Ei sunt nativii care vor deveni părinţi în 2020

+3 click pentru
galerie

Ei sunt nativii care vor deveni părinţi în 2020 © Spynews.ro

Anul 2020 vine cu pași repezi, iar veștile sunt bune pentru toate zodiile, însă, trebuie să recunoaștem că trei dintre nativi sunt mai norocoși ca niciodată. Cea mai mare dorință a lor, aceea de a deveni părinți, li se va îndeplini. 

În continuare vă prezentăm care sunt cele trei zodii care vor afla vestea cea mare în anul ce vine.

Horoscop Taur - Zodia care află că va deveni părinte în 2020

Anul 2020 se va dovedi a fi unul de senzație pentru nativii Taur în plan personal. Totul le merge din plin, iar cea mai mare dorință este pe cale de a se îndeplini. Nativii Taur și-au dorit de mult timp să devină părinți, dar acest lucru nu s-a întâmplat până acum. Ei bine, totul vine atunci când trebuie, iar acesta este și cazul nativilor Taur. Vestea îi va bucura enorm și vor decide chiar să dea o petrecere în cinstea viitorului lor bebeluș.

Horoscop Balanță - Zodia care află că va deveni părinte în 2020

Anul 2020 va fi unul splendid și pentru acești nativi. Chiar dacă venirea în familie a unui nou membru nu era pe lista dorințelor lor pentru noul an, vestea îi va bucura cum nu se poate mai mult. Nativii Balanță vor fi nevoiți să facă anumite schimbări de planuri pentru noul an, însă, în final, se va dovedi că totul va fi cum nu se poate mai bine pentru ei.

Horoscop Pești - Zodia care află că va deveni părinte în 2020

Vestea că vor deveni părinți în noul an îi va șoca pe nativii Pești, care nu aveau astfel de planuri. Aceștia vor avea nevoie de o perioadă în care vor fi nevoiți să înțeleagă cu adevărat ceea ce se întâmplă cu ei, însă, vor conștientiza în cele din urmă cu ce mare bucurie îi va binecuvânta viața, astfel că vor accepta vestea cu mare recunoștință, bucurie și împlinire.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro