HOROSCOPUL IUBIRII 5-12 MARTIE: Zodia care va fi părăsită și va vărsa lacrimi amare!

+3 click pentru
galerie

HOROSCOPUL IUBIRII, 4-12 MARTIE © spynews.ro

O nouă săptămână se află la orizont, iar, din punct de vedere astrologic, acest lucru înseamnă tragedii și bucurii pentru nativii zodiilor. În care categorie te afli tu? Citește mai departe pentru a afla răspunsul.

Berbec - HOROSCOPUL SĂPTĂMÂNII 5 martie - 12 martie

Venus va intra sub semnul Berbecului, ceea ce înseamnă că ai tras lozul câștigător din punct de vedere romantic! Vei fi imposibil de rezistat și oamenii vor gravita în jurul tău.

Taur - HOROSCOPUL SĂPTĂMÂNII 5 martie - 12 martie

Este o perioadă a secretelor, în care fie afli mai multe lucruri despre partener, fie vei experimenta cu o fantezie secretă.

Gemeni - HOROSCOPUL SĂPTĂMÂNII 5 martie - 12 martie

Dacă ești într-o relație, este momentul oportun de a pipera viața voastră romantică. Gemenii singuri se vor bucura de oportunități din plin.

Rac - HOROSCOPUL SĂPTĂMÂNII 5 martie - 12 martie

Vei fi mai preocupat de carieră decât de viața romantică. Prioritățile tale vor duce la momente dificile cu partenerul, pe care îl poți pierde!

Leu - HOROSCOPUL SĂPTĂMÂNII 5 martie - 12 martie

Anumiți nativi Leu vor jongla cu mai mulți parteneri deodată. Este o perioadă plină de tentații, așa că trebuie să reziști!

Fecioară - HOROSCOPUL SĂPTĂMÂNII 5 martie - 12 martie

Planul romantic va fi plin de scenarii erotice și intimitate pentru Fecioare. Este momentul să treci peste frici și ezitări pentru a deveni cu adevărat împlinit.

Balanță - HOROSCOPUL SĂPTĂMÂNII 5 martie - 12 martie

Pentru nativii Balanță, dragostea este singurul lucru care contează în această săptămână. De fapt, este momentul să te gândești serios la pasul următor alături de partener.

Scorpion - HOROSCOPUL SĂPTĂMÂNII 5 martie - 12 martie

Atenție la sala de sport! Arăți foarte bine în această săptămână, iar oamenii din jur vor observa. Dacă nu ai pe nimeni, fii atent la admiratori.

Săgetător - HOROSCOPUL SĂPTĂMÂNII 5 martie - 12 martie

Urmează o săptămână caracterizată de o adevărată explozie sexuală. Din aceste distracții erotice, însă, se vor naște și răspunsuri la întrebări despre voi.

Capricorn - HOROSCOPUL SĂPTĂMÂNII 5 martie - 12 martie

Multe lucruri domestice și pașnice așteaptă. Fie te muți alături de persoana iubită, fie considerați să redecorați prin casă, în cazul în care locuiți deja împreună.

Vărsător - HOROSCOPUL SĂPTĂMÂNII 5 martie - 12 martie

Venus intră în sectorul comunicării, ceea ce deschide uși către discuții despre lucruri pe care le-ați amânat până acum. Poți să îți asumi un risc, așa că mergi înainte, cu curaj!

Pești - HOROSCOPUL SĂPTĂMÂNII 5 martie - 12 martie

Pentru Pești, intervin în relație conversații despre bani care pot tulbura apele. Mare atenție la felul în care discutați despre acest subiect, pentru a nu ajunge la o ruptură!

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici

A.P.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro