Horoscop săptămâna 11-17 noiembrie. Cele trei zodii care vor avea zile de coșmar. Nimic nu le merge cum trebuie

+3 click pentru
galerie

Horoscop săptămâna 11-17 noiembrie. Cele trei zodii care vor avea zile de coșmar. Nimic nu le merge cum trebuie © Arhivă

Săptămâna 11-17 noiembrie va începe cu plin pentru anumite zodii, însă, din păcate, astrele nu sunt la fel de prietenoase cu toată lumea, astfel că vor fi și trei nativi care vor avea zile de coșmar.

În continuare vă prezentăm care sunt cele trei zodii care vor avea o săptămână 11-17 noiembrie dificilă:

Horoscop Taur - Săptămână 11-17 noiembrie

Nativii Taur fac parte dintre acei nativi care nu vor avea o săptămână bună și totul este cauzat de problemele de la serviciu. Din păcate, nativii Taur au lăsat foarte multă muncă pe ultima sută de metri, iar zilele acestea vor afla că termenul limită de predare a unor proiecte se apropie. Nativii Taur vor fi destul de stresați, lucru ca îi va afecta și în familie.

Horoscop Balanță - Săptămână 11-17 noiembrie

De asemenea, nativii Balanță vor avea o săptămână grea din cauza problemelor de sănătate. O răceală foarte serioasă îi pune la pat și îi va face să absenteze câteva zile chiar și de la serviciu sau de la școală. Medicul i-a avertizat pe acești nativi că situația este una serioasă și că lucrurile se pot agrava, însă nativii Balanță au făcut totul de capul lor, iar acum consecințele nu sunt deloc unele favorabile. Există și vești bune, acelea că ușor-ușor răceala va trece, doar dacă vor respecta indicațiile medicamentoase.

Horoscop Capricorn - Săptămână 11-17 noiembrie

Nici nativii Capricorn nu o duc mai bine în săptămâna 11-17 noiembrie. Ei vor trece prin clipe grele ca urmare a unor probleme în relație. În urmă cu ceva timp, nativii Capricorn și partenerul au avut o discuție, însă lucrurile nu au fost rezolvate la timpul lor, astfel că vechile nemulțumiri se întorc, iar situația este una tensionată în cuplu. Doar comunicarea și înțelegerea îi vor face pe aceștia să aplaneze nemulțumirile din relație.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest