3 zodii care vor avea o săptămână de coșmar. Nimic nu le iese așa cum plănuiesc!

+3 click pentru
galerie

3 zodii care vor avea o săptămână de coșmar. Nimic nu le iese așa cum plănuiesc! © arhivă

O nouă săptămână este pe cale să înceapă, însă astrologii vin cu vești cumplite pentru 3 dintre zodiile horoscopului. Acestea vor avea parte de o săptămână de coșmar, în care nimic nu le va ieși așa cum trebuie. 

Astrologii vin cu vești proaste pentru unii nativi ai horoscopului. Astfel, 3 zodii vor avea parte de o săptămână de coșmar, în care nimic nu le va ieși conform planurilor și vor întâmpina mari dificultăți. 

Care sunt nativii care vor avea o săptămână de coșmar

Specialiștii sunt de părere că cele 3 zodii care vor începe săptămâna în cel mai prost mod cu putință sunt Berbec, Leu și Capricorn. 

Nativii Berbec vor avea parte de mari probleme pe plan financiar, săptămâna aceasta. Cu toate acestea, specialiștii susțin că nu trebuie să facă o dramă din acest aspect negativ și să ceară ajutorul apropiaților sau al familiei. 

Nativii Leu vor avea probleme pe plan familial, așa că este bine să evite certurile și să fie mai temperați, în această săptămână. 

Ultimii, dar nu cei din urmă, nativii Capricorn vor avea probleme pe plan sentimental. În această săptămână este posibil ca ei să întâmpine certuri grele cu partenerul de viață, susțin astrologii. Este bine să fie calmi și să caute o modalitate prin care aceste divergențe pot fi rezolvate, fără a se ajunge la lucruri mai grave. 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro