3 zodii care își vor întâlni marea iubire în 2020

3 zodii care își vor întâlni marea iubire în 2020 © Pexels

Mai este foarte puțin până când vom intra în noul an, iar această trecere reprezintă transformare și planuri noi pentru toate zodiile. Astrele au pregătit multe surprize pentru mulți nativi, mai ales în plan amoros.

Simți că 2019 nu ți-a adus nici o împlinire pe plan amoros și crezi că este timpul pentru ceva schimbări, mai ales în privința atitudinii și a modului în care privești viața? Asta dacă vrei să începi anul cu un partener la braț, iar relația va fi cu siguranță de durată, pentru că potrivit horoscopului dragostei din 2020, trei nativi norocoși își vor găsi sufletul pereche în acest an.

Vărsător. Iubești libertatea și nu ai lăsa pe nimeni să ți-o îngrădească, astfel că îți este destul de greu să te hotărăști la o singură persoană. Treci repede de la maturitate la copilării, iar asta îl poate scoate din minți pe viitorul partener. Anul 2020 este anul tău, cu siguranță, pentru că o schimbare de activități sau hobby-uri îți va scoate în cale marea iubire, alături de care vei rămâne toată viața. Ai mare grijă la temperament și la modul cum pui problema într-un conflict pentru că va fi doar în dezavantajul tău. 

Rac. Sensibil și calm din fire, visător și mereu în căutarea iubirii, nativul Rac va cunoaște ce înseamnă iubirea adevărată în 2020. Va întâlni o persoană care îi va da lumea peste cap și alături de care se va simți în stare să traverseze toată lumea. Se va îndrăgosti iremediabil, dar vestea bună este că sentimentul va fi reciproc, iar chimia de la început se va transforma într-o poveste de dragoste de durată.

Leu. Hotărât și determinat, atunci când nativul Leu va vrea ceva, cu siguranță va obține. Pui ochii pe cineva care pare destul de intangibil la început, însă știm cu toții că nimeni nu poate rezista farmecelor tale. Marea iubire va veni în 2020 și sunt vești extraordinare și pentru cei care plănuiesc să devină părinți. 


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro