Horoscop săptămâna 30 septembrie - 6 octombrie. Cele trei zodii oropsite de soartă. Nimic nu le merge cum trebuie

+3 click pentru
galerie

Horoscop săptămâna 30 septembrie - 6 octombrie. Cele trei zodii oropsite de soartă. Nimic nu le merge cum trebuie © Arhivă

Săptămâna a început în forţă, iar zilele ce urmează se anunţă unele extreme pentru trei zodii. Săptămâna, din păcate, nu va fi una foarte bună pentru ele, însă există şi o veste bună. Totul trece, iar mai devreme sau mai târziu, lucrurile reintră în normal. În continuare îţi prezentăm care sunt cele trei zodii care nu vor avea o săptămână uşoară.

Trei zodii care vor avea o săptămână 3 septembrie - 6 octombrie dificilă

Horoscop Taur

Nativii zodiei Taur vor trece prin momente grele în această săptămână din caza unor probleme la serviciu. Deşi, în ultimul timp au muncit mult şi credeau că proiectele sunt pe cale să se finalizeze, în cele din urmă, se pare că situaţia nu este chiar aşa, asta pentru că apar noi probleme. Nativii Taur vor fi nevoiţi să stea peste program, ceea ce le va da totul peste cap.

Horoscop Săgetător

Nici nativii Săgetător nu vor avea o săptămână mai uşoară, asta pentru că vizita la medic îi dă peste cap. Aceştia voiau să plece în vacanţă, însă, din păcate, nu vor putea face acest lucru pentru că au nevoie să urmeze un tratament specific şi să stea cât mai mult în casă, pentru a scăpa mai uşor de problemele de sănătate cu care se confruntă în această perioadă.

Horoscop Peşti

În această situaţie sunt şi aceşti nativi, care vor trece prin clipe dificile în relaţie. În ultimul timp, relaţia a început să scârţâie, iar nativii Peşti nu au avut curaj să vorbească cu partenerii lor. Mereu au găsit scuze şi s-au concentrat pe muncă, iar problemele din relaţia au fost departe de a fi rezolvate. Acum, însă, a venit momentul să vadă ce decizie iau în legătură cu cuplul pe care îl formează, iar situaţia nu pare una roz deloc. Comunicarea, însă, ar putea fi cheia soluţionării.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro