FOTO Ultimele apariţii publice ale lui Robin Williams! Imaginile care i-au surprins pe toţi

Vestea morţii actorului Robin Williams a şocat i-a îndurerat pe toţi. Cunoscut pentru energia debordantă şi carisma inegalabilă, actorul, ajuns în pragul bătrâneţii, avea apariţii tot mai rare.

A fost şi va rămâne pentru mult timp, de acum înainte, un mare actor de comedie, însă odată cu trecerea anilor, viaţa actorului a devenit tot mai ferită de ochii publici.

Atât proiectele cinematografice, cât şi apariţiile sale au devenit din ce în ce mai rare, iar printre persoanele care s-au aflat în permanenţă alături de el s-a numărat mult iubita lui soţie, Susan Schneider.

Robin Williams a fost surprins ultima dată, în public, în compania ei, în 2012, pe străzile din New York. Robin Williams şi Susan Schneider au fost surprinşi de paparazzi în timp ce veneau de la emisiunea "Late Show with David Letterman".

În imagini, Robin Williams, pe atunci în vârstă de 62 de ani, arată cu totul altfel faţă de cum s-a obişnuit publicul să-l vadă. Vizibil îmbătrânit, Robin Williams nu i-a dar drumul la mână soţiei sale, în timpul în care a fost fotografiat şi părea să nu se mai simtă în largul său în faţa unei mulţimi.

A.M.

Foto: Hepta

Citeşte şi:

Filmele care au adus zâmbete în casele tuturor! Top filme memorabile ale actorului Robin Williams

Robin Williams A MURIT! Primele declarații ale soției actorului: "Mi-am pierdut soțul și cel mai bun prieten"


facebook whatsapp twitter pinterest