3 zodii care vor divorţa în 2020

Deşi pe alte planuri unii excelează, la capitolul dragoste lucrurile încep să scârţâie, rupturile dintre cupluri fiind din ce în ce mai evidente. Care sunt zodiile care vor apela la avocaţi în noul an?

Peşti

De o bună perioadă de timp, peştii sunt din ce în ce mai greu de înţeles şi de tolerat. Certurile sunt la ordinea zilei, la fel şi exagerările şi dramele. Pe lângă sensibilitatea prin care sunt remarcaţi, fac din ţânţar armăsar, ceea ce îl determină pe partener/ă să se îndepărteze treptat, până va pleca de tot.

Săgetător

Eşti într-o căsnicie toxică, care îţi face rău. Nu mai sta într-un loc doar pentru dragul amintirilor frumoase. Eşti sufocat de posesivitatea partenerului/ei şi simţi că nu mai poţi. Viaţa este prea frumoasă ca să o pierzi pe lucruri care te fac să te simţi prost zi de zi. 

Vărsător

Schimbarea începe cu tine. Cât să mai suporte cel de lângă tine tot ceea ce faci? Infidelitatea nu trebuie să existe într-o relaţie, dar mai ales într-o căsnicie. Opreşte-te puţin şi fă-ţi ordine în gânduri. Vei regreta mai târziu.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro