Veşti mari pentru aceste zodii, în luna Martie. Ei sunt nativii care vor afla că urmează să schimbe scutece

+3 click pentru
galerie

Veşti mari pentru aceste zodii, în luna Martie. Ei sunt nativii care vor afla că urmează să schimbe scutece © Spynews.ro

Luna Martie ne bate la uşă, iar odată cu ea vin şi veşti uriaşe pentru trei nativi. Vor afla că vor deveni părinţi. În continuare vă prezentăm care sunt cele trei zodii a căror familie se va mări.

Horoscop Gemeni - Zodia care află în luna Martie că este însărcinată

Nativii Gemeni sunt în culmea fericirii, pentru că în luna Martie vor afla că familia li se va mări peste câteva luni. Nativii Gemeni îşi doreau de mult timp ca acest lucru să se întâmple şi chiar făceau tratament în acest sens. Medicii nu le dăduseră, în ultimul timp, veşti bune, însă ei au tot sperat. Şi bine au făcut, pentru că acum soarele a răsărit în viaţa lor, iar lucrurile încep să se aşeze cum nu se poate mai bine şi mai frumos.

Horoscop Balanţă - Zodia care află în luna Martie că este însărcinată

Cea de-a doua zodie care află în luna Martie că este însărcinată este nativul Balanţă. Acesta nu se aştepta deloc ca aşa ceva să se întâmple şi chiar nu avea în plan să devină părinte prea curând. Vestea îl bucură nespus, însă, iar viaţa i se va schimba radical. Şi, atenţie, s-ar putea ca bucuria să fie una dublă pentru aceşti nativi, aşa că mai bine v-aţi pregăti cu două rânduri de scutece.

Horoscop Capricorn - Zodia care află în luna Martie că este însărcinată

Cea de-a treia zodie de pe listă este Capricornul. Vestea că în câteva luni familia se va mări îl ia prin surprindere radical pe nativul Capricorn. În ultimul timp, nativul Capricorn a simţit că ceva este în neregulă cu el şi chiar a crezut că are probleme de sănătate. Ei bine, nici vorbă de aşa ceva, pentru că ceea ce are, de fapt, femeia din zodia Capricorn sunt doar simptome ale sarcinii, care anunţă că pe drum este un bebeluş. Fericirea şi împlinirea vor fi fără egal, iar nativul Capricorn nu va face decât să-şi dorească ca timpul să treacă mai repede, pentru marea întâlnire cu bebeluşul.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro