Homepage » Horoscop » HOROSCOP APRILIE 2016 / Astrele nu s-au aliniat bine pentru Capricorni! Vor avea probleme financiare

HOROSCOP APRILIE 2016 / Astrele nu s-au aliniat bine pentru Capricorni! Vor avea probleme financiare

Publicat pe 01.04.2016 la 13:43 Actualizat pe 01.04.2016 la 13:48

Horoscopul lunii aprilie 2016 este un horoscop lunar realizat prin interpretarea aspectelor si evenimentelor astrologice care au loc in luna aprilie 2016 in casele astrologice care reprezinta activitatea profesionala si finantele fiecarei zodii.

Horoscopul lunii aprilie 2016 este un horoscop lunar realizat prin interpretarea aspectelor si evenimentelor astrologice care au loc in luna aprilie 2016 in casele astrologice care reprezinta activitatea profesionala si finantele fiecarei zodii.

Horoscop aprilie 2016 Berbec

Aprilie 2016 este o luna buna pentru cariera Berbecilor, cu perspective de realizari si succes. Aflat în Berbec, Soarele îti confera autoritate si prestanta si îti promite sanse de avansare si de evidentiere. Venus pune si ea umarul la realizarile Berbecilor: prin relatii, diplomatie, abilitatea de a te face placut(a) si, în anumite situatii, prin... noroc chior! Poate ca uneori simti ca muncesti cam dezorganizat sau ca nu înaintezi suficient de repede. Cu rabdare si disciplina poti avea, însa, multe satisfactii. Banii vin lesne spre tine, mai ales în primele doua decade din aprilie 2016, dar se pare ca este necesar sa regândesti modul în care-i administrezi si sa reevaluezi rentabilitatea actiunilor pe care le întreprinzi. Începi sa îti dai seama ca se poate si mai bine.

Horoscop aprilie 2016 Taur

Mercur se afla în Taur între 6 aprilie si 13 iunie 2016. Este o perioada cam lunga, având în vedere ca de obicei sta cam 3 saptamâni într-o zodie.
Sederea prelungita a lui Mercur în Taur se datoreaza retrogradarii si aduce în prim-plan activitatile care au legatura cu sfera intelectuala (informare, învatare, redactare, calcule, socoteli s.a.), comunicarea (prezentari, discursuri, negocieri, corespondenta intensa), miscarea si drumurile, initiativa si demersurile diverse, actele, documentele, fisierele. Este o perioada foarte dinamica în cariera Taurilor, încununata de succes mai ales în ultima decada. Chestiunile financiare sunt arzatoare în aprilie 2016 si e posibil sa fii tentat(a) sa iei niste decizii importante. Cântareste-ti sansele cu mare, mare atentie!

Horoscop aprilie 2016 Gemeni

Aprilie 2016 este o luna dificila pentru Gemeni în ceea ce priveste colaborarile, contractele si relatiile cu clientii, concurenta, rivalitatile sau procesele. În legatura cu oricare dintre acestea se recomanda rabdare, tact si precautie. Potentialul negativ ar putea fi "dezamorsat" în buna masura printr-o actiune hotarâta, derulata în baza unei strategii bine întocmite. Din fericire, nu esti nevoit sa lupti chiar singur(a). Daca stii la ce usa sa bati, poti gasi sprijin si protectie la nevoie. În aprilie 2016 Gemenii se bucura de popularitate, iar implicarea în activitati de grup sau în munca legata de organizatii (asociatii, fundatii, cluburi, partide etc.) le poate aduce succes si satisfactii. Sunt favorizate si îndeletnicirile secrete sau solitare si demersurile care au de-a face cu casa ori cu proprietatile.

Horoscop aprilie 2016 Rac

Cu Soarele si cu Venus în casa carierei Racului, în aprilie 2016 poti avea o realizare importanta, dar pretul platit este mare. Te asteapta saptamâni de truda, cu ore suplimentare, sarcini dificile, urgente, atmosfera apasatoare si felurite complicatii. În casa muncii Racului se afla Saturn si Marte (pe care îl mai gaseste si retrogradarea!), iar cei doi nu sunt priviti cu ochi buni de Jupiter, stapânul acestei case, ceea ce îngreuneaza si mai mult lucrurile. În aprilie 2016 o scoti la cap doar printr-o organizare ireprosabila si o rabdare îngereasca. Colaborarile sunt cu dus si întors, iar pe promisiunile de sprijin si protectie nu te poti baza. O surpriza financiara poate aparea în a doua saptamâna din aprilie 2016, dar în rest nu sunt probleme.

Horoscop aprilie 2016 Leu

Soarele, stapânul Leului, împreuna cu Venus-cea-purtatoare-de-sansa se afla în casa a noua a Leului, de unde încurajeaza preocuparile intelectuale înalte, precum studiile universitare sau postuniversitare, cercetarea, cultura sau filosofia. Sunt favorizate si activitatile care au tangenta cu legislatia, calatoriile profesionale, turismul, comertul exterior sau afacerile la distanta (pe net, de exemplu). Sederea prelungita a lui Mercur în casa carierei Leului are si ea de-a face cu munca intelectuala, drumurile si comertul, dar si cu comunicarea, calculele, diverse acte si documente.

Banii sunt în centrul atentiei Leului în aprilie 2016 mai mult ca oricând. Poti câstiga mult din profesie, dar speculatiile, afacerile dubioase si banii nemunciti sunt cu ghinion.

Horoscop aprilie 2016 Fecioara

Aprilie 2016 îl aduce pe Mercur, stapânul Fecioarei si al casei carierei Fecioarei, în casa a noua solara. Asadar, interesele perioadei graviteaza în jurul studiilor, culturii si spiritualitatii. Se poate sa interactionezi cu mediul universitar sau de cercetare, sa întreprinzi o munca de conceptie, sa publici o lucrare sau sa te intersectezi cu cercurile editoriale, sa urmezi cursuri de perfectionare. Activitatea profesionala a Fecioarelor mai poate implica voiaje, colaborari la distanta, eventual o activitate pe internet. Legislatia, filosofia, morala, etica, religia sau scarile de valori îti pot marca alegerile.

În aprilie 2016 Fecioarele pot beneficia de avantaje materiale sau câstiguri suplimentare si nu este exclusa o investitie într-un bun imobiliar sau de folosinta îndelungata.

Horoscop aprilie 2016 Balanta


Colaborarile, munca de echipa, clientela si contractele Balantelor se reliefeaza în mod particular în peisajul lunii aprilie 2016, generând evenimente semnificative si decizii importante. Multe depind, în ultima instanta, de modul în care comunici si stii sa negociezi. Iar aici este mereu loc de mai bine, este nevoie de rabdare, finete si dibacie. Pe agenda lunii aprilie 2016 se pot impune activitati care îti solicita resursele intelectuale, capacitatea de conceptie, abilitatea de a gasi si gestiona informatia, talentul oratoric sau scriitoricesc, inventivitatea, spiritul novator, flexibilitatea si mobilitatea, atât mentala cât si fizica. Tot ce întreprind Balantele în aprilie 2016 vizeaza un singur scop: de a câstiga mai multi bani. Si chiar vor câstiga. Dar cu stres si efort.

Horoscop aprilie 2016 Scorpion

Cu Soarele si cu Venus în casa muncii Scorpionului, în aprilie 2016 satisfactiile nu vor întârzia sa apara. Soarele îti da mai multa autoritate, mai multa libertate de actiune si de decizie în câmpul tau de activitate, te scoate în evidenta si îti aduce aprecieri. Venus îti face munca mai placuta, sarcinile mai usor de îndeplinit, relatiile de lucru mai agreabile. În aprilie 2016, colaborarile Scorpionilor au mult de-a face cu informatia, comunicarea, documentele si drumurile. Munca este productiva, dar este important sa stii sa gestionezi banii câstigati. Finantele sunt, de fapt, o tema proeminenta pentru Scorpioni în aprilie 2016. Simti nevoia sa actionezi, sa iei decizii financiare, sau poate ca te zbati sa rezolvi anumite probleme. Cântareste-ti actiunile cu multa luare-aminte!

Horoscop aprilie 2016 Sagetator

Aprilie 2016 este o luna activa pentru Sagetatori în plan profesional. Dinamicul si ambitiosul Marte se afla în Sagetator, iar Mercur, stapânul casei carierei Sagetatorului, se afla în casa muncii Sagetatorului. Pe de o parte, ai intiativa si pofta de actiune; pe de alta parte, atingerea obiectivelor cere o munca asidua, disciplina si responsabilitate. Este posibil ca efortul intelectual, socotelile contabile, comunicarea sau drumurile sa aiba un rol decisiv în evolutia profesionala a Sagetatorilor în aprilie 2016. Lunile aprilie si mai se anunta a fi luni de analiza si (re)evaluare a muncii. Vestea buna este ca toate aceste procese contribuie la avansare, la cresterea prestigiului, la succes. Câstigurile lunii aprilie 2014 sunt peste medie, dar este necesar sa eviti risipa, riscul si speculatiile.

Horoscop aprilie 2016 Capricorn

Este putin probabil ca luna aprilie 2016 sa aduca noi initiative în cariera sau în afacerile Capricornilor. Se întrevede mai degraba continuarea proiectelor si a activitatilor deja începute, folosind metode verificate, eficiente, sigure. Perioada este buna pentru consolidare, pentru relansare, pentru promovarea talentelor sau produselor deja existente sau consacrate. Calitatile care îi pot conduce pe Capricorni catre succes în aprilie 2016 sunt creativitatea, inventivitatea si adaptabilitatea. În alta ordine de idei, poti avea unele realizari în domeniul imobiliarelor sau al investitiilor în bunuri casnice sau de folosinta îndelungata. Finantele Capricornilor trebuie gestionate cu grija în aprilie 2016, fiindca robinetul prin care vin banii nu are un debit prea mare. Un ajutor din partea familiei sau a unui sponsor care doreste discretie ar putea surveni în decada a doua.

Horoscop aprilie 2016 Varsator

Marte, stapânul casei carierei Varsatorului, se afla într-o casa promitatoare, dar în companie proasta (Saturn), iar pe 7 aprilie 2016 începe sa retrogradeze. Asadar, desi esti pe calea cea buna, poti sa întâlnesti obstacole care-ti încetinesc ritmul sau sa dai piept cu complicatii sau schimbari de situatie neasteptate. Aspectele distonante pe care Marte le face cu Jupiter si cu Neptun sugereaza ca exagerarile si lipsa de disciplina pot, de asemeni, pune frâna expansiunii profesionale, ba chiar te pot atinge inclusiv la buzunar. De fapt, finantele Varsatorilor necesita strategii cât se poate de întelepte în aceasta perioada. Mintea îti merge însa struna, fiind perfect adaptata pentru efort intelectual, idei si initiative, iar pe partea de comunicare esti imbatabil(a).

Horoscop aprilie 2016 Pesti

Luna aprilie 2016 si urmatoarele câteva saptamâni nu se anunta deloc usoare pentru Pesti în plan socio-profesional. În casa carierei si a statutului Pestilor se afla doua planete cu faima proasta: Marte si Saturn. În astrologia traditionala, Marte aduce conflicte si lupte, iar Saturn aduce dificultati, obstacole si întârzieri. Pe de alta parte, Saturn este un exceptional strateg, care, cu rabdare si perseverenta, te ajuta sa construiesti durabil, iar Marte este un ambitios razbatator, care te sprijina sa-ti croiesti cu curaj drumul spre obiectivul vizat. Deci se poate. Si se poate mult – dar cu efort. Situatia s-ar putea sa devina mai complicata, sa stagneze temporar sau sa ia o întorsatura neasteptata dupa 17 aprilie 2016, când Marte retrogradeaza. Luna aprilie 2016 este însa productiva pentru Pesti în plan financiar.

Sursă: horoscop20.com

Citeşte şi:

Nimeni nu e mai presus de ea! E cea mai narcisistă zodie

Cea mai vicioasă zodie! Aceşti nativii vor mereu să fugă de realitate şi cad pradă dependenţelor

T.F.S

În articolul
HOROSCOP APRILIE 2016 / Astrele nu s-au aliniat bine pentru Capricorni! Vor avea probleme financiare
:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp
Știri
Mireasa – Capriciile Iubirii. Antonia a izbucnit în lacrimi! Concurenta părăsește emisiunea: „A fost o lecție...” / VIDEO
Emisiuni TV • la 00:06
Mireasa – Capriciile Iubirii. Antonia a izbucnit în lacrimi! Concurenta părăsește emisiunea: „A fost o lecție...” / VIDEO
  • Antonia, în lacrimi
  • Concurenta a părăsit emisiunea
Xtra Night Show. Loredana Groza a renunțat la toate tentațiile vieții! Ce schimbări a făcut vedeta, pentru a se menține în formă: ”Când vezi că...” / VIDEO
Emisiuni TV • la 00:05
Xtra Night Show. Loredana Groza a renunțat la toate tentațiile vieții! Ce schimbări a făcut vedeta, pentru a se menține în formă: ”Când vezi că...” / VIDEO
  • Loredana Groza are o siluetă incredibilă
  • Cum se menține în formă artista
Horoscop sâmbătă, 27 aprilie 2024: Capricornii vor avea poftă de viață
Horoscop • la 00:03
Horoscop sâmbătă, 27 aprilie 2024: Capricornii vor avea poftă de viață
  • Horoscopul zilei de sâmbătă, 27 aprilie 2024
  • Ce ne-au pregătit astrele pentru ziua de sâmbătă
  • Vezi cum stai în materie de bani, dragoste, sănătate și noroc
David Popovici și-a întrerupt studiile! Din ce motiv a luat celebrul sportiv această decizie
Stiri interne • ieri la 23:35
David Popovici și-a întrerupt studiile! Din ce motiv a luat celebrul sportiv această decizie
  • David Popovici a hotârât să își întrerupă studiile
  • De ce a luat o astfel de decizie
Două zodii care vor avea sărbători de Paște de vis! Nu sunt pregătite pentru ce urmează
Horoscop • ieri la 23:31
Două zodii care vor avea sărbători de Paște de vis! Nu sunt pregătite pentru ce urmează
  • Două zodii vor trăi clipe unice de Paște
  • Vești extraordinare pentru nativi
Cum l-a pus la punct Babs pe un bărbat căsătorit, care i-a făcut avansuri. Fosta iubită a lui Dorian Popa, reacție incendiară: ”Să îi dau...” / FOTO
Showbiz intern • ieri la 23:11
Cum l-a pus la punct Babs pe un bărbat căsătorit, care i-a făcut avansuri. Fosta iubită a lui Dorian Popa, reacție incendiară: ”Să îi dau...” / FOTO
  • Babs a primit avansuri din partea unui bărbat însurat
  • Fosta lui Dorian Popa a pus pe jar Internetul
Vezi toate știrile noi
Recomandări
Craterul din Slănic Prahova s-a mărit cu 20 cm. Oamenii trăiesc cu groază, nu ştiu ce este sub casele lor
recomandare pe observatornews.ro
Craterul din Slănic Prahova s-a mărit cu 20 cm. Oamenii trăiesc cu groază, nu ştiu ce este sub casele lor
Decizia pe care au luat-o Andreea Bălan şi fostul ei soţ, la mai bine de doi ani de la divorţ! Cântăreaţa a dezvăluit totul!
recomandare pe as.ro
Decizia pe care au luat-o Andreea Bălan şi fostul ei soţ, la mai bine de doi ani de la divorţ! Cântăreaţa a dezvăluit totul!
Oana Lis, anunţul trist despre Viorel Lis înainte de Paşte
Romania TV
Oana Lis, anunţul trist despre Viorel Lis înainte de Paşte
Bomba anului în showbiz. Decizia luată de Alina Sorescu şi Alex Ciucu înainte de Paşte. Împăcarea, pecetluită cu flori!
Romania TV
Bomba anului în showbiz. Decizia luată de Alina Sorescu şi Alex Ciucu înainte de Paşte. Împăcarea, pecetluită cu flori!
Horoscop 27 aprilie 2024. Leii ar trebui să fie atenți la sănătate, Berbecii au parte de creativitate
recomandare pe antena3.ro
Horoscop 27 aprilie 2024. Leii ar trebui să fie atenți la sănătate, Berbecii au parte de creativitate
Weekendul de Florii, în București. Străzi Deschise, concerte, târguri, expoziții în perioada 26 - 28 aprilie 2024
recomandare pe antena3.ro
Weekendul de Florii, în București. Străzi Deschise, concerte, târguri, expoziții în perioada 26 - 28 aprilie 2024
"Este anormal ce se întâmplă”. Amenda primită de o pensionară din Braşov pentru că a plantat flori în grădina din faţa blocului
recomandare pe antena3.ro
"Este anormal ce se întâmplă”. Amenda primită de o pensionară din Braşov pentru că a plantat flori în grădina din faţa blocului
Cum s-a filmat Delia în parc. Nu a mai ţinut cont de nimic, imagini de neratat
recomandare pe playtech.ro
Cum s-a filmat Delia în parc. Nu a mai ţinut cont de nimic, imagini de neratat
Cum face îndrăgitul Bărbosu’ cartofii prăjiţi. Secretul reţetei, de asta ies crocanţi şi se fac mai repede
recomandare pe playtech.ro
Cum face îndrăgitul Bărbosu’ cartofii prăjiţi. Secretul reţetei, de asta ies crocanţi şi se fac mai repede
Gianina din Las Fierbinți este însărcinată. Ce se întâmplă cu rolul ei din serialul care a făcut istorie la Pro TV
recomandare pe redactia.ro
Gianina din Las Fierbinți este însărcinată. Ce se întâmplă cu rolul ei din serialul care a făcut istorie la Pro TV
Ce a făcut Florin Salam, după ce a lipsit de la priveghiul lui Costel Corduneanu. Familia a rămas șocată: ”Nu există așa ceva!”
recomandare pe redactia.ro
Ce a făcut Florin Salam, după ce a lipsit de la priveghiul lui Costel Corduneanu. Familia a rămas șocată: ”Nu există așa ceva!”
Alex Velea, un romantic incurabil! Şi-a scos partenera la mall şi a surprins-o în văzul tuturor! Antonia eşti o norocoasă!
recomandare pe Ciao.ro
Alex Velea, un romantic incurabil! Şi-a scos partenera la mall şi a surprins-o în văzul tuturor! Antonia eşti o norocoasă!
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!' 5 motive pentru care nu-l recunosc ca pe Mesia
recomandare pe shtiu.ro
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!' 5 motive pentru care nu-l recunosc ca pe Mesia
FOTO. Ce frumoasă e iubita celebrului fotbalist! Poze hot cu manechinul
recomandare pe ProSport.ro
FOTO. Ce frumoasă e iubita celebrului fotbalist! Poze hot cu manechinul
Codin Maticiuc a rămas fără telefon în autobuz! „Cumva i-am și simțit!”
recomandare pe bzi.ro
Codin Maticiuc a rămas fără telefon în autobuz! „Cumva i-am și simțit!”
Clipe de coșmar trăite de Ramona Olaru în Egipt! Și-a pierdut pașaportul și a fost victima unui accident rutier
recomandare pe bzi.ro
Clipe de coșmar trăite de Ramona Olaru în Egipt! Și-a pierdut pașaportul și a fost victima unui accident rutier
Vești excelente! Românii vor beneficia de 3 tipuri de vouchere
recomandare pe dailybusiness.ro
Vești excelente! Românii vor beneficia de 3 tipuri de vouchere
Se dau până la 150.000 de euro pentru români! Cine poate accesa banii
recomandare pe dailybusiness.ro
Se dau până la 150.000 de euro pentru români! Cine poate accesa banii
Atac terorist masiv, așteptat în SUA. Avertisment fără precedent al directorului FBI
recomandare pe Jurnalul.ro
Atac terorist masiv, așteptat în SUA. Avertisment fără precedent al directorului FBI
Fostul model celebru care a ajuns să se îmbrace din gunoaie! Imaginile recente când probează ținute din tomberoane sunt frapante
recomandare pe a1.ro
Fostul model celebru care a ajuns să se îmbrace din gunoaie! Imaginile recente când probează ținute din tomberoane sunt frapante
Close