Încep anul cu dreptul. Cele trei zodii care vor fi cerute în căsătorie în luna ianuarie

+3 click pentru
galerie

Încep anul cu dreptul. Cele trei zodii care vor fi cerute în căsătorie în luna ianuarie © Spynews.ro

2020 va fi extraordinar de frumos pentru trei zodii, care, de altfel, vor începe Anul Nou cu dreptul. Vor fi cerute în căsătorie, iar astfel li se împlinește unul dintre cele mai mari visuri.

În continuare vă prezentăm care sunt cele trei zodii care vor primi inelul la începutul lui 2020

Horoscop Gemeni - Zodia care este cerută în căsătorie în luna ianuarie 2020

Nativii Gemeni sunt unii dintre cei mai norocoși nativi în 2020, pentru că unul dintre cele mai mari visuri li se va împlini chiar din luna ianuarie. Aceștia își doresc enorm să-și întemeieze o familie, iar în anul 2020 vor face primul pas. Partenerul își ia inima în dinți și la început de an își va cere iubita în căsătorie. Bucuria va fi una fără egal.

Horoscop Leu - Zodia care este cerută în căsătorie în luna ianuarie 2020

Ceilalți nativi care încep anul cu dreptul sunt cei din zodia Leu. Aceștia vor fi luați cum nu se poate mai bine prin surprindere. Nativii Leu nu au avut nicio discuție cu partenerul despre o viitoare nuntă, astfel că momentul în care vor fi ceruți în căsătorie va fi cu totul unul neașteptat. Va fi surpriza vieții lor, care le va aduce o fericire de nedescris.

Horoscop Pești - Zodia care este cerută în căsătorie în luna ianuarie 2020

Ultimii, dar nu cei din urmă, sunt nativii Pești. Aceștia vor primi inelul într-un moment în care nu ar fi sperat vreodată. Uimitor este faptul că partenerii nativilor Pești și-au dorit să facă marele pas în noaptea dintre ani, însă ca urmare a unor împrejurări neașteptate, au fost nevoiți să amâne momentul. Dar pentru că nimic nu este întâmplător, schimbarea de planuri se va dovedi a fi cel mai frumos lucru, iar surprinderea cererii în căsătorie va fi pe măsură.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro