Mesajul emoţionant al lui Ştefan Bănică Jr. după moartea actorului Robin Williams

Trecerea în nefiinţă a actorului american Robin Williams a avut un impact puternic la nivel mondial, iar printre cei îndureraţi şi care au ţinut să ţină câteva momente de reculegere s-au numărat şi nume din peisajul artistic românesc. 

Ştefan Bănică Jr. a fost primul artist din România care şi-a arătat regretele în faţa tragicului eveniment. Actor şi cântăreţ deopotrivă, Robin Williams a fost unul din oamenii care l-au inspirat pe Ştefan Bănică Jr. a văzut în moartea marelui actor o mare pierdere pentru lumea filmului.

Artistul a publicat pe pagina personală de Facebook un mesaj vizavi de tragedia care a lovit întreaga lume artistică şi i-a adus un omagiu virtual regretatului actor.

"Moartea este felul prin care natura îţi spune 'Avem o masă liberă'" - spunea Robin Willams.

"Robin Williams, o pierdere grea şi neaşteptată pentru lumea filmului! Dumnezeu să-l odihnească!", a fost mesajul lui Ştefan Bănică jr. .

Robin Williams a fost găsit mort, luni, asfixiat, în casa lui California. Actorul a murit la vârsta de 63 de ani, iar una dintre principalele ipoteze în cazul morţii sale este sinuciderea. 

A.M.

Foto: facebook

Citeşte şi:

Imagini emoţionante din faţa casei actorului Robin Williams! Fanii au venit să-şi ia rămas bun

VIDEO / Coincidenţă sau nu? Ce rol a jucat Robin Williams în ultimul lui film


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro