Homepage » Horoscop » HOROSCOP 2014 Sex nebun, fluturi în stomac sau abstinenţă totală? Află ce ţi-au pregătit astrele pentru la anu'!

HOROSCOP 2014 Sex nebun, fluturi în stomac sau abstinenţă totală? Află ce ţi-au pregătit astrele pentru la anu'!

Publicat pe 29.12.2013 la 16:38 Actualizat pe 30.12.2013 la 09:29

Vrei să ştii cum stai pe plan sentimental în 2014? Citeşte mai jos ce ţi-au pregătit astrele!

Vrei să ştii cum stai pe plan sentimental în 2014? Citeşte mai jos ce ţi-au pregătit astrele!

Berbec
În prima parte a anului 2014, casa cuplului Berbecului este locuită de Marte, planeta pasiunii, dar și a conflictului. Din păcate, în 2014 Marte este în termeni conflictuali cu Jupiter, Uranus și Pluto, care-i accentuează latura certăreață, aspră, agresivă. Prin urmare, există un risc de tensiuni, conflict, ba chiar de agresiune sau ruptură. Din fericire, în iulie 2014 cerul se înseninează. Marte părăsește casă cuplului Berbecului, iar în casa dragostei și a sexualității Berbecului intră Jupiter, Marele Benefic, plin de energie, entuziasm și noroc. Partea a doua a anului 2014 aduce poftă de viață, distracții și aventură, oportunități amoroase și perspective frumoase pentru iubire și erotism.

Taur
Saturn supune atenției, în 2014 că și în anul precedent, subiecte legate de seriozitate, durabilitate, maturitate, răbdare sau timp. Relațiile sunt puse la încercare, iar cele cu probleme se pot desface. În prima parte a anului 2014, Saturn este bine aspectat de Jupiter, Neptun și Pluto, care încurajează noile cunoștințe și promit lucruri bune pentru relație, prin comunicare, prietenie și drumuri. O legătură la distanță sau o călătorie cu scop sentimental sunt foarte posibile în primul trimestru din 2014. Iunie 2014 este o luna relaxată și senzuală. August și prima jumătate a lui septembrie 2014 pot fi pasionale, dar pot aduce și momente dificile sau decizii tranșante. Noiembrie 2014 promite evenimente importante, care trebuie tratate cu înțelepciune și prudența.

Gemeni
2014 se anunța interesant în plan relațional, poate de-a dreptul palpitant. Prima parte a anului 2014 este doldora de adrenalină, elan amoros și pofte trupești. Se spune că Gemenii ar fi un semn al mentalului și al rațiunii. Ei bine, acum vor învața cum este când instinctele preiau fraele, iar carnea și sufletul își cer drepturile. Unii Gemeni își vor regăsi interesul pentru partener și-și vor relansa viața sexuală, alții se vor îndrăgosti nebunește sau vor acționa nechibzuit în numele iubirii, alții vor fi atrași de fructul oprit, pe care vor dori cu tot dinadinsul să-l culeagă, oricât i-ar costă. Indiferent cum, perioadă este pasionala, vie, dinamică, plină de întâmplări și, probabil, presărată cu incidente.

Rac
Încărcătura emoțională este foarte mare până în iulie 2014. Jupiter se află în Rac și se manifestă energic, descătușat, dornic de libertate, de acțiune și de aventură. Este greu de acordat cu Pluto, aflat în casa relațiilor Racului, care este intens, dramatic, bântuit de exigențe și obsesii. Cam la fel este și Saturn, stăpânul casei cuplului Racului, aflat în Scorpion. Și se mai întâmplă un eveniment de mare impact: intrată în casă cuplului Racului la data de 5 noiembrie a anului precedent, Venus nu o părăsește decât pe 5 martie 2014. Este o perioadă de referință pentru cuplu, cu care unii Raci s-au mai întâlnit în iarna lui 2005-2006. Doar că acum contextul este mai încordat, mai complex. Ai grijă, mai ales în ianuarie 2014, când Venus este retrograda! În rest, vei avea un an fericit, iar perioadă 26 octombrie - 5 decembrie 2014 este pasionala, dinamică, semnificativă.

Leu
Prima parte a anului 2014 este mai degrabă pașnică. Saturn, stăpânul casei cuplului Leului, formează un triunghi armonios cu romanticul Neptun și cu fericitul Jupiter. Situația este stabilă, iar accentul cade mai ales pe viață de familie, pe activități domestice, pe interese legate de locuința, proprietăți și bunuri. Este o perioadă intimă, în care pari a fi interesat(a) mai mult de latură sensibilă, emoțională, a relației, decât de cea fizică, pasionala. Unii Lei s-ar putea să vrea să prindă rădăcini, să-și fondeze un cămin. Se mai poate că muncă sau alte responsabilități să te acapareze, iar viață sentimentală să treacă în plan secund. 'Venus este mai generoasă cu fericirea în martie 2014, când trece prin casă cuplului Leului. Acum socializezi mai mult și-ți deschizi mai ușor inima. O mai faci apoi abia în ultima decadă din iunie și în primele două decade din iulie 2014. După care... explozie de fericire! Entuziasmul jupiterian va continuă să te însoțească și să-ți ofere momente memorabile până la sfârșitul anului 2014, ba chiar și în 2015.

Fecioară
Tendința astrologica generală a anului 2014 prezintă o conexiune armonioasă între casa cuplului Fecioarei și casa minții și a comunicării Fecioarei. Ești foarte atras(a) de persoane inteligențe, care îți stimulează gândirea, care te incită prin ceea ce spun sau scriu. La rândul tău, devii mai sexy prin vorbele de duh sau prin ideile tale ingenioase. Neptun, situat în casa cuplului Fecioarei, îți imprima o exaltare romantică minunată, dar care uneori te poate face să idealizezi și să te atașezi de persoane nepotrivite. În 2014, Pluto se află în continuare în casă iubirii și a erotismului Fecioarei, încercând să te ajute să-ți descoperi adevăratele nevoi sufletești și adevăratul potențial sexual. Sunt posibile unele dezamăgiri, mai ales în august și noiembrie-decembrie 2014.

Balanţă
Cu Uranus în casă relațiilor Balanței, perioadă 2011-2018 este trepidantă, jalonată de schimbări care privesc cuplul sau partenerul/parteneră de cuplu. Pentru a naviga cu succes prin acești ani, ai nevoie de adaptabilitate și bunăvoință. Și nu este doar asta. Stăpânul casei relațiilor Balanței, Marte, se află în ciclul retrogradării chiar în Balanța, unde va stă neobișnuit de mult: între 7 decembrie 2013 și 26 iulie 2014. Această lungă ședere poate avea un impact important asupra vieții de cuplu. Cele mai complicate perioade sunt ianuarie, martie, aprilie (mai ales!) și primele două decade din mai 2014. Pot exista, totuși, și povești de dragoste pasionale. Dar acestea tind să fie zbuciumate și să sfârșească prost. În iulie 2014, tensiunile se evaporă că și când n-ar fi fost, iar în relațiile Balanței se reinstaurează armonia.

Scorpion
Neptun rămâne și în 2014 în casa iubirii Scorpionului, romantic și plin de speranțe. Într-un fel este bine, fiindcă astfel mai contrabalansează din reticenţa lui Saturn, aflat în Scorpion. Pe de altă parte, Neptun trăiește în sfere eterate și este cam ineficient: iubirile născute sub aripa lui se concretizează rar, iar dacă se concretizează, sunt ambigue sau incerte. Comunicarea în cuplu este esențială pentru Scorpioni în această perioadă. Este bine să vorbești despre ce simți și ce te preocupa, eventual să negociezi cu partenerul/partenera anumite condiții ale traiului în comun. De asemena, relația poate presupune o corespondența asiduă sau poate implică multe drumuri. Iunie, august, sfârșitul lui octombrie și prima săptămâna din noiembrie 2014 sunt intervale de armonie și împliniri. În rest, atmosfera este neutră.

Săgetător
Ύn prima parte a anului 2014, Uranus îți poate aplica o serie de electroșocuri, ba chiar ar putea să-ți reconfigureze peisajul romantic și sexual în mod radical. Cum însă îți plac emoțiile tari și ai minunată însușire a optimismului, s-ar putea să găsești aceste turbulențe că fiind revigorante sau să le privești că pe o șansă de a explora noi teritorii. În ceea ce privește relațiile vechi sau oficializate, acestea pot fi frământate în special de probleme legate de copii, sarcină sau sexualitate.

Capricorn
Relatiile sunt, poate, cel mai important lucru din viata ta in prima jumatate a lui 2014. Daca este bine dispus, Jupiter aduce deschidere, fericire si impliniri. Daca este prost dispus, pierde masura, pretinzand mai mult decat este cazul, crezand ca totul ii este permis sau reactionand exagerat. Daca te afli intr-o relatie care te sufoca sau te ingradeste, acum vei avea puterea sa rupi lanturile. Dacă eşti singur, vei întâlni marea iubire.

Vărsător
2014 poate fi un an foarte romantic... dar nu de la început. Ύn prima parte a anului ai parte de dezamăgiri, dar în a doua parte lucrurile se asează. Dacă ești într-o relație, se recomanda prudența mai ales în ianuarie 2014, când Venus este efectiv retrograda și lucrurile devin greu de controlat sau pot avea evoluții ciudate. Dacムești singur, existムmari șanse sムtrăƒiesti o poveste de dragoste ca-n filme, cu intrigi amoroase, pasiune, sex nebun și copii.

Peşti
Predispoziția romantică este asigurată pe termen lung de Neptun, aflat în Pești. Cu el alături, ai darul de a te încânta, de a visa, de a spera, de a da frâu liber întregii poezii care zace în străfundurile tale. Este drept că uneori poți să te înflăcărezi pentru o iluzie sau să investești în cine nu trebuie, dar și acesta este tot un rezultat al nevoii de a te lăsa vrăjit(a), de a trăi cât mai aproape de basm. În prima parte a anului 2014, aspirațiile amoroase ar putea căpăta forme mai concrete. Vei avea mai mult curaj și mai multă încredere în puterea ta de seducție și are grijă să-ți furnizeze conjuncturi favorabile. Dacă ai deja o legătură, în 2014 poți profita de tranzitul jupiterian pentru a-ți îmbogăți viață erotică, pentru a experimenta noi senzații și împliniri carnale. Jupiter îți amplifică nu doar senzualitatea, ci și fertilitatea, așa că nu este exclus că în 2014 să intervină o sarcină sau chiar o naștere.

Citeşte şi:

Sursa: eastrolog.ro

În articolul
HOROSCOP 2014 Sex nebun, fluturi în stomac sau abstinenţă totală? Află ce ţi-au pregătit astrele pentru la anu'!
:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp
Știri
Ce mesaj a transmis Bogdana de la Mireasa, de ziua Ioanei, câștigătoarea sezonului 8. Cele două foste concurente au o relație apropiată: "Să rămâi..." / FOTO
Showbiz intern • la 16:17
Ce mesaj a transmis Bogdana de la Mireasa, de ziua Ioanei, câștigătoarea sezonului 8. Cele două foste concurente au o relație apropiată: "Să rămâi..." / FOTO
  • Bogdana, mesaj pentru Ioana, cu ocazia zilei de naștere a acesteia
  • Cele două foste concurente au o relație apropiată
Irina Shayk, pregătită pentru o nouă relație! Cum trebuie să fie partenerul ideal pentru celebrul model: „Are nevoie de un bărbat...”
Showbiz international • la 16:03
Irina Shayk, pregătită pentru o nouă relație! Cum trebuie să fie partenerul ideal pentru celebrul model: „Are nevoie de un bărbat...”
  • Irina Shayk este pregătită să își facă o relație
  • Vedeta, despre partenerul ideal
Test IQ! Doar 1% dintre persoane pot identifica ceasul din imagine în 8 secunde / FOTO
Beauty & Lifestyle • la 15:43
Test IQ! Doar 1% dintre persoane pot identifica ceasul din imagine în 8 secunde / FOTO
  • Testează-și abilitățile
  • Vezi dacă poți identifica ceasul din imagine în timpul dat
De ce sforăie câinele. Toți stăpânii trebuie să știe
Beauty & Lifestyle • la 15:35
De ce sforăie câinele. Toți stăpânii trebuie să știe
  • Motivul pentru care sforăie câinele
  • Puțini stăptâni s-au gândit la asta
Banc: „Ce-o fi cu fumul ăla care se vede?”. Continuarea te va face să râzi pe cinste
Beauty & Lifestyle • la 14:58
Banc: „Ce-o fi cu fumul ăla care se vede?”. Continuarea te va face să râzi pe cinste
  • Bancuri amuzante
  • Glume tari
O româncă a arătat ce gătește cu alimentele pe care le găsește în gunoi, în Spania. Imaginile au devenit virale pe TikTok / VIDEO
Stiri internationale • la 14:48
O româncă a arătat ce gătește cu alimentele pe care le găsește în gunoi, în Spania. Imaginile au devenit virale pe TikTok / VIDEO
  • O româncă gătește cu alimente din gunoi
  • Imaginile au devenit virale
Vezi toate știrile noi
Recomandări
Craterul din Slănic Prahova s-a mărit cu 20 cm. Oamenii trăiesc cu groază, nu ştiu ce este sub casele lor
recomandare pe observatornews.ro
Craterul din Slănic Prahova s-a mărit cu 20 cm. Oamenii trăiesc cu groază, nu ştiu ce este sub casele lor
Decizia pe care au luat-o Andreea Bălan şi fostul ei soţ, la mai bine de doi ani de la divorţ! Cântăreaţa a dezvăluit totul!
recomandare pe as.ro
Decizia pe care au luat-o Andreea Bălan şi fostul ei soţ, la mai bine de doi ani de la divorţ! Cântăreaţa a dezvăluit totul!
Oana Lis, anunţul trist despre Viorel Lis înainte de Paşte
Romania TV
Oana Lis, anunţul trist despre Viorel Lis înainte de Paşte
Bomba anului în showbiz. Decizia luată de Alina Sorescu şi Alex Ciucu înainte de Paşte. Împăcarea, pecetluită cu flori!
Romania TV
Bomba anului în showbiz. Decizia luată de Alina Sorescu şi Alex Ciucu înainte de Paşte. Împăcarea, pecetluită cu flori!
Horoscop 27 aprilie 2024. Leii ar trebui să fie atenți la sănătate, Berbecii au parte de creativitate
recomandare pe antena3.ro
Horoscop 27 aprilie 2024. Leii ar trebui să fie atenți la sănătate, Berbecii au parte de creativitate
Weekendul de Florii, în București. Străzi Deschise, concerte, târguri, expoziții în perioada 26 - 28 aprilie 2024
recomandare pe antena3.ro
Weekendul de Florii, în București. Străzi Deschise, concerte, târguri, expoziții în perioada 26 - 28 aprilie 2024
"Este anormal ce se întâmplă”. Amenda primită de o pensionară din Braşov pentru că a plantat flori în grădina din faţa blocului
recomandare pe antena3.ro
"Este anormal ce se întâmplă”. Amenda primită de o pensionară din Braşov pentru că a plantat flori în grădina din faţa blocului
Cum s-a filmat Delia în parc. Nu a mai ţinut cont de nimic, imagini de neratat
recomandare pe playtech.ro
Cum s-a filmat Delia în parc. Nu a mai ţinut cont de nimic, imagini de neratat
Cum face îndrăgitul Bărbosu’ cartofii prăjiţi. Secretul reţetei, de asta ies crocanţi şi se fac mai repede
recomandare pe playtech.ro
Cum face îndrăgitul Bărbosu’ cartofii prăjiţi. Secretul reţetei, de asta ies crocanţi şi se fac mai repede
Gianina din Las Fierbinți este însărcinată. Ce se întâmplă cu rolul ei din serialul care a făcut istorie la Pro TV
recomandare pe redactia.ro
Gianina din Las Fierbinți este însărcinată. Ce se întâmplă cu rolul ei din serialul care a făcut istorie la Pro TV
Ce a făcut Florin Salam, după ce a lipsit de la priveghiul lui Costel Corduneanu. Familia a rămas șocată: ”Nu există așa ceva!”
recomandare pe redactia.ro
Ce a făcut Florin Salam, după ce a lipsit de la priveghiul lui Costel Corduneanu. Familia a rămas șocată: ”Nu există așa ceva!”
Alex Velea, un romantic incurabil! Şi-a scos partenera la mall şi a surprins-o în văzul tuturor! Antonia eşti o norocoasă!
recomandare pe Ciao.ro
Alex Velea, un romantic incurabil! Şi-a scos partenera la mall şi a surprins-o în văzul tuturor! Antonia eşti o norocoasă!
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!' 5 motive pentru care nu-l recunosc ca pe Mesia
recomandare pe shtiu.ro
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!' 5 motive pentru care nu-l recunosc ca pe Mesia
FOTO. Ce frumoasă e iubita celebrului fotbalist! Poze hot cu manechinul
recomandare pe ProSport.ro
FOTO. Ce frumoasă e iubita celebrului fotbalist! Poze hot cu manechinul
Codin Maticiuc a rămas fără telefon în autobuz! „Cumva i-am și simțit!”
recomandare pe bzi.ro
Codin Maticiuc a rămas fără telefon în autobuz! „Cumva i-am și simțit!”
Clipe de coșmar trăite de Ramona Olaru în Egipt! Și-a pierdut pașaportul și a fost victima unui accident rutier
recomandare pe bzi.ro
Clipe de coșmar trăite de Ramona Olaru în Egipt! Și-a pierdut pașaportul și a fost victima unui accident rutier
Vești excelente! Românii vor beneficia de 3 tipuri de vouchere
recomandare pe dailybusiness.ro
Vești excelente! Românii vor beneficia de 3 tipuri de vouchere
Se dau până la 150.000 de euro pentru români! Cine poate accesa banii
recomandare pe dailybusiness.ro
Se dau până la 150.000 de euro pentru români! Cine poate accesa banii
Atac terorist masiv, așteptat în SUA. Avertisment fără precedent al directorului FBI
recomandare pe Jurnalul.ro
Atac terorist masiv, așteptat în SUA. Avertisment fără precedent al directorului FBI
Fostul model celebru care a ajuns să se îmbrace din gunoaie! Imaginile recente când probează ținute din tomberoane sunt frapante
recomandare pe a1.ro
Fostul model celebru care a ajuns să se îmbrace din gunoaie! Imaginile recente când probează ținute din tomberoane sunt frapante
Close