Homepage » Monden » Showbiz intern » Viviana Sposub o atacă pe Andreea Bălan. Ce spune iubita lui George Burcea

Viviana Sposub o atacă pe Andreea Bălan. Ce spune iubita lui George Burcea

Georgiana Prodan

De Georgiana Prodan.
Publicat pe 03.11.2021 la 19:03 Actualizat pe 03.11.2021 la 19:16

Viviana Sposub, atac de zile mari la adresa Andreei Bălan. Actuala iubită a lui George Burcea a postat un mesaj pe rețelele de socializare, prin care a sperat că îi va lămuri pe fani cu ce se întâmplă între ea și Andreea Bălan, scriind partea ei de adevăr.

Viviana Sposub o atacă pe Andreea Bălan. Ce spune iubita lui George Burcea

Viviana Sposub o atacă pe Andreea Bălan

facebook

  • Viviana Sposub, atac la Andreea Bălan
  • Ce a postat iubita lui George Burcea pe Instagram
  • Fanii au reacționat imediat

Viviana Sposub nu s-a mai putut abține și a răbufnit pe rețelele de socializare. A atacat-o pe Andreea Bălan și le-a povestit internauților partea sa de adevăr, mărturisind ce s-a întâmplat, de fapt, între ea și George Burcea încă din momentul în care s-au cunoscut.

Viviana Sposub, despre începuturile cu George Burcea

Viviana Sposub le-a explicat fanilor cum s-a cunoscut, de fapt, cu actorul și cum a ajuns să îl iubească nebunește, după ce au participat împreună la o emisiune TV.

”Pentru a clarifica și situația despre care se tot vorbește în presă în acest moment, vă voi lăsa aici câteva rânduri.. Voi începe prin a face un rezumat pentru cine nu cunoaște toată situația: De mai bine de 1 an sunt într-o relație cu un bărbat care a trecut printr-un divorț, cu fosta parteneră 2 copii. Despărțirea actualului meu iubit de fosta parteneră a avut loc în Februarie 2020. Ea și-a refăcut viața la scurt timp, mai exact, în mai 2020. Eu l-am cunoscut pe iubitul meu în data de 7 August 2020, ulterior începând o relație. Totul clar până aici? S-a clarificat treaba cu spartul de case, furatul de soț? Perfect! Mergem mai departe! Având în vedere faptul că noi doi am început relația în cadrul unui Reality Show, eu nu am știut cum va decurge viața de cuplu atunci când ne vom întoarce în societate.”

”Am înțeles la scurt timp după revenirea de la emisiune că pentru partenerul meu, copiii sunt cea mai mare prioritate. În fiecare weekend (mai precis, de vineri până duminică), cu foarte puține excepții, partenerul meu petrecea timp cu cei doi copii în casa fostei sale soții. Acest lucru a fost stabilit și înțeles de ambele părți, totul pentru binele copiilor. Le-am cunoscut pe fete pe 24 aprilie 2021, ele cunoscându-l deja partenerul mamei și cunoscând exact relația dintre cei doi. Pe 10 iulie, mama fetelor a decis că pot petrece cele 3 zile pe săptămână cu tatăl lor, în afara locuinței acesteia. Așa că cele două fete au început să vină atât în ​​casa tatălui , cât și în casa mea, mama fiind de fiecare dată înștiințată de aceste detalii. Repet, până pe 10 iulie, tatăl a fost prezent Weekend de Weekend la locuința fetelor, cu foarte puține excepții (vorbesc aici despre toată perioada de când am format un cuplu, nu fac declarații despre perioada in care eu nu am existat in viata lui)”

Viviana Sposub, cuvinte dure pentru Andreea Bălan

Viviana Sposub a mărturisit pe Instagram că a primit o mulțime de mesaje din partea internauților, în care este adesea criticată sau blamată pentru relația pe care o are cu actualul său partener de viață, tatăl fetițelor Andreei Bălan.

”Mândria femeilor este mare, iar singura doleanță să nu fie postate poze în 4 cu noua „prezență feminină” în viața fetelor, dorință care a fost înțeleasă și respectată, tocmai, pentru bunul mers al lucrurilor. Deși sunt mici, fetele înțeleg că mami și tati s-au despărțit și că fiecare are un partener. Ele se bucură de dragoste din două părți, ceea ce este absolut minunat. O mamă își poate lăsa puii în mâinile altcuiva doar atunci când are încredere deplină. Iar atunci când vorbim de 3 zile consecutive, această idee este și mai susținută. Voi nu aveți de unde să știți toate detaliile, pentru că vi se prezintă întotdeauna doar o parte a poveștii. Și e drept, eu nu am vorbit niciodată până acum, pentru că am vrut ca lucrurile să decurgă frumos, fără supărări, și poate că aici am greșit.”

”Dar având în vedere că acești doi copii minunați sunt lăsați în grija noastră, a mea și a partenerului meu, mănâncă din mâna noastră, își petrec timpul alături de noi, dorm cu noi, le facem băiță, nu putem trage decât concluzia că există încredere. La urma urmei, acești doi copii au DOI părinți! Deci deciziile trebuie luate de amândoi! Copiii se simt bine și asta e cel mai important! Acesta trebuie să rămână scopul ambelor tabere. Fata cea mare si-a dorit în mod special sa faca o mini petrecere inainte de ziua ei la mine acasa împreună cu noi doi, ceea ce s-a si intamplat, dar voi nu aveți de unde sa stiti asta! Voi primiti doar informatia ca tatal nu a fost prezent la aniversarea de 5 ani (petrecere la în care prezența tatălui era total interzisă, indiferent de insistențele acestuia și de insistența copilului). Foarte mulți mă blamați, îmi reproșați că nu e treaba mea, că nu ar trebui să mă bag. Nu am vorbit niciodată despre acest subiect, dar până la urmă, tot ce v-am expus mai sus este viața mea. Eu îmi fac programul în funcție venirea fetelor la noi. Pentru că ele fac parte din tot ceea ce înseamnă partenerul meu! Iubirea pe care i-o port lui, le-o port și fetelor. Chit că unii oameni nu pot înțelege asta.”

Viviana Sposub: ”Sunt dată în judecată”

Mai mult decât atât, fosta prezentatoare TV a povestit că a avut întotdeauna intenții bune în ceea ce privește creșterea și educația celor două fetițe ale actualului său partener de viață.

”Sunt o grămadă de oameni care trec prin situații asemănătoare, parteneri/partenere care au relații/căsnicii copii cu alți parteneri. Lucrurile trebuie să funcționeze pentru binele celor mici! La ultima vizită a fetițelor, partenerul meu a făcut niște stories cu acestea, etichetându-mă și pe mine. Le-am repostat cu mult drag, acolo apărând doar fetițele jucându-se (doleanța expusă mai sus fiind respectată: să nu apărem toți 4 în poze). Dar cum ziceam, orgoliul de femeie e mare! La puțin timp distanță am fost sunată de către avocata mamei și înștiințată că sunt data în judecată pentru că „mă folosesc de imaginea copiilor". Cred că citind toată istorisirea, puteți înțelege dezamăgirea pe care am simțit-o. Stăteam cu telefonul la ureche și pregăteam băița fetelor. Ăla a fost momentul în care am decis să nu mai tac! Să spun ce am pe suflet, într-un mod diplomat, desigur.”

”Cine a spus că oamenii buni sunt luați de proști, mare adevăr a grăit! Concluzia o trageți voi! Eu am vrut doar să aduc în atenția voastră detalii neștiute până acum care fac diferența în situația de față. Deocamdată astea sunt lucruri pe care vi le pot expune, asumându-mi, desigur, riscul de a începe o adevărată avalanșă de reacții, atât din partea mamei, cât și din partea voastră. Ceea ce vă sfătuiesc este să deschideți ochii largi și să ascultați mereu ambele părți ale poveștii. Dreptatea nu se află niciodată la persoana pozează de fiecare dată în "victima supremă"! Dreptatea este mereu la mijloc! Hai să fim mai buni și mai înțelepți! lar femeilor care îmi scriu că se confruntă cu aceleași situații/probleme în actualele relații/căsnicii nu pot să le spun decât că le înțeleg și că doresc multă răbdare și iubire.”

Fosta prezentatoare TV a răbufnit pe Instagram

”Apropo! Oare ar fi fost mai mulțumită dacă actuala parteneră a fostului soț nu ar fi acceptat/iubit copiii? Oare ar fi fost mai împăcat dacă tatăl s-ar fi dezis de copii și nu s-ar mai fi implicat? De ce nu suntem recunoscători pentru părți bune ale situației? Oamenii se despart! Peste tot în lume! Contează cum se gestionează mai apoi situația, mai ales când e vorba de copii. Luând în considerare faptul că fetițele sunt expuse extrem de mult, iau parte la emisiuni, clipuri video, campanii online, apar pe reviste, una dintre ele care au o pagină personală de Instagram, ele au ajuns să fie considerate persoane publice pentru că mama le-a croit acest drum. Fetița cea mare chia mi-a spus de multe ori că vrea să ajungă cântăreață, deci aceste lucruri vor putea ajuta dacă ea chiar va decide în viitor că asta vrea să facă. Foarte mulți oameni din mediul online, și nu numai, le postează pe stories sau în Feed iar sute de poze/filmări sunt deja pe internet oferite publicului larg.”

”Mă întreb, oare toti oamenii care le-au postat pe cele două fetițe sunt dați în judecată? Sau problema și durerea e că le-am postat EU? Hai să fim serioși, dacă cineva se folosește de imaginea acestor copii, cu siguranță aia nu sunt eu! Aceste rânduri nu au fost scrise pentru a lovi în cineva, ci pentru a vă aduce la cunoștință și cealaltă parte a poveștii. Cred că e cazul să îmi iau apărarea în toată această situație și să fiu sinceră cu voi!”

Citește și: George Burcea, detalii inedite despre întâlnirea cu Catherine Zeta-Jones. Ce spune iubitul Vivianei Sposub despre celebra actriță

În articolul
Viviana Sposub o atacă pe Andreea Bălan. Ce spune iubita lui George Burcea
:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp
Știri
Planta care ajută la creșterea părului. Cum se poate consuma
Beauty & Lifestyle • la 01:07
Planta care ajută la creșterea părului. Cum se poate consuma
  • Planta care ajută la creșterea părului
  • Cum se poate consuma
Xtra Night Show. Alex Dobrescu i-a cerut scuze, în mod public, reporterului pe care l-a agresat. Horațiu nu a făcut plângere la poliție: „Am lacrimi în ochi”
Emisiuni TV • la 00:37
Xtra Night Show. Alex Dobrescu i-a cerut scuze, în mod public, reporterului pe care l-a agresat. Horațiu nu a făcut plângere la poliție: „Am lacrimi în ochi”
  • Alex Dobrescu i-a cerut scuze, în mod public, reporterului pe care l-a agresat
  • Reportul Xtra Night Show nu a făcut plângere
Chefi la cuțite, 23 aprilie 2024. Ce concurent a părăsit competiția. A plecat un om din echipa lui Orlando Zaharia / VIDEO
Emisiuni TV • ieri la 23:59
Chefi la cuțite, 23 aprilie 2024. Ce concurent a părăsit competiția. A plecat un om din echipa lui Orlando Zaharia / VIDEO
  • Concurentul care a părăsit competiția
  • Orlando Zaharia s-a despărțit de un om
Mireasa – Capriciile Iubirii. Laura, în lacrimi! Concurenta este dezamăgită pentru că nu și-a găsit un partener în emisiune: „Vreau să vină un băiat care să...” / VIDEO
Emisiuni TV • ieri la 23:56
Mireasa – Capriciile Iubirii. Laura, în lacrimi! Concurenta este dezamăgită pentru că nu și-a găsit un partener în emisiune: „Vreau să vină un băiat care să...” / VIDEO
  • Laura, dezamăgită că nu și-a găsit un partener în emisiune
  • Concurenta a izbucnit în lacrimi
Xtra Night Show. Cristina Cioran, detalii din sala de judecată! Ce s-a întâmplat între vedetă și Alex Dobrescu: „A venit să mă intimideze” / VIDEO
Emisiuni TV • ieri la 23:53
Xtra Night Show. Cristina Cioran, detalii din sala de judecată! Ce s-a întâmplat între vedetă și Alex Dobrescu: „A venit să mă intimideze” / VIDEO
  • Cristina Cioran, detalii din sala de judecată!
  • Ce s-a întâmplat între vedetă și Alex Dobrescu
Rețetă de prăjitură cu prune și miere. Desert de post pentru întreaga familie
Retete • ieri la 23:39
Rețetă de prăjitură cu prune și miere. Desert de post pentru întreaga familie
  • Prăjitură cu prune și miere
  • Ingrediente
  • Mod de preparare
Vezi toate știrile noi
Recomandări
Prima de Paşte 2024: câţi bani primesc angajaţii în plus de sărbători. 7 din 10 companii vor oferi beneficii extra
recomandare pe observatornews.ro
Prima de Paşte 2024: câţi bani primesc angajaţii în plus de sărbători. 7 din 10 companii vor oferi beneficii extra
Decizia radicală pe care au luat-o Arpad Paszkany şi iubita lui, cu peste 20 de ani mai tânără, după ce blonda a anunţat relaţia!
recomandare pe as.ro
Decizia radicală pe care au luat-o Arpad Paszkany şi iubita lui, cu peste 20 de ani mai tânără, după ce blonda a anunţat relaţia!
Viaţa bate filumul! Cu cine şi-a refăcut viaţa văduva lui Sergiu Nicolaescu. Este un apropiat al marelui actor şi regizor!
Romania TV
Viaţa bate filumul! Cu cine şi-a refăcut viaţa văduva lui Sergiu Nicolaescu. Este un apropiat al marelui actor şi regizor!
Pune o linguriţă cu zahăr în maşina de spălat. Trucul genial pe care ar trebui să-l ştie toate gospodinele!
Romania TV
Pune o linguriţă cu zahăr în maşina de spălat. Trucul genial pe care ar trebui să-l ştie toate gospodinele!
Surse: Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte, atât cele prin Poştă cât şi cele de pe card! Hotărâre de guvern emisă special în acest sens
recomandare pe antena3.ro
Surse: Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte, atât cele prin Poştă cât şi cele de pe card! Hotărâre de guvern emisă special în acest sens
Lista camerelor fixe pentru rovinietă şi RCA. Toţi şoferii trebuie să ştie asta
recomandare pe antena3.ro
Lista camerelor fixe pentru rovinietă şi RCA. Toţi şoferii trebuie să ştie asta
Horoscop 24 aprilie 2024. Balanţele sunt deschise la compromisuri, Peştii au karma de partea lor
recomandare pe antena3.ro
Horoscop 24 aprilie 2024. Balanţele sunt deschise la compromisuri, Peştii au karma de partea lor
Cu ce stropesc bunicii de la ţară florile din curte. Varianta naturală care ţine dăunătorii la distanţă
recomandare pe playtech.ro
Cu ce stropesc bunicii de la ţară florile din curte. Varianta naturală care ţine dăunătorii la distanţă
Iluzie optică. Unde se ascunde leopardul? Ai 5 secunde la dispoziţie să îl vezi!
recomandare pe playtech.ro
Iluzie optică. Unde se ascunde leopardul? Ai 5 secunde la dispoziţie să îl vezi!
Gianina din Las Fierbinți este însărcinată. Ce se întâmplă cu rolul ei din serialul care a făcut istorie la Pro TV
recomandare pe redactia.ro
Gianina din Las Fierbinți este însărcinată. Ce se întâmplă cu rolul ei din serialul care a făcut istorie la Pro TV
Ce a făcut Florin Salam, după ce a lipsit de la priveghiul lui Costel Corduneanu. Familia a rămas șocată: ”Nu există așa ceva!”
recomandare pe redactia.ro
Ce a făcut Florin Salam, după ce a lipsit de la priveghiul lui Costel Corduneanu. Familia a rămas șocată: ”Nu există așa ceva!”
Momente de neratat cu divele din România! Au căscat gura maaare, maaaare
recomandare pe Ciao.ro
Momente de neratat cu divele din România! Au căscat gura maaare, maaaare
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!' 5 motive pentru care nu-l recunosc ca pe Mesia
recomandare pe shtiu.ro
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!' 5 motive pentru care nu-l recunosc ca pe Mesia
FOTO. Manechinul arată fabulos, dar face pușcărie pentru că a mințit că e gravidă!
recomandare pe ProSport.ro
FOTO. Manechinul arată fabulos, dar face pușcărie pentru că a mințit că e gravidă!
Ce se întâmplă cu Visarion Alexa: Soția acestuia l-a dat de gol
recomandare pe bzi.ro
Ce se întâmplă cu Visarion Alexa: Soția acestuia l-a dat de gol
Cât costă să petreci 1 Mai în complexul Andreei Esca! Vilele luxoase sunt în Valea Zânelor
recomandare pe bzi.ro
Cât costă să petreci 1 Mai în complexul Andreei Esca! Vilele luxoase sunt în Valea Zânelor
Atenție! Ce se întâmplă cu românii care au contoare electrice
recomandare pe dailybusiness.ro
Atenție! Ce se întâmplă cu românii care au contoare electrice
Apare o nouă monedă în România! Anunțul BNR
recomandare pe dailybusiness.ro
Apare o nouă monedă în România! Anunțul BNR
Ingineria ASF de plătit sume mici și raportat succese mari. Service-urile auto și firmele de transport, falimentate de stat
recomandare pe Jurnalul.ro
Ingineria ASF de plătit sume mici și raportat succese mari. Service-urile auto și firmele de transport, falimentate de stat
Fostul model celebru care a ajuns să se îmbrace din gunoaie! Imaginile recente când probează ținute din tomberoane sunt frapante
recomandare pe a1.ro
Fostul model celebru care a ajuns să se îmbrace din gunoaie! Imaginile recente când probează ținute din tomberoane sunt frapante
Close