Horoscop weekend 3-5 ianuarie. Ei sunt nativii care au început anul cu stângul

Horoscop weekend 3-5 ianuarie. Ei sunt nativii care au început anul cu stângul © Spynews.ro

Anul 2020 a început în forţă, iar cu el a venit şi primul weekend. Chiar dacă lucrurile par să meargă foarte bine pentru majoritatea zodiilor, ei bine, sunt şi trei nativi care au început anul cu stângul şi care nu vor avea deloc zile liniştite.

În continuare vă prezentăm care sunt cei trei nativi, care vor avea un weekend dificil:

Horoscop Berbec - Zodia care nu va avea un weekend uşor

Nativii Balanţă se află pe lista nativilor care nu vor avea un weekend 3-5 ianuarie uşor, asta din cauză că nu au ştiut să rezolve anumite probleme de anul trecut. Cel mai probabil, nativii Berbec vor fi nevoiţi să-şi schimbe toate planurile din cauza unor treburi la serviciu, pe care au ales cu bună ştiinţă să nu le încheie în 2019 iar care acum le dau bătăi de cap.

Horoscop Scorpion - Zodia care nu va avea un weekend uşor

Nici nativii Scorpion nu vor avea un weekend mai uşor, asta pentru că întâmpină ceva probleme financiare. Aceşti nativi voiau să le facă partenerilor o surpriză şi să-i ducă într-o plimbare în acest weekend, dar din păcate nu vor mai putea face asta, din cauza neajunsurilor.

Horoscop Capricorn - Zodia care nu va avea un weekend uşor

Ultimii nativi care vor trece printr-un weekend greu sunt Capricornii, care vor avea ceva de îndurat din cauza unor probleme de sănătate. Aceştia au cam exagerat cu mâncarea în aceste zile, iar acum totul se întoarce împotriva lor.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro