Rețeta de rulouri cu dovlecel și ou a Ancăi Țurcașiu. Un preparat gustos și ușor de gătit: "Este foarte sănătos..."
De Oana Vacarusi.
Publicat pe 13.09.2023 la 22:16
Actualizat pe 13.09.2023 la 22:16
În repetate rânduri Anca Țurcașiu a declara că, de mai bine de două decenii nu mai consumă carne. Vedeta are o siluetă impecabilă și, la vârsta de peste 50 de ani, poate fi comparată, cu ușurință, din punct de vedere al aspectului, cu o domnișoară de 20. Anca Țurcașiu adoră să își petreacă timpul în bucătărie, iar atunci când nu e pe scenă, celebra actriță trece la gătit.
- Anca Țurcașiu adoră să își petreacă timpul în bucătărie
- Când nu e pe scenă, actrița gătește preparate sănătoase
De curând, Anca Țurcașiu a împărtășit cu fanii de pe rețelele de socializare o rețetă delicioasă de rulouri cu dovlecel și ou. Celebra actriță spune că acest preparat este unul sănătos și extrem de ușor de gătit.
Rețeta de rulouri cu dovlecel și ou a Ancăi Țurcașiu
Anca Țurcașiu este una dintre vedetele de la noi cu o activitate intensă pe rețelele de socializare, acolo unde încearcă să-și țină zilnic fanii la curent cu lucrurile care se petrec în viața ei. De curând, celebra actriță le-a împărtășit urmăritorilor săi un aperitiv festiv, vegetarian: rulouri cu dovlecel și ou.
„Astăzi am invitat niște prieteni la masă și am găsit o rețetă pe internet și vreau să o prepar pentru ei. Am adăugat aici ouă, parmezan, smântână lichidă vegetală, boia iute, sare și piper. Am copt ardeii kapia, foarte gustoși, am pus feliuțe de dovlecel puțin la fiert, pe care le rulez, fac un rolu pe care îl pun în forma de brioșe. Creez spațiu in interior și adaug această compoziție. Între timp, am încins cuptorul. Ea se coace și se servește cu pâine prăjită, este foarte sănătos.”, a dezvăluit Anca Țurcașiu pe rețelele de socializare.
Rețeta de mâncare de spanac a Ancăi Țurcașiu
La finalul anului trecut, Anca Țurcașiu a împărtășit cu fanii de pe rețelele de socializare o rețetă delicioasă de spanac. Vedeta a menționat că acesta este preparatul ei favorit, și se gătește extrem de rapid, în doar trei minute.
„Bun găsit, mi s-a făcut foame, așa că aveam o pungă de spanac pe care o decongelasem de aseară, am pus-o într-o tigaie cu două picături de ulei, nu exagerez, doar două picături, cu niște mirodenii, adică sare, niște verdețuri, praf de usturoi, câteva legume deshidratate bio și cam asta e. Am dat într-un clocot și în trei minute masa mea a fost gata.Trebuie să vă spun că spanacul este mâncarea mea preferată. La final i-am pus capacul, am adăugat puțină zeamă de lămâie și a fost un deliciu alături de ciupercuțele pe care le aveam pregătite de ziua precedentă. Poftă bună!”, a spus actrița, pe rețelele de socializare.