Acesta este motivul pentru care Robin Williams s-a sinucis? Detalii tulburătoare despre viaţa actorului

Robin Williams a avut o viaţă ca-n filme! Actorul a cunoscut culmile succesului, dar şi mizeria şi a luptat cu vicii care i-au "ros" viaţa, puţin câte puţin.

Actorul Robin Williams a strălucit pe micul ecran, dar în viaţa personală s-a confruntat cu numeroase probleme. Dacă dependenţa de alcool l-a trimis de la reabilitare de multe ori, eşecul mariajului cu dădaca Marsha Garces l-a băgat în sapă de lemn. Robin Williams a plătit 32.000.000 de dolari numai ca pensii alimentare, în cinci ani! Banii au ajuns la Marsha Garces, din cauza căreia a divorţat în 1988 de Valerie Velardi, cu care are 3 copii. Ulterior, acesta s-a căsătorit cu Susan Schneider, care l-a îngrijit după ce a suferit o intervenţie pe cord în 2009.

Divorţul de dădaca primului său copil a fost însă momentul decăderii lui! L-a lăsat falit şi, pentru a putea supravieţui, a trebuit să-şi ia o slujbă la televiziune, umilă pentru statutul său de monstru sacru. Gurile rele spun că starul a cheltuit o parte semnificativă din banii încasaţi din actorie pe droguri şi alcool, iar aceste alegeri nu au făcut decât să-i accentueze depresia care i-ar fi fost practic fatală.

Robin Williams a fost găsit mort, luni dimineață, iar, potrivit primelor informaţii cauza este asfixia mecanică. Starul se lupta cu depresia și dependența de alcool, iar, recent, ajunsese într-un centru de reabilitare.

Citeşte şi:


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro