18+ Atenţie, imagine şocantă! Prima fotografie cu actorul Robin Williams, la scurt timp după ce a fost găsit asfixiat!

Foto: Hepta

Moartea actorului Robin Wililams a îndurerat o lume întreagă. De curând, o fotografie care îl înfăţişează pe îndrăgitul actor, la scurt timp după momentul asfixierii acestuia, a adus şi mai multă suferinţă, dar şi groază, în rândul fanilor.

Robin Wiliams a fost unul din cei mai mari comedieni ai ultimelor decade, iar moartea sa tragică, sinuciderea prin asfixiere, i-a întristat pe toţi cei care, până nu demult, actorul reuşea să le aducă doar zâmbete.

Controversa din jurul morţii sale a lansat o serie de ipoteze (depresie din cauza abuzului de droguri şi alcool, medicamentele pentru tratarea Parkinson-lui pe care le lua sau insatisfacţia profesională), dar şi o imagine terifiantă care îl înfăţişează pe Robin Williams, la scurt timp după ce ştreangul i-a fost luat din jurul gâtului.

Fotografia a "scăpat" pe internet şi a fost distribuită pe câteva site-uri web, dar şi pe pagina de Twitter a Zeldei Williams, unica fiică a regretatului actor. Din cauza abuzurilor la care a fost supusă,  Zelda a hotărât să-şi închidă toate conturile de pe reţelele de socializare.

Ulterior, la o investigaţie mai amănunţită, fotografia dureroasă care îl înfăţişează actor a fost declarată falsă, ea fiind modificată extrem de bine în Photoshop.

Chiar şi aşa, controversata imagine continuă să îi bântuie pe apropiaţii lui Robin Williams, dar şi pe fanii acestuia.

Robin Williams a murit la data de 11 august, a acestui an, în locuinţa sa din California. La o zi după moartea acestuia el a fost incinerat de către familie, iar cenuşa lui a fost răspândită în Oceanul Pacific.

A.M.

Citeşte şi:

Acesta este motivul pentru care Robin Williams s-a sinucis? Detalii tulburătoare despre viaţa actorului

Ce nu ştiai despre Robin Williams şi s-a aflat abia după moartea lui


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro