Nu le poţi păcăli niciodată! Sunt cele mai inteligente zodii. Te afli printre ele?

Sursa Foto Arhiva

Unele dintre zodii au capacităţi intelectuale remarcabile, în concepţia astrologilor.

Zodiile de apă ( Racii, Peştii şi Scorpionii) sunt foarte empatice şi au capacitatea de a îi înţelege pe cei din jurul lor. La chinezi de obicei apa este asociată cu inteligenţa. Dintre toţi, racii se remarcă datorită inteligenţei lor vizuale, fiind înzestraţi cu multă creativitate.

Când vine vorba de zodiile de pământ (Fecioarele, Capricornii şi Taurii), taurii sunt recunoscuţi pentru inteligenţa lor practică şi echilibrul de care dau dovadă de fiecare dată.

Semnele de foc (Leii, Berbecii şi Săgetătorii) sunt intuitivi şi găsesc mereu oportunităţi să se descurce în afaceri. Săgetătorii tind să să găsească un sens mai profund al acţiunilor pe care vor să le desfăşoare, nativii nascuti sub semnul zodiacal Berbec sunt mai uşor de convinşi să facă ceva.

Semnele de aer (Vărsătorii, Gemenii şi Balanţele) sunt considerate cele mai inteligente zodii datorită puterii lor de analiză. Chiar dacă trăiesc aparent cu capul în nori, sunt persoane care vor să cunoască secretele comunicării . Spaţiul din jurul lor este de asemenea important, iar activităţile în aer liber le cresc moralul.

T.S

Citeşte şi:
Nativii din aceste zodii au şanse foarte mari să îşi rateze viaţa!

Vrei să ştii care este partenerul perfect pentru tine în dormitor? Cele mai "hot" combinaţii de zodii


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro