3 zodii de bărbaţi care iubesc două femei

3 zodii de bărbaţi care iubesc două femei © Sursă Arhivă

Unii oameni îşi găsesc sufletul pereche pentru tot restul vieţii, pe când alţii doar trăiesc cu această idee. Asta pentru că deşi există parteneri infideli, câţiva nativi ai zodiacului să pricep foarte bine să ascundă orice urmă de suspiciune. Iată la ce zodii trebuie să ai grijă!

Poate părea bărbatul la care ai visat o viaţă întreagă, însă înainte de a vă face împreună planurile de viitor, asigură-te mai întâi că este la fel de fidel precum vrea să pară. Unii nativi sunt maeştri în arta minciunii, păcălindu-te chiar şi cu zâmbetul pe buze. 

Bărbatul Berbec

Acest nativ este deseori considerat cel mai bun exemplu de bărbat perfect. Dar după cum ştim, perfecţiunea nu există, lucru care i se aplică cu siguranţă şi bărbatului Berbec. Acesta este într-adevăr foarte dedicat atunci când iubeşte, mai ales în prima parte a relaţiei. Îşi tratează partenera ca pe o prinţesă, însă are şi nişte aşteptări pe măsură. În momentul în care simte că iubita sa nu se ridică la nivelul cerinţelor sale, el va căuta imediat să-şi satisfacă aceste lipsuri în altă parte. Bărbatul din această zodie nu va şti să pună punct unei relaţii duble, decât dacă va fi prins. Pe de o parte, îi place viaţa de familie, dar pe de altă parte îi place să trăiască acea iubire adolescentină, cu fluturi în stomac. Nici el nu ştie ce vrea. În plus, este flatat atunci când ştie că este iubit de două femei.

Bărbatul Gemeni

Bărbatul Gemeni poate fi considerat don Juan-ul zodiacului. Are dualitatea în sânge şi ştie cum să ascundă orice urmă de infidelitate. Acest nativ este prins cel mai rar în fapt, deoarece complexitatea firii lui poate induce mai mereu stări de confuzie partenerei sale care face eforturi să-l înţeleagă complet. Îi place să se joace în general, iar dacă intiţial poate părea un lucru care stârneşte entuziasm şi curiozitate, cu trecerea timpului devine obositor iar bănuielile cresc pe zi ce trece. Bărbatul gemeni poate iubi cu uşurinţă două femei în acelaşi timp, însă niciodată cu aceeaşi intensitate. Nu-şi va asuma responsabilitatea pentru niciuna dintre ele şi este gata să plece oricând nu îi convine ceva.

Bărbatul Scorpion 

Acest nativ se poate lăuda cu multe relaţii. În general, instinctele sexuale sunt cele care domină şi chiar dacă este mulţumit pe moment de partenera pe care o are, va căuta imediat alta doar pentru o nouă experienţă în ceea ce priveşte contactul intim. Bărbatul Scorpion pune preţ mai mult pe relaţiile intime decât pe dragostea sufletească. Chiar dacă este căsătorit, acesta poate călca strâmb, în ciuda faptului că-şi iubeşte soţia. Vrea o parteneră care să-i fie mereu la dispoziţie.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro