VIDEO / Coincidenţă sau nu? Ce rol a jucat Robin Williams în ultimul lui film

Robin Williams a murit - Foto: Hepta

Vestea morţii actorului Robin Williams a luat prin surprindere întreaga lume! Modul brutal în care starul de la Hollywood a decis să-şi încheie socotelile cu viaţa scot la iveală detalii cutremurătoare din viaţa lui! Robin Williams se lupta cu o depresie severă şi cu dependenţa de alcool, ceea ce i-ar fi adus sfârşitul în cele din urmă.

Coincidenţă sau nu, în ultimul lui film, "The Angriest Man in Brooklyn"/"Cel mai supărat om din Brooklyn", Williams a interpretat rolul unui bărbat caruia i se spune că mai are de trăit doar 90 de minute, timp în care încearcă să ia legătura cu familia! Henry Altmann, personajul întâmpinat de Williams,  este genul de om care ajunge să fie supărat pe toţi cei din jurul său, anxios, însingurat şi irascibil.

În urma unei vizite medicale, doctoriţa Sharon Gill (Mila Kunis) îi dezvăluie că suferă de anevrism cerebral. Din cauza unei zile proaste şi enervată de reacţia lui Henry, Sharon îi mai spune că mai are de trăit 90 de minute. Când îşi dă seama de efectele modului în care i-a dezvăluit pacientului diagnosticul este prea târziu. Acesta a început deja o cursă nebună prin oraş, încercând să dea de urma persoanelor dragi, pe care le-a rănit cândva, pentru a purta un ultim dialog cu ele. În cele din urmă încearcă să se sinucidă, ceea ce în viaţa reală, din nefericire, s-a întâmplat, conform primelor informaţii.

Robin Williams a fost găsit mort, luni dimineață, iar, potrivit primelor informaţii cauza este asfixia mecanică. Starul se lupta cu depresia și dependența de alcool, iar, recent, ajunsese într-un centru de reabilitare.

Citeşte şi:


facebook whatsapp twitter pinterest