Cumpene și dezamăgiri pentru aceste zodii în luna Februarie

Cumpene și dezamăgiri pentru aceste zodii în luna Februarie © yve.ro

Luna Februarie nu este totuși cea mai benefică lună pentru următoarele zodii.  Vor urma schimbări majore încă din primele zile ale lunii. Viața profesională va fi în centrul atenției, iar viața personală va trece printr-o perioadă mai dificilă. 

Gemeni 

Modul în care comunici te poate scoate din încurcături sau poate să îți facă mai mult rău.  Ar fi bine să te gândești de mai multe ori înainte de a spune ceva astfel încât să nu se întoarcă situația împotriva ta. Încearcă să acorzi atenție micilor detalii din jurul tău . Dacă perioada aceasta vor apărea probleme de sănătate încearcă să te menajezi o perioada astfel încât să nu se agraveze, stai la căldură, adoptă o alimentație sănătoasă și administrează tratamentul necesar.  Nu te suprasolicita la locul de muncă sau în timpul liber, găsește timp pentru tine, pentru bunăstarea și sănătatea ta.

Leu

Nu este chiar luna ta cea mai buna din an. Pe plan sentimental nu este o perioada foarte benefică pentru tine. Dragă nativ Leu, nu trebuie să fii agitat, debusolat sau să renunți la ideea de dragoste.

Citeste articolul complet pe yve.ro.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro