Zodiile care o ţin din probleme în probleme, în luna martie! Nimic nu le merge bine

+3 click pentru
galerie

Zodiile care o ţin din probleme în probleme, în luna martie © Spynews

Chiar dacă luna martie ar trebui să reprezinte reîntoarcea naturii la viaţă şi totul să fie roz, pentru anumite zodii nu va fi aşa. Din păcate, acestora nu le va merge absolut deloc bine şi vor avea parte de foarte multe probleme.

Fie că este vorba de viaţa profesională, personală, amoroasă sau grupurile de prieteni, zodiile Scorpion şi Gemeni vor avea parte de foarte multe probleme în luna martie a acestui an. Din păcate, pentru aceştia, timpul este limitat şi nu reuşesc să facă absolut tot ce îşi propun.

Pentru zodia Scorpion, aceştia trebuie să aibă foarte mare grijă la sănătatea lor. Nu doar că se pot îmbolnăvi extraordinar de repede, dar pot reveni anumite afecţiuni pe care le-a avut în trecut. Evident, este recomandată vizita periodică la medicul de familie, dar şi pentru a face analizele de sânge. În plan profesional, aceştia vor petrece mult mai mult timp la muncă, din cauza actelor pe care trebuie să le semneze sau chiar din cauza angajaţilor care se lasă pe tânjeală şi nu îşi fac treaba. De asemenea, în plan familial, nativii Scorpion sunt predispuşi luna aceasta către certuri cu partenera sau partenerul, iar situaţia nu este tocmai roz în relaţia de cuplu. În rândul grupului de prieteni, există posibilitatea să existe mici neînţelegeri, astfel rezultând discuţii aprinse.

Pentru zodia Gemeni, aceştia sunt predispuşi spre certuri şi scandaluri şi există posibilitatea să stea o bună perioadă de timp supăraţi pe oamenii din jurul lor. În plan profesional, precum şi nativii Scorpion, Gemenii vor avea foarte mult de muncă şi sunt nevoiţi să dea din ce în ce mai mult pentru a fi remarcaţi. De asemenea, în plan amoros, vă găsiţi jumătatea, însă gusturile pe care le aveţi nu sunt tocmai în comun, astfel existând momente în care vă contrariaţi şi vă certaţi. În rândul grupului de prieteni, vor exista mici neînţelegeri, mai ales când vă decideţi să ieşiţi în oraş, pentru că fiecare doreşte în altă parte.

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici

A.V.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro