Zodiac chinezesc pentru săptămâna 2-8 decembrie. Calul are tendința să cheltuie mulți bani

Zodiac chinezesc pentru săptămâna 2-8 decembrie. Calul are tendința să cheltuie mulți bani © arhiva

Zodiacul chinezesc a pregătit foarte multe surprize pentru nativi în acestă săptămână. Află ce îți rezervă zodia ta pentru perioada 2-8 decembrie.

Şobolan. Săptămâna va începe cu dreptul pentru acești nativi. Se vor gândi la ce trebuie să facă și cum trebuie să procedze pentru a da capăt unei situații. Aceștia vor da impresia că știu totul, însă vor exista multe semne de întrebare din partea celor din jur. După mijlocul săptămânii, Șobolanii vor avea parte de o călătorie

Bivol. Săptămâna aceasta începe cu un semn de întrebare pentru acești nativi. Se vor întreba dacă ei au o problemă, însă nu este despre asta. Bivolii sunt corecți, dar oameni de care aceștia vor fi înconjurați vor încerca să-i destabilizeze. Aveți încredere în voi.

Tigru. Trebuie să fie mai încrezător în propriile forţe. Dacă eşti optimist, vei avea parte de un rezultat pozitiv. Dacă întâmpini probleme în a lua decizii este benefic să ceri ajutorul unor persoane de mare încredere.

Iepure. Iepurii vor avea parte de multe evenimente, iar această săptămână va fi una plină pentru aceștia. O să aveți noroc de multe clipe frumoase, dar și inspirația să vă bucurați de unele persoane din jurul vostru 

Dragon. Această săptămână pentru tigrii va fi una în care probleme de acasă sau de la muncă se vor ține lanț de ei. Din fericire, vor scăpa rapid de aceștea și se vor bucura de oamenii din jur care vor încerca să vă ajute. 

Şarpe. Şerpii vor avea parte de o perioadă foarte bună atât pe plan sentimental, cât şi pe cel profesional. Primesc ajutor din partea unor persoane cu influenţă şi se pot aventura în excursii cu prieteni sau rude.

Cal. Calul are tendința să cheltuie mulți bani în această săptămână. De aceea aveți grijă să fiți cumpătați și să vă alocați bugetul în funcție de priorități. În rest o sa aveți câteva zile bune din punct de vedere sentimental. 

Capra / Oaie. Aceşti nativi trebuie să analizeze puţin mai în detaliu lucrurile. Nu lăsați lucrurile să se întâmple cum o fi. Aveți grijă la ceea ce spuneți și ceea ce vreți să faceți. 

Maimuţa. Acești nativi vor sta foarte bine pe planul dragostei și vor încerca să devină cei mai buni parteneri. Încercați să deveniți mai eficienți atunci când vine vorba de timpul liber.

Cocoş. Cocoşul trebuie să aibă grijă la cum îşi dozează energia. Nu se simte chiar în cea mai bună formă, aşa că este bine să ai un program echilibrat. 

Câine. Nu privi în trecut. În faţă te aşteaptă un capitol important, mult mai fericit. Ai încredere în tine şi în apropiaţii tăi. 

Mistreţ. Trebuie să fiți foarte atenți la ce faceți. Se consideră o săptămână dificilă, însă totul depinde de voi. Aveți grijă la oamenii cu care vă aventurați. 


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro