Robin Williams A MURIT! Primele declarații ale soției actorului: "Mi-am pierdut soțul și cel mai bun prieten"

Actorul Robin Williams a fost găsit mort, luni, în locuința sa din California, iar polițiștii iau în calcul sinuciderea! Starul de la Hollywood avea 63 de ani, suferea de depresie severă, iar soția lui, Susan Schneider, cere intimitate.

Moartea lui Robin Williams a fost confirmată de agentul de presă Mara Buxbau, dar și de  Susan Schneider, soția actorului.

 „Sunt extrem de îndurerată. Cerem intimitate în aceste momente de durere profundă. În această dimineaţă, mi-am pierdut soţul şi pe cel mai bun prieten, în timp ce lumea l-a pierdut pe unul dintre cei mai iubiţi actori, unul dintre cei mai iubiţi oameni. Sper să ne concentrăm nu pe moartea sa, ci pe nenumăratele momente de bucurie şi râsul pe care le-a adus milioanelor de oameni", a spus Susan Schneider,  soția lui Robin Williams, conform presei internaționale.

Robin Williams a fost găsit mort, luni dimineață, iar polițiștii indică drept cauză asfixia mecanică. Starul se lupta cu depresia și dependența de alcool, iar, recent, ajunsese într-un centru de reabilitare.

Foto: Hepta


facebook whatsapp twitter pinterest