Ce-a apărut pe Facebook-ul lui Jojo după ce a anunţat că este însărcinată: "Mi-au dat lacrimile"

 
+2 click pentru
galerie

Jojo a anunţat cu puţin timp în urmă că va avea o fetiţă cu Paul Ipate şi de când au aflat, totul s-a schimbat.

Vedeta trece alături de partenerul său de viaţă prin clipe deosebit de frumoase, iar la vestea cea mare, admiratorii săi nu au putut sta cu mâinile în sân. Aceştia au început să-i trimită nenumărate mesaje cu urări de bine în legătură cu sarcina.

"Să ai o sarcină uşoară, ce frumos... Cred că e cel mai frumos lucru de pe pământ să fii mamă. Bunul Dumnezeu să fie cu voi :)" ; "Sarcină uşoară, să fie într-un ceas bun! O să fiţi cei mai simpatici părinţi şi cei mai veseli!" ; "Felicitări, mi-au dat lacrimile la ce ai scris... o binecuvântare este zâna ta!" - Au scris prietenii săi virtuali.

Cum şi-a anunţat sarcina
"Voi fi mămică pentru a doua oară. Eu și Paul vom avea o fetiță. Nu există nici veste mai frumoasă pe care aș fi putut să v-o dau și nici bucurie mai mare pentru noi. Vom fi părinți și ne simțim binecuvântați pentru că nu există fericire mai mare decât aceea de a cunoaște iubirea ca părinte. Achim este foarte încântat că familia noastră se va mari. De fapt, el a fost cel care a spus că își dorește o surioară înainte ca ea să existe măcar, așa că noi credem că el a chemat-o. Abia așteptam să vă spun!! Dacă ați ști de câte ori am vrut să va scriu… Însă acum am simțit că e momentul potrivit, iar eu cred că trebuie să îți urmezi inima de fiecare dată în viață. Când am aflat… am plâns și am râs în același timp și m-am simțit cu adevărat binecuvântată", a scris aceasta pe blogul personal.

Despre Jojo
Cătălina Grama este o cântăreață, cunoscută vedetă de televiziune și actriță română, care a apărut în piese de teatru, producții cinematografice și emisiuni televizate de divertisment. Aceasta formează un cuplu cu actorul Paul Ipate.

Este anul vedetelor graviduţelor
Se pare că anul acesta este extrem de bun pentru multe dintre vedetele de la noi. Bianca Drăguşanu, Andreea Bănică, Andreea Bălan, Alina Puşcaş, Roxana Dobre, Claudia Pătrăşcanu sunt doar câteva dintre cele care au rămas însărcinate în această perioadă.

A.C.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest