Spune-mi ce zodie ești, ca să-ți spun ce șanse ai să fii omorât. „Horoscopul”, realizat chiar de procurori

Spune-mi ce zodie ești, ca să-ți spun ce șanse ai să fii omorât. „Horoscopul”, realizat chiar de procurori © Pixabay

Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Justiție a realizat un studiu criminologic care analizează ifnracțiunile de omor judecate în perioada 2011-2015. Au fost analizați diverșii factori care determină anumite persoane să fie împinse către actul omuciderii, iar una dintre bazele studiului respectiv poate fi considerată... ciudată.

În ultimii anii, aceste studii au fost realizate și de ce cei de la FBI, care s-au decis să analizeze, drept unul dintre factori, zodia persoanelor care fie omoară, fie sunt omorâte. Fie că este un procedeu real pentru cei de peste ocean sau nu, un alt lucru ne atrage atenția: este cât se poate de adevărat în România.

Așa se face că Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Justiție are publicat pe site-ul său un studiu care clasifică infractorii, dar și victimele lor, în funcție de zodie. Nu este un studiu realizat prin intermediul cititului în stele, asta e clar, ci unul bine cercetat, care prezintă o bibliografie generoasă.

Chiar și așa, ideea de a privi un tabel și de a-ți face o idee cam ce șanse ai să fii criminal sau victimă este una, să zicem, fascinantă.

La categoria „Zodiile și criminalii”, cap de afiș sunt cei din zodia Berbec, urmați de nativii Taur și Rac, cu tabelul complet fiind valabil mai jos.

Iar din categoria „Spune-mi ce zodie ești, ca să-ți spun ce șanse ai să fii omorât”, tot ce putem spune e că cei din zodiile Leu, Gemeni sau Fecioară trebuie să fie atenți.

Au astrele vreo influență în a-ți contura o carieră în afara legii sau un viitor în calitate de victimă la știrile de la ora 16? Cine știe? Studiul există. Acum, dacă e doar o coincidență sau nu... asta e mai greu de decis.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro