În luna octombrie primesc întrebarea mult dorită. Ele sunt zodiile care vor fi cerute în căsătorie

+3 click pentru
galerie

În luna octombrie primesc întrebarea mult dorită. Ele sunt zodiile care vor fi cerute în căsătorie © Spynews.ro

Luna octombrie va fi cea mai frumoasă pentru trei zodii. Nici prin cap nu le trece ce surpriză le pune la cale partenerul. Dar tot ce putem spune este că bucuria va fi una fără margini.

Cele trei zodii care vor fi cerute în căsătorie în luna octombrie

Horoscop Rac

Nativii Rac fac parte din cei trei norocoşi, cărora le va fi adresată marea întrebare. Nativii Rac vor fi ceruţi în căsătorie, iar bucuria va fi una deplină. Nativii Rac nu s-au gândit deloc că vor fi puşin în faţa unei astfel de situaţii, astfel că fericirea este cu atât mai mare. Relaţia nativilor Rac a fost mereu una frumoasă, dar aceştia nu s-au gândit până acum la căsătorie. Partenerul, însă, a făcut asta, iar în curând vor bate clipote de nuntă. Felicitări!

Horoscop Leu

De asemenea, lucrurile vor fi la superlativ şi pentru aceşti nativi. Leii vor fi şi ei ceruţi în căsătorie şi vor trece prin clipe magice. Nativilor Leu li se pregăteşte o surpriză incredibilă, asta pentru că partenerul îi roagă să-şi ia câteva zile libere pentru o scurtă vacanţă. Chiar dacă, iniţial, li se va părea ciudat, în cele din urmă vor lua lucrurile ca atare, însă fără ca prin minte să le treacă ceva. Şi, în final, îşi vor da seama că lucrurile au fost aranjate cum nu se poate mai bine şi mai frumos pentru ei. Felicitări!

Horoscop Peşti

Trio-ul zodiilor care vor fi cerute în căsătorie, în luna octombrie, este întregit de nativii Peşti. Aceştia vor avea parte de surpriza vieţii lor, pentru că cererea în căsătorie va veni foarte brusc. Mulţi dintre aceşti nativi au relaţii de scurtă durată, însă foarte intense, astfel că partenerii nu vor să mai piardă nicio clipă şi sunt pregătiţi să facă pasul cel mare. Îşi iau inima în dinţi şi îi vor surprinde pe nativii Peşti cum nu se poate mai bine şi mai frumos. Vor fi clipe spectaculoase! Felicitări!

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro