RETETA ZILEI - DUMINICĂ: Cartofi la cuptori cu usturoi și parmezan
Publicat pe 05.03.2017 la 21:30 Actualizat pe 05.03.2017 la 22:07
Cartofii se pot găti într-o multitudine de feluri, dar puțini oameni aleg o variantă specială în a-i găti. Dacă vrei să suprinzi cu garnitura la o masă importantă, îți recomandăm să încerci cartofii la cupor cu usturoi și parmezan, potrivit buzzfeed.com.
Cartofii se pot găti într-o multitudine de feluri, dar puțini oameni aleg o variantă specială în a-i găti. Dacă vrei să suprinzi cu garnitura la o masă importantă, îți recomandăm să încerci cartofii la cupor cu usturoi și parmezan, potrivit buzzfeed.com.
Ingrediente - 2 porții:
3-4 cartofi
  3 ouă
  o cană de parmezan ras
  1/2 cană de pătrunjel tocat
  1 lingură de oregano
  1 lingură de parpika
  1 lingură de sare
  1 lingură de piper
  1/2 lingură de praf de ardei iubite
Mod de preparare:
  Preîncălzește cuptorul la 190ºC. Apoi, taie un cartof în jumătate, iar fiecare jumătate-o tai-o în încă patru bucăți.
  Sparge trei ouă într-un bol mic, iar celelalte ingrediente, amestecă-le pe toate separat. 
  Trece feliile de cartofi prin ou, apoi acoperă-le cu indredientele din amestec. Pune-i apoi pe o tavă, pe care să o bagi în cuptorul preîncălzit timp de 30 de minute.
  Preparatul este gata! Să aveți poftă!
S.O.
			
		


