Ce a apărut pe pagina de Facebook a lui Robin Williams la câteva ore de la moartea actorului

Vestea morţii marelui actor Robin Williams a cutremurat o lume întreagă. La scurt timp după aflarea veştii, fanii de pretutindeni au folosit orice platformă virtuală pentru a-şi arăta regretele.

Moartea unui star de talie mondială stârneşte, în general, reacţii imediate, iar spaţiul virtual şi reţelele de socializare sunt locurile cele mai accesibile în care fiecare utilizator pot comenta evenimentul în cauză. 

Popularitatea lui Robin Williams şi-a spus cuvântul şi de această dată. La scurt timp după anunţarea oficială a decesului, fanii de pretutindeni şi-au arătat regretele.

Cu această ocazie, apropiaţii actorului au ţinut să le mulţumească tuturor fanilor pentru sprijinul şi susţinerea de care au dat dovadă şi mesajele pozitive pe care le-au transmis la adresa regretatului actor.

"Fanilor şi prietenilor de pretutindeni, vrem să vă mulţumim pentru sprijinul de care aţi dat dovadă la adresa preaiubitului nostru, Robin. Cuvintele voastre inimoase ne ajută să trecem cu mai multă uşurinţă peste aceste clipe dificile. Te iubim, Robin. Odihneşte-te în pace!", a fost mesajul emoţionat de pe pagina oficială a actorului, semnat cu "Echipa Robin Williams".

A.M.

Foto: Facebook

Citeşte şi:

VIDEO / Coincidenţă sau nu? Ce rol a jucat Robin Williams în ultimul lui film

Mesajul emoţionant al lui Ştefan Bănică Jr. după moartea actorului Robin Williams


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro