"Robbie Williams a murit", o simplă alarmă falsă! Isterie pe reţelele de socializare, din cauza unei erori!

Vestea morţii lui Robbie Williams i-a pus în alertă pe toţi fanii artistului, iar mesajele pline de regrete nu au încetat să apară pe reţelele de socializare. În ciuda întregii agitaţii, se pare că tragicul eveniment nu a fost decât o simplă confuzie.

Mesajele de condoleanţe şi pline de regret au acaparat reţelele de socializare, în cel mai scurt timp! Moartea actorului a declanşat o isterie pe Twitter, lucru ce a dus la crearea unei confuzii de proporţii.

Din cauza asemănării numelui celor doi, mulţi dintre fani l-au confundat pe Robin Williams cu Robbie Williams, artistul englez, fost component al formaţiei Take That.

Astfel, numele actorului a fost de nenumărate ori răstălmăcit, în mesajele de condoleanţe, motiv pentru care, la un moment dat, nu se ştia cine a murit: Robin Williams, actorul, sau Robbie Williams, muzicianul?!

"Un mare actor şi o personă uimitoare a încetat din viaţă astăzi. Odihneşte-te în pace, Robbie Williams", Tocmai am aflat despre moartea lui Robbie Williams. Dacă treceţi prin momente grele sau doar sunteţi trist, încercaţi să vorbiţi cu cineva, nu vă puneţi capăt zilelor", Odihneşte-te în pace, @robbiewilliams, suflet frumos", au fost câteva din mesajele care au creat confuzie pe reţeaua de socializare Twitter.

Robin Williams a fost găsit mort, luni dimineață, iar, potrivit primelor informaţii cauza este asfixia mecanică. Starul se lupta cu depresia și dependența de alcool, iar, recent, ajunsese într-un centru de reabilitare.

A.M.

Foto: Hepta

Citeşte şi:

Mesajul emoţionant al lui Ştefan Bănică Jr. după moartea actorului Robin Williams

VIDEO / Coincidenţă sau nu? Ce rol a jucat Robin Williams în ultimul lui film


facebook whatsapp twitter pinterest