Bucurie mare pentru nativii din zodia Berbec! Ce li se întâmplă în luna februrarie

Bucurie mare pentru nativii din zodia Berbec! Ce li se întâmplă în luna februrarie © Pixabay

Majoritatea dintre noi ştim cât de norocoşi sunt nativii din zodia Berbec. Drept urmare, oare luna februarie le-a pregătit ceva de bine sau de rău?

Semn de foc, cu o energie debordantă, Berbecul nu este întâmplător primul semn al zodiacului. Vrea să fie acolo unde este acţiune şi încearcă să fie mereu pe primul loc şi să rămână stabil. Este omul momentului, fără să gândească prea mult înainte. Are un entuziasm aparte şi este plin de curaj, iar dacă îşi pune ceva în minte, este de neoprit.

Are nevoie de profesii care îl provoacă permanent, neplăcându-i niciodată rutina. Rar o să vedem un Berbec stând la birou, ocupându-se cu acte şi fiind fericit din asta. Sunt adepţii libertăţii de mişcare şi de putere de decizie. 

Şi cum muncesc numai dacă au o miză mare, luna februarie îi va surprinde din plin! Vor excela în zona financiară, mai ales că Venus intră în Berbec şi îi ajută să fie mult mai îndrăzneţi şi să ceară mai mult. Cu toate că au bani, cheltuie şi foarte mult. Dar asta nu este o problemă, deoarece luna dragostei le va umple din plin conturile, în urma muncii depuse. 

Nici la capitolul dragoste nu stau prea prost, găsindu-şi în cele din urmă sufletul pereche. Ei bine, dacă te-ai pricopsit pe cap cu un Berbec, trebuie să ştii că urăşte cel mai tare să-l critici. O relaţie cu un asemenea nativ poate fi oricum, dar mai puţin plictisitoare.

Sunt spontani, iubesc cu pasiune şi au nevoie ca focul să ardă încontinuu, pentru a nu se plictisi de cel de lângă. Au nevoie de provocări în cadrul relaţiei şi daca nu le au, şi le caută singuri. 


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro