priveste realitatea in fata, asa cum e, chiar daca nu-ti place. Poate ai fost atras in iluzia altei persoane, ai crezut in planurile sale pe care le-a alimentat cu minciuni sau informatii inselatoare, dar poate nu e prea tarziu sa vezi adevarul si sa iesi din balonul sau de sapun, inainte de a fi si tu implicat in aceasta greseala. E visul lor, nu si al tau, deci trezeste-te cat mai repede din visul lor!


HOROSCOP – 20 SEPTEMBRIE 2016 – PEŞTI

Nu te astepta ca cele mai bune vesti sa vina la tine ambalate intr-o hartie sclipitoare si cu fundita, pentru ca uneori vin in cea mai bruta si neatractiva forma. Nu subestima lucrurile, totusi! Daca ceva nu arata asa cum ai sperat si, la prima vedere, pare mai degraba o veste proasta, mai asteapta o vreme sa se sedimenteze apele tulburi. S-ar putea sa descoperi ca acel punct fragil era de fapt startul spre o rezolvare mult mai buna, spre o etapa mult mai fericita, ca atare nu reactiona agresiv sau negativ la un hop. Ai putintica rabdare sa se limpezeasca informatia in mintea ta si ai sa vezi ce buna e calea aceea!

Sursa info: www.acvaria.com

D.D.

În articolul
HOROSCOPUL ZILEI - 20 SEPTEMBRIE: Nativi fecioară, nu mai aşteptaţi momentul potrivit şi acţionaţi astăzi!
:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp
Știri
Naomy a murit la doar 47 de ani! Cântăreața transgender a fost în comă, în urma unui AVC
Showbiz intern • la 00:57
Naomy a murit la doar 47 de ani! Cântăreața transgender a fost în comă, în urma unui AVC
  • Naomy a murit la doar 47 de ani!
  • Cântăreața transgender a fost în comă, în urma unui AVC
Alina Sorescu, primele declarații după ce s-a speculat că Alexandru Ciucu și-ar fi ținut ascunsă amanta 11 ani. De ce designerul o consideră vinovată pe fosta soție
Showbiz intern • la 00:14
Alina Sorescu, primele declarații după ce s-a speculat că Alexandru Ciucu și-ar fi ținut ascunsă amanta 11 ani. De ce designerul o consideră vinovată pe fosta soție
  • Alina Sorescu, primele declarații după ce s-a speculat că Alexandru Ciucu și-ar fi ținut ascunsă amanta 11 ani
  • De ce designerul o consideră vinovată pe fosta soție
Mireasa. Motive de ceartă între Maria și Ștefan. Concurenta i-a atras atenția iubitului ei: „Mă irită când îmi spui asta” / VIDEO
Emisiuni TV • la 00:07
Mireasa. Motive de ceartă între Maria și Ștefan. Concurenta i-a atras atenția iubitului ei: „Mă irită când îmi spui asta” / VIDEO
  • Motive de ceartă între Maria și Ștefan
  • Concurenta i-a atras atenția iubitului ei
Xtra Night Show. Cum s-a schimbat viața Anamariei Prodan de când formează un cuplu cu Ronald Gavril: „Un bărbat adevărat”. Simte că și-a găsit fericirea
Emisiuni TV • ieri la 23:24
Xtra Night Show. Cum s-a schimbat viața Anamariei Prodan de când formează un cuplu cu Ronald Gavril: „Un bărbat adevărat”. Simte că și-a găsit fericirea
  • Cum s-a schimbat viața Anamariei Prodan de când formează un cuplu cu Ronald Gavril:
  • Simte că și-a găsit fericirea
Xtra Night Show. Care a fost cel mai greu moment din viața Anamariei Prodan: „Am pierdut tot”. Cum a reușit să își învingă până și cea mai mare frică
Emisiuni TV • ieri la 22:41
Xtra Night Show. Care a fost cel mai greu moment din viața Anamariei Prodan: „Am pierdut tot”. Cum a reușit să își învingă până și cea mai mare frică
  • Care a fost cel mai greu moment din viața Anamariei Prodan
  • Cum a reușit să își învingă până și cea mai mare frică
Rețetă de prăjitură cu portocale. Desertul de post pe care să-l pregătești celor dragi
Retete • ieri la 22:26
Rețetă de prăjitură cu portocale. Desertul de post pe care să-l pregătești celor dragi
  • Rețetă de prăjitură cu portocale
  • Desertul de post pe care să-l pregătești celor dragi
Vezi toate știrile noi
Recomandări
Un gigant din Europa își pregătește intrarea pe piața din România. Are aproape 90.000 de angajați
recomandare pe observatornews.ro
Un gigant din Europa își pregătește intrarea pe piața din România. Are aproape 90.000 de angajați
Ce a decis familia lui Costel Corduneanu, în ziua înmormântării „Stăpânului Moldovei”! Totul a fost filmat cu o dronă
recomandare pe as.ro
Ce a decis familia lui Costel Corduneanu, în ziua înmormântării „Stăpânului Moldovei”! Totul a fost filmat cu o dronă
Viaţa bate filumul! Cu cine şi-a refăcut viaţa văduva lui Sergiu Nicolaescu. Este un apropiat al marelui actor şi regizor!
Romania TV
Viaţa bate filumul! Cu cine şi-a refăcut viaţa văduva lui Sergiu Nicolaescu. Este un apropiat al marelui actor şi regizor!
Pune o linguriţă cu zahăr în maşina de spălat. Trucul genial pe care ar trebui să-l ştie toate gospodinele!
Romania TV
Pune o linguriţă cu zahăr în maşina de spălat. Trucul genial pe care ar trebui să-l ştie toate gospodinele!
Horoscop 20 aprilie 2024. Leii întâlnesc dragostea adevărată, Fecioarele trebuie să lase luxul de o parte
recomandare pe antena3.ro
Horoscop 20 aprilie 2024. Leii întâlnesc dragostea adevărată, Fecioarele trebuie să lase luxul de o parte
Orașul din Europa care oficial ca ziua să aibă 26 de ore în loc de 24. Argumentele aduse în Comisia Europeană
recomandare pe antena3.ro
Orașul din Europa care oficial ca ziua să aibă 26 de ore în loc de 24. Argumentele aduse în Comisia Europeană
Horoscop 19 aprilie 2024. Berbecii rezolvă o problemă din trecut, Leii caută dragostea adevărată
recomandare pe antena3.ro
Horoscop 19 aprilie 2024. Berbecii rezolvă o problemă din trecut, Leii caută dragostea adevărată
Horoscop 22-28 aprilie 2024 cu Mariana Cojocaru. Zodia care riscă cronicizarea unei afecțiuni de sănătate VIDEO EXCLUSIV
recomandare pe playtech.ro
Horoscop 22-28 aprilie 2024 cu Mariana Cojocaru. Zodia care riscă cronicizarea unei afecțiuni de sănătate VIDEO EXCLUSIV
Cum să elimini mirosurile urâte din pahare. Lichidul minune care le lasă ca noi
recomandare pe playtech.ro
Cum să elimini mirosurile urâte din pahare. Lichidul minune care le lasă ca noi
Imagini halucinante. O femeie și-a dus unchiul mort la bancă pentru a lua credit
recomandare pe redactia.ro
Imagini halucinante. O femeie și-a dus unchiul mort la bancă pentru a lua credit
Cine a fost Costel Corduneanu, interlopul care a luptat pentru România la Jocurile Olimpice. Fostul sportiv a murit din cauza unor probleme la inimă
recomandare pe redactia.ro
Cine a fost Costel Corduneanu, interlopul care a luptat pentru România la Jocurile Olimpice. Fostul sportiv a murit din cauza unor probleme la inimă
Wow sau Bau? Mike a uimit trecătorii după ce a apărut în colanţi la braţul Iuliei Albu. Criticul de modă şi-a dat OK-ul
recomandare pe Ciao.ro
Wow sau Bau? Mike a uimit trecătorii după ce a apărut în colanţi la braţul Iuliei Albu. Criticul de modă şi-a dat OK-ul
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!' 5 motive pentru care nu-l recunosc ca pe Mesia
recomandare pe shtiu.ro
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!' 5 motive pentru care nu-l recunosc ca pe Mesia
FOTO. Manechinul arată fabulos, dar face pușcărie pentru că a mințit că e gravidă!
recomandare pe ProSport.ro
FOTO. Manechinul arată fabulos, dar face pușcărie pentru că a mințit că e gravidă!
De ce nu este deschis sicriul lui Costel Corduneanu? Este acoperit cu flori şi drapelul României. Familia vine cu explicaţii – FOTO
recomandare pe bzi.ro
De ce nu este deschis sicriul lui Costel Corduneanu? Este acoperit cu flori şi drapelul României. Familia vine cu explicaţii – FOTO
Cât costă sicriul în care a fost depus Costel Corduneanu? Este model american de lux, din lemn masiv – FOTO
recomandare pe bzi.ro
Cât costă sicriul în care a fost depus Costel Corduneanu? Este model american de lux, din lemn masiv – FOTO
Se schimbă complet harta economică a României!
recomandare pe dailybusiness.ro
Se schimbă complet harta economică a României!
Se reduce vârsta de pensionare cu 20 de ani pentru acești români!
recomandare pe dailybusiness.ro
Se reduce vârsta de pensionare cu 20 de ani pentru acești români!
Limbaj dublu în tabăra progresistă. O caricatură a luptei anticorupție: cu listele pline de candidați „penali”, USR strigă „Hoții! Hoții!”
recomandare pe Jurnalul.ro
Limbaj dublu în tabăra progresistă. O caricatură a luptei anticorupție: cu listele pline de candidați „penali”, USR strigă „Hoții! Hoții!”
Primul mesaj al Mariei Roman, după ce soțul său a fost dat dispărut. Ce noi detalii a dat fosta concurentă de la Mireasa
recomandare pe a1.ro
Primul mesaj al Mariei Roman, după ce soțul său a fost dat dispărut. Ce noi detalii a dat fosta concurentă de la Mireasa
Close