Horoscop weekend 9-11 august. Trei zodii, oropsite de soartă. Vor trece prin clipe grele

+3 click pentru
galerie

Horoscop weekend 9-11 august. Trei zodii, oropsite de soartă. Vor trece prin clipe grele © Spynews

Weekendul 9-11 august a început în forţă şi odată cu el sosesc şi veştile pentru trei zodii. Veşti care, din păcate, nu sunt deloc aşa cum se aşteptau pentru că astrele nu sunt tocmai prietenoase cu ele.

Astfel, în continuare vă prezentăm cele trei zodii care vor întâmpina probleme în acest weekend şi care nu vor vrea decât să treacă timpul mai repede până săptămâna viitoare.

Horoscop weekend 9-11 august - Berbec. Planurile le sunt date peste cap

Nativii Berbec nu vor avea cel mai bun weekend, asta pentru că toate planurile li se vor da peste cap. Aceştia făcuse un plan bine pus la cale, însă o problemă care va apărea pe nepusă masă îi va face să se răzgândească. Posibil să apară şi mici conflicte în familie din această cauză.

Horoscop weekend 9-11 august - Balanţă. Probleme de sănătate

Nici nativii Balanţă nu vor avea un weekend prea bun din cauza unor probleme de sănătate. O răceală foarte puternică îi ţine la pat, iar recuperarea nu va fi deloc una prea uşoară. Nativii Balanţă vor trebui să urmeze foarte atent sfaturile medicilor pentru a-şi reveni până la începutul săptămânii viitoare.

Horoscop weekend 9-11 august - Săgetător. Probleme profesionale

Un weekend greu vor avea şi nativii Săgetător din cauza unor probleme la serviciu. Chiar dacă au muncit mult în săptămâna care se încheie, nativii Săgetător nu vor scăpa de serviciu. Din păcate, unii dintre ei va fi nevoie să meargă la muncă în acest weekend, deşi erau liberi, în timp ce alţii vor fi nevoiţi să lucreze anumite lucruri de acasă. Astfel, chiar dacă este weekend şi ar trebui să se odihnească, de acest lucru, din păcate, nu prea vor avea parte.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro