A MURIT actorul Robin Williams

Îndrăgitul actor american Robin Williams, câștigător al unui Oscar pentru "Good Will Hunting", a fost găsit fără suflare în locuința lui. Polițiștii iau în calcul varianta sinuciderii.

E doliu în "Cetatea Filmului"! Actorul Robin Williams a fost găsit mort, luni, în casa lui, din Tiburon, California, iar prima variantă luată în calcul de polițiști este sinuciderea. Starul avea 63 de ani și, se pare, se lupta cu depresia și abuzul de alcool scrie presa internațională.

Conform poliției, luni dimineaţă, în jurul orei 11,55, o persoană a sunat la numărul de urgenţă și a anunțat că un bărbat a fost găsit inconştient şi fără suflare în reşedinţa sa din Tiburon, California. Moartea lui Robin Williams a fost declarată la ora 12:02, iar informaţiile preliminare arată că starul de la Hollywood  a fost văzut ultima dată în viaţa duminică seara, în jurul orei 10. Anchetatorii iau în calcul varianta sinuciderii prin asfixiere și anunță că va fi efectuat şi un test toxicologic.

Robin Williams a jucat în numeroase filme, iar printre cele mai cunoscute sunt "Cercul poetilor disparuti" sau "Doamna Doubtfire".
Foto: Hepta
Citeşte şi:

facebook whatsapp twitter pinterest