Ele sunt cele mai norocoase trei zodii din Anul Câinelui de Pământ. Tu eşti pe listă?

+3 click pentru
galerie

Cele trei zodii norocoase în Anul Câinelui de Pământ © SpyNews

Anul Câinelui de Pământ începe pe 16 februarie şi ţine până pe 4 februarie 2019. Câinele este cunoscut drept cel mai bun prieten al omului, iar în cultura chinezească câinii sunt consideraţi loiali şi prietenoşi.

O trăsătură mai puţin bună a acestora este că nu sunt comunicativi şi întâmpină piedici când vor să spună ceva. Şi pentru că în Anul Câinelui de Pământ zodiile sunt orientate în funcţie de ani şi nu după ziua de naştere, în continuare o să vorbim despre trei cele mai norocoase zodii în această perioadă.

Zodia Caprei (1967, 1979, 1991, 2003, 2015 )

Aceşti nativi vor avea multe şanse, dar trebuie să fie atenţi dacă vor să facă schimbările necesare în viaţa lor care să-i ducă spre succes. La început de an se anunţă multe lucruri frumoase pe care le vor realiza, iar în restul anului vor culege lucrurile pe care le sădesc.

Zodia Calului ( 1966, 1978, 1990, 20o1, 2014)

Cei născuţi în Zodia Calului vor avea un an 2018 foarte bun şi vor putea să ducă la bun final lucrurile pe care şi le-au propus. Cariera va fi unul dintre punctele lor forte, iar din punct de vedere familial vor pune la cale un proiect interesant destinat copiilor.

Zodia Cocoşului ( 1969, 1981, 1993, 2005, 2017)

Energia pe care o oferă anul Câinelui va fi de ajutor la muncă şi se anunţă realizări importante.
Acestor nativi li se recomandă să facă parte din proiecte pe care şi le doresc pentru că vor avea multă mulţumire în urma lor. În ceea ce priveşte dragostea, aceşti nativi o vor găsi şi vor avea parte de momente frumoase.

Dacă ţi-a plăcut articolul, te aşteptăm şi pe pagina de Facebook. Avem şi Instagram. Ne poţi da follow aici

 

O.P.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro