Homepage » Horoscop » HOROSCOPUL ZILEI - 29 DECEMBRIE: Nativi Vărsător, prietenii pot fi înşelători...

HOROSCOPUL ZILEI - 29 DECEMBRIE: Nativi Vărsător, prietenii pot fi înşelători...

Publicat pe 28.12.2016 la 23:00 Actualizat pe 28.12.2016 la 23:24

Astrele vin cu veşti bune şi proaste pentru toţi nativii zodiacului. Mai e foarte puţin până intrăm în noul an, aşa că trebuie să ţii cont de tot ceea ce faci în aceste zile şi să nu iei decizii pripite!

HOROSCOPUL ZILEI - 29 DECEMBRIE: Nativi Vărsător, prietenii pot fi înşelători...

sursa: arhiva

Astrele vin cu veşti bune şi proaste pentru toţi nativii zodiacului. Mai e foarte puţin până intrăm în noul an, aşa că trebuie să ţii cont de tot ceea ce faci în aceste zile şi să nu iei decizii pripite!

Berbec. Tu esti cel care isi asuma de buna voie o stare de pesimism care nu iti face bine. Lupta cu aceasta atmosfera apasatoare, ti-o creezi singur sau o accepti fara sa lupti. De fapt, esti puternic afectat de o problema, a ta sau a altuia, si din cauza ei ai impresia ca totul e negru in jurul tau. O vaga depresie te paste si nu gasesti in jur nimic bun de care sa te agati. In loc sa dai la o parte aceste neguri intunecate, parca le aduni si mai mult, pentru ca discuti doar despre ceea ce nu merge, despre ceea ce-ti lipseste, despre tot felul de subiecte predominant negative.
Taur. Te afli intr-un anturaj usor depresiv, cu oameni care il iau pe nu in brate la orice, dar tu nu trebuie sa te lasi influentat de aceasta atmosfera sumbra. Dimpotriva: tu esti plin de energie si ii poti trage tu pe ceilalti dupa tine inapoi la lumina, ca atare nu te complace in starea lor negativa. Tu ai curaj sa faci lucruri nemaifacute, ai chef de actiune, esti gata de orice aventura, dar nu prea ai cu cine face echipa. Poate e bine sa faci abstractie total de mediul in care ai nimerit, care nu te sustine si nu te motiveaza, dar asa te poti tu afirma mult mai bine. Ei stau pe loc, tu iei avant. Ei dau inapoi, tu alergi inainte! E momentul in care ii poti depasi rapid!
Gemeni. Te lasi complet la dispozitia unui companion care te indruma in directia decisa de el. E un semn de imensa incredere din partea ta si, desi habar n-ai incotro duce aceasta cale, nu te opui absolut deloc ghidului tau. Vrei sa-i demonstrezi cat de mult crezi in sfaturile sale, poate si pentru ca ai mai facut-o si altadata si nu ti-a tradat increderea, ca atare abordezi o atitudine supusa, docila, pasiva, lasandu-l doar pe celalalt sa ia decizii si sa traseze directia. Vei fi multumit de ceea ce te asteapta la capatul acestui drum, ca atare nu incerca sa-ti expui punctul de vedere acum. Sfaturile acestui prieten sunt foarte bune!
Rac. Nu continua acel plan care vezi si tu ca nu mai inainteaza deloc, ci cauta sa schimbi cumva macazul. Transformarea unui blocaj intr-o reusita sta numai in mainile tale, chiar daca nu esti una din zodiile prea deschise spre schimbare, spre provocare, spre rasturnari masive de situatie. Daca esti pregatit pentru asa ceva, dand chiar complet peste cap ceea ce faceai inainte, vei vedea ca lucrurile reintra in normal, deci nu te incapatana sa ramai la lucrurile deja cunoscute. Fii gata pentru o furtuna de evenimente, dar ce ramane in urma e o cale complet noua ce te va multumi pe deplin. Demoleaza tot si ia-o de la capat!
Leu. Chiar daca acum, pe moment, esti nevoit sa tii sub control bugetul si sa renunti sau sa limitezi anumite cheltuieli care nu sunt urgente, va veni o zi cand vei aprecia prudenta de care ai dat dovada. Vei iesi din aceasta zona mai fragila in plan financiar si te vei simti din nou liber sa investesti. Scapi, incetul cu incetul, de jugul datoriilor si al facturilor restante, dar pana atunci cheltuieste cu cap, fara sa te arunci in lucruri prea scumpe. Atractia spre lux sau spre obiecte costisitoare poate fi riscanta, dar daca nu faci cheltuieli inutile, vei depasi cu bine acest blocaj financiar. Curand, se deschide poarta spre prosperitate, dar nu cheltui peste masura acum!
Fecioară. Simti ca locul in care te afli e marcat numai de negatii, limite, interdictii, si creativitatea ta nu se poate manifesta la justa valoare. Daca e un job in care te simti deja plafonat, daca e un cerc de prieteni in care simti ca tu nu ai nici un cuvant de spus, cauta o cale de iesire din acest mediu, pentru ca va naste frustrari si insatisfactii imense. Cum sa arati cine esti daca mereu ti se opreste orice initiativa, orice idee interesanta, orice dorinta de a face si tu ceva? Nu poti fi tu insuti intr-un loc in care ti se pun mereu piedici, cei puternici dau cu pumnul in masa si nu ai voie sa spui nimic, deci cauta o cale de iesire de aici!
Balanţă. Viitorul tau se scrie chiar azi, deci nu trata nimic din ceea ce faci ca si cum ar fi o joaca sau o intamplare. Din ce sapi tu acum pe terenul pe care il ai la dispozitie se va ridica ceea ce vei avea sau vei fi tu peste cateva zile sau luni, deci trebuie sa fii foarte atent la ingrediente. O eroare facuta acum poate da peste cap toata constructia, tocmai de aceea trebuie sa te apleci cu maxima grija asupra detaliilor chiar de aici, de la sursa. Felul in care torni fundatia depinde de energia pe care o investesti, de gandurile pe care le trimiti in univers cu privire la acest plan la care visezi, deci incarca-le pe toate cu iubire, optimism si dorinta de succes. Conteaza enorm cum iei startul!
Scorpion. Muncesti cu sarg, dar nu te preocupa sarcinile care se afla acum pe rol, care ti se par banale si simple, ci niste proiecte de viitor de la care ai mari asteptari. Tu nu privesti decat mult inainte, in perspectiva indepartata, pentru ca rezultatele eforturilor de acum se vor arata atunci, peste luni de zile! Ai mari sperante de la aceste planuri de care te ocupi cu seriozitate si sarg, si esti constient ca succesul depinde numai de resursele pe care le pui in joc pentru a ajunge acolo. Nimeni nu va munci pentru tine, deci hai, pune mana pe unelte si construieste cerea ce vrei sa obtii. Ceea ce proiectezi tu acum in viitor, va deveni realitate prin fortele tale.
Săgetător. Dai dovada de o sensibilitate cu totul speciala astazi, simti orice vibratie pozitiva sau negativa din jur, parca ai fi o antena fina care recepteaza chiar si cele mai subtile unde. Acest simt deosebit te poate ajuta sa stai departe de locuri sau oameni care emit energii negative, ca nu cumva sa te influenteze pe tine in acelasi fel. Fiind atat de sensibil la frecventele din jurul tau, devii si un fel de burete care absoarbe tot ce planeaza in preajma. Daca ai norocul de a nimeri in medii pozitive, ar fi ca o incarcare a bateriei, dar ce te faci daca intri intr-un mediu ostil, trist, bolnavicios? Devii la fel ca mediul, deci foloseste-te de acest talent pentru a alege mediul adecvat starii tale.
Capricorn. Ai nevoie de o zi de totala detasare, sa iti recapeti o binefacatoare stare de zen, de armonie interioara, de echilibru pe toate planurile corpului tau, pe care numai singuratatea ti le-ar putea oferi. Nu e o singuratate apasatoare, ci una acceptata de buna voie, constient ca numai asa iti vei aseza mai atent sufletul in prim plan, dedicandu-te mai mult nevoilor sale. Lasa-i pe toti ceilalti la o parte, preocupa-te de propria ta persoana, ascultand ce-ti transmite inima. Poate vin de acolo semnale bune, de fericire, multumit de nivelul la care ai ajuns, dar pot veni si alarme cum ca inima ta e neimplinita si ar avea nevoie de ceva anume, ceva ce nu i-ai oferit indeajuns. Descopera acel gol din inima ta si umple-l!
Vărsător. Mare atentie la directia catre care cineva te indeamna sa purcezi, pentru ca, in spatele bunelor sale intentii, ar putea fi unele semne de egoism. Doar el ar putea avea ceva de castigat de pe urma deciziei tale de a porni pe acest drum, ca atare gandeste de zece ori inainte de a spune ceva. Nu e o schimbare care te-ar ajuta pe tine, ci doar pe cel care te poate convinge acum sa-i urmezi sfatul. Amana deciziile care implica orice gen de schimbare mica sau mare - de job, de partener, de casa, de domiciliu - pentru ca inca nu cunosti toate datele problemei si ai putea face acest pas influentat negativ de un om care nu e chiar asa cum pare.
Peşti. Daca vezi ca problema in care esti implicat nu mai aduce nimic nou si nu se mai schimba deloc, ar fi bine sa te gandesti la o solutie de compromis, pentru ca nu are rost sa ramai blocat in aceasta situatie. E clar ca a ajuns intr-o zona terna care te va plictisi, pentru ca tu nu esti genul de om acre sa accepte lucrurile demodate, banale, rutinate. Tu mereu vrei altceva, si aceasta problema devine enervanta prin lipsa sa de noutate. Tu personal trebuie sa faci ceva pentru a depasi impasul, sa gasesti o cale de iesire din banal si din pasivitate, pentru ca lenea nu ti se potriveste. Fa ceva chiar daca nu esti intru totul de acord cu ace a activitate, dar tot e ceva decat sa stai si sa astepti miracole.

S.O.

În articolul
HOROSCOPUL ZILEI - 29 DECEMBRIE: Nativi Vărsător, prietenii pot fi înşelători...
:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp
Știri
Banc: „Eu sunt vegan second-hand”. Continuarea de va face să râzi cu lacrimi
Beauty & Lifestyle • la 14:20
Banc: „Eu sunt vegan second-hand”. Continuarea de va face să râzi cu lacrimi
  • Bancuri amuzante
  • Glume tari
Doliu în lumea sportului din România! O legendă a baschetului românesc s-a stins din viață la vârsta de 85 de ani
Stiri interne • la 14:13
Doliu în lumea sportului din România! O legendă a baschetului românesc s-a stins din viață la vârsta de 85 de ani
  • Lumea sportului românesc, în doliu
  • O legendă a baschetului românesc s-a stins din viață la vârsta de 85 de ani
Imagini dureroase de la înmormântarea Andreei, studenta ucisă de Mirel în Timișoara. Familia și prietenii și-au luat rămas bun de la ea / VIDEO
Stiri interne • la 14:07
Imagini dureroase de la înmormântarea Andreei, studenta ucisă de Mirel în Timișoara. Familia și prietenii și-au luat rămas bun de la ea / VIDEO
  • Au apărut imagini de la înmormântarea Andreei
  • Sicriul cu trupul neînsuflețit a fost întâmpinat de o mulțime de oameni
Star Matinal. Ioana Stroe, finalista de la iUmor, propuneri de căsătorie pe rețelele de socializare. Mai mulți bărbați au încercat să o cucerească / VIDEO
Emisiuni TV • la 14:06
Star Matinal. Ioana Stroe, finalista de la iUmor, propuneri de căsătorie pe rețelele de socializare. Mai mulți bărbați au încercat să o cucerească / VIDEO
  • Ioana Stroe, propuneri de căsătorie pe internet
  • Mulți bărbați au încercat să o cucerească
Claudia Pătrășcanu, foc și pară: “Vezi morți pe jos, mașini răsturnate”. Se teme pentru siguranța ei și a copiilor săi / FOTO
Showbiz intern • la 13:52
Claudia Pătrășcanu, foc și pară: “Vezi morți pe jos, mașini răsturnate”. Se teme pentru siguranța ei și a copiilor săi / FOTO
  • Claudia Pătrășcanu, îngrijorată pentru siguranța ei și a copiilor săi
  • Vedeta cere autorităților să ia măsuri
Mihai Petre își sărbătorește ziua de naștere! Ce mesaj de dragoste i-a transmis soția lui, Elwira Petre: ”Bărbatul vieții mele”
Stiri interne • la 13:31
Mihai Petre își sărbătorește ziua de naștere! Ce mesaj de dragoste i-a transmis soția lui, Elwira Petre: ”Bărbatul vieții mele”
  • Mihai Petre a împlinit 45 de ani
  • Cum își sărbătorește ziua de naștere
Vezi toate știrile noi
Recomandări
Din Londra s-a mutat într-un sătuc din România. De ce a renunțat Andrei la luxul de acolo, după 14 ani: "Am trait în Anglia ca un rege"
recomandare pe observatornews.ro
Din Londra s-a mutat într-un sătuc din România. De ce a renunțat Andrei la luxul de acolo, după 14 ani: "Am trait în Anglia ca un rege"
„Cea mai frumoasă femeie din România” i s-a destăinuit Anamariei Prodan! Cum a reacționat când și-a prins soțul înșelând-o
recomandare pe as.ro
„Cea mai frumoasă femeie din România” i s-a destăinuit Anamariei Prodan! Cum a reacționat când și-a prins soțul înșelând-o
O influenceriţă a murit din cauza unei proceduri de liposucție! Elena avea 30 de ani
Romania TV
O influenceriţă a murit din cauza unei proceduri de liposucție! Elena avea 30 de ani
Fetița Zurli, veste bombă, după ce și-a dat demisia. PRIMELE imagini cu burtica de GRAVIDĂ! ''Sarcină ușoară și felicitări pentru bebe''
Romania TV
Fetița Zurli, veste bombă, după ce și-a dat demisia. PRIMELE imagini cu burtica de GRAVIDĂ! ''Sarcină ușoară și felicitări pentru bebe''
Rutele pe care CFR Călători introduce autobuze din cauza lucrărilor la liniile ferate
recomandare pe antena3.ro
Rutele pe care CFR Călători introduce autobuze din cauza lucrărilor la liniile ferate
"Lâna de aur”, cel mai luxos și scump material textil natural din lume. Prețul uriaș al hainelor realizate din acest fir valoros
recomandare pe antena3.ro
"Lâna de aur”, cel mai luxos și scump material textil natural din lume. Prețul uriaș al hainelor realizate din acest fir valoros
Ministrul Energiei, Sebastian Burduja, a decis ce se va întâmpla cu taxa pe soare. Anunţ pentru 120.000 de români
recomandare pe antena3.ro
Ministrul Energiei, Sebastian Burduja, a decis ce se va întâmpla cu taxa pe soare. Anunţ pentru 120.000 de români
Ce trebuie să faci cu apa din vază pentru ca lalelele sau narcisele să reziste mai multe zile
recomandare pe playtech.ro
Ce trebuie să faci cu apa din vază pentru ca lalelele sau narcisele să reziste mai multe zile
Ce se întâmplă cu Regele Charles şi Kate Middleton de Paşte. Cei doi obişnuiau să fie prezenţi la slujba de la biserică
recomandare pe playtech.ro
Ce se întâmplă cu Regele Charles şi Kate Middleton de Paşte. Cei doi obişnuiau să fie prezenţi la slujba de la biserică
O nouă 𝗲𝗹𝗶𝗺𝗶𝗻𝗮𝗿𝗲 𝘀𝗰𝗮𝗻𝗱𝗮𝗹𝗼𝗮𝘀𝗮̆ 𝗹𝗮 𝗦𝘂𝗿𝘃𝗶𝘃𝗼𝗿!? După Jador, Zmărăndescu și Moroșanu, se pare că i-ar fi venit rândul și lui Zanni
recomandare pe redactia.ro
O nouă 𝗲𝗹𝗶𝗺𝗶𝗻𝗮𝗿𝗲 𝘀𝗰𝗮𝗻𝗱𝗮𝗹𝗼𝗮𝘀𝗮̆ 𝗹𝗮 𝗦𝘂𝗿𝘃𝗶𝘃𝗼𝗿!? După Jador, Zmărăndescu și Moroșanu, se pare că i-ar fi venit rândul și lui Zanni
Suma uriașă pusă pe masă de Antena 1 pentru a-și aduce vedetele înapoi. Dan Negru, Bendeac, Scarlătescu, Bontea și Dumitrescu, la un pas să se întoarcă
recomandare pe redactia.ro
Suma uriașă pusă pe masă de Antena 1 pentru a-și aduce vedetele înapoi. Dan Negru, Bendeac, Scarlătescu, Bontea și Dumitrescu, la un pas să se întoarcă
S-au despărţit cu scandal! Cele mai scurte căsnicii ale vedetelor din România
recomandare pe Ciao.ro
S-au despărţit cu scandal! Cele mai scurte căsnicii ale vedetelor din România
Rușii, nervoși că baza Kogălniceanu se extinde: 'Va fi prima țintă'. Ne pregătim de război?
recomandare pe shtiu.ro
Rușii, nervoși că baza Kogălniceanu se extinde: 'Va fi prima țintă'. Ne pregătim de război?
FOTO. Milionarul a turbat când și-a văzut soția la TV! Ce se întâmpla între nevasta lui și antrenorul de fitness
recomandare pe ProSport.ro
FOTO. Milionarul a turbat când și-a văzut soția la TV! Ce se întâmpla între nevasta lui și antrenorul de fitness
Monica Tatoiu vrea să candideze Primăria Sectorului 1! Soțul a ameninţat- că bagă divorţ!
recomandare pe bzi.ro
Monica Tatoiu vrea să candideze Primăria Sectorului 1! Soțul a ameninţat- că bagă divorţ!
Connect-R a recunoscut că s-a drogat: „Consumam cele mai scumpe droguri!“
recomandare pe bzi.ro
Connect-R a recunoscut că s-a drogat: „Consumam cele mai scumpe droguri!“
BNR face anunțul pentru românii cu credite în LEI!
recomandare pe dailybusiness.ro
BNR face anunțul pentru românii cu credite în LEI!
Din păcate, s-a confirmat! Peste 1 milion de români NU vor primi majorare la pensie!
recomandare pe dailybusiness.ro
Din păcate, s-a confirmat! Peste 1 milion de români NU vor primi majorare la pensie!
Cuvinte și sintagme cu înțeles uitat ori pierdut: Cum ne-am ales cu colorata expresie „o laie”
recomandare pe Jurnalul.ro
Cuvinte și sintagme cu înțeles uitat ori pierdut: Cum ne-am ales cu colorata expresie „o laie”
Ianca Simion, apariție superbă într-o ținută cu spatele gol. Cât de bine arată fiica lui Răzvan Simion
recomandare pe a1.ro
Ianca Simion, apariție superbă într-o ținută cu spatele gol. Cât de bine arată fiica lui Răzvan Simion
Close