Cu ce zodii este compatibilă femeia Leu

Cu ce zodii este compatibilă femeia Leu © Foto simbol arhivă

Femeia Leu vrea totul sau nimic! Fire pasională şi iute la mânie, care caută un partener de viaţă care să o răsfeţe şi să o adore. Totodată, nativa Leu are nevoie de un bărbat care să-i ţină piept şi alături de care să viseze că va cuceri lumea.

Femeia Leu şi bărbatul Taur. Deşi sunt foarte rare cazurile în care femeia Leu îi acordă bărbatului născut în zodia Taur atenţie încă din prima clipă, odată ajunşi împreună, relaţia dintre aceşti doi nativi are mari şanse de reuşită. Comunicarea şi amorul sunt cele două puncte forte ale relaţiei. Încăpăţânarea şi orgoliul pe care le posedă amândoi îi fac să menţină vie flacăra iubirii.

Femeia Leu şi bărbatul Gemeni. Fără voinţă, la ei nu se poate! Geamănul este foarte versatil şi o poate face pe Leoaică să creadă că îi poate oferi tot ce îşi doreşte de el: pasiune. Însă, când partea lui superficială iese la iveală, nativa Leu îşi scoate ghearele, iar despărţirea poate apărea imediat. În cazul în care cei doi ajung la un numitor comun în privinţa acestui subiect, au şansa să rămână împreună pentru toată viaţa.

CITEŞTE ŞI: Cu ce zodii este compatibilă femeia Vărsător

Femeia Leu şi bărbatul Săgetător. Compatibilitate 100%! Amândoi sunt obişnuiţi să fie centrul atenţiei şi, încă de la începutul relaţiei, vor face cumva şi vor atrage atenţia celor din jur ca un cuplu. Au numeroase lucruri în comun, printre care se numără şi senzualitatea, cheful de viaţă şi romantismul. Săgetătorul lasă din când în când de la el, îşi mai calcă pe principii şi pune dorinţele Leoaicei pe primul loc, ceea ce, dacă nu-l deranjează, poate duce la un viitor spectaculos împreună.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro