Homepage » Actualitate » Stiri interne » Rugăciuni puternice ale părintelui Arsenie Boca. Ce trebuie să spui ca să-ți meargă bine în toate

Rugăciuni puternice ale părintelui Arsenie Boca. Ce trebuie să spui ca să-ți meargă bine în toate

De Redactia Spynews.ro.
Publicat pe 26.09.2020 la 21:04 Actualizat pe 26.09.2020 la 21:04

Rugăciunile reprezintă cea mai sigură și pură cale de „comunciare” cu Dumnezeu. Prin ele ne putem face ascultate dorințele, dar și nevoile, iar pentru aceste categorii există mai multe tipuri de rugăciuni specifice.

Fotografia Părintelui Arsenie Boca

Rugăciuni puternice ale părintelui Arsenie Boca

Arhivă

  • Rugăciuni puternice ale părintelui Arsenie Boca
  • Ce trebuie să spui ca să-ți meargă bine în toate

Părintele Arsenie Boca, supranumit și „Sfântul Ardealului” a fost unul dintre cei mai importanți oameni ai Bisericii de la noi din țară. Mii de oameni se închină acum la mormântul său și îi rostesc rugăciunile pentru a „vorbi” direct cu Divinitatea.

Cea mai puternică rugaciune a lui Arsenie Boca

Cu toții avem momente în viață când lucrurile nu merg tocmai bine, iar pe plan sentimental ne simțim pierduți și nefericiți. Pentru a putea trece cu bine peste aceste momente de cumpănă, Părintele Arsenie Boca a lăsat în urma lui o rugăciune exrem de importantă, care îți va aduce negreșit noroc în dragoste.

"Doamne Iisuse Hristoase, ajută-mă că astăzi toată ziua să mă lepăd de mine însumi, că cine ştie din ce nimicuri mare vrajba am să fac şi astfel, ţinând la mine, să Te pierd pe Tine. Doamne Iisuse Hristoase, ajută-mi că rugăciunea Preasfântului Tău nume să-mi lucreze în minte mai mult decât fulgerul pe cer, că nici umbră gândurilor rele să nu mă întunece, căci iată păcătuiesc în tot ceasul.

Doamne, Cela ce vii în taină între oameni, ai milă de noi, că umblăm împiedicându-ne prin întuneric. Patimile au pus ţină pe ochii minţii, uitarea s-a întărit în noi că un zid, împietrind în noi inimile noastre şi toate împreună au făcut temniţă în care Te ţinem bolnav, flămând şi fără haină, aşa risipind în deşert zilele noastre, umbriti şi dosădiţi până la pământ”.

Rugaciunea de seară a lui Arsenie Boca

Dacă te confrunți cu o perioadă dificilă și îți dorești ca lucrurile să meargă bine și în direcția potrivită, atunci rugăciunea de seară a lui Arsenie Boca poate reprezenta calea cea mai eficientă și pură în acest sens.

„Dumnezeule veșnice și Împărate a toată făptură,
Cel ce m-ai învrednicit a ajunge până în acest ceas, iartă-mi păcatele ce am făcut în această zi. Cu lucrul, cu cuvântul, cu gândirea, și curățește,
Doamne, smeritul meu suflet, de toată întinăciunea trupului și a sufletului.
Și-mi da, Doamne, în această noapte, a trece somnul în pace, că sculându-mă din ticălosul meu așternut, bine să plac Preasfantului Tău nume, în toate zilele vieții mele. Și-mi ajută cu Harul Tău să calc pe vrăjmașii cei ce se luptă cu mine, pe cei trupești și pe cei fără de trup.
Izbăvește-mă Doamne de gândurile cele deșarte, care mă întinează și de poftele cele rele. Că a Ta este Împărăția, Puterea și Slavă, a Tatălui și a Fiului și a Sfântului Duh. Acum și pururea și în vecii vecilor.”

Rugăciunea pentru bolnavi a lui Arsenie Boca

Una dintre rugăciunile lăsate de „Sfântul Ardealului” este cea dedicată bolnavilor, care se află în suferință și chinuri amarnice. Credincioșii rostesc această rugăciune pentru a fi ajutați în momentele de cumpănă, când sunt loviți de boli ori supărări și nu pot trece singuri peste ele.

„Sfinte Preacuvioase Părinte Arsenie, îndreptător al sufletelor noastre şi tămăduitor al bolilor sufleteşti şi trupeşti, ca cel ce ai fost împodobit cu adânc de cunoaştere a făpturii omeneşti, te rugăm în vreme de durere şi mâhnire, caută cu milă spre noi păcătoşii fiii tăi duhovnicești şi mijloceşte către Preabunul nostru Mântuitor, iertare de păcate şi vindecare de toată neputinţa.

Părinte Sfinte care ai mare îndrăzneală în faţa Tronului Ceresc, te chemăm cu mare de lacrimi, dar cu nădejde că cele spre vindecare sufletească şi trupească, spre mântuire şi sfinţire, le vom dobândi prin tine, cel ce ne-ai încredinţat prin aceste cuvinte: «Eu mă duc, dar de acolo de unde voi fi, am să vă ajut mai mult ca şi până acum».

După cum în viaţă pe cei aflaţi în mari necazuri şi suferinţe cumplite îi tămăduiai îndată, aşa şi acum pe noi cei păcătoşi, însă chemaţi cu dragoste la mormântul tău încununat cu har ceresc şi flori, ne primeşte şi ne mângâie, sfânt şi bun Părinte. Ne scoate din negura păcatelor şi a patimilor. Dăruieşte-ne binecuvântarea ca să purtăm crucea vieţii spre înviere şi lumânare desăvârşită.

Doctor şi tămăduitor de orice suferinţă, te rugăm, vindecă-ne pe noi, fiii tăi şi pe cei ce îi aducem în lacrimi şi rugăciuni la crucea sfântă a mormântului tău, izvorâtor de pace, har şi binecuvântarea ta de bun şi sfânt Părinte, îţi mulţumim şi te rugăm să ne fii mereu aproape cu rugăciunea şi ajutorul ce ni-l aduci din Cerul Sfânt spre slava marelui şi minunatului nostru Dumnezeu şi spre a sufletelor noastre mântuire.”

Rugăciunea pentru căsătorie a lui Arsenie Boca

Arsenie Boca chiar a dat o rugăciune specială pentru căsătorie. Se spune că dacă o rostești, îți vei găsi partenerul, dar vei avea și parte de o căsnicie de lungă durată și fericită alături de sufletul pereche.

„Doamne Iisuse Hristoase, în mainile Tale este viața mea și fără Tine nu pot cunoaște nici împlinirea și nici bucuria cea adevarată. Știind aceasta și având dorința de a purta crucea căsătoriei, te rog să mă ajuți să găsesc făptura potrivită mie alături de care să înfrunt marea vieții acesteia.

Ajută-mă, Doamne, ajută-mă, cum numai Tu ma poți ajuta. De multe ori ispita singurătății mi-a rănit inima, de multe ori diavolul deznădejdii a lovit în poarta sufletului meu. De atâta durere, inima mea s-a strâns și nu este nimeni care să îmi aline durerea.

La Tine alerg, Doamne, nădejdea mea, întărirea mea, lumina vieții mele. Ajută-mă să am o familie bineplăcuta Ție, o familie peste care să se reverse mulțimea binecuvântărilor Tale. Fereste-mă, Doamne, de tot răul. Ferește-mă și de o alegere greșită. Ferește-mă de minciuni, de răutate și de desfrâu.

Să nu mă înșele frumusețea cea degrab trecătoare, ci să caut mai ales frumusețea sufletească. Să nu mă orbească dragostea patimașă și nici să nu mă biruie patimile și poftele”.

Rugăciunea făcătoare de minuni a lui Arsenie Boca

Cei mai mulți credincioși susțin că rugăciunea făcătoare de minuni rostită către Părintele Arsenie Boca are o putere nemărginită, iar dacă este spusă cu credință și pentru o perioadă lungă de timp, vor apărea într-adevăr minuni în viața noastră.

„Sfinte Preacuvioase Părinte Arsenie, îndreptător al sufletelor noastre și tămăduitorul bolilor sufletești și trupești, ca cel ce ai împodobit cu adânc de cunoaștere a făpturii omenești. Te rugăm în vreme de durere și mâhnire, caută cu milă spre noi păcătoșii fiii tăi și mijlocește către Preabunul nostru Mântuitor. Iertare de păcate și vindecare de toată neputința.

Repetă Rugăciunea – Părinte Sfinte care ai mare îndrăzneală în față Tronului Ceresc, te chemăm cu mare lacrimi. Dar cu nădejde că cele spre vindecare sufletească și trupească, spre mântuire și sfințire, le vom dobândi prin tine, cel ce ne-ai încredințat prin aceste cuvinte:” Eu mă duc, dar de acolo de unde voi fi, am să vă ajut mai mult ca și până acum”.

După cum în viață pe cei aflați în mari necazuri și suferințe cumplite îi tămăduiai îndată, așa și acum pe noi cei păcătoși. Însă chemați cu dragoste la mormântul tău încununat cu har ceresc și flori, ne primește și ne mângâie, sfânt și bun Părinte. Ne scoate din negura păcatelor și a patimilor. Dăruiește-ne binecuvântarea ca să purtăm crucea vieții spre înviere și luminare desăvârșită.

Doctor și tămăduitor de orice suferință, te rugăm, vindecă- ne pe noi, fiii tăi și pe cei ce îi aducem în lacrimi și rugăciuni la crucea sfântă a mormântului tău. Izvorâtor de pace, har și binecuvântarea ta de bun și sfânt Părinte, îți mulțumim și te rugăm să ne fii mereu aproape cu rugăciunea și ajutorul ce ni-l aduci din Cerul Sfânt. Spre slava marelui și minunatului nostru Dumnezeu și spre a sufletelor noastre mântuire.”

Citește și: Rugăciune de mulțumire. Cele mai puternice rugăciuni de mulțumire pe care să le rostești

În articolul
Rugăciuni puternice ale părintelui Arsenie Boca. Ce trebuie să spui ca să-ți meargă bine în toate
:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp
Știri
Tatăl lui Mirel Dragomir, criminalul din Timișoara, declarații dureroase după ce și-a vizitat fiul, în arest: „Suntem terorizați, suntem nenorociți”. Familia lui a fost în apartamentul groazei
Stiri interne • la 22:49
Tatăl lui Mirel Dragomir, criminalul din Timișoara, declarații dureroase după ce și-a vizitat fiul, în arest: „Suntem terorizați, suntem nenorociți”. Familia lui a fost în apartamentul groazei
  • Tatăl lui Mirel Dragomir, criminalul din Timișoara, declarații dureroase după ce și-a vizitat fiul, în arest
  • Familia a fost și în apartamentul unde a avut loc crima
Xtra Night Show. Ce spune Nicolae Guță, după ce a fost acuzat că a câștigat 180.000 de dolari din donațiile de pe TikTok. Ce va face manelistul cu banii: "Niciodată nu am căutat să..." / VIDEO
Emisiuni TV • la 22:27
Xtra Night Show. Ce spune Nicolae Guță, după ce a fost acuzat că a câștigat 180.000 de dolari din donațiile de pe TikTok. Ce va face manelistul cu banii: "Niciodată nu am căutat să..." / VIDEO
  • Nicolae Guță, după ce a fost acuzat că a câștigat 180.000 de dolari din donațiile de pe TikTok
  • Ce va face manelistul cu banii
Fiica Biancăi Pop a împlinit 10 luni. Ce urare i-a făcut fosta ispită de la Insula Iubirii micuței sale: "Îngerașul meu mă împlinește până la cer" / FOTO
Showbiz intern • la 22:22
Fiica Biancăi Pop a împlinit 10 luni. Ce urare i-a făcut fosta ispită de la Insula Iubirii micuței sale: "Îngerașul meu mă împlinește până la cer" / FOTO
  • Fiica Biancăi Pop a împlinit 10 luni
  • Cât de mult seamănă micuța Jessica Maria cu mama ei
Xtra Night Show. Nicolae Guță reacționează, după ce hoții i-au furat o parte din banii strânși de pe TikTok. Ce s-a întâmplat, de fapt: „Nu îl cred” / VIDEO
Emisiuni TV • la 21:59
Xtra Night Show. Nicolae Guță reacționează, după ce hoții i-au furat o parte din banii strânși de pe TikTok. Ce s-a întâmplat, de fapt: „Nu îl cred” / VIDEO
  • Prima reacție a lui Nicolae Guță, după ce hoții i-au furat o parte din banii strânși de pe TikTok
  • Ce s-a întâmplat, de fapt
Momente grele pentru mama lui Gabi Stângău. S-au împlinit șase săptămâni de la moartea violonistului, dar și șase ani de când și-a pierdut soțul: „Cui m-ați lăsat...” / FOTO
Showbiz intern • la 21:40
Momente grele pentru mama lui Gabi Stângău. S-au împlinit șase săptămâni de la moartea violonistului, dar și șase ani de când și-a pierdut soțul: „Cui m-ați lăsat...” / FOTO
  • Momente grele pentru mama lui Gabi Stângău
  • S-au împlinit șase săptămâni de la moartea violonistului, dar și șase ani de când și-a pierdut soțul
Ghicitoare foto: care din acești oameni e stângaci? Puțini sunt cei care dau răspunsul corect
Beauty & Lifestyle • la 21:16
Ghicitoare foto: care din acești oameni e stângaci? Puțini sunt cei care dau răspunsul corect
  • Care dintre oamenii din imagine este stângaci
  • Puțini sunt cei care dau răspunsul corect
Vezi toate știrile noi
Recomandări
Trecutul întunecat al lui Mirel, criminalul Andreei: şi-a agresat şi fostele iubite. Reacţia mamei sale, în vizită la puşcărie
recomandare pe observatornews.ro
Trecutul întunecat al lui Mirel, criminalul Andreei: şi-a agresat şi fostele iubite. Reacţia mamei sale, în vizită la puşcărie
„Cea mai frumoasă femeie din România” i s-a destăinuit Anamariei Prodan! Cum a reacționat când și-a prins soțul înșelând-o
recomandare pe as.ro
„Cea mai frumoasă femeie din România” i s-a destăinuit Anamariei Prodan! Cum a reacționat când și-a prins soțul înșelând-o
O influenceriţă a murit din cauza unei proceduri de liposucție! Elena avea 30 de ani
Romania TV
O influenceriţă a murit din cauza unei proceduri de liposucție! Elena avea 30 de ani
Fetița Zurli, veste bombă, după ce și-a dat demisia. PRIMELE imagini cu burtica de GRAVIDĂ! ''Sarcină ușoară și felicitări pentru bebe''
Romania TV
Fetița Zurli, veste bombă, după ce și-a dat demisia. PRIMELE imagini cu burtica de GRAVIDĂ! ''Sarcină ușoară și felicitări pentru bebe''
Schimbare majoră la plata facturilor. Românii vor avea un mare avantaj
recomandare pe antena3.ro
Schimbare majoră la plata facturilor. Românii vor avea un mare avantaj
Horoscop 29 martie 2024. Săgetătorii îşi schimbă viaţa, Peştii au grijă de sufletul lor
recomandare pe antena3.ro
Horoscop 29 martie 2024. Săgetătorii îşi schimbă viaţa, Peştii au grijă de sufletul lor
Rutele pe care CFR Călători introduce autobuze din cauza lucrărilor la liniile ferate
recomandare pe antena3.ro
Rutele pe care CFR Călători introduce autobuze din cauza lucrărilor la liniile ferate
Ce trebuie să faci cu apa din vază pentru ca lalelele sau narcisele să reziste mai multe zile
recomandare pe playtech.ro
Ce trebuie să faci cu apa din vază pentru ca lalelele sau narcisele să reziste mai multe zile
Ce se întâmplă cu Regele Charles şi Kate Middleton de Paşte. Cei doi obişnuiau să fie prezenţi la slujba de la biserică
recomandare pe playtech.ro
Ce se întâmplă cu Regele Charles şi Kate Middleton de Paşte. Cei doi obişnuiau să fie prezenţi la slujba de la biserică
Imaginile care fac înconjurul României: Primar PNL prins cu amanta pe câmp. "Ce faci, domn primar? Este zi de post azi"
recomandare pe redactia.ro
Imaginile care fac înconjurul României: Primar PNL prins cu amanta pe câmp. "Ce faci, domn primar? Este zi de post azi"
O nouă 𝗲𝗹𝗶𝗺𝗶𝗻𝗮𝗿𝗲 𝘀𝗰𝗮𝗻𝗱𝗮𝗹𝗼𝗮𝘀𝗮̆ 𝗹𝗮 𝗦𝘂𝗿𝘃𝗶𝘃𝗼𝗿!? După Jador, Zmărăndescu și Moroșanu, se pare că i-ar fi venit rândul și lui Zanni
recomandare pe redactia.ro
O nouă 𝗲𝗹𝗶𝗺𝗶𝗻𝗮𝗿𝗲 𝘀𝗰𝗮𝗻𝗱𝗮𝗹𝗼𝗮𝘀𝗮̆ 𝗹𝗮 𝗦𝘂𝗿𝘃𝗶𝘃𝗼𝗿!? După Jador, Zmărăndescu și Moroșanu, se pare că i-ar fi venit rândul și lui Zanni
S-au despărţit cu scandal! Cele mai scurte căsnicii ale vedetelor din România
recomandare pe Ciao.ro
S-au despărţit cu scandal! Cele mai scurte căsnicii ale vedetelor din România
Rușii, nervoși că baza Kogălniceanu se extinde: 'Va fi prima țintă'. Ne pregătim de război?
recomandare pe shtiu.ro
Rușii, nervoși că baza Kogălniceanu se extinde: 'Va fi prima țintă'. Ne pregătim de război?
FOTO. Milionarul a turbat când și-a văzut soția la TV! Ce se întâmpla între nevasta lui și antrenorul de fitness
recomandare pe ProSport.ro
FOTO. Milionarul a turbat când și-a văzut soția la TV! Ce se întâmpla între nevasta lui și antrenorul de fitness
Monica Tatoiu vrea să candideze Primăria Sectorului 1! Soțul a ameninţat- că bagă divorţ!
recomandare pe bzi.ro
Monica Tatoiu vrea să candideze Primăria Sectorului 1! Soțul a ameninţat- că bagă divorţ!
Connect-R a recunoscut că s-a drogat: „Consumam cele mai scumpe droguri!“
recomandare pe bzi.ro
Connect-R a recunoscut că s-a drogat: „Consumam cele mai scumpe droguri!“
Anunț OFICIAL legat de închiderea magazinelor în weekend. Ciolacu a spus TOT!
recomandare pe dailybusiness.ro
Anunț OFICIAL legat de închiderea magazinelor în weekend. Ciolacu a spus TOT!
Vestea zilei pentru românii care plătesc facturi la gaz și curent electric!
recomandare pe dailybusiness.ro
Vestea zilei pentru românii care plătesc facturi la gaz și curent electric!
Cuvinte și sintagme cu înțeles uitat ori pierdut: Cum ne-am ales cu colorata expresie „o laie”
recomandare pe Jurnalul.ro
Cuvinte și sintagme cu înțeles uitat ori pierdut: Cum ne-am ales cu colorata expresie „o laie”
Enrique Iglesias a publicat pe pagina sa oficială de Facebook un clip video cu Ramona Olaru și cu magicianul Robert Tudor
recomandare pe a1.ro
Enrique Iglesias a publicat pe pagina sa oficială de Facebook un clip video cu Ramona Olaru și cu magicianul Robert Tudor
Close